Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tatlım konuşmaya calisiyorum ama kesinlikle konusmuyo. Ben yokmusum gibi davraniyo. Kararını vermis. Yapacak biseyim kalmadi. Psikiyatriste gidicem. Antidepresan yazsin bana

3.5 aylik. Ama tükendim. Artik ölmeyi istiyorum. O kadar bunaldim
Canim 3.5 ay cok az bir sure. Allah daha buyuk bir dert vermesin ne demek olmek istiyorum. Esin seni gormezden geliyorsa sen onunla konusmaya calis. Yakinlas derdini sor cozum bulmaya calis cabala. Kendine bir zaman belirle. De ki mesela, 3 ay daha elimden geleni yapicam, gercekten cok caba sarfedicem. Hem hastaligimi yenmek icin hem esimi tekrar kazanmak icin. 3 ay sonunda gercekten hala durum ayniysa o zaman bir aksiyon alirsiniz karsilikli konusup yine. Belki de senin hic bilmedigin bir problemi var bilemezsin ki. Nolur uzme kendini bu kadar insanlar neler neler yasiyor bak halimize sukredelim. Her zorluk gibi bu da gecer. Yipratma kendini.

Tatlım konuşmaya calisiyorum ama kesinlikle konusmuyo. Ben yokmusum gibi davraniyo. Kararını vermis. Yapacak biseyim kalmadi. Psikiyatriste gidicem. Antidepresan yazsin bana
Sen zaten hic yapamiyo degimdin p.. yarısını almistin sık sık deneme yapabilseniz atlatmana cok az kaldi bence bunu kendisi de görmüyor mu ne diye boyle davraniyor ki sorunun sadece bu olduguna emin misin cnm bu konu disinda hersey yolundamiydi hani onun icinde zor tamam ama bi de daha cok yeni evlisiniz sen bunu isteyerek yasamiyorsun sonucta biraz sabırlı olmasi lazim yillari gecmedi sonucta onunda daha 3.5 aylik evlisin ve cok şükür aşmak üzeresin niye bu kadar sert tepki veriyo ki tabi onun karakterini pislolojisini bilemem belki tahammül sınırı düşük olan birisidir o yüzden istemeden oyle tepkiler veriyo olabilir biliyorum zor ama sen yine de alltan almaya konusmaya çalış o istemesede sen adim at sende sert tepki verirsen çözüm olmaz daha kötüye gider Allah yardimciniz olsun...

Canim zaten tartismalar ben vajinismusum diye cikmiyo. Ama tam iliski denemesinden yarim saat sonra cok basit meseleler hatta mesele bile denmez, evde kiyameti kopariyo

Canim zaten tartismalar ben vajinismusum diye cikmiyo. Ama tam iliski denemesinden yarim saat sonra cok basit meseleler hatta mesele bile denmez, evde kiyameti kopariyo
Ya boyle durumlarda herkezde cikiyo o gerginlik canim vajinusmusdan dolayo degil baska baska konulardan sudan sebeplerden cikiyo cok basit bisey bile patlamaya yol acabiliyo ama bunun temelinde vajinusmus yatiyo onun verdiği stres gerginlik sebep oluyo ama benim anlamdigim senin denemelerin guzel gidiyo yarısını almak demek büyük cok büyük bir aşamadir bana göre tamamlamana cok az kalmış Allah in izni ile buna ragmen bu derece kati olmasini anlayamıyorum bu gelismeden dolayi memnun olmasi lazim ama bazen uzun zaman ayni yerde saymak da biktiriyo esleri bi sonra ki deneme de biraz daha ilerleme olsun istiyolar herhalde bu son denemenizde beklentisi daha fazlasiymis demek ki hepsini almani ve normal bi iliski yaşamanizi ummuş galiba o da olmayinca beklentisini karsilamayan bir deneme olunca böyle agresiflesti galiba yani bu sonucu cikardim ben anlattiklarindan

Hamilelik süreci yeni yenenlerde sıkıntılı midır.

yani bilemeyiz canım kişiden kişiye değişir alttan muayene olman gerekirde korkup kasarsan kendini işin daha çok zorlaşır ama ben kendimden örnek veriyim ben yenmeden hamile kaldım yarım ilişkiyle düşük tehlikem vardı 3 defa alttan ultrasonla baktılar hiç hissetmedim bile 5 buçuk aylıkken kaybettim normal doğurdum çokta zorlanmadım sen kafanda bu hastalığı bitirmişsen zaten hamile kalınca bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum

Canım Allah büyük bol bol dua et kocana yakın davran evliliğin ilk ayları en zor aylar bence aynı evde beraber yasamaya baslıyorsunuz falan zamanla aşıcagınıza eminim ama sende kocana yakın davran cok samimi olmaya calıs, bol bol dua et kendini bırakıverme her zorluk aşılır merak etme sen

canım yendim ama sanki bazen zorlamıyorum olmuyor.şu an hamile olma ihtimalim var adet günümü bekliyorum.bi yandan bebek istiyorum bi yandan ne bilim yapabilir miyim diyorum iyice alışıp ondan sonra hamile kalmak daha mı mantıklı.siz yenmeden nasıl hamile kaldınız ? geçmiş olsun bu arada.doğum yaptınızmı

Banada öyle geldi

canım sen yendin artık kendini bu şekilde telkin edersen zorlanmazsın diye düşünüyorum ama tabiki bazen insanın ruh hali aynı olmaya biliyor inşallah hayırlı haberler alırsın dünyanın en güzel duygusu ama bana sorarsan keşke iyice alışıp hamile kalmayı düşünseydin neden diye sorarsan ben çok zorlandım bebeğim 5.5 aylıkken suyu bitti ve bebeğimi ölü doğurmak zorunda kaldım 5 gün alttan 4 saatte bir ilaç verdiler her gelen doktora ben vajinismus hastasıyım dediğimde bizene hamile kaldıysan hasta değilsindir deyip beni fırçaladılar o yüzden şimdi iyice alışmadan hamile kalmayı düşünmüyorum canım nacizane fikrim böyle

Onlar da biraz insafsizmis ama. Bazi doktorlari anlamiyorum cok ruhsuz oluyorlar.
Gecmis olsun bu arada canim. Benim bi arkadasim bebegine down sendromu teshisi kondu diye 5 aylikken dogum yapmisti. Kendimi acidan camdan atmak istedim demisti. Allah korusun...

inşallah bu duyguyu yaşarsın geçmiş olsun .. suyu neden bitti ki vajiyle ilgili mi bu ... hamile olunca alttan muayene oluyor değil mi ... Allah korusun başka sağlık sorunu olmazsa sadece bunda sıkıntı yaşayabiliriz öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…