Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ben 12 yıllır evliyim ve eşim öğretmen. gitmediğimiz hiçbir doktor(ankarada süleyman ESERDAĞ-HERA- , aydın da Murat ULUSOY- İstanbulda saygın MİCOZOĞLU-, hacettepe hast. psikoloji bölm. doç. dr. elif kabakçı-, şanlıurfada mustafa vs.) ve psikiyatr, danışman kalmadı. elde avuçta kalmadı. yıllardır kredilerle başımız belada. hep bana harcandı. eşim bana göre dünyanın en anlayışlı eşi. düşünün ki, 12 yıl boyunca eşimle dr kontrolünde tek seferde ilişki oldu ve allahın yardımıyla bir oğlum oldu. onun dışında yanyana bile yatamadık nerdeyse. herkes eşini az çok tanır. başkasına baksa hak vereceğim, o da yok. bunca yıl boyunca artık onun bu sabrına karşı benim bu kadar acımasızca ona bir şey verememem , Bu Lanet VAJİNİSMUS tan daha beter gelmeye başladı. yazarken bile avazım çıktığı kadar bağırmak ve ağlamak istiyorum. boşan diyorum yapmıyor, evlen diyorum yok, kaçamak bile yap dedim yok. bana yardım edin lütfen delirmek üzereyim. ne olur teselli edin. çoook ihtiyacım var

Canim gercekten cok guzel söyledin yardimlarini bekliyorum bende

ya ıllakı delık vardır ama kucuuk bıseydır canım ıkındıgımda acılmıyor gozle gorulur bı delık yok cunku o kadar

Canim gercekten cok guzel söyledin yardimlarini bekliyorum bende

ya ıllakı delık vardır ama kucuuk bıseydır canım ıkındıgımda acılmıyor gozle gorulur bı delık yok cunku o kadar

tabiki canım o işin şakasıydı zaten sen ümidini kaybetme yeterki en kısa zamanda yeniceksin sende diğer yenemeyen arkadaşlarımda bumuymuş diyenler kervanına giriceksiniz inşallah

Sorununuz tam olarak nedir ? Yani hangi düzeyde vajinismus yaşıyorsunuz?

sorun ne mi, düzey derken? açık yazmadım mı. VAJİNİSMUSum ve eğer düzey varsa son haddindeyim.
Tanıyıp anlamak için sormuştum yanlış anlaşıldım galiba sizi bu kadar etkileyen birşey mi Oldu başınızdan şanssız bir olay gibi neden atlatamıyorsunuz anladığım kadarıyla yeterli uzmanlara gitmişsiniz

kusura bakmayın. yok herhangi bir şey başımdan geçmedi çok şükür. cevabını bir bulabilsem. olmuyor işte. yenemedim bir türlü. bilmiyorum. hani bu hastalığı yenip, ben yaptıysam herkes yapar diyenler bile beni tanımamışlar. bu arada hocalara bile gittim.

Yok anlıyorum sizi önemli değil yardımcı olmaya çalışıyorum.. Gittiğinizde hiç yol katettimiz mi vajinayı tam olarak çözdünüz mü yani parmak egzersizi vs bunları yapabiliyor musunuz kıcasa anlatın lütfen imkansız diye birşey yok bende tanıyarak yendim çok isteyerek gittim üstüne çünkü sen de yapabilirsin önce kendine bunu anlat cinsellik bir doyumdur herseyimde keyif almaya bakacaksın bildiğin yanlış şeyler korkutuyor belkide seni

Vajinusmusla ilgili Türkiye de ki en ünlü 3 doktora da gitmişsiniz hic faydasi olmadi mi bende istedim s.eserdağa veya m.ulusoya gitmeyi ama eşim kabul etmedi siz gitmissiniz o kadar hepsini denemissiniz ise yaramamis gercekten kafada bitiyor olay kendin inanmadikdan sonra kimse yardımcı olamiyo demek ki... M.ulusoy hipnozla bilincaltina tedavi uyguluyo ben mutlaka işe yariyordur diye düşünüyordum ama ona gidip de sonuç alamayan da varmış demek ki Allah herkesin yardımcısı olsun...

Çok güzel anlatmışsın..Ah o hurafeler yok mu?
Ben bişey de bilmiyorum buradan okuyorum işte.. Bazı yerlerde evlenmeden önce kızla konuşurlarmış..Bende hiç olmadı iyi bişey mi kötü mü bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…