Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya doktora gıtmeye korkuyorum o masa benı urkutuyor

canım aslında korkucak hiçbirşey yok bende çok korkarak çıktım o masaya ama doktor çok önemli tabiki seni rahatlatabilen bir doktorsa rahatlıkla muayneni olabilirsin sadece gözüyle bakıcaktır zarının şeklini görmek için başka bir sıkıntı olmadığı sürece tabiki

canım ya doktora gıtmeye korkuyorum o masa benı urkutuyor
Bende korkuyordum bana korkunç geliyordu o çatal denen şey
Ama aziziyelim in de dediği gibi eliyle sadece birazcık açıyo ve en fazla pamuk çöp ile çok az dokunuyo
Ben çıkamam dediğim o masaya çıkınca vajiyi yenmiş gibi sevinmiştim çünkü bir korkumu aşmıştım

canım o masaya cıksam tamam da cıkamam kı bayılırım korkudan kesın

canım daha cok yenıyım hıc boyle seylere alısık degılım kı ben

Arkadaşlar bilmiyorum nasıl yardımcı olurum sizlere inanın haykırmak bile istiyorum artık bende yendim ve herkesin dediği gibi bu muymuş dedim 2 ay boyunca kendi kendimi korkutup kastığım kastığım içinde yokuşa sürdüğüm
Herşey kulaktan dolma bilgiler yüzünden senelerce bilinç altı yüzünden kendimizi evliliğimizi yıpratıyoruz kimimiz eşi ile tartışarak kimimiz acaba ne zamana kadar beni çeker ki diyerek stres altına girdik kafanızı boşaltın birlikte vakit geçirin birlikte duş alın,birbirinize masaj yapın sıra ile bol bebe yağı kullanarak sonra duş alın ikinci gün birlikte bol bol aşk yaşayarak yakınlaşın odaklanmayın birleşmeye kendiliğinden olsun olsun ki doğal ıslanın o size zarar verecek veya ani hareket edecek bir adam olsa bunca Zaman sana kıyamaz yapardı seni düşünüyor karşında seninle haz yaşamak istiyor gözlerinin içine bakıyor derin derin yaşayın mutlaka.. Panikleyecek ne var ki doğaya aykırı hiç birşey yok herşey çok güzel düşünerek yaratmış rabbim kadın ne kadar iyi orgazm olursa o kadar hazırdır ilişki için anlarsınız zaten kayıp gitmesinden duyarsınız anlatılanlardan.. Gerek yok sana aslaaaa birşey olmuyor o anda yanında kocan var bunu ilk yapan sen değilsin sen bir anne olabilecek bünyeye doğum yapacak yapıya sahipsin penis girmez dediğin yerden bebek çıkıyor ve hiç kimse ölmüyor yaşadıkça anlayacaksınız bende yendim inanın bana hep kulaktan dolma hikayeler yüzünden geldi başıma yok efendim içinde kalıyormuş yok çok kan vs ne saçmaymış bu dünyada milyonlarca tecavüz olayı yaşanıyor allah cezalarını versin inşallah öyle bir durum olsaydı tecavüzcü içinde kalırdı o sadece doğada dişi köpeklerde yaşanırmış kadınlarda böyle kuvvetli bir kas olsaydı belkide binlerce tecavüze uğrayan kadın kurulacaktı şimdi.. Demem o ki siz siz olun lütfen gereksiz hislere kapılmayın her aşama bir adım yaklaşmak demek kuruntulara kapılmayın herşeyin bir cevabı var ne öğrenmek isterseniz elimden geleni söylemeye hazırım nerden biliyorsun sana neden güvencez derseniz de bende gittim herşeyi öğrendim size de anlatmaya hazırım yeterki yapıcanıza inanarak başlayın

canım cok cok güzel özetlemişsin herseyii

Ozelden bile olsa bana adım adım anlatın nolur

tamam canım o zaman önce aynayla vajinanı tanıyabilirsin bu ilk etapta itici geliyor kulağa ama bunu yapmazsan alışamazsın
canım bunu yapmaya basladım zaten ıtıcı gelmedı bana aksına yenmek ıcın cabalayınca bıseyler yapmaya baslaynca moralım yerıne gelıyor benım

canım bunu yapmaya basladım zaten ıtıcı gelmedı bana aksına yenmek ıcın cabalayınca bıseyler yapmaya baslaynca moralım yerıne gelıyor benım

oh ne güzel çok iyi bir başlangıç yapmışsın o zaman ben bilmiyordum mesela ben ilk evlendiğimde eşime orda delik yok diyordum oda benimle dlga geçip duruyordu aynayla bakıp ıkındığımda orada deliğin açıldığını gördüm çok heyecanlanmıştım sonra parmağımı yağlayıp almaya çalışmıştım ve almıştımda hiç acı olmadan buda beni çok mutlu etmişti ama daha sonra parmak bana çok itici deldi aparat yapmıştım kendime onlarla egzersiz yapıyordumki arada eşimle
de deneme yapıyordum yarısı girince çok sevinmiştim :)

kız yok gercekten ben ıkındım delık felan acılmadı orda ben bı parmagıma alısayımda aparatda yapcam penıste ınsallah

kız yok gercekten ben ıkındım delık felan acılmadı orda ben bı parmagıma alısayımda aparatda yapcam penıste ınsallah

ay canım benim sana öyle gelmiştir delik olmasa adet kanımızı nasıl dışarı atıcaz öyle olsa daha ergenlik çağımızda problem yaratırdı bu arada inşallah canım benim sen yeterki bu işi yapabiliceğine inan gerisi çorap söküğü gibi gelicek Rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…