Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bizde 2. Yılımızı doldurduk. Mum ile denedim dokunabiliyorum bikaç cm ilerledim. Parmak egzersizi de yaptım ilk boğuma kadar alıyorum. Ama eşli denemeye cesaretim yok. Doktora gittim alttan bakmadı bilmiyorum zar ince mi kalın mı..Benim için dua edin. Yarın başlamak istiyorum denemeleri..

Yenen arkadaşlar tebrik ederim okudukça çok mutlu oldum. 1 hafta 10 gündür okuyorum cesaret geliyor. Kayganlaştırıcı nasıl iyi olur mu?

kizlar ya...cok garip bisey oldu.2. denemede penisin basinin girmesiyle bi aci oldu.sobra baktik yine kaniyo..bi yarim saat bekledik bu seferde ben yapamadim.yine basami dondum ben
Canım yaaa niye öyle oldu ki senin ilkinde gelen kan nasıldı koyu muydu ne kadar gelmişti seninle benziyoruz o konuda biraz ya ondan soruyorum
Belki tam kanamamıştı o zaman

benımde kalın olabılır
Canım doktora gitmeden muayene olmadan bilebileceğimiz birşey değil ki zarın kalınlığı etli olması
Hem zarın kalın olması demek ilişkiye engel değilmiş bak ben bunu dün bir daha öğrendim sadece biraz fazla kan geliyo hepsi bu kan gelirken de acı olmuyo inan
Tabi p.sin ilk girişinde bir baskı oluyo onu da rahatlayarak nefes alıp vererek aşarsın
Daha çok yenisin aklına zarı takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…