Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

simir testi ne acaba bende yeni yendim vajiyide çokmu gerekli o test ne işe yarıyor

Bende başarmak istiyorum artık kurtuldum demek istiyorum gizli gizli ağlamak istemiyorum denemelerimizin hepsi kötü bitiyo şükürler olsun ki eşim beni hiç yanlız birakmiyo ama bazen bu illet vajinusmusa o bile yeterli gelmio

Napcamı sasırdım walla allah razı olsun yınede dusunup yazdıgn ıcın
Canım stres yaptıkça ters tepiyor bu sorun. Ben su anda psikolojik kitaplar okuyup Beynimi stresten uzaklaştiriyorum çünkü çok yiprattim kendimi ve üzülmekle elime hiç bi şey geçmedi. Ve unutma başarısız bir deneme olsa da ders çıkarmaliyiz Nerede eksik yaptım diye sormalıyız. Benim en büyük eksiğim kaygı ve karamsar düşünmekmış onu anladım. Kendine sürekli sabah aksam her şey güzel olacak diye telkinde bulun lütfen .hatta deneme yaparken bile olumlu düşün.

Kendi iki parmagim ve esimin iki parmagi bunu yapabiliyorum egzersiz yaptiim pozisyonda da denedim p....se gelince nefesim tikaniyo bogulacak gibi oluyorum yapamiyorum bu asamaya bile gelmek benim için büyük bi mucize ama sonrasi olmuyo
Canım p.. e karşı olumsuz bi kaygı oluşturmuşsun beyninde. P. I denerken parmaktan farkı yok diye düşün hatta sesli düşün. Beynini bu kaygıdan yerine olumlu şeyler koyarak kurtarabilirsin. Gün boyu parmak girdi o da aynısı diye tekrar et bence faydası olur. Eşimin 2 parmağı girdi diyosun bu p.. kadar kalın demek olumlu düşünürsen başardın demektir arkadaşım.

simir testi ne acaba bende yeni yendim vajiyide çokmu gerekli o test ne işe yarıyor
Selam canim,
Simir testi her yil 1 kere yapilmasi gereken bi test. Allah korusun rahim agzi kanseri riskimiz oldugu icin onu onceden tespit ediyor. Cinsel iliski yasayan tum kadinlara yapilmasi lazim. Ekte nasil yapildigi var. gidip salgi aliyorlar kulak cubugu gibi biseyle.

Teşekkür Ederm arkadaşım söylediklerinizi yapicam

Başarılar dilerim cnm umarim olur Allah yardimcin olsun cesaret versin insallah

Kizlar yipratmayin kendinizi ne olur. Demesi kolay biliyorum ayni sorunu nerdeyse 3 sene yasadim. Toplamda 3 hafta aparatla egzersiz ve ilk denenede yendim. Ne kan gölü ne agri. Kanamam bile olmadi. Ve her iliskiden önce yine stres oluyorum. Kendimize eziyet ediyoruz. Atlattim ama simdide psikolojik olarak yiprandigim icin sakinlestirici kullaniyorum, doktor depresyon olabilir dedi. Yani demek istedigim egzersizinizi yapin cok takili kalmayin bszi seyleri bu illet insani gercekten yipratiyo. Allah hepinizin yardimcisi olsun

ne guzel kanamam agrin olmamis.benim hem kanamam oldu hemde birazcik agrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…