Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayy cnm karsimda kndimi goruyorum bnde ayni sen gibiyim en iyisi aparta devam edim doktoru sallayayim
Canım amaç oraya biseylerin girebildiğini, kapalı kutu olmadığına kendimizi inandırmak zaten. İster aparat ister parmak sen hangisin de rahatsan öyle yap egzersizlerini.

Öyle düşünme canım tabi ki zevk de alacaksın sen de. bu bizim de hakkımız zaten bilinçaltımız da bu görüşe inandığı için bu hallere düştük yaa.

Suan bas parmagi kalinligindakini yavas yavaş yapmaya basldim rahhat ypinca muma gecmayi dusunuyorum ama doktorun oyle demesi moralimi bozdu orayi hissetmk istemiyorum sonucta penis girck oraya bnm elim degilki sacma gldi bna
Aslında saçma değil ama yapamadım ben de.. Sen devam et böyle Canım çok güzel ilerliyorsun. En önemlisi egzersizlerini aksatmaman. Kesinlikle ara vermemelisin hele de böyle güzel ilerlerken. Hırs yap kendine hedef koy şu Zamanda şu kalınlığa ulaşacağım diye. Aparatın çevresi 10-11 cm olduğunda yeterli oluyor eş denemesi için. Rabbim kolaylık versin.biraz sabır isteyen bir süreç. İnan korkulacak birşey yok kafamızda büyüttüğümüz bir olay değil. Yenen arkadaşlarımız ben de dahil bu muymuş dedik. Sen de diyeceksin inşallah.

İçeriğinde zararlı bişey var mı bilmiyorum o aldığınızda ama benim kullandığım zarar vermedi. İlişki öncesinde bir deneyin hissizlik veriyorsa ilişki olur.

Ben hic kendi parmagimla denemedim denemekte istemiyorum yapamam yani .esimle bir iki kez onun parmagiyla denedik hic birinci bogum ikinci bogum falan ugrasmadan parmagin hepsi girdi iki yapisimizdada.iki parmaga gecmeyi dusunuyorum.ama iste habire erteliyorum.ben kendi kendime parmagimi baska biseyi oraya sokamam eslede her daim egzersz yapamiyosun ya o yorgun oluyo ya ben yani bi sekilde erteleniyo hep.bu aparat dediginz mumla yaptiginz nasil bisey.olmadi bende yapaym cunku parmagimi hayatta sokamam

İnşallah canım ya duâ edin bize

Canim bisey sormak istiyorum. Madem esinin parmagindan rahatsiz olmuyosun yani izin veriyosun bence diger islemide yapabilirsin dene bence. Cunku genel korku oraya bisey girmesinden dolayi oluyor. Eger okadarina izin veriyosan yapabilirsin gibime geliyor. :)

Doğum gününde kullanılan ince mumla da yapabilirsiniz. Streç filmle sarın kırılmasin diye. Ikınınca açılıyor. Deliğe değdirin önce acı falan olmuyor. Delikten sokun aşağıya doğru girer. Yaptıkça kalınlastırın

Reçetesiz vermeyiz dediler bi yere sordum sen reçete ile mi aldın?
Sakın soğutucu sprey kullanmayin... Bende yanlışlıkla almistim o sogutucu spreyden arastirdim bizim kullanabilcemiz bisey degil vajinaya temas ertirmeyin onlar vemcaine spreyle ayni degil uzak mesafeden sıkılıyor o sprey genellikle sporcular icin kullaniyorlar ayak bacak vs burkulmalarda ağrıyı gecirsin diye kullaniyorlar ama bizim isimize yaramaz vemcaine ve xycoline spreyle ayni tarz degil onlar

Vision sprey bizim için zararlı mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…