Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim bide pozisyon degisikligi yapsana banada öyle oldu yanlis duruyorduk diye sen alta gec poponun altina bir yastik koy bacaklarinida kaldirabildigin kadar kaldir yariya giriyorsa gerisi girer zatrn bi dene canim insallah faydadi olur

Canım zaten hep öyle denedik girişte zorlanmıyorum ama aşırı yanma oluyor bir de gerilme hissi. Ama en çok yanma zorluyor beni. Bir de üstte deneyeceğim

Kizlar bugun pskiyatriye gittim parmak egzersizi vermisti fakat bn yapamayip aparat yapmistim ama doktorum kesinlikle parmak yapmam gerektini soyledi ama bn parmak ypamiyorum napmam lazim moralim cok bozuldu

slm kızlar bu sorun yenilemicek bir sorun değil bunu yaşamış biri olarak söylüyorum.Hepiniz bu sorunu yenip yeni açtığımız konumuz vajinusmus sonrası gebelik konusuna davetlisiniz.Düzenli çalışın çok oyalanmayın hepinizi bekliyorum

Canım rica etsem topıği paylasırmısın ☺

Canım vajinismus sonrası gebelik sayfamızı takip edebilirsin orda yardımcı oluruz. Burda kızlara rahatsızlık vermeyelim ben vajinismusken görsem yendikte bu mu kaldı derim allah herkesin yardımcısı olsun

slm kızlar yazıları takip ediyorum bende bu sorunu 7 aydır yaşıyorum bugün bi doktor ismi duydum netten araştırdım ve arayıp kendisiyle konuştum oldukça rahat ve güvenli konuştu. tedavi aşmasında neler yaptığını sordum bi aparatla oraya bişeyler girebileciğini ıspatlıyoruz hatalara bununla bir çok hastam aştı dedi .anlattıkları çok mantıklı geldi bana en büyük sorunumuz bu galiba orası duvar hissi .tamda bunu aşmak için iyi bi yöntem gibi geldi bana dışardan müdahale ilede olsa beyne olabileceği msj ını vermek .size sorum şu olacak doktorun ismi JALE GÜRLÜER bursada bu doktoru duyan yada giden varmı ve yaptığı işlemi uygulayıp sonuç alan varmı.sizce denemeye değermi lütfen fikir verirsiniz çok sevinirim . rabbim yardıcımız olsun ...

Kizlar bugun pskiyatriye gittim parmak egzersizi vermisti fakat bn yapamayip aparat yapmistim ama doktorum kesinlikle parmak yapmam gerektini soyledi ama bn parmak ypamiyorum napmam lazim moralim cok bozuldu
Canım moralini bozma ben de hiç parmak yapmadım. Eşimin parmağı ile çalışmıştım sadece 2-3 defa. O da eşime güveneyim diye yönünü öğreneyim diye. Yoksa ben hayatta yapamam parmak ile.yendim şimdi bile parmağımı sokamam içini hissetmek istemem. Aparat ile yendim ben de. Aparatta sakınca görmüyorum.

Ama kiziyor doktorum kesinlikle parmak yapmalisin diyo ama bn orayi hissedince asiri midem bulaniyoraglama krizine giriyorum ese sira glince bn ic camasirimin ustunden bile elletmiyorum ne kldiki parmgini sokmasina izin verim valla bugun

canim bence parmak veya aparat fark etmez hatta aparat daha iyi bence cunku parmak o kadar kalin degil.niye oyle dedi acaba doktor

ayy canim insallah dua edin bize

ah o yanma yokmu b
Doktorda zamanla geçecek dedi ama soruyorum çoğunda olmuyormuş böyle. Bişeyi mi yanlış yapıyorum acaba diyeceğim de pns giriyor onda sorun yok zarımdan dolayo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…