Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ilk Denemelerede penis yarim giryo ya ondan tam alinmadigi icin agri oluyo bendede olmustu bi sure tabi vucudun kadinliga alismasininda etkisi var normal yani bu durum korkcak.bisey yok tMM MI :)

Hamilelik süreci yeni yenenlerde sıkıntılı midır.
Vajinusmusu yenmeyle hamileligin hemen olup olmamasinin bi ilgisi yok ki sen korunmazsan denemelerini yaparsin Allah bilir ne zaman olacagini artik Rabbim verirse olur
CANLAR HALA İKİNCİ DENEMEYİ YAPAMADIM BÜGÜN HAYIRLISIYLA DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH SORUNSUZ GEÇER BAKALIM HAYIRLISI
Hadi Insallah... Sen Allah in izni ile sorunsuz hallet şu işi de bana da cesaret gelsin hadi çünkü sende benim gibi egzersiz yapamiyodun regl im bitince deneme yapcam bende simdiden gerginlik sardi beni Allah herkesin yardimcisi olsun

adapazarında anesteziyle yaptırılan yere giden varmı bayıltıp yaptırıyorlarmış acaba olur mu benim vaktim yok herşey çok kötüye gidiyor ölmek istiyorum nasıl yapıcam
saçmalama canım yaaa anesteziyle olmaz bu iş doktora gitmek istiyorsan hızlıca çözmek istiyorsan ben herada 3 günde yendim 6 yıl boyunca neler çektim psikiatristler antidepresanlar bana tek kazancı aldığım kilolar oldu şimdi kendime geldim liposaction olacağım şu anda tek derdim güzellik yani anlayacağın :) inan bende senin gibiydim kaç kere ölmek istedim belki daha kötüydüm inan herşey bitiyor biraz rahatlasan üzerindeki baskıyı hafifletsen yenersin ama çok çaresizsen heraya git 3 günde bitirirler emin ol

Arkadaşlar
HERA NERESİ CNM

BEN EGZERSİZ YAPMAYA ÇALIŞTIM AMA YAPAMADIM OLMUYODU INAN HIC YAPMADIM DESEM YERİDİR GÜLÜM İNŞALLAH SENDE CESARETLERNDE AŞALIM ŞU SORUN İNŞALLAH HEPBİRLİKTE CANIM.

CANLAR ŞU MÜBAREK GÜN HÜRMETİNE RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN DİLERİMKİ HEPİMİZ EN YAKIN ZAMANDA ŞU PROBLEMİ AŞALIM YUVAMIZA HUZUR DOLSUN EŞİMİZLE ARAMIZDAKİ SEVGİ BAĞIMIZ KUVVETLENSİN HAMİŞ OLALIM BEBEKLERIMIZ OLSUN İNŞALLAHHHHHH AMİN...............

İLK REÇETİMİZ BOL BOL DUAAAA ..........

BU AKŞAM DENEME YAPICAK ARKADAŞLARIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN ACIMIZ HAFİFLESİN İNŞALLAH.

AMİN AMİN AMİİNN İNŞAALLAH CANLAR RABBİM SESİMİZİ DUYSUN HERKESİN YUVASINI MUSMUTLU OLSUNN

Amiiiiiiin... dualarina canı gönülden katılıyorum cnm Allah kabul etsin dualarimizi Insallah

kızlar mrb bugun egzrsız yapım dedım dokunabılıyorum ama girişten içeri yapamıyorum parmagımı kasılıyorum hemen

adapazarında anesteziyle yaptırılan yere giden varmı bayıltıp yaptırıyorlarmış acaba olur mu benim vaktim yok herşey çok kötüye gidiyor ölmek istiyorum nasıl yapıcam
keşke eşinizin ailesi bilmeseydi bende görümceme sölemiştim her gün arayıp soruyodu sonunda oldu deyip yalan sölemek zorunda kaldım.eşiniz neden bu kadar anlayışsız anlamadım ya millet yıllarca bekliyo.sevişmelerinizi uzun tutsanız belki az da olsa tatmin olur

Kızlar inanmıycaksınız ama bende inanamıyorum ben bu aksam vajiyi yendim. Üst pozisyonda tamamen penisi aldım. Hatta minnacık zevk bile
canım gözun aydınnnn cok sevındımmm dün uye oldum bugun basarı geldı keyfım yerıne geldı valla ben de yapacam boyle yapanları okudukca guvenım gelıyor kendıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…