- 13 Temmuz 2015
- 304
- 58
- 98
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.161
Sen nasılsın arkadaşım ..canım bence acele etme. bekle biraz daha iyileşsin. benimkide kalındı . bir hafta 10 günde iyileşti
ınsallah canım dua et egzersıze basladım bakalaım olacak ınanıyorumSen yenisin kız daha yaparsın ...
ınsallah canım dua et egzersıze basladım bakalaım olacak ınanıyorum[/QUOTDualarım seninle canım
Dilrubacan nasılsın şimdi canım.canım bence acele etme. bekle biraz daha iyileşsin. benimkide kalındı . bir hafta 10 günde iyileşti
daha iyiyim. 2 defa yaptık. kendimi kastığım için ağrım oldu ama eşimin mutluluğuna değerdi inanSen nasılsın arkadaşım ..
Çok sevindim arkadaşım darısı diğer kızların başına Rabbim yardımcı olsun inşallah..daha iyiyim. 2 defa yaptık. kendimi kastığım için ağrım oldu ama eşimin mutluluğuna değerdi inan
Caniiim çok sevindiiim bende bi yensem kurtulsam offfKızlar bugün yendimmmm bende artık yenenler grubuna ekleyinharika hissediyorum kendimi
Yenen arkadaşlar tebrik ederim okudukça çok mutlu oldum. 1 hafta 10 gündür okuyorum cesaret geliyor. Kayganlaştırıcı nasıl iyi olur mu?
bolmu surelım jelı cok surersek bı zararı olr mu kı canımolur canım kayganlaştırıcıdan bir zarar gelmez o şekilde deneyebilirsin
bolmu surelım jelı cok surersek bı zararı olr mu kı canım
canım zeytınyagı olur mu kı?canım bol sürebilirsin bir zararı yok ben hatta zeytinyağıyla yenmiştim yendikten sonra bebeyağıyla yapmaya başladım bir zararını görmedim ama alıştıktan sonra kendi ıslaklığımızla daha sağlıklı olur
Canım yaaa niye öyle oldu ki senin ilkinde gelen kan nasıldı koyu muydu ne kadar gelmişti seninle benziyoruz o konuda biraz ya ondan soruyorumkizlar ya...cok garip bisey oldu.2. denemede penisin basinin girmesiyle bi aci oldu.sobra baktik yine kaniyo..bi yarim saat bekledik bu seferde ben yapamadim.yine basami dondum ben
benımde kalın olabılırCanım yaaa niye öyle oldu ki senin ilkinde gelen kan nasıldı koyu muydu ne kadar gelmişti seninle benziyoruz o konuda biraz ya ondan soruyorum
Belki tam kanamamıştı o zaman
canım zeytınyagı olur mu kı?
Canım baş dönmek yok biz neleri aştık farkında mısın bak öyle düşünme çok yol katetdik bizkizlar ya...cok garip bisey oldu.2. denemede penisin basinin girmesiyle bi aci oldu.sobra baktik yine kaniyo..bi yarim saat bekledik bu seferde ben yapamadim.yine basami dondum ben
hımmm tamam o zaman canım onuda aklıma yazdımmm :)olur canım ben 1,5 yıldır kullanıyorum kötü birşey olmadı ve bu sayfada zeytinyağıyla deneyip yenen çok arkadaşımız var
hımmm tamam o zaman canım onuda aklıma yazdımmm :)
Canım doktora gitmeden muayene olmadan bilebileceğimiz birşey değil ki zarın kalınlığı etli olmasıbenımde kalın olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?