Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar inşallah burdaki herkes yener. inanın aslında gerçek fizyolojik bir acı yok. biraz hayal ürünü birazda kasmadan kaynaklanan gerginlik acısı. yani aslında bizim oluşturduğumuz bir acı. mesela ben 5 tane böbrek taşı düşürdüm, kıyas dahi yapmam bununla. nasıl canım yanmıştı taşlarda. heleki şu son zamanlarda çektiğim ruh acısı çook çok daha kötü. azıcık dayanın vazgeçmeyin bekleyin sonuna kadar giriyo. zor bir hastalık çeken bilir. ama unutmayın %100 çözümü var

Yani biraz sabır gerek dimi canım

bugun tek parmakla gırıs kısmına dokunabıldım kızlar umarım en kısa zamanda tek parmagımı ıcıme de sokabılırım ya

buraya fazla yazmasam da herkesi takip ediyorum zuzukunun hamile olmasına çok sevindim.angelinanın dilrubacanın ve sayamadıklarımın yenmesine çok sevindim.bende hep denemek istiyorum ama erteliyorum özellikle dilrubacan seni tebrik ederim herkes yapamaz senin gibi aranız bozukken bunu denemen çok güzel bişey :)

Yani biraz sabır gerek dimi canım
aynen tatlım. bak ben mesela ikinciyi yaparken az kaldı yine vazgeçiyodum eşim bırakmadı bana güzel şeyler söyleyip ikna etti. şunu anladımki vazgeçtiğimde tekrar başa dönücem. kapattım gözümü çok derin nefes aldım verirken oturdum baktım hepsi girdi

tatlim sen hangi asamadasin

valla cnm egzersiz falan yapmıyorum yapamam da sadece uc kısmı giriyor devamının gelmesi için denemek lazım kaçıyorum sürekli bende panik atak da var eşim o yüzden de çok zorlamıyor evleneli 3 buçuk ay oldu.pzr bu iş biticek dedim ailesi çağırdı oraya gidicek galiba yine olmucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…