Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm sen hep aparatlami calistin hic parmani sokmadinmi
Kendi parmağımı hiç sokmadım canım. Hala da yapamam. Hep aparatla çalıştım. Sadece doktorumun ödevinde eşimin parmağını yaptım zar zor 2 kere. Çünkü ben eşimin dokunmasına bile izin vermiyordum ondan güven oluşsun, izin vermeye alışayım diye 2 kere eşime yaptırdım.

Arkadaşlar ultrason jeli nerde satılıyor bilen varmi bugun 2 eczaneden sordum yok dediler ama nasil bulabilirim diye detayli sormadim

medikal malzeme satılan yerlerde satılıyor diye biliyorum canım ama yanlış bilgide vermiş olmiyim internettende baktım evet doğruymuş dediğim yerlerde satılıyormuş

Ama kiziyor doktorum kesinlikle parmak yapmalisin diyo ama bn orayi hissedince asiri midem bulaniyoraglama krizine giriyorum ese sira glince bn ic camasirimin ustunden bile elletmiyorum ne kldiki parmgini sokmasina izin verim valla bugun
Önce aparata alış iyice eşinin yanında da egzersiz yap görsün yönünü sonra eşinin parmağıyla çalış 2 gün eş parmağıyla çalışsan bile yeter ben 2 gün çok az eşimin parmağı ile çalışmıştım. Ben anlamıyorum bu doktorların ısrarcı tavırlarını. Doğrularını zorla kabul ettirmeye çalışıyorlar. Sen kendini Nasıl rahat hissediyorsan öyle çalış Canım.yeter ki yenmek için birşeyler yap. Önemli olan Oraya sorunsuz bir şeyin girdiğini kabullenmen. Bu aparat da olur parmak da olur. Bana göre farketmez. Parmakla çalışmayanlar yenemedi mi yani.

Ama kiziyor doktorum kesinlikle parmak yapmalisin diyo ama bn orayi hissedince asiri midem bulaniyoraglama krizine giriyorum ese sira glince bn ic camasirimin ustunden bile elletmiyorum ne kldiki parmgini sokmasina izin verim valla bugun
Parmakla çalış demesinin sebebi içersini kasları hissetmeni sağlamak olabilir. O kasları kullanmayı öğrenmen içindir belki de. Ben kalın aparatta kasları hissetmiştim açılmasını anlamıştım. İnceden kalına çalışacaksın zaten. En kalın aparatta anlayacaksın kaslarını kullanmayı öğreneceksin. Bu da yenmek için yeterli diye düşünüyorum.

Bilmiyorum moralim cok bozuldu acaba doktorumumu degistirsem zaten bi hafta oldu gideli hemen parmk egzersizi verdi nefes yada. Ayna egzersizi vermedi
Doktorun ısrarla parmak egzersizi istemesi kesinlikle oradaki kasları hissetmen için canım
Çünkü oradaki o pıtır pıtır et yığını gibi hissettiğimiz o kasları hissetmemiz gerekiyormuş psikolog bana da ısrarla parmak demişti
Hatta hastalarına asla aparat ve satılan o yapay şeyleri tavsiye etmiyordu
Ama yapamıyorsan üstüne çok gitme kendini kasarak yapma ağlama krizlerine girersin sıkılırsın
Bende öyle olmuştu çünkü nasıl krizler geçirmiştim
Ama şimdi ağladığım o günlere çok pişmanım ne varmış diyorum kendi kendime ne varmış al oldu işte

Suan bas parmagi kalinligindakini yavas yavaş yapmaya basldim rahhat ypinca muma gecmayi dusunuyorum ama doktorun oyle demesi moralimi bozdu orayi hissetmk istemiyorum sonucta penis girck oraya bnm elim degilki sacma gldi bna

Cnm bnde parmk ypamiyorum aglama krizine giriyorum parmk itici gliyor zaten oray biseyin gircni zor kabulleniyorkn parmk diye baski ypinca soguyorum

Ayy cnm karsimda kndimi goruyorum bnde ayni sen gibiyim en iyisi aparta devam edim doktoru sallayayim

Cnm bnde parmk ypamiyorum aglama krizine giriyorum parmk itici gliyor zaten oray biseyin gircni zor kabulleniyorkn parmk diye baski ypinca soguyorum
Canım görev olarak algıladığın için öyle oluyo bende de oluyordu işte
Ama nasıl aştım biliyor musun bol yağ sürerek parmağımı direk sokarak değil afedersin açık olacak ama zevk alacak hareketler yaparak girdirmeye çalışıyordum ve parmağım ilerledikçe şaşırıyor daha da girsin istiyordum
Ama tüm bunlar bir yana parmak yapmayan yenemez diye bir kural da yok aparat da yapabilirsin ben aparat yaptığım gün ilk kez pnsi aldım mesela
Önemli olan oraya birşey girebileceğini beyne kabul ettirmek

Parmak sokmaya calisinca et ete degdigi icin bi huzursuzluk hissediyorum o yuzden istemiyorum bnada zevk alarak yap klitorisini oksa fln demislerdi ama zevki hic dusunmuyorum su is bi hallolsa inan ne zevk ne bise hicbirini istemem yeterki esime kadinlik gorevimi yerine getiriyim

Spreyi sıkınca çok yakıyor mu?

Anlıyorum seni canım inan bana
İnşallah en kısa zamanda olur başarırsın kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap bence de
Aparat ve en önemlisi eşli deneme ile de yenebilirsin PARMAK ŞART DEĞİL
Yeterki rahat ol ve bol bol deneme yapın eşinle nefes alıp vermeyi öğren ıkınmayı öğren

Ben vemcaine ararken bunu verdiler. Soğutucu spreymiş ama içeriğinde ağıza sıkılmaz diyor. Etil alkolü solumayın diyor. Acaba bu zararlı mı olur? Bi kere denedim mumla çalışırken sorun yaşamadım ama zarar verir mi diye de korkuyorum

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-28-00-52-06.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 62
cok tesekkur ederim icimi rahatlattin Allah razi olsun

Vajinusmus sorunu eşler arasında çok konuşulmaz ama bu sebepsiz küsmeler yada çok ufak şeylerin bile tartışmaya dönüşmesi sürekli küs olma durumunun derininde yatan sebep vajinusmustur.siz eltinizi boşverin eşinizin annesi değil kardeşi değil çocuğu değil bu kadar abartmayın kıskandırmayamı çalışıyo ya mesafe koyun ya da onu kendi silahıyla vurun (kıskandırarak) yada en güzeli söylemlerini umursamayın.daha çok yeni evlisiniz eşinizin yanında olun sevginizi hissettirin bu olumsuz düşünceler yerine pozitif düşünmeye çalışın.birde eşinizin gözünden bakın hem vajinusmus hemde sürekli depresyonda bir eş kime cazip gelir.eltinize şehir değiştirmeye takılmayın var gücünüzle vajinusmusu yenmeye çalışın.daha önceki mesajlarınızıda hatırlıyorum hep umutsuzsunuz bu şekilde kendinize zarar verirsiniz keşkeler bize hiçbir yarar sağlamıyo.öncelikle silkelenip depresyonunuzu yenin.olumlu düşünme,yaşama sevinci,problem çözme vb konularada psikologların yazılarını okuyun.önce kendi psikolojinizi düzeltin siz güçlü olun çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur hayatta unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…