- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.221
ewet ulusoy taktiği benim belki de bukadar yıkılmamın sebebidir. bana eşimin yanında aparatlarla zorla yaptığı ve bunları yaparken attığım çığlıklara " niye bağırıyorsun, çocukmusun sen, senin gibi birini görmedim ve sonunda da sen zor düzelirsin" demesi hala kulaklarımda. allah bildiği yapsın onu. hakkımı helal etmiyorum ona. defalarca msj attım yardım etsin diye-hani parayı almadan önce diyorlar ya, eve gidince sizinle bağlantıya devam ediyoruz, YALAN. ben sana yardım edemem dedi adam direk. bu haldeysem belki de %80 ulusoydur sebebi. faydası olmamışmıdır, tabiki vardır, gördüm de. ama o aparatları size uygulayınca, girmez diyenlerin fikri değişiyor ve düzeliyor. ama bende tam ters etki yarattı.Vajinusmusla ilgili Türkiye de ki en ünlü 3 doktora da gitmişsiniz hic faydasi olmadi mi bende istedim s.eserdağa veya m.ulusoya gitmeyi ama eşim kabul etmedi siz gitmissiniz o kadar hepsini denemissiniz ise yaramamis gercekten kafada bitiyor olay kendin inanmadikdan sonra kimse yardımcı olamiyo demek ki... M.ulusoy hipnozla bilincaltina tedavi uyguluyo ben mutlaka işe yariyordur diye düşünüyordum ama ona gidip de sonuç alamayan da varmış demek ki Allah herkesin yardımcısı olsun...
valla canim kipkirmizi kandi.15 20 damla.yine aynı sekilde oldu.aciyinca yine eskisi gibi esimi ittim.o da simdi konusmuyo benle.niye boyle oldu anlamiyorumCanım yaaa niye öyle oldu ki senin ilkinde gelen kan nasıldı koyu muydu ne kadar gelmişti seninle benziyoruz o konuda biraz ya ondan soruyorum
Belki tam kanamamıştı o zaman
canim aparatlari kendine yapiyomusun yani aparati sokabiliyomusun sadece penistemi zorlaniyosunarkadaşlar ben 12 yıllır evliyim ve eşim öğretmen. gitmediğimiz hiçbir doktor(ankarada süleyman ESERDAĞ-HERA- , aydın da Murat ULUSOY- İstanbulda saygın MİCOZOĞLU-, hacettepe hast. psikoloji bölm. doç. dr. elif kabakçı-, şanlıurfada mustafa vs.) ve psikiyatr, danışman kalmadı. elde avuçta kalmadı. yıllardır kredilerle başımız belada. hep bana harcandı. eşim bana göre dünyanın en anlayışlı eşi. düşünün ki, 12 yıl boyunca eşimle dr kontrolünde tek seferde ilişki oldu ve allahın yardımıyla bir oğlum oldu. onun dışında yanyana bile yatamadık nerdeyse. herkes eşini az çok tanır. başkasına baksa hak vereceğim, o da yok. bunca yıl boyunca artık onun bu sabrına karşı benim bu kadar acımasızca ona bir şey verememem , Bu Lanet VAJİNİSMUS tan daha beter gelmeye başladı. yazarken bile avazım çıktığı kadar bağırmak ve ağlamak istiyorum. boşan diyorum yapmıyor, evlen diyorum yok, kaçamak bile yap dedim yok. bana yardım edin lütfen delirmek üzereyim. ne olur teselli edin. çoook ihtiyacım var
Günaydın canım Allah allah niye öyle olmuş ki hani birkez kanar sonra birşey olmazdıvalla canim kipkirmizi kandi.15 20 damla.yine aynı sekilde oldu.aciyinca yine eskisi gibi esimi ittim.o da simdi konusmuyo benle.niye boyle oldu anlamiyorum
Canım benim ya kıyamamkimse uyanmamisben hic uyuyamadimki.bi ara uyandim allahim dedim dun yasananlar kabusmuydu sonra baktim esim yanimda yok. yatagini ayirmis.. ne onemli seymis bu cinsellik.bilseydim evlenmeden once egzersiz yapardim
Merhaba 1 kere yapmışsınız aslında o nasıl oldu. sonrası daha kolay olurdu biraz cesaretli olsanız 12 yıla yazık üzüldüm valla. En iyi doktorlara gitmişsiniz. Egzersiz yapın evde. Emla kremle uyuşturun.kusura bakmayın. yok herhangi bir şey başımdan geçmedi çok şükür. cevabını bir bulabilsem. olmuyor işte. yenemedim bir türlü. bilmiyorum. hani bu hastalığı yenip, ben yaptıysam herkes yapar diyenler bile beni tanımamışlar. bu arada hocalara bile gittim.
Maşallah sana kuzumCanım benim ya kıyamambende iki gündür yerde miyim gökte miyim bilmiyorum aslında çok güzel bir şey bu aştığımı gösteriyo bazı şeyleri ama tuhaf hissediyorum işte
Canım eşin kızgın olabilir onlar daha çok etkileniyor aslında üstüne çok gitme gönlünü almaya çalış sadece siniri geçince anlayacaktır seni üzülme dik dur
Durdurmasın tabi kiMaşallah sana kuzumallaha sukur sen kurtuldun.canim benim zar demekki bayaaa kalinmis.zaten doktor gorunce sasirmisti.ama iliskiye engel degil dedi..gorecek o esim ben ona neler yapicam.su yara bi iyilessin zar mar durduramaz beni.
canim ben nerdeyse 1 hafta sonra denedim. ama inan fark etmiyo bence bugun dene.peki canim penis girerken yanma oluyo mu sende.yoksa hic bisey hissetmiyomusunDurdurmasın tabi kiCanım kaç gün geçmişti seninkinin üzerinden bugün denesem mi yarına mı bıraksam
Inşallah sende yenersin canım.ben kendi kendime yenemedim Adana da epc vajinismus merkezin de yendim kendi kendine yenen arkadaşlarımı tebrikediyorumYenen arkadaşlar tebrik ederim okudukça çok mutlu oldum. 1 hafta 10 gündür okuyorum cesaret geliyor. Kayganlaştırıcı nasıl iyi olur mu?
Korkma .. Bende korkudan tit tir titrediğim bigün üstüne gittim ve yağ ile yendim. Üstelik parmak egzersizi ve aparat falan çalışmadım. Sadece denemeden önce yağ ile 1 parmak sonra da 2 parmak denedim yağladım iyice o kdr. Cesaret et kimseden farkın yok başarıcaksın yeter ki üstüne git pes etmeİkisiyle de deneyeyim o halde.. Tembelim galiba ya da korkuyorum
Canım yanma değil acı da değil sadece açıldığını hissediyorumcanim ben nerdeyse 1 hafta sonra denedim. ama inan fark etmiyo bence bugun dene.peki canim penis girerken yanma oluyo mu sende.yoksa hic bisey hissetmiyomusun
Canım acaba mantar mı oldu imkanlar müsaitse git bi muayene ol istersen bilemedimkizlar benim o aci dedigim sey yanma olabilirmi.baya yanmam var.o zaman bende mantar falan mi olustu acaba.aparatlardan zeytinyagindan
Doktora gitsene bi A angelina 34 kasilmaktan olur ama mantar da yapmis olabilir aen bencd bi doktora gorun her halukardakizlar benim o aci dedigim sey yanma olabilirmi.baya yanmam var.o zaman bende mantar falan mi olustu acaba.aparatlardan zeytinyagindan
aynen canim bu kadar yanma sacma.esim geldi benden ozur diledi goya bi daha bagarmiycakmis banaCanım acaba mantar mı oldu imkanlar müsaitse git bi muayene ol istersen bilemedim
haklisin tatlim bi gideyimDoktora gitsene bi A angelina 34 kasilmaktan olur ama mantar da yapmis olabilir aen bencd bi doktora gorun her halukarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?