Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim bana detayli bi sekilde bana anlatirmisin kullandigin ilaclari yaptiklarini detaylic anlatirmisin.
Eczande sorarsan verirler anestezik sprey diye. Geçici olarak lokal anestezi yapıyor sıkılan bölgede. Emla kremle de yapabilirsiniz ama sprey 3 dk da etkili. Sırt üstü yatıp Vajina ağzına ve biraz da içine 5-6 kez sıkın bekleyin uyuşsun. deģdigi zaman hissediyorsun ama doğru yöne girildiğinde acımadan oluyor. Ben böyle yaptım. 3 aylık evliyim 1 ay uğraştım çözümü böyle buldum.

Uyumayan yok dmu(((((((kizlar resmen delrcem artk bu evlilik benm icin ölüm gbi geciyo((( hic konusmuyoruz sebep bile yok ben de konusmak barsmak istemyorum artk cok sıkıldm nolurdu zaman geri donse ozaman asla evlenmezdm asla((((( bunlar yetmiyomus gibi bde baska bi sehre gtcez ailemden sevdiklermden hep ayrilcam ne icin kimin icin ayni evde konusmadan gecen bi hayat icin mi......sakinlesemiyorum delrcem kizlar delrcem uyuyamiyorum tek bildgm evlendgme binpismanm.

benimde 3.ilişkide kanamam oldu. doktor kızlık zarından olabilir dediki benim kanamam ne kadar çoktu. dediğiniz gibi bende kalktım üstelikde 24 saatlik zor bir nöbete gittim. ara ara nöbette kanadı ama hiçbişey olmadı

Canım sorun ne yani Aranız bu problem yüzünden mi bozuk... Yapma bak sıkma canını bu kadar Aranız güzel olmalı birlikte vakit geçirmelisiniz ki yoluna girsin herşey
Burada kadına düşüyor işte görev
Erkekler çocuk gibi olabiliyor lar bazı zamanlarda sen yaklaşmasın evliliğin için
Sen çabala yenmek için bu problemi bak gör seni nasıl el üstünde tutacak

Aa valla cok guzelmis canim tesekkur ederim. Umarim dedigin gibi becerebilirim onunlada. Hicmi hissetmiyorsun yoksa az hissediyormusun. Acaba ilacin dozuna gore mi.

Canim sorunun ne oldugu bile belli degil ki onun herseyi benim gozume batiyo benimkiler de ona batiyo hic konysmuyoruz simdi bide baska bi sehre gitcez delircem eltimin memleketine gitcez ortaklar cunku isten dolayi ve ben bde eltimin gereksiz kiskanrmaya calisan tavirlarini cekcem napmaliyim duymazdan gelsem gelemem cunku bu benm icin de cok onemli gtmek istemiyorum vajinsmusu ble unuttum

Aa valla cok guzelmis canim tesekkur ederim. Umarim dedigin gibi becerebilirim onunlada. Hicmi hissetmiyorsun yoksa az hissediyormusun. Acaba ilacin dozuna gore mi.
hissediyosun ama acımıyor acıyı geçici olarak kesiyor. ama 5- 6 kez sıkıp beklemen lazım.sıkar sıkmaz hemen yapmaya çalışmayın. olmuyo diyip kalkmayın. bekleyin etkisini göstersin. altta olun. sırt üstü yatıp vj. içine doğru sıkın zaten delikten akar. mantar falan yapmıyor. gerisi sizin cesaretinize kalıyor tabi :) korkuya kapılmayın. sadece yerini bulun ve ileri geri yaparak ittirin.kuru kuru yapmayın.

Tamam canim tesekkur ederim 5-6 kere skcam biraz beklicem zaten uyustugubu hissederim heralde, denicem insallah bu sefer olacak ins.

Tamam canim tesekkur ederim 5-6 kere skcam biraz beklicem zaten uyustugubu hissederim heralde, denicem insallah bu sefer olacak ins.
evet hissedersin öncesinde bir aparatla dene mumu streçle sar. onunla dene acımıyorsa eşle denemeye geç hemen. acı hissedersen tekrar sık bekle. dişçiler kullanıyo aslında iğne yapmadan önce ama işe yarıyo. 15 dk falan uyşturuyor. hızlı olmak lazım tabi :) etkisi geçmeden yapmaya çalışın

Vajina için mi bu sprey peki zararı olmasın dişçiler kullanıyor demişsin

Vajina için mi bu sprey peki zararı olmasın dişçiler kullanıyor demişsin
dişçiler kullanıyor ama sadece onların kullandığı birşey değil vücudun herhangi bi yerinde basit operasyonlar için geçici uyuşturma sağlıyor. kola iğne yapmadan önce sıkan da var. ben kullandım birşey olmadı mantar falan. yağlı şeyler daha zararlı vajina için . bu kuruyo geçiyor sonuçta. bir deneyin ne olcak. yeterince uyuşma sağlanırsa birşey anlamadan oluverir. sonra normal şekilde yaparsınız. ilk korkunuzu yenmiş olursunuz. ömrünüzü böyle üzüntüyle geçirmek yerine mutlu olmak için yapın bikere. ben yaptım şimdi mutluyum 2 aydır :) anlattığım noktalara dikkat ettiğinz sürece olur. https://www.google.com.tr/search?q=...hWELHIKHTxlCuAQ_AUIBigB#imgrc=PmCXmrW43I_BzM: linkte ilk sırada görünenlerden alabilirsiniz. vision bulursanız daha etkili olabilir. kalıcı bir sorun yaratmıyor. 3 dkda uyuşuyor. 15 dk snra geçiyorç acele ederseniz. 15 içinde kolayca yaparsınız.

Mumla yapamam da canim dedigin gibi 5´6 kere skip biraz bekledikden sonra hemen denerim ins olur valla cokkkkk dua ederim sanaa
ilacin adida Vision Pumpspray sanirim.

Mumla yapamam da canim dedigin gibi 5´6 kere skip biraz bekledikden sonra hemen denerim ins olur valla cokkkkk dua ederim sanaa
ilacin adida Vision Pumpspray sanirim.
gittiğin eczanede hangisini bulursun bilemiyorum hepsi olmayabilir. vemcaine daha çok bulunuyor heralde ama yine de sorun etkili olanı. xylocaine pump sprey kullandım ben. visionu alabilirseniz daha iyi heralde. ama diğerleri de etkili sadece içe doğru sıkmaya çalışın aynayla bakarak yapabilirsiniz. ıkınınca açılıyor zaten açılınca hemen sıkın bekleyin. yatarak sıkarsanız daha iyi olur. akmaz dışarı fazla. kayganlaştırıcı sürün. ileri geri yaparak aşağı eğimli ittirsin eşiniz bence altta olun. ıkının hafifçe. bacaklarınızı yana doğru açıp kalçanızı kaldırın. eşinizi ittirmeyin sadece yerini siz bulun. gerisini ona bırakın. bir anlık birşey :) https://www.google.com.tr/search?q=...hWELHIKHTxlCuAQ_AUIBigB#imgrc=PmCXmrW43I_BzM:

o sırada gözünüzü kapatın gevşeyin ve içinizdensayın 100e kadar ve müdahale etmeyin. 100 saniye sonra yada daha önce bu iş biticek diye düşünün motive edin o anda kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…