- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.761
Canim bursada sana kendi gittgim cok iyi bi psikolog omerebilirim nur gezekslm kızlar yazıları takip ediyorum bende bu sorunu 7 aydır yaşıyorum bugün bi doktor ismi duydum netten araştırdım ve arayıp kendisiyle konuştum oldukça rahat ve güvenli konuştu. tedavi aşmasında neler yaptığını sordum bi aparatla oraya bişeyler girebileciğini ıspatlıyoruz hatalara bununla bir çok hastam aştı dedi .anlattıkları çok mantıklı geldi bana en büyük sorunumuz bu galiba orası duvar hissi .tamda bunu aşmak için iyi bi yöntem gibi geldi bana dışardan müdahale ilede olsa beyne olabileceği msj ını vermek .size sorum şu olacak doktorun ismi JALE GÜRLÜER bursada bu doktoru duyan yada giden varmı ve yaptığı işlemi uygulayıp sonuç alan varmı.sizce denemeye değermi lütfen fikir verirsiniz çok sevinirim . rabbim yardıcımız olsun ...
Bilmiyorum moralim cok bozuldu acaba doktorumumu degistirsem zaten bi hafta oldu gideli hemen parmk egzersizi verdi nefes yada. Ayna egzersizi vermedicanim bence parmak veya aparat fark etmez hatta aparat daha iyi bence cunku parmak o kadar kalin degil.niye oyle dedi acaba doktor
ben aparatla yendm canım devam et sen parmağı yapamıyordum aparatların hepsini bitirdim beyin alıştı başka doktora gitmiştim o da parmakla çalış dedi eşinin parmağıyla aparata alıştıktan sonra parmağı hissetmedm bile 1 hafta da öyle çalıştım yendmAma doktor parmak diye tutturdu zaten gecen hafta gittim hmn parmk egzersizi verip gonderdi bugunde boyle demesi bni daha kotu dibe surukledi napcm diye dusunuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...s-sonrasi-gebelik.881125/page-2#post-43788603Bulamadımcsnım sayfadayken ustte www.ile baslayan kısımı kopyala yapıştır yapacaksın bu kdr:)
kızlar vajinusmus sonrası gebelik sayfamıza hepinizi bekliyorum çabuk yenin oyalanmayın geçici bi durum üzülmeyin çalışmaya devam edin hepinizi bekliyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/vajinusmus-sonrasi-gebelik.881125/page-2#post-43788603
Bu egzersizleri ne kedar sure yaptin cnmben aparatla yendm canım devam et sen parmağı yapamıyordum aparatların hepsini bitirdim beyin alıştı başka doktora gitmiştim o da parmakla çalış dedi eşinin parmağıyla aparata alıştıktan sonra parmağı hissetmedm bile 1 hafta da öyle çalıştım yendm
inşallah canım allah tez vakitte kurtarır hepiniziayy canim insallah dua edin bize
bu kişiye göre değişiyor doktor bana 1 hafta ile 3 ay süre içinde değişir demişti benimki de tam 3 ay sürdüBu egzersizleri ne kedar sure yaptin cnm
Canim bursada sana kendi gittgim cok iyi bi psikolog omerebilirim nur gezek
sağol cnnmm ama bi seans gittim ben başka bi psikolağa çok işe yarıcak gibi gelmedi devam etmedim bu doktor yattı aklıma sanki bilemedim napsamCanim bursada sana kendi gittgim cok iyi bi psikolog omerebilirim nur gezek
Bu 3 ay icerisinde surekli parmak egzersizinemi calistin neler yaptun rica etsem anlatirmisinbu kişiye göre değişiyor doktor bana 1 hafta ile 3 ay süre içinde değişir demişti benimki de tam 3 ay sürdü
Hayır canım 3 ay aparat çalıştım 1 buçuk aydan sonra penisi yarısına kadar aldım ama aparat çalışmasına düzenli devam ettim en az 20 giriş çıkış yaptım aparatla 3. Ayda hepsini aldımBu 3 ay icerisinde surekli parmak egzersizinemi calistin neler yaptun rica etsem anlatirmisin
Anladim canim tesekkur ederim. Doktor yardimiyla yaptin demiHayır canım 3 ay aparat çalıştım 1 buçuk aydan sonra penisi yarısına kadar aldım ama aparat çalışmasına düzenli devam ettim en az 20 giriş çıkış yaptım aparatla 3. Ayda hepsini aldım
Canım bizim gittiğimiz doktor 3 gün içinde vajinismus tedavisi edilir diye anlatan murat ulusoydu başka sehirdeydi bu bana 1. Aparat ta yardımcı oldu 1. Girince 2. Ve 3. De çok kolay giriyor 3 gün içinde hepsini yaptım ama bu sorun psikotik olduğu için benim bilinç altı bunu 3 ayda kabullendi sanırım 3 ay 1.2.3. Aparati da çalıştımAnladim canim tesekkur ederim. Doktor yardimiyla yaptin demi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...s-sonrasi-gebelik.881125/page-4#post-43789924 linkimizde bu canım vajinusmus sonrası gebelikSelam kizlar
Gecenlerde yazmisdim
bende vajiyi yaklasik 6 gündür yenmiş durumdayim.
Ilişki ye ilk defa girdigim icin cok seyi bilmiyorum ve sizlere tecrübeli yenenlere sormak istiyorum. Dün e kadar sadece yarisina kadar penis giriyordu ve agrim vardi dün ilk defa tamamini aldim ve agrilar baskilar biraz olsun azaldi ama tabiki halen var insallah zamanla oda gecer. Sadece esim boşalirken tamami penis tamami içimdeydi ama bosaldikdan sonra (biraz beklettik) sivi disarida cikdi acaba icime tam boşalmadimi anlamadim yani hepmi böyle olacak sonra birazi cikmasi normalmi bunlari bilmek istiyorum cahilligime yaniyorum anca :)
ah o yanma yokmu b
canım gebelik yeni oluşmuşsa teste çıkmaya bilir biraz daha bekle gelmezse tekrar test yaparsın ayrıca bu linke tıkla konuyu takip et ordan da sormak istediklerini sorabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/forum...s-sonrasi-gebelik.881125/page-4#post-43792633merhablar ben 23 ekimde adet oldum. yumurtlama dönemlerinde eşimle korunmadan birlikte oldum. 18 kasımda kahverengi lekelenmeler başladı ve bugün 9. gün hala lekenlemeler var bu ay doğru düzgün akıntım olmadı adet oldummu olmadımmı anlamadım normalde sancılarım olurdu. lekelenmelerin görüldüğü 3. gün test yaptım negatif çıktı sizce bu lekelenmeler neden bitmedi hala ve ben neden adet olmadım sizce hamilemiyim?
Kendimizi çok kasıyoruz da ondan oluyor ben de ilk yendiğimde tamamını alarak yenmedim sonra sonra tam olarak giriş yaptık burda önemli olan cesaretini kaybetmemek ve ertelememek sen biraz ara vermeden üstüne düş bir hafta içinde çözersin bu durumu sen benim gözümde artık yendik bundan sonrası Zaman'la olur zaten Allah'ın izniyleDoktorda zamanla geçecek dedi ama soruyorum çoğunda olmuyormuş böyle. Bişeyi mi yanlış yapıyorum acaba diyeceğim de pns giriyor onda sorun yok zarımdan dolayo galiba
Canım aparatla çalış. Bende yenmeme rağmen hala parmağımı sokamam oraya. Aparar hazırla kendine öyle dene. İnceden başla giderek kalınlaştır.Kizlar bugun pskiyatriye gittim parmak egzersizi vermisti fakat bn yapamayip aparat yapmistim ama doktorum kesinlikle parmak yapmam gerektini soyledi ama bn parmak ypamiyorum napmam lazim moralim cok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?