- 24 Kasım 2015
- 139
- 168
- 23
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.681
Ayni ben gibisin ama bosuna zaman kaybediyon ama inan beyinde bitiyor bnde 7 aydir bayilmam lazim deyip durdum hatta netten bayiltuci siprey siparisi verdim fakat dolandirildim normal dedorant geldi dustugum hatalara dusme burda yazanlari iyi oku ve basla inan baslamk bitirmenin yarisi bn daha uc gundur basldim oyle bi guvn gldiki anltamamAyyy offf. Benim bayilmam lazim uyumam lazim ben yoksa zor ya
Canim ben egzersiz yapamiyorum ya cok tuhaf geliyor bana. Nasil basedecegiz bununla anlamadim ki.Ayni ben gibisin ama bosuna zaman kaybediyon ama inan beyinde bitiyor bnde 7 aydir bayilmam lazim deyip durdum hatta netten bayiltuci siprey siparisi verdim fakat dolandirildim normal dedorant geldi dustugum hatalara dusme burda yazanlari iyi oku ve basla inan baslamk bitirmenin yarisi bn daha uc gundur basldim oyle bi guvn gldiki anltamam
Ahh be guzelimmm suan sanki kndimle konusuyorum emlayida denedim kas gevseticileride anestejik spreyler ya aklina ne glirse yaptim ama sonuc yok bnde oyle diyodum asla dokunamam yapamam oraya bise girmez diyodum ama bi karar verdim ve basladim egzersizlere cok sukur yapiyorum guvenim artti hele aynada inceledigimde o kasilmalari gorunce dedim tmm yaparim sende basla bebegim kac aylik evlisinCanim ben egzersiz yapamiyorum ya cok tuhaf geliyor bana. Nasil basedecegiz bununla anlamadim ki.acaba uyusturucu kremler faalan olur mu ki. Emla falan.
Merhaba öyle eter falan kullanmayın ya hiç gerek yok öyle şeylere. Acı hissetmek istemiyorsanız emla sürün ya da anestezik sprey sıkın geçici olarak uyuşturun. Bayılınca yapsanız bile sonra ayıkken nasıl yapacaksınız. Önce yapamam demeyin cesaret verin kendinize. Abartılcak birşey yok.biraz uyuşturun yönünü bulun ve yavaş yavaş ilerletin. Kayganlaştıcı jel kullanın.Canim ben egzersiz yapamiyorum ya cok tuhaf geliyor bana. Nasil basedecegiz bununla anlamadim ki.acaba uyusturucu kremler faalan olur mu ki. Emla falan.
O durum ne yazik ki bu durumu yasayan herkesde oluyo canim bazen cok iyi oluyosun bazen kotu o yogunluk doneminde ya da denemeye firsat bulmazken kafan baska seylere yogunlasinca iyi oluyosun biraz olsun düzeliyo araniz birbirine moral olmaya calisiyorsun eşler de istiyo ki bunun sonucunda o da süpriz yapsin şu yogunluk gecince bu işi halletsin hersey yoluna girsin diye bir beklenti icinde oluyolar ama deneme firsati gelince sakin ve rahat zamanlarda da bisey yapmayip oylece durunca yani onlara göre umursamiyo gibi o zamanlari da degerlendirmeyip bos gecince tekrar şartelleri atiyo ve en ufak biseyden ara tekrar bozuluyor bu sefer çünkü bakiyolar bekledikleri gibi gelismiyo süreç durum yine ayni devam ediyo tekrar sinirlenip patliyolar bu sefer...Buarada sanirim ben egzersizleri eksik yapiyomusum kizlar aynasiz yaptm ilk kez ve icimde tutup bekletmiyodum hic onu da yaptm tutup braktm hep ama esli denemeye cesaretm yokk bde bu sorunlar cikinca daha bi sinir oluyorumm ufak tefek seylerden tartsyoruz enson bi hafta cok iyiydikk sevgi doluyduk ama simdi yine konusmuyoruzZ
Valla bilmiyorum ya nasil yapcam psikolojim bozuldu iyice. Birde ilcede oturuyoruz dogru duzgun doktor bile yok. Derdime derman internette ariyorum iste canim. 4 aylik evliyim.Ahh be guzelimmm suan sanki kndimle konusuyorum emlayida denedim kas gevseticileride anestejik spreyler ya aklina ne glirse yaptim ama sonuc yok bnde oyle diyodum asla dokunamam yapamam oraya bise girmez diyodum ama bi karar verdim ve basladim egzersizlere cok sukur yapiyorum guvenim artti hele aynada inceledigimde o kasilmalari gorunce dedim tmm yaparim sende basla bebegim kac aylik evlisin
Merhaba öyle eter falan kullanmayın ya hiç gerek yok öyle şeylere. Acı hissetmek istemiyorsanız emla sürün ya da anestezik sprey sıkın geçici olarak uyuşturun. Bayılınca yapsanız bile sonra ayıkken nasıl yapacaksınız. Önce yapamam demeyin cesaret verin kendinize. Abartılcak birşey yok.biraz uyuşturun yönünü bulun ve yavaş yavaş ilerletin. Kayganlaştıcı jel kullanın.
Gitmez canım biz de benzer şeyleri yaşadık. Bende korku yoktu ama acı oluyordu. Mumla egzersiz yaptım. İlişki öncesinde de sprey sıkarak uyusturdum kayganlaştırıcı ile yendim. 3 kere öyle denedik. Sonra normal yapmaya geçtik.xylocaine pump sprey veya vemcaine sprey al. Ama herşeyden önce cesaretli olmanız lazım. istemeniz lazım yapmayı. Erteleyerek olmaz. Dikine değil biraz aşağı yönde ilerletmek lazım yanlış girmeye çalışınca da zorlanırsınız. Bir anlık cesaret istiyor. Elinizle tutup yerini bulun Ikınınca oluyor.Valla bilmiyorum Canim niye bukadar korktuk niye bole oldu evlenmeden once hic aklima bile gelmemisti severek evlendik bide kendimi cesaretlendiriyorum tamam diyorum ama yine kasilmalar yine kendimi cekmeler sanki hep bole gidecekmis gibi geliyor.
Canim bana detayli bi sekilde bana anlatirmisin kullandigin ilaclari yaptiklarini detaylic anlatirmisin.Gitmez canım biz de benzer şeyleri yaşadık. Bende korku yoktu ama acı oluyordu. Mumla egzersiz yaptım. İlişki öncesinde de sprey sıkarak uyusturdum kayganlaştırıcı ile yendim. 3 kere öyle denedik. Sonra normal yapmaya geçtik.xylocaine pump sprey veya vemcaine sprey al. Ama herşeyden önce cesaretli olmanız lazım. istemeniz lazım yapmayı. Erteleyerek olmaz. Dikine değil biraz aşağı yönde ilerletmek lazım yanlış girmeye çalışınca da zorlanırsınız. Bir anlık cesaret istiyor. Elinizle tutup yerini bulun Ikınınca oluyor.
Nefes al bekle it nefes al bekle it... Dikkatini dağıt müzik aç yapacağına inan pes etme erteleme...Kizlar bn bas parmak kLinligindaki bi cismi azda olsa icime alabiliyorum fakat hareket ettiremiyorum ve tamamaini icime alamiyorum napmaliyim
Bu aksam misafirim var yapamadim yarinda pskiyatrimle randevum var uc gundur bu ilerlemeyi katettim sizce iyimiNefes al bekle it nefes al bekle it... Dikkatini dağıt müzik aç yapacağına inan pes etme erteleme...
Bide bu cisimler kizligima zarar verirmi onunda korkusu varNefes al bekle it nefes al bekle it... Dikkatini dağıt müzik aç yapacağına inan pes etme erteleme...
Canim ne zamandir paikologa gidiosun yavas yavas ilerleniyo zaten bence harika gidiyosunBide bu cisimler kizligima zarar verirmi onunda korkusu var
Bence zarar vermiyo esnetiyoBide bu cisimler kizligima zarar verirmi onunda korkusu var
Daha yeni bi haftadir gidiyorum adetim yuzu den egzersize gec basldim uc gundur vajinaya bisey sokmaya basldimCanim ne zamandir paikologa gidiosun yavas yavas ilerleniyo zaten bence harika gidiyosun
Esnetiyor canım zaten yavaş yavaş itiyosun hiç bozulma duymadım şimdiye kadar.... Zaten emin olun anlamayacaksınız bile biz 2-3 defa yaptıktan sonra ki ben çok korkuyodum acır her yer kan olur falan yok öyle bi şey sabah işe gidecektim halvetlendik eşim bittikten sonra güldü sen artık tam kadın oldun dedi nasıl yani dedi pembelik vardı peçetede hiç bir şey anlamadım ben ölürüm yürüyemem işe gidemem diye düşünüyodum kalk yürü bakalım dedi kalktım yürüyebiliyom hahaha anlamadım bile sevinçten hem güldüm hem ağladım trajikomik bir vaka malesef bu vajinusmus illeti yapana kadar dünyamızın merkezi en büyük sorun yaptıktan sonra devede kulak misaliBide bu cisimler kizligima zarar verirmi onunda korkusu var
Bence cok hizli gidiosun masallahhDaha yeni bi haftadir gidiyorum adetim yuzu den egzersize gec basldim uc gundur vajinaya bisey sokmaya basldim
Bnde korkuyorum aparati belirli bi yere kdar icime albiliyorum sinra gitmiyo aciyo gibi gliyor bide gittigim doktor direk parmk egzersizi verdi bn ilk kulak copunu denedim yaptim rahat bi sekilde ertesi gun uc kulak copunu birlestirip peceteyle sarip bas parmagi kalinlina ulastirip denedim birazini aldim icime daha fazla ittiremedim agri oldu sizce uc gunde bu ilerleme iyimiEsnetiyor canım zaten yavaş yavaş itiyosun hiç bozulma duymadım şimdiye kadar.... Zaten emin olun anlamayacaksınız bile biz 2-3 defa yaptıktan sonra ki ben çok korkuyodum acır her yer kan olur falan yok öyle bi şey sabah işe gidecektim halvetlendik eşim bittikten sonra güldü sen artık tam kadın oldun dedi nasıl yani dedi pembelik vardı peçetede hiç bir şey anlamadım ben ölürüm yürüyemem işe gidemem diye düşünüyodum kalk yürü bakalım dedi kalktım yürüyebiliyom hahaha anlamadım bile sevinçten hem güldüm hem ağladım trajikomik bir vaka malesef bu vajinusmus illeti yapana kadar dünyamızın merkezi en büyük sorun yaptıktan sonra devede kulak misali))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?