- 8 Eylül 2015
- 297
- 269
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.061
Çok sevindim Can'ım ya acı vs kan geldi miYa anlamadımki. Önce eşim eliyle uyararak beni boşalttı. Orda ıslaklık olunca penisin bir kısmı cup diye girdi. Sonrasinda kalcamı ileri geri yapip derin nefesler alip verip, esimin hadi diye motivasyonuyla hepsi girdi. Önemli olan kısım kalcayı serbest bırakmak
Canım çok sevindim bizler içinde dua et kaç gündür denemek istiyorum olmuo eşim evde yokken bu gece denemeliyiz diyorum akşam olunca cesaretimi kaybediyorum üzülüyorumKızlar inanmıycaksınız ama bende inanamıyorum ben bu aksam vajiyi yendim. Üst pozisyonda tamamen penisi aldım. Hatta minnacık zevk bile
Harika çok sevindim dilrubacım, eşinle sana mutluluklar dilerim artık üzülmek yok. Tebrik ederim.Kızlar inanmıycaksınız ama bende inanamıyorum ben bu aksam vajiyi yendim. Üst pozisyonda tamamen penisi aldım. Hatta minnacık zevk bile
Maşallah canim cok sevindim tebrik ederim. Insallah araniz düzelmistir ve bundan sonra daha iyi olur umarim nasil eşinin tepkisi morali yerine gelmistir herhalde artik demiKızlar inanmıycaksınız ama bende inanamıyorum ben bu aksam vajiyi yendim. Üst pozisyonda tamamen penisi aldım. Hatta minnacık zevk bile
Mutlaka sende yaparsın sadece cesaret lazım çünkü Herkezin zevk ile yaptığı cinsellik sana mı acı verecek ben böyle düşünerek yendim Nasıl oldu Nasıl kendimi gaza getirebildim halen anlamış değilim Allah'ın lütfu bu bana dualarımın kabulü..Bende hep öyle olsun istiyorum her denemede ama nasip İnşş
Ben hiç duymadım doğum evinde bi kadın vardı ona gitmiştim psikolog 3 kereden fazla olmadı gidişim hiç verim alamadım senin dediğin yeri de biliyorum vaktiyle gitmeyi çok düşündüm ama hiç iyi şeyler duymadım Oray'la ilgili.adapazarında anesteziyle yaptırılan yere giden varmı bayıltıp yaptırıyorlarmış acaba olur mu benim vaktim yok herşey çok kötüye gidiyor ölmek istiyorum nasıl yapıcam
bızı de gazla canım yaaa bızde yeneleım sunuMutlaka sende yaparsın sadece cesaret lazım çünkü Herkezin zevk ile yaptığı cinsellik sana mı acı verecek ben böyle düşünerek yendim Nasıl oldu Nasıl kendimi gaza getirebildim halen anlamış değilim Allah'ın lütfu bu bana dualarımın kabulü..
Dolabı mı açıp gerdek gecesi giydiğim gecelik gözümü açtı benim Şaka gibi ama gerçek o gün geldi gözümün önüne zehir olan ilk gecem tamamen travma sonucu yendim :)bızı de gazla canım yaaa bızde yeneleım sunu
ciddimisin canım ya böyle sonuc alan ılk kez senı gordum burda cok cok ıyı yanı ıyı kıde gormussun o geceliğiDolabı mı açıp gerdek gecesi giydiğim gecelik gözümü açtı benim Şaka gibi ama gerçek o gün geldi gözümün önüne zehir olan ilk gecem tamamen travma sonucu yendim :)
Tebrik ederim canım çok sevindim senin adınaKızlar inanmıycaksınız ama bende inanamıyorum ben bu aksam vajiyi yendim. Üst pozisyonda tamamen penisi aldım. Hatta minnacık zevk bile
Canım tebrik ederim seni bitti sonunda bak gördün mü hiçbir şey yokmuş :) inan çok sevndim Rabb'im mutluluğunu daim etsinKızlar inanmıycaksınız ama bende inanamıyorum ben bu aksam vajiyi yendim. Üst pozisyonda tamamen penisi aldım. Hatta minnacık zevk bile
canim senin 2. oldumu.biz misafirden daha yapamadık
Kızlar inanmıycaksınız ama bende inanamıyorum ben bu aksam vajiyi yendim. Üst pozisyonda tamamen penisi aldım. Hatta minnacık zevk bile
Ay canimm cok sevindimmm insallah artik dertler vitti esini birakma sakınn saril onaaa simdi evlilik hayatiniz basliyooYa anlamadımki. Önce eşim eliyle uyararak beni boşalttı. Orda ıslaklık olunca penisin bir kısmı cup diye girdi. Sonrasinda kalcamı ileri geri yapip derin nefesler alip verip, esimin hadi diye motivasyonuyla hepsi girdi. Önemli olan kısım kalcayı serbest bırakmak
Canıım tebrik ederim ne Mutlu bir haber detatları anlatır mısın hangi poziyonda oldu bizde denedik ama olmadı malesefKızlar kızlar kızlar ikinciyi de yaptık veeeee kanda geldi artık kadın oldum mmm@angelina 34 canım doktor haklıymış demişti zaten zarın ince değil kanama normalden daha fazla olabilir diye baya kan geldi yaaaaa
Arkadaşlar gruba yeni katılanlar egzersiz aşamasında olanlar darısı sizlere inşallah
İnanın hiç acı yok kasmayın yeter
Bakın o kadar kan geldi ne ağrı ne sızı oturdum mutluluk paylaşıyorum
Rabbim yardımcınız olsun inşallah mutluluklar çoğalsın
Darısı başıma canım tebrik ediyorum Allahım bizim icin yaptiin dualarini kabul etsin en yakin zamanda ben ve diger arkadaslarimda kurtulsun insallahKızlar kızlar kızlar ikinciyi de yaptık veeeee kanda geldi artık kadın oldum mmm@angelina 34 canım doktor haklıymış demişti zaten zarın ince değil kanama normalden daha fazla olabilir diye baya kan geldi yaaaaa
Arkadaşlar gruba yeni katılanlar egzersiz aşamasında olanlar darısı sizlere inşallah
İnanın hiç acı yok kasmayın yeter
Bakın o kadar kan geldi ne ağrı ne sızı oturdum mutluluk paylaşıyorum
Rabbim yardımcınız olsun inşallah mutluluklar çoğalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?