- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.141
canım bazı zarlar cok kalın oluyormus ınan benım de o yonden korkum cok ama bılmıyorum napcambu guzel haberin uzerine benimki bi tuhaf oldu ama anlamadım. yara iyilesmedimi acaba..ya da niye benimki boyle oluyor.esim baya sinirlendi.doktora gideceksin dedi.kustu gitti.neden böyle olduhersey ne guzel gidiyodu.kabus gerimi dondu
kalinmis evet.ama esim anlamiyor.bikti artik.doktor bana seninki baya etli demisti acaba zarı tamamen aldirsammi ne yapacagimi şaşırdım aglamaktan helak oldum
esime cok kirginim hic beklemezdim ondan.bagirip cagirdi oyle olunca iyice gerildim..yapamadım.5 dakikalik aci dayan diyo. cok kırdı beni.sen dogum bile yapamazsin diyo.canım üzme kendini ne olur sen zaten bir defa yendin geriye dönme diye birşey yok bunu sürekli tekrarla rahatlıycaksın emin ol bende 2. yaparken zorlandım ama ucu girince çekmedim kendimi 15 defa belki daha fazla kendimi sıkıp bıraktım sonrası rahatladım devamı geldi birde böyle dene istersen birdahakine eşin için bişey diyemiycem artık onlarda etkileniyorlar ama bu kadar kötü davranması gerekmezdi neyse sürekli ben yendim başa döönmiycem diye kendini telkin et canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah
esime cok kirginim hic beklemezdim ondan.bagirip cagirdi oyle olunca iyice gerildim..yapamadım.5 dakikalik aci dayan diyo. cok kırdı beni.sen dogum bile yapamazsin diyo.
bana doktor bile care olamazmis.ben bu isi istemiyomusum..kizlar gece gece caninizi siktim.hakkinizi helal edin.diger arkadaslarim benden etkilenmesinler..benim zarimda bi problem var galiba. .seninde yasadigin ne kadar aciymis canim.sanada uzuldum şimdi.canım emin ol benim eşimde senin eşin gibi davranmaya başlamıştı artık ben hamile kaldım düşük tehlikem vardı 5 ay birşey yapamadık ve vajili doğum yapamaz diye birşey yok ben yaptım hatta ölü bebek dünyaya getirdim canlı bebekle farkı kat kat acı cekiyorsun ama öyle birşey yok canım sen eşine kulak asma oda sinirinden söylemiştir
ya canım sen ona bakma o sınırle soylemıstır ama soylememesı gerektı sımdı onlara da hak vermek gerek de netıcede erkek bıraz afedersınız ama öküzlükleri var işte böylebana doktor bile care olamazmis.ben bu isi istemiyomusum..kizlar gece gece caninizi siktim.hakkinizi helal edin.diger arkadaslarim benden etkilenmesinler..benim zarimda bi problem var galiba. .seninde yasadigin ne kadar aciymis canim.sanada uzuldum şimdi..esim artik cinsellik istemiyomus.bikmis
bana doktor bile care olamazmis.ben bu isi istemiyomusum..kizlar gece gece caninizi siktim.hakkinizi helal edin.diger arkadaslarim benden etkilenmesinler..benim zarimda bi problem var galiba. .seninde yasadigin ne kadar aciymis canim.sanada uzuldum şimdi..esim artik cinsellik istemiyomus.bikmis
Kıyamam canım ya ..hepimizin ki biraz sinirli Şeyler yaşadık canım .ya canım sen ona bakma o sınırle soylemıstır ama soylememesı gerektı sımdı onlara da hak vermek gerek de netıcede erkek bıraz afedersınız ama öküzlükleri var işte böyle
Bir an önce tedavi ol evlilik zora girmiş bizim de öyleydi doktorla olmazsa boşanmayı kabul ederek gittik doktora iki günde çözdüler bu da ona kapak oldu .bilezik bozdurdum ben para bile vermedi.ama şimdi herşey çok güzel ..o Yüzden yaşadım biliyorum Sak'ın vazgeçme...bana doktor bile care olamazmis.ben bu isi istemiyomusum..kizlar gece gece caninizi siktim.hakkinizi helal edin.diger arkadaslarim benden etkilenmesinler..benim zarimda bi problem var galiba. .seninde yasadigin ne kadar aciymis canim.sanada uzuldum şimdi..esim artik cinsellik istemiyomus.bikmis
Tamam sakin ol tedavi olunca al hıncını şimdi üzülme zamanı değil.cesur olma zamanı..benimki artik erkekliginden utaniyomus..herkezin cocugu olmus..bizimki olmazmis.kizlar coooook kirildim..bunca hakareti hak etmedim.
bencede sakın ol da aynı durum bende de var gıbı zar kalınlıgı snırımTamam sakin ol tedavi olunca al hıncını şimdi üzülme zamanı değil.cesur olma zamanı..
Zar için Dr a gittin mi ..bencede sakın ol da aynı durum bende de var gıbı zar kalınlıgı snırım
keser doner sap doner gun gelir hesap donerTamam sakin ol tedavi olunca al hıncını şimdi üzülme zamanı değil.cesur olma zamanı..
yok canım gıtmedım gıtmeyıde dusunmuyorum suan yaZar için Dr a gittin mi ..
gostericem ona gununu bi bitsin bu cile neler yapıcam ona.keser doner sap doner gun gelir hesap doner
Evvvvvttttt işte böyle sağlam dur..yüksek derecede vaji olan ben bile yendim ..sen de yenersinkeser doner sap doner gun gelir hesap doner
canım bence acele etme. bekle biraz daha iyileşsin. benimkide kalındı . bir hafta 10 günde iyileştikalinmis evet.ama esim anlamiyor.bikti artik.doktor bana seninki baya etli demisti acaba zarı tamamen aldirsammi ne yapacagimi şaşırdım aglamaktan helak oldum
Aşkla yap..o kadar da değil..gostericem ona gununu bi bitsin bu cile neler yapıcam ona.
Sen yenisin kız daha yaparsın ...yok canım gıtmedım gıtmeyıde dusunmuyorum suan ya21 gunluk evlıyım korkuyorum
ne zarmis keşke esnek olaymis..esime cok kizginim bende onunla konusmiycamcanım bence acele etme. bekle biraz daha iyileşsin. benimkide kalındı . bir hafta 10 günde iyileşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?