- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.241
kızlar bırazdan yagla egzersız yapcam dua edın bana
Canım ya sen yenmistin sankikimse uyanmamisben hic uyuyamadimki.bi ara uyandim allahim dedim dun yasananlar kabusmuydu sonra baktim esim yanimda yok. yatagini ayirmis.. ne onemli seymis bu cinsellik.bilseydim evlenmeden once egzersiz yapardim
yenmistim guyaaCanım ya sen yenmistin sanki
Canim ayni durum bendede var ve randevu aldim dr a gidicem oyle bir yanma varki mantar mi enfeksiyonmu anlamadim surekli bisey batiyo sanki.... Ayrica ben en son p..s asamasinda 12 gun once falan basinidan biraz ileer nerdeyse yarisi girmisti ve bosalma oldu ve suanda adetim 4 gun gecti acaba hamilemiyim diye dusunmekten alamiyorum kendimiyenmistim guyaakabus geri dondu...
anaaa...kiz hamilesin.bende doktora gitcem.cunku fark ettimki aparattada ayni yanma oluyo.parmak egzersizindede.ay kuzum insallah hamissindirCanim ayni durum bendede var ve randevu aldim dr a gidicem oyle bir yanma varki mantar mi enfeksiyonmu anlamadim surekli bisey batiyo sanki.... Ayrica ben en son p..s asamasinda 12 gun once falan basinidan biraz ileer nerdeyse yarisi girmisti ve bosalma oldu ve suanda adetim 4 gun gecti acaba hamilemiyim diye dusunmekten alamiyorum kendimi
canım yapmaya calıstım tek parmakla ama kastım olmadı yaniYaptin mi canim
bana mı sordun canımkuzum sen ne zaman doktora gitcen.ben bugun adet olcam ondan 1 hafta gidemem.sana nederse doktor buraya yaz aklimda bi fikir olussun
Sali gidicem canim yazarim mutlaka tabi adet olmazsam gidebilirim bian oluyo cok istiyorum bianda korku geldi bunu tam halledemeden vajili hamile bilemedimmmmkuzum sen ne zaman doktora gitcen.ben bugun adet olcam ondan 1 hafta gidemem.sana nederse doktor buraya yaz aklimda bi fikir olussun
yok tatlim..bana mı sordun canım
canim ben burda bi arkadasimizi hatirliyorum hamisken vajiyi yenmişti..o yuzden hic korkma.Sali gidicem canim yazarim mutlaka tabi adet olmazsam gidebilirim bian oluyo cok istiyorum bianda korku geldi bunu tam halledemeden vajili hamile bilemedimmmm
Merakla bekliyorum test icinde daha cok erken sankii dimicanim ben burda bi arkadasimizi hatirliyorum hamisken vajiyi yenmişti..o yuzden hic korkma.
bilmiyorumki canim.Merakla bekliyorum test icinde daha cok erken sankii dimi
Teşekkürler özele gitme durumum yok umarım bu şekilde yenerimInşallah sende yenersin canım.ben kendi kendime yenemedim Adana da epc vajinismus merkezin de yendim kendi kendine yenen arkadaşlarımı tebrikediyorum
Umarım yenerim bi başlasam..aslında yaptım bi kez devamı gelmedi eşli deneme istiyorumKorkma .. Bende korkudan tit tir titrediğim bigün üstüne gittim ve yağ ile yendim. Üstelik parmak egzersizi ve aparat falan çalışmadım. Sadece denemeden önce yağ ile 1 parmak sonra da 2 parmak denedim yağladım iyice o kdr. Cesaret et kimseden farkın yok başarıcaksın yeter ki üstüne git pes etme
Bir kere olduysa devamı da gelir. Benim ikinci olmamıştı vazgeçmiştim. 3. Denemede de biraz uğraşarak alabilmiştim. Pat diyince olmuyor ilk Zaman'lar ama üstüne gidince inan bana oluyor. Daha fazla erteleme benim gibi 3.5 senene yanma sonraUmarım yenerim bi başlasam..aslında yaptım bi kez devamı gelmedi eşli deneme istiyorum
Sağolasın.. 2 yılı geçti benimdeBir kere olduysa devamı da gelir. Benim ikinci olmamıştı vazgeçmiştim. 3. Denemede de biraz uğraşarak alabilmiştim. Pat diyince olmuyor ilk Zaman'lar ama üstüne gidince inan bana oluyor. Daha fazla erteleme benim gibi 3.5 senene yanma sonra
ya ben ilişkiye gırsem de acısa keske sanırım bol kayganlastırıcı ve yavas yaparak bu acı gıderek azalır canımkizlar annemle konustum biraz dert yandim.aciyo iliskiye girerken diye.annem diyoki hepimizinki acidi..bende dedimki agrili bi sekilde iliskiye girmek dogru degil.o da diyoki aciycak tabi...yanlis demi bu.yillarca yanlis iliskiye girmisler.bizimki dogru haksizmiyim
Benim annemde vaji olduğumu biliyordu. Yendikten sonra ikincisinde acıdı dedim. Aynı senin annenin verdiği cevabı verdi bana :)kizlar annemle konustum biraz dert yandim.aciyo iliskiye girerken diye.annem diyoki hepimizinki acidi..bende dedimki agrili bi sekilde iliskiye girmek dogru degil.o da diyoki aciycak tabi...yanlis demi bu.yillarca yanlis iliskiye girmisler.bizimki dogru haksizmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?