- 2 Kasım 2015
- 25
- 8
- 16
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.661
Sakın alkol alma bende denedim o hataya düştüm ilk kez içtim çarptı çok sarhoş oldum ama yinede yapamadım sorun herkesinde söylediği gibi kafada düşüncede bitiyor canım malesef bende hala yapamayanlardanım ama ümidimi hiç kaybetmiyorum Allah'a dua ediyorum bol bol inşallah Rabbim hepimize bu durumdan kurtulmayı nasip etsin.Kızlar ben cumartesiye randevu aldımeğer yine de olmazsa alkol almayı düsünüyorum... : ( ne dersiniz??
Canım ne zamandan beri evlisin??Sakın alkol alma bende denedim o hataya düştüm ilk kez içtim çarptı çok sarhoş oldum ama yinede yapamadım sorun herkesinde söylediği gibi kafada düşüncede bitiyor canım malesef bende hala yapamayanlardanım ama ümidimi hiç kaybetmiyorum Allah'a dua ediyorum bol bol inşallah Rabbim hepimize bu durumdan kurtulmayı nasip etsin.
Cnm hepimiz ayniyiz hersey guzel giderkn tam oraya gliyoruz buyu bozuluyor henuz cok erkn bncevakit kaybetme hmn bi pskiyatriden yardim al bn 7 ay erteldim esim izin vermedugi icin gitmedim simdi ikna edip gitmeye basladim sende hmn basla bitanemMerhaba,tam 1 aylık evliyim son bir haftadır burda vajinismus hakkında onlarca sayfa okudum en sonunda üye olmaya karar verdim. Arkadaşlar benim ilk geceye kadar cinsel ilişkiyle ilgili herhangi bir korkum yoktu. İlk gece ne olduysa oldu ve bu korku başladı ardından titreme nöbetleryle devam etti. Biliyorum herkes burda bunları yaşıyor ben ilk değilim ama benim sorunum bi noktaya kadar gelip devamını getirememek çok çaresizm
Psikologn egzersizden başka ne yararı oluyorCnm hepimiz ayniyiz hersey guzel giderkn tam oraya gliyoruz buyu bozuluyor henuz cok erkn bncevakit kaybetme hmn bi pskiyatriden yardim al bn 7 ay erteldim esim izin vermedugi icin gitmedim simdi ikna edip gitmeye basladim sende hmn basla bitanem
İki parmak egzersizi yapabiliyorum eşli denemede vajina girişi bir türlü olmuyo üst pozisyonda deneme rağmen itemiyorum kendimi
7 aylık evliyim cnmCanım ne zamandan beri evlisin??
Yarısına kadar giriyorsa devamı neden gelmiyor duvar gibi bişeye mi geliyo ve ıkınarak mı deniyorsun sen deNe güzel sen egzersiz yapabiliyorsun bende o da yok. Eşli deneme yaptım ben direk işte anca yarısına kadar girdi orda kaldım şu an. Biraz daha gayret et olur ne güzel 2 parmağa geçmişsin umutsuz olma.
Yarısına kadar giriyorsa devamı neden gelmiyor duvar gibi bişeye mi geliyo ve ıkınarak mı deniyorsun sen de
Önerim yok Can'ım sadece cesaretini topla bol bol kayganlaştırıcı ile deneme yapPeki önerin var mı
Can'ım sen zaten yarısına kadar yaparak bir çok şeyi Aştın inşallah az kaldı sende yeneceksin yarısından sonrası zaten boşluk önemli olan ilk girişÇok yanma oluyor canım o yüzden bir de deneme sırasında ben biraz uğraştırıyorum ya eşimde psikolojik olarak ereksiyon problemi oluyor ben o an sussam ittirmesem olmayacakda yapamıyorum işte.
bence de ilk giriş olduktan sonrası gelir devamını getir mutlakaÇok yanma oluyor canım o yüzden bir de deneme sırasında ben biraz uğraştırıyorum ya eşimde psikolojik olarak ereksiyon problemi oluyor ben o an sussam ittirmesem olmayacakda yapamıyorum işte.
Canim sen eteri denedin mi nasil yaptin nasil bi sonuc verdiiiAyy cnm sakin oyle bi hata yapma emin ol bi ise yaramiyor bnde cok denedim bunlari sadece sana zarari var sen bian once bize katil ve bi pskiyatriye git bn 7 aydir ugrasiyorum kullanmdgm ilac enestezik spreyler eterler ama olay beyinde bitiyor korkma bn asla yapamam diyenlerdenim uc gundur parmak egzersizindeyim inanirmisin bn yaptiysam herkes yapar umutsuz olma kurban olurum sana kararli ol
Cnm bn eteri denedim arkadasim ezcaciydi ondan aldim inan o isi yapacani bildigin icin bayilmiyosun bile ustelik solunum yollarinda yanma yapiyor bn denedim olmadi tavsiye etmem ayrica dozu ayarlamak cok onemli yoksa ölüme kdar gidebiliyorCanim sen eteri denedin mi nasil yaptin nasil bi sonuc verdiii
Cnm bn eteri denedim arkadasim ezcaciydi ondan aldim inan o isi yapacani bildigin icin bayilmiyosun bile ustelik solunum yollarinda yanma yapiyor bn denedim olmadi tavsiye etmem ayrica dozu ayarlamak cok onemli yoksa ölüme kdar gidebiliyorCanim sen eteri denedin mi nasil yaptin nasil bi sonuc verdiii
Yanma için mi bu kremKrem verdi canım adı nocicept dysesthesia. Daha almadım bulamadım doktorun dediği eczaneye bakacağım bulunca kullanacağım. Sanırım 1 hafta boyunca hergün kullanmak gerekiyor nasıl kullan dedi hatırlamıyorum arayacağım yarın:)
Ayyy offf. Benim bayilmam lazim uyumam lazim ben yoksa zor yaCnm bn eteri denedim arkadasim ezcaciydi ondan aldim inan o isi yapacani bildigin icin bayilmiyosun bile ustelik solunum yollarinda yanma yapiyor bn denedim olmadi tavsiye etmem ayrica dozu ayarlamak cok onemli yoksa ölüme kdar gidebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?