- 20 Ekim 2014
- 437
- 244
- 123
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.981
Onlar da biraz insafsizmis ama. Bazi doktorlari anlamiyorum cok ruhsuz oluyorlar.
Gecmis olsun bu arada canim. Benim bi arkadasim bebegine down sendromu teshisi kondu diye 5 aylikken dogum yapmisti. Kendimi acidan camdan atmak istedim demisti. Allah korusun...
Canim alttan muayene o kadar kolay bisey ki.. ben gectigimiz haftasonu simir testi yaptirdim inan anlamiyorsun bile. Kayganlastirici suruyor bolca zaten hoop icerde. Eger doktorun iyiyse hic korkmazsin zaten. Ben acaip seker bir doktora gidiyorum. Ben de bu hastaligi yeni yendim ama alttan muayenede hic sorun yasamadim cok sukur doktorum sayesinde..inşallah bu duyguyu yaşarsın geçmiş olsun .. suyu neden bitti ki vajiyle ilgili mi bu ... hamile olunca alttan muayene oluyor değil mi ... Allah korusun başka sağlık sorunu olmazsa sadece bunda sıkıntı yaşayabiliriz öyle mi
Demek ki bir sonraki bebisini cokkk rahat doguracaksin canim hayirlisiyla. Sanslisin bence. Allah hayirli saglikli bi bebek nasib etsin sana ve tum isteyenlere.çok sağol canım bende çok zor günler geçirdim 2 gün sancı çektim en sonunda çok rahat doğum yaptım ama toprağa verdim bebeğimi gerçekten bazı doktorlar çok acımasız ve insan halinden hiç anlamıyorlar
inşallah bu duyguyu yaşarsın geçmiş olsun .. suyu neden bitti ki vajiyle ilgili mi bu ... hamile olunca alttan muayene oluyor değil mi ... Allah korusun başka sağlık sorunu olmazsa sadece bunda sıkıntı yaşayabiliriz öyle mi
biz neleri yendik değil mi .. onlarda da zorlanmayız heralde inşallah..neyse daha birşey yok ortada bebek falan ama belli de olmaz işte .. iyice alışıp öyle yapsak bebeği daha iyi olacak galibaCanim alttan muayene o kadar kolay bisey ki.. ben gectigimiz haftasonu simir testi yaptirdim inan anlamiyorsun bile. Kayganlastirici suruyor bolca zaten hoop icerde. Eger doktorun iyiyse hic korkmazsin zaten. Ben acaip seker bir doktora gidiyorum. Ben de bu hastaligi yeni yendim ama alttan muayenede hic sorun yasamadim cok sukur doktorum sayesinde..
inşallah canımmminşallah canım çok sağol suyu neden bitti hiç bir açıklama yapılmadı şu şu nedendendir diye bilgi vermediler bize 8 tane hastane gezdim hepsi ağız birliği yapmış gibi aynı şeyleri söylediler en sonundada ölü doğurdum bebeğimi
benim 3 ay düşük tehlikem vardı ondan alttan muayene olmak zorunda kalmıştım ama normalde hep karnımdan bakıldı bebek kontrollerinde
vajiyle bir alakası olduğunu zannetmiyorum ben canım Rabbimin taktiriydi Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu inşallah
Demek ki bir sonraki bebisini cokkk rahat doguracaksin canim hayirlisiyla. Sanslisin bence. Allah hayirli saglikli bi bebek nasib etsin sana ve tum isteyenlere.
ama gerçekten çoğu tanıdığım ilk zaman yapıyor olsun diye yapıyor acı çekiyor ve mutlu olduklaarını düşünmüyorum o kişilerin.biz iyi miyiz kötü müyüz bilemem ama daha bilinçli yapıyoruz en azından.doktorum ilerisi için daha mutlu olacağımızı söylemişti misal.daha bilinçlendiğimiz içinSimdi kendi kendime dusundum de hayat ne garip. Evlenmeden once cinselligin ne kadar guzel bisey oldugunu duyardim hep. Arkadaslarim benden 1-2 sene once evlendiler anlattilar gayet mutluydu hepsi bu konuda. Ben de hic korkmadim aklima bile gelmedi acaba canim aciyacak mi diye. Sonra 1.5 sene ugrastim bu hastalikla. Aslinda ustune gtmedim erteledim hep ondan uzadi bu kadar. Simdi dusunuyorum, evlenenler ilk gunden bu jsi nasil oluyor da basariyor? Ben de korkmuyodum ama basaramadim. Sanki herkes ilk senelerini boyle zor gecirip sonradan alisiyormus gbi geliyor bakinca normal olan buymus gibi :))
Ne guzel ya 19 gunluk iken sorununla yuzlesip cozmek icin aksiyon aliyorsun. Ah benim sorumsuz kafamarkadaslar mrb hepınıze ben de 19 gunluk evlıyım ve henuz yapamadıkburayı okuyordum ama cesaretle uye olmak ıstedım ben de artık cunku bunu kendı basıma yenemıyorum
Aynı senin gibi düşünmüştüm bende kan gelmedi ya gelirse diye kasılarak ne canı mı yakmıştım hiççç korkma Can'ım benim bundan sonra acısa da Kanasa da katlanabilir olduğunu Zaman'la anlayacaksın zaten artık Oray'a bişeyler gir biliyo önemli olan buYa işte hala kan gelmemiş olması. Ve kan gelme ihtimali var ya ilk girişte geliverseydi keşke...acaba hiç kanamayacak mı
Doktor kalın olduğu için fazla olur demişti ama
Amaaaaaan aklımda deli sorular işte
Ama olacak artık olmalııııııııı
Evet bende aynı düşüncelerle tam 5 yıl öektim ve söylediklerinde de sonuna kadar katılıyorum çok iyi ifade etmişsin bizi :) ben kendimi tek sanarken benim gibi bu dertle mücadele eden insanların var olduğunu anladığım yer burası çevremde hep ilk gecesi Bala'yı mutlulukla geçen çiftler vardı hep oysa gözyaşı evlendiğim gece konmuştu benim yanağıma ah ah neler yaşadık çok şükür atlattım darısı tüm arkadaşlarıma inşallah yeryüzünde bu derdi çeken tek kişi bile kalmasınSimdi kendi kendime dusundum de hayat ne garip. Evlenmeden once cinselligin ne kadar guzel bisey oldugunu duyardim hep. Arkadaslarim benden 1-2 sene once evlendiler anlattilar gayet mutluydu hepsi bu konuda. Ben de hic korkmadim aklima bile gelmedi acaba canim aciyacak mi diye. Sonra 1.5 sene ugrastim bu hastalikla. Aslinda ustune gtmedim erteledim hep ondan uzadi bu kadar. Simdi dusunuyorum, evlenenler ilk gunden bu jsi nasil oluyor da basariyor? Ben de korkmuyodum ama basaramadim. Sanki herkes ilk senelerini boyle zor gecirip sonradan alisiyormus gbi geliyor bakinca normal olan buymus gibi :))
canım yendıgıne cok sevındım umarım bızlerde senın gıbı bu dertten kurtuluruzEvet bende aynı düşüncelerle tam 5 yıl öektim ve söylediklerinde de sonuna kadar katılıyorum çok iyi ifade etmişsin bizi :) ben kendimi tek sanarken benim gibi bu dertle mücadele eden insanların var olduğunu anladığım yer burası çevremde hep ilk gecesi Bala'yı mutlulukla geçen çiftler vardı hep oysa gözyaşı evlendiğim gece konmuştu benim yanağıma ah ah neler yaşadık çok şükür atlattım darısı tüm arkadaşlarıma inşallah yeryüzünde bu derdi çeken tek kişi bile kalmasın
Nasil anlattin arkadaşım tavsiyen nedir sadece parmak egzersizini yapabiliyorumEvet bende aynı düşüncelerle tam 5 yıl öektim ve söylediklerinde de sonuna kadar katılıyorum çok iyi ifade etmişsin bizi :) ben kendimi tek sanarken benim gibi bu dertle mücadele eden insanların var olduğunu anladığım yer burası çevremde hep ilk gecesi Bala'yı mutlulukla geçen çiftler vardı hep oysa gözyaşı evlendiğim gece konmuştu benim yanağıma ah ah neler yaşadık çok şükür atlattım darısı tüm arkadaşlarıma inşallah yeryüzünde bu derdi çeken tek kişi bile kalmasın
Keske ben yardimci olabilsem ama ben parmak egzersizini yok denecek kadar az yaptim. Aparat hic denemedim. Cogunlugu esim ile atlattim cok sukur. Esinle parmak egzersizj deneyebilirsin. Ya da direk denemeye gecin kayganlastirici kullan bolca. Kendini rahat biraktigin anda hop hemencecik iceride. Cesarette bitiyor is tamamen. Kendini gaza getir. Ben burdan iyi gaz aldim :))Nasil anlattin arkadaşım tavsiyen nedir sadece parmak egzersizini yapabiliyorum
Amin inşallah Can'ım her Zaman duamdasınızcanım yendıgıne cok sevındım umarım bızlerde senın gıbı bu dertten kurtuluruz
Ne Mutlu ki Sana ben onuda yapamadan yendim sen egzersizi yapıyorsan benden 10 adım Öndesin demektir bu ben tamamen Rabbimin Lütfü ile yendim bi anlık cesaret ve sonrasında aklıma gelen tek şey bunun için mi 5 yılım ziyan oldu oldu :)erteleme ve cesaretini topla sonrası oluyoNasil anlattin arkadaşım tavsiyen nedir sadece parmak egzersizini yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?