Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk olarak süleyman beye gittim. allah ondan razı olsun. bana baktı 3 gün uğraştı ve sen psikolojik destek almalısın dedi ve aldığı parayı geri verdi. daha sonraki tedavim murat ulusoyda oldu. 5000 tl verdik ,aparatlarla beni zorladı, otele gittik. eşimle ilişkiye girdim ve oğlum oldu. haram olsun diyeceğim, olmayacak, şimdi diyeceksiniz şanslısınız. EWET. oğlum olduğu için şanslıyım. giden paraya üzülmez olduk. her ödevi yaptım, ayna, parmak, emla krem...saygın ve elif hanım....herkes kendince elinden geleni yaptı, ama olmadı. diyeceksinz , sen mi yapmadın? ben yıllardır kendimi sorgulamaktan, eşime karşı suçluluğumdan,ne söyleyeyim ki, boğazım düğümleniyor. her şeyi yaptım. sadece tek şey kaldı ama ona da para kalmadı. durumumuzu gerçekten bildiğim için eşime de söyleyemiyorum. HİPNOZ. çünkü ben çok ama çok stresli olduğum için maddi olarak da sıkıntı olunca ,devamlı tartışıyorum elimde olmadan. eşim en son dayanamadı: ne yapmamı istiyorsun, robot oldum, okula git gel, borç öde, eeee. acaba beni yıldırıp boşanmayı mı düşünüyorsun, dedi. abartısız 12 yıldır aynı evde asker arkadaşından beter yaşıyoruz. eşim beni , ben de onu deli gibi seviyoruz. ne evliyiz ne de bekar. şaşıyorum niye bu kadar tahammüllü diye. ben bile kendimden nefret ediyorum, ama o seviyor. bu beni hastalığımdan daha çok üzüyor. bana; bu dünyada da bu eksik olsun ne yapalım, diyor.

ewet ulusoy taktiği benim belki de bukadar yıkılmamın sebebidir. bana eşimin yanında aparatlarla zorla yaptığı ve bunları yaparken attığım çığlıklara " niye bağırıyorsun, çocukmusun sen, senin gibi birini görmedim ve sonunda da sen zor düzelirsin" demesi hala kulaklarımda. allah bildiği yapsın onu. hakkımı helal etmiyorum ona. defalarca msj attım yardım etsin diye-hani parayı almadan önce diyorlar ya, eve gidince sizinle bağlantıya devam ediyoruz, YALAN. ben sana yardım edemem dedi adam direk. bu haldeysem belki de %80 ulusoydur sebebi. faydası olmamışmıdır, tabiki vardır, gördüm de. ama o aparatları size uygulayınca, girmez diyenlerin fikri değişiyor ve düzeliyor. ama bende tam ters etki yarattı.

Canım yaaa niye öyle oldu ki senin ilkinde gelen kan nasıldı koyu muydu ne kadar gelmişti seninle benziyoruz o konuda biraz ya ondan soruyorum
Belki tam kanamamıştı o zaman
valla canim kipkirmizi kandi.15 20 damla.yine aynı sekilde oldu.aciyinca yine eskisi gibi esimi ittim.o da simdi konusmuyo benle.niye boyle oldu anlamiyorum

canim aparatlari kendine yapiyomusun yani aparati sokabiliyomusun sadece penistemi zorlaniyosun

kimse uyanmamis ben hic uyuyamadimki.bi ara uyandim allahim dedim dun yasananlar kabusmuydu sonra baktim esim yanimda yok. yatagini ayirmis.. ne onemli seymis bu cinsellik.bilseydim evlenmeden once egzersiz yapardim

valla canim kipkirmizi kandi.15 20 damla.yine aynı sekilde oldu.aciyinca yine eskisi gibi esimi ittim.o da simdi konusmuyo benle.niye boyle oldu anlamiyorum
Günaydın canım Allah allah niye öyle olmuş ki hani birkez kanar sonra birşey olmazdı
Bende tedirgin oldum şimdi bak
Acaba hazır değlmiydin çok mu kastın kendini ondan mı oldu

kimse uyanmamis ben hic uyuyamadimki.bi ara uyandim allahim dedim dun yasananlar kabusmuydu sonra baktim esim yanimda yok. yatagini ayirmis.. ne onemli seymis bu cinsellik.bilseydim evlenmeden once egzersiz yapardim
Canım benim ya kıyamam bende iki gündür yerde miyim gökte miyim bilmiyorum aslında çok güzel bir şey bu aştığımı gösteriyo bazı şeyleri ama tuhaf hissediyorum işte
Canım eşin kızgın olabilir onlar daha çok etkileniyor aslında üstüne çok gitme gönlünü almaya çalış sadece siniri geçince anlayacaktır seni üzülme dik dur

Merhaba 1 kere yapmışsınız aslında o nasıl oldu. sonrası daha kolay olurdu biraz cesaretli olsanız 12 yıla yazık üzüldüm valla. En iyi doktorlara gitmişsiniz. Egzersiz yapın evde. Emla kremle uyuşturun.

Maşallah sana kuzum allaha sukur sen kurtuldun.canim benim zar demekki bayaaa kalinmis.zaten doktor gorunce sasirmisti.ama iliskiye engel degil dedi..gorecek o esim ben ona neler yapicam.su yara bi iyilessin zar mar durduramaz beni.

Maşallah sana kuzum allaha sukur sen kurtuldun.canim benim zar demekki bayaaa kalinmis.zaten doktor gorunce sasirmisti.ama iliskiye engel degil dedi..gorecek o esim ben ona neler yapicam.su yara bi iyilessin zar mar durduramaz beni.
Durdurmasın tabi ki Canım kaç gün geçmişti seninkinin üzerinden bugün denesem mi yarına mı bıraksam

kizlar benim o aci dedigim sey yanma olabilirmi.baya yanmam var.o zaman bende mantar falan mi olustu acaba.aparatlardan zeytinyagindan

Yenen arkadaşlar tebrik ederim okudukça çok mutlu oldum. 1 hafta 10 gündür okuyorum cesaret geliyor. Kayganlaştırıcı nasıl iyi olur mu?
Inşallah sende yenersin canım.ben kendi kendime yenemedim Adana da epc vajinismus merkezin de yendim kendi kendine yenen arkadaşlarımı tebrikediyorum

İkisiyle de deneyeyim o halde.. Tembelim galiba ya da korkuyorum
Korkma .. Bende korkudan tit tir titrediğim bigün üstüne gittim ve yağ ile yendim. Üstelik parmak egzersizi ve aparat falan çalışmadım. Sadece denemeden önce yağ ile 1 parmak sonra da 2 parmak denedim yağladım iyice o kdr. Cesaret et kimseden farkın yok başarıcaksın yeter ki üstüne git pes etme

canim ben nerdeyse 1 hafta sonra denedim. ama inan fark etmiyo bence bugun dene.peki canim penis girerken yanma oluyo mu sende.yoksa hic bisey hissetmiyomusun
Canım yanma değil acı da değil sadece açıldığını hissediyorum baya açılıyo acı olmuyo yani ama ben yine de panik oluyom sonuçta değişik bir duygu ya içinde yabancı birşey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…