- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.581
Asla olmadi o noktaya gelince canim aciocanim az kalmis allahin izniyle.hic giris oldumu penisle canim
benimde ayni canim bol bol egzersiz yapmak lazımAsla olmadi o noktaya gelince canim acio
simir testi ne acaba bende yeni yendim vajiyide çokmu gerekli o test ne işe yarıyorKizlar bugun kadin dogum doktoruma gittim. Biliyosunuz cinsel iliski basladiktan sonra simir testi istiyorlar. Ben de daha tamamen birlesme olmamasina ragmen bunu yaptirmam gerektigini soyledi doktor. Eyvah dedim bagiricam agliycam acidan cunku ben hic aparatla egzersiz yapmadim ve iceri sokacagi sey ayni penis kalinliginda bir plastik rahim agzindan kulak cubugu ile ornek aliyor. Actim bacaklari (cok cirkin bi pozisyon ama napalm) jel surdu alete bolca simdi bunu iceri sokucam cumlesini bitirmeden fiyt hepsini soktu cok afedersini . Cok canim yanar saniyordum hic bisey hissetmedim o kadar mutluyum ki. Buna bile sevinecek durumdayim. Insallah esimle de ayni seviyeye geldigime inanirsam bigun daha da mutlu olucam. Allah hepimize hayirlisi ile bu sorunu cozmeyi nasib etsin.
hadi gözün aydın canım inş yakındada anne olursun :)kadinmi oldum simdi
adet olacağım zaman ağrır benim sende adet olcaksındır belkiKızlar bel ve kasık neden agrir ya.belim feci agriyo
Büyük ihtimal canım. 11 gün var adete.belli de olmaz demekki erken olcam.veya üşüttüm.adet olacağım zaman ağrır benim sende adet olcaksındır belki
Canım stres yaptıkça ters tepiyor bu sorun. Ben su anda psikolojik kitaplar okuyup Beynimi stresten uzaklaştiriyorum çünkü çok yiprattim kendimi ve üzülmekle elime hiç bi şey geçmedi. Ve unutma başarısız bir deneme olsa da ders çıkarmaliyiz Nerede eksik yaptım diye sormalıyız. Benim en büyük eksiğim kaygı ve karamsar düşünmekmış onu anladım. Kendine sürekli sabah aksam her şey güzel olacak diye telkinde bulun lütfen .hatta deneme yaparken bile olumlu düşün.Napcamı sasırdım walla allah razı olsun yınede dusunup yazdıgn ıcın
Canım p.. e karşı olumsuz bi kaygı oluşturmuşsun beyninde. P. I denerken parmaktan farkı yok diye düşün hatta sesli düşün. Beynini bu kaygıdan yerine olumlu şeyler koyarak kurtarabilirsin. Gün boyu parmak girdi o da aynısı diye tekrar et bence faydası olur. Eşimin 2 parmağı girdi diyosun bu p.. kadar kalın demek olumlu düşünürsen başardın demektir arkadaşım.Kendi iki parmagim ve esimin iki parmagi bunu yapabiliyorum egzersiz yaptiim pozisyonda da denedim p....se gelince nefesim tikaniyo bogulacak gibi oluyorum yapamiyorum bu asamaya bile gelmek benim için büyük bi mucize ama sonrasi olmuyo
Selam canim,simir testi ne acaba bende yeni yendim vajiyide çokmu gerekli o test ne işe yarıyor
Teşekkür Ederm arkadaşım söylediklerinizi yapicamCanım p.. e karşı olumsuz bi kaygı oluşturmuşsun beyninde. P. I denerken parmaktan farkı yok diye düşün hatta sesli düşün. Beynini bu kaygıdan yerine olumlu şeyler koyarak kurtarabilirsin. Gün boyu parmak girdi o da aynısı diye tekrar et bence faydası olur. Eşimin 2 parmağı girdi diyosun bu p.. kadar kalın demek olumlu düşünürsen başardın demektir arkadaşım.
Başarılar dilerim cnm umarim olur Allah yardimcin olsun cesaret versin insallahKızlarpazar gunu balayı yaptımuz otele gıdecez demıstım bugub bır sene olucak otele geldk aksama deneme var esım cok umıtlı yanımda vazelın bebegım var napmam lazım aksama bılmıyorum cok streslıyım bıde otel odası yan taraflarımız hep dolu sesler gıdıyo nasıl bı acı olacak ya bısı olursa kucuk yer burası ole hastane flanda yok bayılır kalırsam ya cok yırtılırsa allahım kafayı yıcem
Insallah bugün kurtulursun arkadaşım senin için dua edicemBaşarılar dilerim cnm umarim olur Allah yardimcin olsun cesaret versin insallah
ne guzel kanamam agrin olmamis.benim hem kanamam oldu hemde birazcik agrimKizlar yipratmayin kendinizi ne olur. Demesi kolay biliyorum ayni sorunu nerdeyse 3 sene yasadim. Toplamda 3 hafta aparatla egzersiz ve ilk denenede yendim. Ne kan gölü ne agri. Kanamam bile olmadi. Ve her iliskiden önce yine stres oluyorum. Kendimize eziyet ediyoruz. Atlattim ama simdide psikolojik olarak yiprandigim icin sakinlestirici kullaniyorum, doktor depresyon olabilir dedi. Yani demek istedigim egzersizinizi yapin cok takili kalmayin bszi seyleri bu illet insani gercekten yipratiyo. Allah hepinizin yardimcisi olsun
Gyaa canım rahat ol sana dediklerimi unutma csnım oyle olumcul bır sey yok helede kanamalar fln olmayacak asla .. Dünyada gorulmuş birsey dgl :) minicik bir acı ve parmagini kanayıncaki mikrardan ibaretDemesı kolayda ıstee malesef ole olmuyo yenene kadar
Ne zaman yendin canım tebrik ederim cok bırıkmiş yazılar hepsini okuyamadım .. Cok yeniye yapma bnce bırkacgun bekle cokta ara verme tabıkı alışmak lazım :)kizlar ya 2. yapmaya cekiniyorum.yara iyilesmismidir sizce esim deneyelim diyoama ben emin degilim
Canm orda yara yok oyle dusnme ince kilck damar kanamasi gbi bsy oluyo benmde ikinci 3. De olmstu devam etmsti yani ama acisz bi kanama yani hemen gecen bsy bnde snein gbi dusnyodm ama yok hc bsy olmyokizlar ya 2. yapmaya cekiniyorum.yara iyilesmismidir sizce esim deneyelim diyoama ben emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?