- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.021
AMİN AMİN İNŞAALLAH NASIL ATLATTINIZ SİZ BİZE DE YARDIMCI OLUNEvet bende aynı düşüncelerle tam 5 yıl öektim ve söylediklerinde de sonuna kadar katılıyorum çok iyi ifade etmişsin bizi :) ben kendimi tek sanarken benim gibi bu dertle mücadele eden insanların var olduğunu anladığım yer burası çevremde hep ilk gecesi Bala'yı mutlulukla geçen çiftler vardı hep oysa gözyaşı evlendiğim gece konmuştu benim yanağıma ah ah neler yaşadık çok şükür atlattım darısı tüm arkadaşlarıma inşallah yeryüzünde bu derdi çeken tek kişi bile kalmasın
ilk zamanlar öyle olur yaptıkça alışırsın. ıslanma olursa rahatsız etmez onun için hızlı yapmaya çalışın.kızlar dün gece 4. denemeyi yaptım hala kendimi kastığımdan sanırım gel git olayı beni çok rahatsız ediyor bu durumu nasıl aşıcamki ben ilk girişte tedirgin oluyorum sonrası rahat giriyor ama bu gel git olmuyor o baskıyı hissedip rahatsız oluyorum
HIZLIMI?YAVAŞMIilk zamanlar öyle olur yaptıkça alışırsın. ıslanma olursa rahatsız etmez onun için hızlı yapmaya çalışın.
Ben tamamen şans eseri yendim şansım o gün ki cesaretim oldu çünkü egzersiz falan hiç yapmadım benAMİN AMİN İNŞAALLAH NASIL ATLATTINIZ SİZ BİZE DE YARDIMCI OLUN
Bende hep öyle olsun istiyorum her denemede ama nasip İnşşBen tamamen şans eseri yendim şansım o gün ki cesaretim oldu çünkü egzersiz falan hiç yapmadım ben
ilk zamanlar öyle olur yaptıkça alışırsın. ıslanma olursa rahatsız etmez onun için hızlı yapmaya çalışın.
Ya bu ıslaklık nasıl bir psikoloji ya başlarken ıslak eşim üzerime geliyor o anda ben çöle dönüyorumartık jel siz yağsız ilişkiye girmek istiyorum ama yaaa
hızlı daha çok ıslandırır ilişki sırasında. ilk başta acıyomuş gibi gelir ama kasmayıp gevşemeye çalışınca zevkli olur :)HIZLIMI?YAVAŞMI
o o kadar sorun değil jel kullanılabilir az miktarda. sonra zaten kendiliğinden ıslanırsın :)Ya bu ıslaklık nasıl bir psikoloji ya başlarken ıslak eşim üzerime geliyor o anda ben çöle dönüyorumartık jel siz yağsız ilişkiye girmek istiyorum ama yaaa
aynen bende ölmek istiyorum psikiatriste gittik yeşil reçeteli ilaç verdi eşimin ailesi benim cinlere karıştığımı düşünüyor boşanmak üzereyiz bana 15 gün süre verdi sanki bilerek yapıyorumj bide adımı deliye çıkardılar yapamıyorum diye3.5 aylik. Ama tükendim. Artik ölmeyi istiyorum. O kadar bunaldim
Hizli Canim hizlida.sende zevk aliyosun o tempoda o rahatsiz hissi azalttiyoHIZLIMI?YAVAŞMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?