- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.101
sağol canım. sen ikinciyi yaptınmı
Maşallah ya cok guzel... Hangi pozisyonda yapabildin?Sabah ikinciyide yaptik emin olmak icin oda oldu. Biraz git gel yaparken acıdı ama olsun o anda bile mutluydum
Cok sevindim canim. Ben sana dedim dimi en kisa zamanda yenceksin diye.Kızlar inanmıycaksınız ama bende inanamıyorum ben bu aksam vajiyi yendim. Üst pozisyonda tamamen penisi aldım. Hatta minnacık zevk bile
Ben üst pozisyonda yüzüm esime dönuktüMaşallah ya cok guzel... Hangi pozisyonda yapabildin?
Yenersin egzersiz ve azim canim.Allahim birde ben yenebilsem
İnşallah canımYenersin egzersiz ve azim canim.
canim senin ongorulerin hep gercel oluyor.masallah sana bebisimCok sevindim canim. Ben sana dedim dimi en kisa zamanda yenceksin diye.
Yani biraz sabır gerek dimi canımarkadaşlar inşallah burdaki herkes yener. inanın aslında gerçek fizyolojik bir acı yok. biraz hayal ürünü birazda kasmadan kaynaklanan gerginlik acısı. yani aslında bizim oluşturduğumuz bir acı. mesela ben 5 tane böbrek taşı düşürdüm, kıyas dahi yapmam bununla. nasıl canım yanmıştı taşlarda. heleki şu son zamanlarda çektiğim ruh acısı çook çok daha kötü. azıcık dayanın vazgeçmeyin bekleyin sonuna kadar giriyo. zor bir hastalık çeken bilir. ama unutmayın %100 çözümü var
aynen tatlım. bak ben mesela ikinciyi yaparken az kaldı yine vazgeçiyodum eşim bırakmadı bana güzel şeyler söyleyip ikna etti. şunu anladımki vazgeçtiğimde tekrar başa dönücem. kapattım gözümü çok derin nefes aldım verirken oturdum baktım hepsi girdiYani biraz sabır gerek dimi canım
tatlim sen hangi asamadasinburaya fazla yazmasam da herkesi takip ediyorum zuzukunun hamile olmasına çok sevindim.angelinanın dilrubacanın ve sayamadıklarımın yenmesine çok sevindim.bende hep denemek istiyorum ama erteliyorumözellikle dilrubacan seni tebrik ederim herkes yapamaz senin gibi aranız bozukken bunu denemen çok güzel bişey :)
canım tebrik ederim. hayırlı olsun. nasıl yendinKızlar bugün yendimmmm bende artık yenenler grubuna ekleyinharika hissediyorum kendimi
Canım misyonerde oldu sonra emin olmak için üstte denedim oldu tamamı girdi artık hatta ileri geri bile yapabildimcanım tebrik ederim. hayırlı olsun. nasıl yendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?