Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canıım tebrik ederim ne Mutlu bir haber detatları anlatır mısın hangi poziyonda oldu bizde denedik ama olmadı malesef
Teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda olur :)
Canım duyduğuma göre herkesin en rahat ettiği pozisyon bana da kolay ve rahat geliyo
Eşin bağdaş kurup otursun sende kucağına oturuyor gibi yap bir yandan p. Si tut yerleştir yönünü ayarla sonra yavaş otur ve özellikle poponu gevşek bırak ıkınıp nefes alıp ver bir yandan da ittir kendini eşine doğru o an eşinin omuzlarından destek alabilirsin zorlandığını hissettiğin an nefes alıp ver ve bekle poponu sağa sola oynat ve ilerle
Canım inşallah olur bir an önce seninde

Can'ım inşallah bugün ikinci ağlamam bu yüzden ilki olmadan ikincisi olduktan sonra bende bitti gibiydi bu sefer anlamadım kızlık açılmadı ama anlayamadım

Canım çok sevindim bizler içinde dua et kaç gündür denemek istiyorum olmuo eşim evde yokken bu gece denemeliyiz diyorum akşam olunca cesaretimi kaybediyorum üzülüyorum
canım acı olacak şeklinde odaklanma. kendini seksin akışına ve zevkine bırak. farkında olmadan penis giriyo. kesinlikle zevk alıcağını düşün. hatta kendinden geçmeye çalış yani kendi kendini zevke getir. sonra bakıyosun ki o heyecanla hepsi girmiş

Maşallah canim cok sevindim tebrik ederim. Insallah araniz düzelmistir ve bundan sonra daha iyi olur umarim nasil eşinin tepkisi morali yerine gelmistir herhalde artik demi
tabi morali çok yerine geldi. aslında aramız tamda düzelmemişti. ama dün eşimin doğumgünüydü. ona işyerinde süpriz parti hazırladım. eve gelincede bi vaktım sevişiyoruz ve birden oluvermiş

ayy kuzum aferin sana darisi benim basima..yatili misafirim var benim onlar gidene kadar ara vermek zorundayim.dua et bana

tabi morali çok yerine geldi. aslında aramız tamda düzelmemişti. ama dün eşimin doğumgünüydü. ona işyerinde süpriz parti hazırladım. eve gelincede bi vaktım sevişiyoruz ve birden oluvermiş
Çok sevindim Canım senin adına birbirnizide özlemişsinizdir uzun zamandır Rabbim daim etsin bize de dua edin daırıs başımıza

Tebrik ederim tekrar canim bravo sana cok iyi yapmişsin eger sana kötü davraniyor diye sende tavir alsaydin ona yaklasmasaydin suan bu güzel sonucu elde edemeyecektin belki de ve bugun hala üzgün olacaktin ama sen dogru olani yaptin cok şükür güzel sonuclar aldin suprizin cok güzel ama ona en güzel hediye oldu bu işi halletmen insallah bundan sonra hep yüzünüz güler mutlulugunuz daim olsun insallah

Ilk Denemelerede penis yarim giryo ya ondan tam alinmadigi icin agri oluyo bendede olmustu bi sure tabi vucudun kadinliga alismasininda etkisi var normal yani bu durum korkcak.bisey yok tMM MI :)
Cok sagolun açıkcası doktora gidemiyorum hem cekiniyorum zaten vajinusmusum muayeneden korkuyorum hemde bulundugum yerden dolayi hastaneye gitmek cok zor ulasim sıkıntı.valla sevindirdiniz zaten bu dert yetiyo birde bu cikmasin dedim.cunku parmakta oyle bisey hissetmeyip iliski sonrasinda bikac gun acı cekince korktum.hayir iliskiye girsek icim yanmayacak.azicik biseyden cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…