Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm cok sevındım hergun guzel haberler almaya basladık umarım bu sayı daha da artar
İnşallah canım öğrenerek zenginleşen birşey derdi doktorum burdaki arkadaşlarımın da çok büyük desteği oldu korkulacak ne varmış diye kendimi yiyorum şuan bu kadarmış işte sonu yok ilerisi yok işte hepsi bu eşimin yüzündeki o mutluluğu görmek herşeye bedel

ne guzel canım benım ıns bızde o mutlulugu yakalarız bırgun. ya ustte yorumda demıısın ya sende mı prezervatıf kullandı ben mı yanlıs anladım

Ayy
ne guzel canım benım ıns bızde o mutlulugu yakalarız bırgun. ya ustte yorumda demıısın ya sende mı prezervatıf kullandı ben mı yanlıs anladım
Can'ım benim çok tatlısın güldüm yaa kız nasıl kullanayım :)
Ben bebe yağı, eşim prezarvatif kullandı
Bak canım inan bana ve burdaki atlatan yuh dersin bumuydu bu kadar kendime eziyet ettiğim sızlama olur o da olsun bırakta alışık olmadığımız birşeyle karşılaşıyor vajina ama şu kadar söyleyim sen hazır olduğun an o iş kendiliğinden yerine ulaşıyor sakın kafana takma ben imkansız girmez orda duvar var derdim ama bugün saçmaladığımı kendime gösterdim dilerim anlarsın sende en yakın zamanda

Yenen kızlar (gerçi artık kız demeyelim ) ve hamişler hepinizi tebrik ediyorum güzel haberleri okudukça sizin adınıza bende mutlu oluyorum darısı diğer meleklere lütfen biraz cesaret, ertelemeyin hayatı, HAYDİ KIZLARRR

kizlar ya...cok garip bisey oldu.2. denemede penisin basinin girmesiyle bi aci oldu.sobra baktik yine kaniyo..bi yarim saat bekledik bu seferde ben yapamadim.yine basami dondum ben

bu guzel haberin uzerine benimki bi tuhaf oldu ama anlamadım. yara iyilesmedimi acaba..ya da niye benimki boyle oluyor.esim baya sinirlendi.doktora gideceksin dedi.kustu gitti.neden böyle oldu hersey ne guzel gidiyodu.kabus gerimi dondu

kizlar ya...cok garip bisey oldu.2. denemede penisin basinin girmesiyle bi aci oldu.sobra baktik yine kaniyo..bi yarim saat bekledik bu seferde ben yapamadim.yine basami dondum ben
Endişelendme benimde kanama degilde hala kaçıncı oldu saymadım ama yanma oldu son yaptığımızda. . Normalmiş alışana kdr boyle olurmuş dıye okudum demek senınde zarın kademe kademe kanıyor kalınsa

bu guzel haberin uzerine benimki bi tuhaf oldu ama anlamadım. yara iyilesmedimi acaba..ya da niye benimki boyle oluyor.esim baya sinirlendi.doktora gideceksin dedi.kustu gitti.neden böyle oldu hersey ne guzel gidiyodu.kabus gerimi dondu

canım üzme kendini ne olur sen zaten bir defa yendin geriye dönme diye birşey yok bunu sürekli tekrarla rahatlıycaksın emin ol bende 2. yaparken zorlandım ama ucu girince çekmedim kendimi 15 defa belki daha fazla kendimi sıkıp bıraktım sonrası rahatladım devamı geldi birde böyle dene istersen birdahakine eşin için bişey diyemiycem artık onlarda etkileniyorlar ama bu kadar kötü davranması gerekmezdi neyse sürekli ben yendim başa döönmiycem diye kendini telkin et canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Endişelendme benimde kanama degilde hala kaçıncı oldu saymadım ama yanma oldu son yaptığımızda. . Normalmiş alışana kdr boyle olurmuş dıye okudum demek senınde zarın kademe kademe kanıyor kalınsa
kalinmis evet.ama esim anlamiyor.bikti artik.doktor bana seninki baya etli demisti acaba zarı tamamen aldirsammi ne yapacagimi şaşırdım aglamaktan helak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…