- 11 Ağustos 2015
- 488
- 520
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.081
Teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda olur :)Canıım tebrik ederim ne Mutlu bir haber detatları anlatır mısın hangi poziyonda oldu bizde denedik ama olmadı malesef
Amin inşallah canım. Dualarım tüm melekler leDarısı başıma canım tebrik ediyorum Allahım bizim icin yaptiin dualarini kabul etsin en yakin zamanda ben ve diger arkadaslarimda kurtulsun insallah
Can'ım inşallah bugün ikinci ağlamam bu yüzden ilki olmadan ikincisi olduktan sonra bende bitti gibiydi bu sefer anlamadım kızlık açılmadı ama anlayamadımTeşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda olur :)
Canım duyduğuma göre herkesin en rahat ettiği pozisyon bana da kolay ve rahat geliyo
Eşin bağdaş kurup otursun sende kucağına oturuyor gibi yap bir yandan p. Si tut yerleştir yönünü ayarla sonra yavaş otur ve özellikle poponu gevşek bırak ıkınıp nefes alıp ver bir yandan da ittir kendini eşine doğru o an eşinin omuzlarından destek alabilirsin zorlandığını hissettiğin an nefes alıp ver ve bekle poponu sağa sola oynat ve ilerle
Canım inşallah olur bir an önce seninde
yok canım. benim daha önce aparatla kızlık zarım bozulmuştu. doktor muayene ettiinde artıkkızlık zarın hiç yok demişti. o yüzden kanama ve ağrı olmadıÇok sevindim Can'ım ya acı vs kan geldi mi
canım acı olacak şeklinde odaklanma. kendini seksin akışına ve zevkine bırak. farkında olmadan penis giriyo. kesinlikle zevk alıcağını düşün. hatta kendinden geçmeye çalış yani kendi kendini zevke getir. sonra bakıyosun ki o heyecanla hepsi girmişCanım çok sevindim bizler içinde dua et kaç gündür denemek istiyorum olmuo eşim evde yokken bu gece denemeliyiz diyorum akşam olunca cesaretimi kaybediyorum üzülüyorum
tabi morali çok yerine geldi. aslında aramız tamda düzelmemişti. ama dün eşimin doğumgünüydü. ona işyerinde süpriz parti hazırladım. eve gelincede bi vaktım sevişiyoruz ve birden oluvermişMaşallah canim cok sevindim tebrik ederim. Insallah araniz düzelmistir ve bundan sonra daha iyi olur umarim nasil eşinin tepkisi morali yerine gelmistir herhalde artik demi
çok teşekkür ederim canımHarika çok sevindim dilrubacım, eşinle sana mutluluklar dilerim artık üzülmek yok. Tebrik ederim.
Kızlar inanmıycaksınız ama bende inanamıyorum ben bu aksam vajiyi yendim. Üst pozisyonda tamamen penisi aldım. Hatta minnacık zevk bile
ayy canim benim gozun aydin kurtuldun sonundaKızlar inanmıycaksınız ama bende inanamıyorum ben bu aksam vajiyi yendim. Üst pozisyonda tamamen penisi aldım. Hatta minnacık zevk bile
ayy kuzum aferin sana darisi benim basima..yatili misafirim var benim onlar gidene kadar ara vermek zorundayim.dua et banaKızlar kızlar kızlar ikinciyi de yaptık veeeee kanda geldi artık kadın oldum mmm@angelina 34 canım doktor haklıymış demişti zaten zarın ince değil kanama normalden daha fazla olabilir diye baya kan geldi yaaaaa
Arkadaşlar gruba yeni katılanlar egzersiz aşamasında olanlar darısı sizlere inşallah
İnanın hiç acı yok kasmayın yeter
Bakın o kadar kan geldi ne ağrı ne sızı oturdum mutluluk paylaşıyorum
Rabbim yardımcınız olsun inşallah mutluluklar çoğalsın
canim tam anlamadim nasıl oldu yani.Can'ım inşallah bugün ikinci ağlamam bu yüzden ilki olmadan ikincisi olduktan sonra bende bitti gibiydi bu sefer anlamadım kızlık açılmadı ama anlayamadım
Aynen öyle oldu iyikide oldu. Bu hastalığın tek ilacı cesaret Can'ım psikolojik bi olay çok şükür ben atlattım darısı sizlereciddimisin canım ya böyle sonuc alan ılk kez senı gordum burda cok cok ıyı yanı ıyı kıde gormussun o geceliği
Çok sevindim Canım senin adına birbirnizide özlemişsinizdir uzun zamandır Rabbim daim etsin bize de dua edin daırıs başımızatabi morali çok yerine geldi. aslında aramız tamda düzelmemişti. ama dün eşimin doğumgünüydü. ona işyerinde süpriz parti hazırladım. eve gelincede bi vaktım sevişiyoruz ve birden oluvermiş
Tebrik ederim tekrar canim bravo sana cok iyi yapmişsin eger sana kötü davraniyor diye sende tavir alsaydin ona yaklasmasaydin suan bu güzel sonucu elde edemeyecektin belki de ve bugun hala üzgün olacaktin ama sen dogru olani yaptin cok şükür güzel sonuclar aldin suprizin cok güzel ama ona en güzel hediye oldu bu işi halletmen insallah bundan sonra hep yüzünüz güler mutlulugunuz daim olsun insallahtabi morali çok yerine geldi. aslında aramız tamda düzelmemişti. ama dün eşimin doğumgünüydü. ona işyerinde süpriz parti hazırladım. eve gelincede bi vaktım sevişiyoruz ve birden oluvermiş
sağol canım. sen ikinciyi yaptınmıTEBRİK EDERİM CANIMD dilrubacan
Cok sagolun açıkcası doktora gidemiyorum hem cekiniyorum zaten vajinusmusum muayeneden korkuyorum hemde bulundugum yerden dolayi hastaneye gitmek cok zor ulasim sıkıntı.valla sevindirdiniz zaten bu dert yetiyo birde bu cikmasin dedim.cunku parmakta oyle bisey hissetmeyip iliski sonrasinda bikac gun acı cekince korktum.hayir iliskiye girsek icim yanmayacak.azicik biseyden cekiyorumIlk Denemelerede penis yarim giryo ya ondan tam alinmadigi icin agri oluyo bendede olmustu bi sure tabi vucudun kadinliga alismasininda etkisi var normal yani bu durum korkcak.bisey yok tMM MI :)
çok tebrik ederim canım çok çok sevindim. çok mutlu ol insallahSabah ikinciyide yaptik emin olmak icin oda oldu. Biraz git gel yaparken acıdı ama olsun o anda bile mutluydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?