Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hanımlar sizden ricam özelden msj atın çok takip edemiyorum. Tek tek cevaplamak istiyorum olmuyor. Kimseyi cevapsız bırakmak istemiyorum. Hepiniz çok değerlisiniz. Lütfen kafanıza bir şey takmayın yeni soru işaretleri eklemeyin. Tüm sorularınızın cevabı var emin olun. Sevgiler...

1. Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
  2. Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
  3. Emla Tegaderm (lokal anestezik)
  4. Xylocaine sprey (lokal anestezik)
  5. Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
  6. Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
  7. Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres) haydar dümenin reçetesindeki ilaçlar. bunları uygulayıp deneyebilirsiniz.

kızlar dün gece 4. denemeyi yaptım hala kendimi kastığımdan sanırım gel git olayı beni çok rahatsız ediyor bu durumu nasıl aşıcamki ben ilk girişte tedirgin oluyorum sonrası rahat giriyor ama bu gel git olmuyor o baskıyı hissedip rahatsız oluyorum

AMİN AMİN İNŞAALLAH NASIL ATLATTINIZ SİZ BİZE DE YARDIMCI OLUN

ilk zamanlar öyle olur yaptıkça alışırsın. ıslanma olursa rahatsız etmez onun için hızlı yapmaya çalışın.

Arkadaslar iki aylık evliyim ve bende vajinusmus oldugumu dusunuyorum.cunku esum yaklasmadan once ölecek gibi oluyorum korkudan.zaten iliskiyede giremedik.ilk gun penisn ucu girdigi icin kizlik zadi yirtildi daha sonrada denemedik.parmak egzersizlerne basladik ilk denemede serce parmak orta parmak girdi.dun gene deneyelim dedik ilk basta kasilsamda sonra oldu.bundan cesaret alarak iliskiye girelim dedik yok ancak penisn basi girebiliyor.acıdan dolayı bıraktık ana benim oramda hala bi ağrı var cok siddetli degil ama bi acı hissediyorum neden oluyo ki.hadi iliski sırasında kasiyorum ağrıyor ama simdi niye bi agri var.sizdede oluyormu

Arkadaslar bende maalesef vajinusmusum doktora gitmedim hic ama korkuyorum kendimi kasiyorum.iki uc kere cinsel iliskiti denedik olmadi maalesef bi duvar var ordan sonrasına gitmiyor gibi.neyse iki kere parmak egzersizi yaptik onlar oluyo daha iki parmak birlikte denemedik.fakat parmak egzersizi basarili olunca deneyelim dedik ama sadece penisin ucu giriyo.fakat benim sonrasindada ertesi gunde oramda hafif bi acı oluyor sizdede oluyormu.parmak egzersizlernden sonra oyle bi aci olmuyo ama penisn ucu dahi girse iki gun falan o hafifte olsa aci hissediyorm sizce neden oluyor

3.5 aylik. Ama tükendim. Artik ölmeyi istiyorum. O kadar bunaldim
aynen bende ölmek istiyorum psikiatriste gittik yeşil reçeteli ilaç verdi eşimin ailesi benim cinlere karıştığımı düşünüyor boşanmak üzereyiz bana 15 gün süre verdi sanki bilerek yapıyorumj bide adımı deliye çıkardılar yapamıyorum diye

adapazarında anesteziyle yaptırılan yere giden varmı bayıltıp yaptırıyorlarmış acaba olur mu benim vaktim yok herşey çok kötüye gidiyor ölmek istiyorum nasıl yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…