- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.741
Canim bide pozisyon degisikligi yapsana banada öyle oldu yanlis duruyorduk diye sen alta gec poponun altina bir yastik koy bacaklarinida kaldirabildigin kadar kaldir yariya giriyorsa gerisi girer zatrn bi dene canim insallah faydadi olur
O Zaman'la geçecek inşallah benim de öyle olmuştu Zaman'la geçti
Bende aparatla yendim canım nasıl rahat ediyorsan onu kullan sorun olmazKizlar bugun pskiyatriye gittim parmak egzersizi vermisti fakat bn yapamayip aparat yapmistim ama doktorum kesinlikle parmak yapmam gerektini soyledi ama bn parmak ypamiyorum napmam lazim moralim cok bozuldu
Canım rica etsem topıği paylasırmısın ☺slm kızlar bu sorun yenilemicek bir sorun değil bunu yaşamış biri olarak söylüyorum.Hepiniz bu sorunu yenip yeni açtığımız konumuz vajinusmus sonrası gebelik konusuna davetlisiniz.Düzenli çalışın çok oyalanmayın hepinizi bekliyorum
Canım vajinismus sonrası gebelik sayfamızı takip edebilirsin orda yardımcı oluruz. Burda kızlara rahatsızlık vermeyelim ben vajinismusken görsem yendikte bu mu kaldı derim allah herkesin yardımcısı olsunSelam kizlar
Gecenlerde yazmisdim
bende vajiyi yaklasik 6 gündür yenmiş durumdayim.
Ilişki ye ilk defa girdigim icin cok seyi bilmiyorum ve sizlere tecrübeli yenenlere sormak istiyorum. Dün e kadar sadece yarisina kadar penis giriyordu ve agrim vardi dün ilk defa tamamini aldim ve agrilar baskilar biraz olsun azaldi ama tabiki halen var insallah zamanla oda gecer. Sadece esim boşalirken tamami penis tamami içimdeydi ama bosaldikdan sonra (biraz beklettik) sivi disarida cikdi acaba icime tam boşalmadimi anlamadim yani hepmi böyle olacak sonra birazi cikmasi normalmi bunlari bilmek istiyorum cahilligime yaniyorum anca :)
canım nasıl atılıyor bilmiyorum ama yine bu siteninin içerisinde gebelik formunda konu vajinusmus sonrası gebelikCanım rica etsem topıği paylasırmısın ☺
Canım moralini bozma ben de hiç parmak yapmadım. Eşimin parmağı ile çalışmıştım sadece 2-3 defa. O da eşime güveneyim diye yönünü öğreneyim diye. Yoksa ben hayatta yapamam parmak ile.yendim şimdi bile parmağımı sokamam içini hissetmek istemem. Aparat ile yendim ben de. Aparatta sakınca görmüyorum.Kizlar bugun pskiyatriye gittim parmak egzersizi vermisti fakat bn yapamayip aparat yapmistim ama doktorum kesinlikle parmak yapmam gerektini soyledi ama bn parmak ypamiyorum napmam lazim moralim cok bozuldu
Ama kiziyor doktorum kesinlikle parmak yapmalisin diyo ama bn orayi hissedince asiri midem bulaniyoraglama krizine giriyorum ese sira glince bn ic camasirimin ustunden bile elletmiyorum ne kldiki parmgini sokmasina izin verim valla bugunCanım moralini bozma ben de hiç parmak yapmadım. Eşimin parmağı ile çalışmıştım sadece 2-3 defa. O da eşime güveneyim diye yönünü öğreneyim diye. Yoksa ben hayatta yapamam parmak ile.yendim şimdi bile parmağımı sokamam içini hissetmek istemem. Aparat ile yendim ben de. Aparatta sakınca görmüyorum.
Ama doktor parmak diye tutturdu zaten gecen hafta gittim hmn parmk egzersizi verip gonderdi bugunde boyle demesi bni daha kotu dibe surukledi napcm diye dusunuyorumBende aparatla yendim canım nasıl rahat ediyorsan onu kullan sorun olmaz
Bulamadımcanım nasıl atılıyor bilmiyorum ama yine bu siteninin içerisinde gebelik formunda konu vajinusmus sonrası gebelik
canim bence parmak veya aparat fark etmez hatta aparat daha iyi bence cunku parmak o kadar kalin degil.niye oyle dedi acaba doktorKizlar bugun pskiyatriye gittim parmak egzersizi vermisti fakat bn yapamayip aparat yapmistim ama doktorum kesinlikle parmak yapmam gerektini soyledi ama bn parmak ypamiyorum napmam lazim moralim cok bozuldu
Tesekkurler canım :)Hosbesli attım canım bu sayfa
ayy canim insallah dua edin bizeslm kızlar bu sorun yenilemicek bir sorun değil bunu yaşamış biri olarak söylüyorum.Hepiniz bu sorunu yenip yeni açtığımız konumuz vajinusmus sonrası gebelik konusuna davetlisiniz.Düzenli çalışın çok oyalanmayın hepinizi bekliyorum
ah o yanma yokmu bİlk giriş rahat oluyor ondan korkum yok işte ilerledikce yanma oluyor bakalım halledicem inşallah.
ah kuzum bizim sansimiz.benimde oyle oldu asiri bi yanma oldu adami ittim yine kustu zor baristirdim.cesaretim gitti valla
Evet yanma için verdi doktor
Doktorda zamanla geçecek dedi ama soruyorum çoğunda olmuyormuş böyle. Bişeyi mi yanlış yapıyorum acaba diyeceğim de pns giriyor onda sorun yok zarımdan dolayo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?