Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o sırada gözünüzü kapatın gevşeyin ve içinizdensayın 100e kadar ve müdahale etmeyin. 100 saniye sonra yada daha önce bu iş biticek diye düşünün motive edin o anda kendinizi.
Cok tesekkur ederim canim destegin ve yardimin icin ne buyuk bi iyilik yaptigini bilemezsin. Rabbim gonlundekini kabul etsin. :)

inşallah ya aminn inşallah atlatırsınız Allah'ın izniyle. çok dua edin bugün. ben de ilişkiden önceki gün etmiştim bir dua kitabından. besmele çekip ihlas, felak, nas, fatiha, rabbena ve bakaranın ilk beş ayetini okuyun. ben de yaşayan biri olarak üzülüyorum bir anlık birşey için korkmaya evliliği bitirmeye değmez inanın. insan ne acılara katlanıyor. bu ne ki. yaptığınız an inanın şaşırcaksınız. olumsuz düşünmeyin. yapamıyorum falan demeyin. dediğim şekilde yapmaya çalışın olacak mutlaka. olmasa bu kadar insan nasıl yapsın :)

Kizlaaarr merhabaaa bikac sayfa okuyunca o gunlerimi hatirladim. Ben bu forum sayesinde surekli aparatla egzersiz yaparak yenmistim. Esimlede direk denemedim once egzersiz sonra esimle yaptik ve hamile kaldim isteyerek tabiki... 3 aylik hamileyim ve bebege bisey olur diye 3 aydir denemedik korkuyorum sanirim tekrar basa saricam bi yasak falanda yok ama icimden gelmio

Desteğin için Sağol Canım bu mübarek Cuma günü Rabbim herşeyi gönlüne göre versin İnş bizde yeneriz
canım ben de parmak egzersizindeyim ama yoğun çalıştığımızdan ara verdik istikrarlı yapmadık hiç dene işe yararsa ben de alcam bitsin artık bir an önce istiyorum

Hayırlı olsun canım bebişin. Dr banada biraz ara verin dedi ama ben korkmuyorum canım. Başa dönmeyiz. Çünki bir kere başardık tekrar kazanılmaz canımcığım. Karnın çıktımı hiç ağrın falan varmı canım. ?

Yanii yontemi ogrendik en azindan bikac denemeyle alisiriz bide esim skilio istemio egzersiz yag sur aparatla dene falan ohooo bosver ozaman dio :))
Valla 6. Hafta 11. Hafta arasi mide bulantisi hafif kasik agrisi siskinlik yasadim cok sukur bitti. Suan bi sikayetim yok cnm
Karnim sismedi seninde hayirli olsun :)

MAAŞALLAH ARKADAŞLAR YENDİ BEBİŞLERİ KONUŞUYOR BİZEDE NASİP OLSUN

RABBİM BEBİŞLERİNİZİ SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN HAYRLI GÜZEL Bİ DOĞUM GEÇİRİNİZ

Selam kizlar
Gecenlerde yazmisdim
bende vajiyi yaklasik 6 gündür yenmiş durumdayim.
Ilişki ye ilk defa girdigim icin cok seyi bilmiyorum ve sizlere tecrübeli yenenlere sormak istiyorum. Dün e kadar sadece yarisina kadar penis giriyordu ve agrim vardi dün ilk defa tamamini aldim ve agrilar baskilar biraz olsun azaldi ama tabiki halen var insallah zamanla oda gecer. Sadece esim boşalirken tamami penis tamami içimdeydi ama bosaldikdan sonra (biraz beklettik) sivi disarida cikdi acaba icime tam boşalmadimi anlamadim yani hepmi böyle olacak sonra birazi cikmasi normalmi bunlari bilmek istiyorum cahilligime yaniyorum anca :)

ben henüz tam yenmedim ama bu konuda yardım edebilirim eşinin her boşalmasında hepsi içinde kalmıyor canlı hücre bebek yolunu tutarken gerisi dışarıya akıp gidiyor :) bazen hepsini aldığını düşünürsün ama lavaboda onlarda gider

Kendimi gordum sende :) normal canim geri cikiyolar bebek icin 1 sperm bile yeterli... imkansiz hepsinin icerde kalmasi rahat ol canim

Cok cok sagolun ya suan nasil rahatladim inanamazsiniz resmen mutlulukdan kendi kendime gülüyorum allah henüz yenemeyenleri yardim etsin insallah herkes en kisa zamanda kurtulur sizleri cok seviyoruuum ☺☺☺

Canim insallah sende tamamen yenersin en kisa zamanda cok dua ediyorum yendigimden beri herkesin yenmesini cünkü ne kimseye anlatabiliyor insan nede tek cözebiliyor allah herkese kolaylik versin milletin keyfine yapabildigi bisey zevk icin yaptigini biz neden yapamiyalimki inan kendine olacak

Can'ım sen zaten yarısına kadar yaparak bir çok şeyi Aştın inşallah az kaldı sende yeneceksin yarısından sonrası zaten boşluk önemli olan ilk giriş

bence de ilk giriş olduktan sonrası gelir devamını getir mutlaka

İlk giriş rahat oluyor ondan korkum yok işte ilerledikce yanma oluyor bakalım halledicem inşallah.

Yan

Yanma için mi bu krem

Evet yanma için verdi doktor

Canim bide pozisyon degisikligi yapsana banada öyle oldu yanlis duruyorduk diye sen alta gec poponun altina bir yastik koy bacaklarinida kaldirabildigin kadar kaldir yariya giriyorsa gerisi girer zatrn bi dene canim insallah faydadi olur
İlk giriş rahat oluyor ondan korkum yok işte ilerledikce yanma oluyor bakalım halledicem inşallah.

Evet yanma için verdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…