Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok sağol canım bende çok zor günler geçirdim 2 gün sancı çektim en sonunda çok rahat doğum yaptım ama toprağa verdim bebeğimi gerçekten bazı doktorlar çok acımasız ve insan halinden hiç anlamıyorlar

Canim alttan muayene o kadar kolay bisey ki.. ben gectigimiz haftasonu simir testi yaptirdim inan anlamiyorsun bile. Kayganlastirici suruyor bolca zaten hoop icerde. Eger doktorun iyiyse hic korkmazsin zaten. Ben acaip seker bir doktora gidiyorum. Ben de bu hastaligi yeni yendim ama alttan muayenede hic sorun yasamadim cok sukur doktorum sayesinde..

Demek ki bir sonraki bebisini cokkk rahat doguracaksin canim hayirlisiyla. Sanslisin bence. Allah hayirli saglikli bi bebek nasib etsin sana ve tum isteyenlere.

inşallah canım çok sağol suyu neden bitti hiç bir açıklama yapılmadı şu şu nedendendir diye bilgi vermediler bize 8 tane hastane gezdim hepsi ağız birliği yapmış gibi aynı şeyleri söylediler en sonundada ölü doğurdum bebeğimi
benim 3 ay düşük tehlikem vardı ondan alttan muayene olmak zorunda kalmıştım ama normalde hep karnımdan bakıldı bebek kontrollerinde
vajiyle bir alakası olduğunu zannetmiyorum ben canım Rabbimin taktiriydi Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu inşallah

biz neleri yendik değil mi .. onlarda da zorlanmayız heralde inşallah..neyse daha birşey yok ortada bebek falan ama belli de olmaz işte .. iyice alışıp öyle yapsak bebeği daha iyi olacak galiba

inşallah canımmm

Demek ki bir sonraki bebisini cokkk rahat doguracaksin canim hayirlisiyla. Sanslisin bence. Allah hayirli saglikli bi bebek nasib etsin sana ve tum isteyenlere.

inşallah zaten doktorda bunun için bana normal doğum yaptırdı ve gerçektende dediği gibi oldu kırkım çıkınca bu hastalığı yendim çok şükür daha tam olmasada ben bitti gözüyle bakıyorum canım
Amin canım cümlemize inşallah

Simdi kendi kendime dusundum de hayat ne garip. Evlenmeden once cinselligin ne kadar guzel bisey oldugunu duyardim hep. Arkadaslarim benden 1-2 sene once evlendiler anlattilar gayet mutluydu hepsi bu konuda. Ben de hic korkmadim aklima bile gelmedi acaba canim aciyacak mi diye. Sonra 1.5 sene ugrastim bu hastalikla. Aslinda ustune gtmedim erteledim hep ondan uzadi bu kadar. Simdi dusunuyorum, evlenenler ilk gunden bu jsi nasil oluyor da basariyor? Ben de korkmuyodum ama basaramadim. Sanki herkes ilk senelerini boyle zor gecirip sonradan alisiyormus gbi geliyor bakinca normal olan buymus gibi :))

ama gerçekten çoğu tanıdığım ilk zaman yapıyor olsun diye yapıyor acı çekiyor ve mutlu olduklaarını düşünmüyorum o kişilerin.biz iyi miyiz kötü müyüz bilemem ama daha bilinçli yapıyoruz en azından.doktorum ilerisi için daha mutlu olacağımızı söylemişti misal.daha bilinçlendiğimiz için

arkadaslar mrb hepınıze ben de 19 gunluk evlıyım ve henuz yapamadık burayı okuyordum ama cesaretle uye olmak ıstedım ben de artık cunku bunu kendı basıma yenemıyorum

arkadaslar mrb hepınıze ben de 19 gunluk evlıyım ve henuz yapamadık burayı okuyordum ama cesaretle uye olmak ıstedım ben de artık cunku bunu kendı basıma yenemıyorum
Ne guzel ya 19 gunluk iken sorununla yuzlesip cozmek icin aksiyon aliyorsun. Ah benim sorumsuz kafam 1.5 yilima yazik oldu. Neyse vardir bi hayir.
Hic egzersiz yapmayi denedin mi canim? Hangi asamada vajinismusun? Hic mi yaklastirmiyorsun kendine yoksa sadece iliskide p. Ilerleyemiyor mu icinde?

ya burdan okudugum kadarıyla egzersız denedım ama yapamadım tabı daha dogrusu korkudan yapamadım penıs girmiyorki ilerlesin

Aynı senin gibi düşünmüştüm bende kan gelmedi ya gelirse diye kasılarak ne canı mı yakmıştım hiççç korkma Can'ım benim bundan sonra acısa da Kanasa da katlanabilir olduğunu Zaman'la anlayacaksın zaten artık Oray'a bişeyler gir biliyo önemli olan bu

Evet bende aynı düşüncelerle tam 5 yıl öektim ve söylediklerinde de sonuna kadar katılıyorum çok iyi ifade etmişsin bizi :) ben kendimi tek sanarken benim gibi bu dertle mücadele eden insanların var olduğunu anladığım yer burası çevremde hep ilk gecesi Bala'yı mutlulukla geçen çiftler vardı hep oysa gözyaşı evlendiğim gece konmuştu benim yanağıma ah ah neler yaşadık çok şükür atlattım darısı tüm arkadaşlarıma inşallah yeryüzünde bu derdi çeken tek kişi bile kalmasın

canım yendıgıne cok sevındım umarım bızlerde senın gıbı bu dertten kurtuluruz

Nasil anlattin arkadaşım tavsiyen nedir sadece parmak egzersizini yapabiliyorum

Keske ben yardimci olabilsem ama ben parmak egzersizini yok denecek kadar az yaptim. Aparat hic denemedim. Cogunlugu esim ile atlattim cok sukur. Esinle parmak egzersizj deneyebilirsin. Ya da direk denemeye gecin kayganlastirici kullan bolca. Kendini rahat biraktigin anda hop hemencecik iceride. Cesarette bitiyor is tamamen. Kendini gaza getir. Ben burdan iyi gaz aldim :))

Yine bir hüsran başarısız bir deneme canımın yanması çok mu normal allah aşkına kızlar lütfen yardım edin artık eşimde ereksiyon sorunu yaşamaya başlıyor sanırım bir an önce bitsin bu dert benden gitsin özeldense özelden yorum yazın nasıl yapcam acı olmasın artık sprey veya krem her neyse

Ne Mutlu ki Sana ben onuda yapamadan yendim sen egzersizi yapıyorsan benden 10 adım Öndesin demektir bu ben tamamen Rabbimin Lütfü ile yendim bi anlık cesaret ve sonrasında aklıma gelen tek şey bunun için mi 5 yılım ziyan oldu oldu :)erteleme ve cesaretini topla sonrası oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…