- 8 Eylül 2015
- 297
- 269
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.121
çok güzel. canım ben misyoneri denemedim. o pozisyondada yapmak istiyorum. çünkü bebiş en çok o pozisyonda oluyomuşCanım misyonerde oldu sonra emin olmak için üstte denedim oldu tamamı girdi artık hatta ileri geri bile yapabildim
canımm cok sevındım hergun guzel haberler almaya basladık umarım bu sayı daha da artarKızlar bugün yendimmmm bende artık yenenler grubuna ekleyinharika hissediyorum kendimi
Canım inan ben onda başladım hep öyle devam ettik belimin altına yastık yerleştirdik bebe yağı kullandım kendimde eşimde prezarvatif kullandı bir baktık hopp içimde anlamadım bileçok güzel. canım ben misyoneri denemedim. o pozisyondada yapmak istiyorum. çünkü bebiş en çok o pozisyonda oluyomuş
İnşallah canım öğrenerek zenginleşen birşey derdi doktorum burdaki arkadaşlarımın da çok büyük desteği oldu korkulacak ne varmış diye kendimi yiyorum şuan bu kadarmış işte sonu yok ilerisi yok işte hepsi bu eşimin yüzündeki o mutluluğu görmek herşeye bedelcanımm cok sevındım hergun guzel haberler almaya basladık umarım bu sayı daha da artar
ne guzel canım benım ıns bızde o mutlulugu yakalarız bırgun. ya ustte yorumda demıısın ya sende mı prezervatıf kullandı ben mı yanlıs anladımİnşallah canım öğrenerek zenginleşen birşey derdi doktorum burdaki arkadaşlarımın da çok büyük desteği oldu korkulacak ne varmış diye kendimi yiyorum şuan bu kadarmış işte sonu yok ilerisi yok işte hepsi bu eşimin yüzündeki o mutluluğu görmek herşeye bedel
Can'ım benim çok tatlısın güldüm yaa kız nasıl kullanayım :)ne guzel canım benım ıns bızde o mutlulugu yakalarız bırgun. ya ustte yorumda demıısın ya sende mı prezervatıf kullandı ben mı yanlıs anladım
Yok Can'ım önemli değil heycandan anlarsınız diye virgül falan koymadım ben benden dolayı :)kız orda demıssın ya kendımde esımde kullandı dıye ben oraya takılmısım kusura bakma
Tebrik ederim canımKızlar bugün yendimmmm bende artık yenenler grubuna ekleyinharika hissediyorum kendimi
Ya be güzel haberler bunlar herkes tek tek yeniyoKızlar bugün yendimmmm bende artık yenenler grubuna ekleyinharika hissediyorum kendimi
Ya ne güzel haberler bunlar herkes tek tek yeniyo tebrik ederim arkadasım
ıyı ettın canımYok Can'ım önemli değil heycandan anlarsınız diye virgül falan koymadım ben benden dolayı :)
Ne kadar guzel buraya yazıp asla yapamam yenemem diyen herkes bir bir yeniyor .. tebrik ederim diger kızlar umutsuzluğa kapılmayın er ya da gec olacak yeterki bu işi ertelemeyin :)Kızlar bugün yendimmmm bende artık yenenler grubuna ekleyinharika hissediyorum kendimi
tebrik ederim canim maşallah. ..Canım inan ben onda başladım hep öyle devam ettik belimin altına yastık yerleştirdik bebe yağı kullandım kendimde eşimde prezarvatif kullandı bir baktık hopp içimde anlamadım bile
Endişelendme benimde kanama degilde hala kaçıncı oldu saymadım ama yanma oldu son yaptığımızda. . Normalmiş alışana kdr boyle olurmuş dıye okudum demek senınde zarın kademe kademe kanıyor kalınsakizlar ya...cok garip bisey oldu.2. denemede penisin basinin girmesiyle bi aci oldu.sobra baktik yine kaniyo..bi yarim saat bekledik bu seferde ben yapamadim.yine basami dondum ben
bu guzel haberin uzerine benimki bi tuhaf oldu ama anlamadım. yara iyilesmedimi acaba..ya da niye benimki boyle oluyor.esim baya sinirlendi.doktora gideceksin dedi.kustu gitti.neden böyle olduhersey ne guzel gidiyodu.kabus gerimi dondu
kalinmis evet.ama esim anlamiyor.bikti artik.doktor bana seninki baya etli demisti acaba zarı tamamen aldirsammi ne yapacagimi şaşırdım aglamaktan helak oldumEndişelendme benimde kanama degilde hala kaçıncı oldu saymadım ama yanma oldu son yaptığımızda. . Normalmiş alışana kdr boyle olurmuş dıye okudum demek senınde zarın kademe kademe kanıyor kalınsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?