Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben cumartesiye randevu aldım eğer yine de olmazsa alkol almayı düsünüyorum... : ( ne dersiniz??
Sakın alkol alma bende denedim o hataya düştüm ilk kez içtim çarptı çok sarhoş oldum ama yinede yapamadım sorun herkesinde söylediği gibi kafada düşüncede bitiyor canım malesef bende hala yapamayanlardanım ama ümidimi hiç kaybetmiyorum Allah'a dua ediyorum bol bol inşallah Rabbim hepimize bu durumdan kurtulmayı nasip etsin.

Canım ne zamandan beri evlisin??

Cnm hepimiz ayniyiz hersey guzel giderkn tam oraya gliyoruz buyu bozuluyor henuz cok erkn bncevakit kaybetme hmn bi pskiyatriden yardim al bn 7 ay erteldim esim izin vermedugi icin gitmedim simdi ikna edip gitmeye basladim sende hmn basla bitanem

İki parmak egzersizi yapabiliyorum eşli denemede vajina girişi bir türlü olmuyo üst pozisyonda deneme rağmen itemiyorum kendimi

Ne güzel sen egzersiz yapabiliyorsun bende o da yok. Eşli deneme yaptım ben direk işte anca yarısına kadar girdi orda kaldım şu an. Biraz daha gayret et olur ne güzel 2 parmağa geçmişsin umutsuz olma.

Ne güzel sen egzersiz yapabiliyorsun bende o da yok. Eşli deneme yaptım ben direk işte anca yarısına kadar girdi orda kaldım şu an. Biraz daha gayret et olur ne güzel 2 parmağa geçmişsin umutsuz olma.
Yarısına kadar giriyorsa devamı neden gelmiyor duvar gibi bişeye mi geliyo ve ıkınarak mı deniyorsun sen de

Yarısına kadar giriyorsa devamı neden gelmiyor duvar gibi bişeye mi geliyo ve ıkınarak mı deniyorsun sen de

Çok yanma oluyor canım o yüzden bir de deneme sırasında ben biraz uğraştırıyorum ya eşimde psikolojik olarak ereksiyon problemi oluyor ben o an sussam ittirmesem olmayacakda yapamıyorum işte.

Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazmiyorum yenen arkadaşlar olmuş hepsini tebrik ediyorum. Darısı yenemeyenlerin başına inşallah.

ZUZUKU bebegin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Çok yanma oluyor canım o yüzden bir de deneme sırasında ben biraz uğraştırıyorum ya eşimde psikolojik olarak ereksiyon problemi oluyor ben o an sussam ittirmesem olmayacakda yapamıyorum işte.
Can'ım sen zaten yarısına kadar yaparak bir çok şeyi Aştın inşallah az kaldı sende yeneceksin yarısından sonrası zaten boşluk önemli olan ilk giriş

Uzun süredir gelemiyorum egzersizi de zor yapiyorum hep bi engel.kizlarrr sanki her engel her sorun bizi buluyo gibi ..tam deniycez cenaze cikti ta memlekete gtti geldi esim iki gun sonra da is icin gtcek abisiyle sonra da adet olcam yine bi ay gttiiiiiiiii delrcemmmm

Buarada sanirim ben egzersizleri eksik yapiyomusum kizlar aynasiz yaptm ilk kez ve icimde tutup bekletmiyodum hic onu da yaptm tutup braktm hep ama esli denemeye cesaretm yokk bde bu sorunlar cikinca daha bi sinir oluyorumm ufak tefek seylerden tartsyoruz enson bi hafta cok iyiydikk sevgi doluyduk ama simdi yine konusmuyoruzZ

Canim sen eteri denedin mi nasil yaptin nasil bi sonuc verdiii

Cnm bn eteri denedim arkadasim ezcaciydi ondan aldim inan o isi yapacani bildigin icin bayilmiyosun bile ustelik solunum yollarinda yanma yapiyor bn denedim olmadi tavsiye etmem ayrica dozu ayarlamak cok onemli yoksa ölüme kdar gidebiliyor

Cnm bn eteri denedim arkadasim ezcaciydi ondan aldim inan o isi yapacani bildigin icin bayilmiyosun bile ustelik solunum yollarinda yanma yapiyor bn denedim olmadi tavsiye etmem ayrica dozu ayarlamak cok onemli yoksa ölüme kdar gidebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…