Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Teşekkürler bulamadım diğerlerini eczanede. Bi yerde buldum o da reçete istedi. Kullanmam o zaman..
Aslında kullanmak istemiyorum ama olmazsa onu da denemek zorunda kalıcam gibi

Ahhh ahhh denedik ama sadece ucu giriyor dahada ilerleyemiyoruz felaket bi acı hissediyorum.sanki orda bisey var gitmiyor yani.biliyorum kendimi kastigimdan oyle oluyo cunku o evre kalbim cikacak gibi oluyo.parmaktada kasiliyorum ama ilk basta bi sure sonra alisiyorim.burda okuduklarima gore cok kotu durumda degilim.ellemesine bile dayanamayan var benim beynen yenmem gerekiyo onun oraya girmesini imkansiz gibi goruyorum.

Cok tesekkur ederim aslinda aparat fikri kendi parmagim cazip gelmiyo cunku kendim yaparken korkuyorum esimle parmak egzersizi daha iyi gibi iki kere denedik fakat iste eslede her zaman olmuyo birde parmak rahatlikla girince aci hissetmeyince esimde umutlanip hemen iliskiye kalkisiyo bu olduysa o da olur gibisine ama maalesef tik yok ucu anca giriyo aci hissettigimden dolayi korkuyu yenemiyorum.ins kurtulurz bu durumdan

Canımmm inşalllaaaaah. Yarısı girdi ama hala kendimi yenmiş olarak göremiyorum bir de araya zaman girdi ya Şimdi araya zaman sokmadan devamlı deneyeceğim bende 1 haftada çözerim diye düşünüyorum. 2 3 gün içinde regl olacağım bitene kadar bişey yapmam zaten hassasım kasıklarım çok ağrıyor. Bitsin ondan sonra ara vermeden devamlı deneyeceğim olur inşallah.

çok şükür düzelmiş
kızlar bende 2 gundur acayip kasık ağrısı var. yarın randevu aldım doktora gıtcem. ama akıntı yanma hiç birsey yok. sağ kasıgımda sancı var. apandısıt deıl. daha önce olmustum. daha reglime 10 gün var. ne olabılır kı ya çok korkuyorum. hamılelikle ılgılı birsey olabılırmıkı

Korkma ya üşütmüş de olabilirsin bende de çok kasık ağrısı vardı sol tarafımda. Ama bende koyu renk akıntı da var dr baktı hiçbişey bulamadı. Kasmışsındır kendini dedi

ay çok şükür açılmış KK aklım burada kaldı 2 gündür. valla ben yendiğim halde eşimin parmağıyla yapamam heralde. kendi parmağımla yapmıştım daha kolay geldi. çünkü kendi kendine yaparken daha hakim olursun. orayı hissedersin nasıl biryer olduğunu anlarsın. parmağını koy oraya bakmadan. biraz ıkınınca açıldığını hissedersin. o açıklıktan sok parmağını .yumuşak bir doku var acı falan yok. doğum günü mumu ince olduğu için ilk egzersiz için kolay olabilir. eşle denemeye geçince de yanlış yönde yapıldığı için acı oluyor. duvar dediğimiz kısıma doğru ittirince acır.aşağı eğimli yapmaya çalışın hafifçe ıkının sanki vakumlama yapar gibi giriyor.

Ya bunun bi ilacını yapsalar bıktım artık bu konudan;(( ne yapsam olmuyo.artık bu sene bitmeden yenmek istiyorum bu sıkıntıyı çok bunaldım eşimin anlayışlı olması beni dahada çok kötü hissettiriyo ezik hissediyorum resmen;(

aynen ilk zamanlar bizde yönü pek bilemedik yapamadık,eşimde acemi gibi üste üste yukarı yukarı yapmaya çalışıyodu olmuyodu orası ters yön oluyodu,sonra aşağıya doğru sokturdum kendim aldım şimdi öğrendi yönü dediğin gibi yön çok önemli

Kizlar vajina girisimdde yirtilma olmus biraz galiba iliski esnasinda aciyo ve kaniyo . Bunun icin bi krem kullanan var mi doktora gitmeddn halletmek istiyorum buyutulecek gibi birsey diil vunku

kızlar merhaba,, uzun zamandır yazamadım.Gecen aksam denedık yıne ben ınanılmaz agrı hıssettım bıktım artık bı arkadasım uyusturucu kremle yenmıs kullanan varmı yaa yardım etsın

EGZERSİZ VAKTİM OLMUYOR YA DİREK OLSUN İSTİYORUM İÇİME ATA ATA HASTA OLACAKTIM BURASI OLMASAYDI
direk olmuyo canım bizim gibler biraz zorlandığımızdan dolayı,egzersiz çok zor oluyo almamız,ben mumla yapa yapa ilerlettim sonra penise geçtim,sende deneme yap orayı alıştır peniste zorluk çekmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…