Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Can'ım bu can yanmanın tek sebebi bence pozisyon yanlışlığı yıllarca orda duvar var diyerek yaşadım ve yendiğim gün anladım ki yönünü doğru ayarlamamışım bol bol kendini ıslat ve popoya eğilimli giriş yap

Canım bebe yağı kullanıyoruz eşim üstte oluyor haliyle ben kendimi ona bırakıyorum aşağı doğru gidiyor ama fazlaca canım yandığını hissediyorum çıkarttırıyorum çok kötü oldum nasıl olmaz nasıl yapamam çok az bir hamle kalıyor ama canım yanıyor daha fazlası yanacak diye ödüm kopuyor çünkü yüklendikçe çoğalıyor acı

Yatak ucu pozisyonunu dene ben öyle yendim bence kontrol sende olmalı Can'ın yandığı yerde durup sakinleşip tekrar denemelisin kontrol eşinin olursa panik olursun ve buda senin kendini kasmana neden olur yatağın ucuna otur ve uzan ayaklarını eşinin beline bağla ve popoyu biraz dikerek aşağı doğru bastır yönünü bulduğunda zaten onun girmemesi imkansız bunu Zaman'la yaparak tecrübe ettim inan ki acı falan bunlar hep kendimizi kasmamızdan olan şeylermiş cesaretin var ama çünkü deneme yapabiliyorsun inşallah kısa Zaman da kurtulursun

Selam kizlar bende 2 aylık evliyim bu sorunu yaşayanlardanim. Bu sırada konuyuda uzaktan hep takip ettim. Biz ilk gün yaptık ve bende acayip bi ağrı oldu çığlık attım resmen hemen kan gelmedi tuvalete gittim kan geldi baya eşimde açılmadı diye tutturdu ertesi gün tekrar yaptık filan neyse yine acıyınca bende korku oluştu bidaha hic yapamadim 1 ay kadar. Sonra burda parmak egzersizini gördüm kendim yaptım esime anlattım oda yaptı. Bunu burda açık açık yazmam nasıl olur bilmiyorum ama pozisyonla alakalı olabilir sorununuz ben ustteyken rahatca yapabildim ve bu sorunu yendim çok şükür. İlk korkumu anlatmamim sebebide sizde de mutlaka bi olayla oluşmuştur bu korku iyi düşünün ve önce onu çözün

Canim.biz bisey kulanmadik cok ustekedik b ara arka arkaya biz sonra ara verelim.birbrimizi ozleyelim.istekli olalim dedik ki olduda tek olmasi gerekej sey bana gore islanmak canim dogal yontemle yani senin zevk alman esine neden hoslandgni solcen oda yapcak bu kdr :)

O an nasıl yendiğime gelince üste çıkıp kontrolü ele aldım gozumu kapattım dua ettim ve oldu. bunun bu sorunu yaşayanlar için ne kadar zor olduğunu bilirim ve yaptıktan sonra ağlamıştım mutluluktan bumuydu bunun içinmi zindan ettim hayati ikimize diye eşimde ağlayacaktı nerdeyse:) inşallah sizlerde bigün bumuydu korktuğum dersiniz

Tamam Can'ım kayganlaştırıcı alınca yatak ucuna yatıp öyle girmesini sağlıycam canım yanarsa da daha fazlası olacak değil ya içerde kalması falan zaten hurafe kulaktan dolma hikayeler yüzünden bunca sene bu durumdayız zaten

Çok denedik özlemeyi ben memlekete gittim geldim 5 gün yoktum döndüğümde bitecek diyerek umutla geldim evime ama hüsran işte artık herşeyden önce eşimi düşünüyorum adam benim yüzümden hep yarım kalıyor omzunu gözyaşlarıyla ıslatmaktan ben yoruldum onda da suç yok değil hani sen ne zaman iatersen dedikçe ben de rahatlık oluyor sanırsam

3.5 aylik. Ama tükendim. Artik ölmeyi istiyorum. O kadar bunaldim
canim.merhaba yazilarini okuyorum burdan yazmadim hic ama sacmalama lutfen olum.falan bunlar.nasil kelimeler yeni evlisin zaman lazim.biraz konusarak haledilmcek hic bisey yok konusulmyosa biraz zamana birakmalli ustelememeli ama hepimizin bu konudan dolayi evinde gerginlelikler oldu aglamalarimz doldgmuz patlamalarimz bu cok normal aslinda bunu bizden baska yasayandan baskasi anlamz ama karamsar olma bu kadar pskiyatri antdeprasan falan bu kadar kendni kapatck bi durum yok biraz bekle belki esin uzerine gelmeni istemyodur onun acisijdanda bak sen neler yasadgni aranizdaki diyaloglari daha iyi bilyosundur onlari gozden gecir belki bilmeden seninde onun bole davranmasini gerktircek davranisin olmustur belki sende onun biseyine takili kalmissindir illa ki karsilikkidir yanibama lutfen bole yanlis dusuncelere kapilma biraz.akisina birak.sakinlessin iki tarafta..

Canım yenen insanlar bana ve burdaki mücadele eden herkes için bir umut ışığı resmen eksik olmayın umarım bende bir an önce atlatıp buraya yazcam bende 2 aylık evliyim henüz çok zor günler yaşıyorum eşim den dolayı değil kendimi suçlu hissediyorum evli biri gibi görmüyorum

Haklisin Canim bazen o.bizdede oluyodu o zaman kayganlastirici kulan ben egzerssiz icin almistim bi kere onka.denedik ama.hemen etkisi gitti beni rahatsiz etti bilmyorum arkaslardn memnun olan varsa onerilerini al istersen ama dogal islanirsan devami geliyo sen daha da kendni saliyosun biz defalaarca denedik yarim alabildim.bende bi sure ilk iliskimizde ben cok islamistim ve nasi girdgni hisetmedim bike dusun o kadar etkili

Canım o kadar merak ediyorum ki hissetmedim diyorsun ya giriyor ve acı yok öyle mi ben acıdan harket etmeye korkuyorum kımıldama diye bağırıyorum ahhh zavallı kocam

Canım o kadar merak ediyorum ki hissetmedim diyorsun ya giriyor ve acı yok öyle mi ben acıdan harket etmeye korkuyorum kımıldama diye bağırıyorum ahhh zavallı kocam
Bende Ole.esimle.anlasma.yapiyodum hic kipirdamzsan denerim.die dusun :)o sabit kaliyodu ben ikina ikina.yarim aliyodum sen yarim alabilyomusn yada pns alabilyomusun hic. Ben ilk olan gun yarim aldim ikina nefes ala ala sonra esim dedi otur ayaklarimi yana actim kalcami sag sol yaptim.bi yandan elimle.icimde tuttum sag sol yaotim ellerimden kayiverdi saka gbi esim.tamam oldu dio yok diom ya olmadi cikti bence hisetmyom diom.bak dedi bi baktim olamz dedm ya agladim snirlerim bosaldi resmen o.an ucunu yada yarisini aldiktan sinra ondan otesi yok aci sizi olarak inanamcksn sende bak gor sinerbes dedi dersin :)

Canım bende buna şaşırıyorum resmen nerdeyse hepsi giriyor bir parmak boşluk kalıyor ki canım yanıyor diye bırakıyorum bizim de pek birşey kalmadı ama o doğru pozisyonu ahhh bir bulabilsem de hissetmesem keşke

insallah canim

O suçluluk duygusunu çok iyi bilirim hergun ağlıyordum eşimin kollarında orda burda heryerde...eminim herkeste aynılarını yaşıyordur derdimiz ayni sonuçta. Esim çok anlayışıydı çok şükür ama erkek sonuçta bazen salterlerinin attigi da oluyordu... ama herşey bizde bitiyor kızlar

İki aydır hiç bana en ufak yüz çevirmedi her seferinde saçımı okşadı buna dayalı değil evliliğimiz diye die bende bir rahatlık gidiyor heralde inşallah geçecek içimdeki bu sıkıntılar o kadar çok dua ediyorum ki

Ben zaten vajinismusdan dolayi hep kendimi eksik gordugumden herseye cok dikkat ediyorum. Belkide hatam o oldu. Fazla iyi davranmak

gunydın herkese. yenı bır gune basılıyoruz bugun egzersız yapmaya baslıyorum umarım yapabılırım bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…