- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.821
Ağda için diyorum :)Vajinismus için kullacağim falan demeyin eczaneye ben xylocaine pump sprey almıştım reçete istemediler.
Teşekkürler bulamadım diğerlerini eczanede. Bi yerde buldum o da reçete istedi. Kullanmam o zaman..Sakın soğutucu sprey kullanmayin... Bende yanlışlıkla almistim o sogutucu spreyden arastirdim bizim kullanabilcemiz bisey degil vajinaya temas ertirmeyin onlar vemcaine spreyle ayni degil uzak mesafeden sıkılıyor o sprey genellikle sporcular icin kullaniyorlar ayak bacak vs burkulmalarda ağrıyı gecirsin diye kullaniyorlar ama bizim isimize yaramaz vemcaine ve xycoline spreyle ayni tarz degil onlar
Ahhh ahhh denedik ama sadece ucu giriyor dahada ilerleyemiyoruz felaket bi acı hissediyorum.sanki orda bisey var gitmiyor yani.biliyorum kendimi kastigimdan oyle oluyo cunku o evre kalbim cikacak gibi oluyo.parmaktada kasiliyorum ama ilk basta bi sure sonra alisiyorim.burda okuduklarima gore cok kotu durumda degilim.ellemesine bile dayanamayan var benim beynen yenmem gerekiyo onun oraya girmesini imkansiz gibi goruyorum.Canim bisey sormak istiyorum. Madem esinin parmagindan rahatsiz olmuyosun yani izin veriyosun bence diger islemide yapabilirsin dene bence. Cunku genel korku oraya bisey girmesinden dolayi oluyor. Eger okadarina izin veriyosan yapabilirsin gibime geliyor. :)
Cok tesekkur ederim aslinda aparat fikri kendi parmagim cazip gelmiyo cunku kendim yaparken korkuyorum esimle parmak egzersizi daha iyi gibi iki kere denedik fakat iste eslede her zaman olmuyo birde parmak rahatlikla girince aci hissetmeyince esimde umutlanip hemen iliskiye kalkisiyo bu olduysa o da olur gibisine ama maalesef tik yok ucu anca giriyo aci hissettigimden dolayi korkuyu yenemiyorum.ins kurtulurz bu durumdanDoğum gününde kullanılan ince mumla da yapabilirsiniz. Streç filmle sarın kırılmasin diye. Ikınınca açılıyor. Deliğe değdirin önce acı falan olmuyor. Delikten sokun aşağıya doğru girer. Yaptıkça kalınlastırın
Kendimizi çok kasıyoruz da ondan oluyor ben de ilk yendiğimde tamamını alarak yenmedim sonra sonra tam olarak giriş yaptık burda önemli olan cesaretini kaybetmemek ve ertelememek sen biraz ara vermeden üstüne düş bir hafta içinde çözersin bu durumu sen benim gözümde artık yendik bundan sonrası Zaman'la olur zaten Allah'ın izniyle
Ay sonunda düzelmiş ya allahım iki gündür nasıl kötüyüm ya
Dedim düzelmezse nolacak bizim halimiz
çok şükür düzelmiş
kızlar bende 2 gundur acayip kasık ağrısı var. yarın randevu aldım doktora gıtcem. ama akıntı yanma hiç birsey yok. sağ kasıgımda sancı var. apandısıt deıl. daha önce olmustum. daha reglime 10 gün var. ne olabılır kı ya çok korkuyorum. hamılelikle ılgılı birsey olabılırmıkı
Ayy valla çok alışmışız burayaBende sinir oldum hergün denedim giremedimmm ama oluyor arada böyle :)
Ayy valla çok alışmışız buraya
Yo onu kullanma. Vemcanie sprey icin internetten siparis verebilirsin ben internetten getirtmistimTeşekkürler bulamadım diğerlerini eczanede. Bi yerde buldum o da reçete istedi. Kullanmam o zaman..
Aslında kullanmak istemiyorum ama olmazsa onu da denemek zorunda kalıcam gibi
ay çok şükür açılmış KKCok tesekkur ederim aslinda aparat fikri kendi parmagim cazip gelmiyo cunku kendim yaparken korkuyorum esimle parmak egzersizi daha iyi gibi iki kere denedik fakat iste eslede her zaman olmuyo birde parmak rahatlikla girince aci hissetmeyince esimde umutlanip hemen iliskiye kalkisiyo bu olduysa o da olur gibisine ama maalesef tik yok ucu anca giriyo aci hissettigimden dolayi korkuyu yenemiyorum.ins kurtulurz bu durumdan
canım cok sevındım ınsallah bızımde bayramımız yakın olur bır an once
aynen ilk zamanlar bizde yönü pek bilemedik yapamadık,eşimde acemi gibi üste üste yukarı yukarı yapmaya çalışıyodu olmuyodu orası ters yön oluyodu,sonra aşağıya doğru sokturdum kendim aldım şimdi öğrendi yönü dediğin gibi yön çok önemliay çok şükür açılmış KKaklım burada kaldı 2 gündür. valla ben yendiğim halde eşimin parmağıyla yapamam heralde. kendi parmağımla yapmıştım daha kolay geldi. çünkü kendi kendine yaparken daha hakim olursun. orayı hissedersin nasıl biryer olduğunu anlarsın. parmağını koy oraya bakmadan. biraz ıkınınca açıldığını hissedersin. o açıklıktan sok parmağını .yumuşak bir doku var acı falan yok. doğum günü mumu ince olduğu için ilk egzersiz için kolay olabilir. eşle denemeye geçince de yanlış yönde yapıldığı için acı oluyor. duvar dediğimiz kısıma doğru ittirince acır.aşağı eğimli yapmaya çalışın hafifçe ıkının sanki vakumlama yapar gibi giriyor.
yok canım inan banainş canım acı yoktur
direk olmuyo canım bizim gibler biraz zorlandığımızdan dolayı,egzersiz çok zor oluyo almamız,ben mumla yapa yapa ilerlettim sonra penise geçtim,sende deneme yap orayı alıştır peniste zorluk çekmezsinEGZERSİZ VAKTİM OLMUYOR YA DİREK OLSUN İSTİYORUM İÇİME ATA ATA HASTA OLACAKTIM BURASI OLMASAYDI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?