- 5 Kasım 2015
- 279
- 169
- 18
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.841
canım ağrı acı kendini sıkmaktan oluyo ilk zamanlar bendede oldu,sonra rahat olunca ne ağrı ne acı oldu kasmamaya dikkat etkızlar merhaba,, uzun zamandır yazamadım.Gecen aksam denedık yıne ben ınanılmaz agrı hıssettım bıktım artıkbı arkadasım uyusturucu kremle yenmıs kullanan varmı yaa yardım etsın
burası zaten canım yanlış yerde dğilsin arkadaş yanlış yönlendirmesin seni,bizde vajiliydik vajili olanlar burda doğru yerdesinGezinirken buldum burayi henuz yeniyim k.byin vajinismus oldumu soyledi doktorum tam olarak nereye yazmam gerekiyir
şu mumla egzersizi nasıl yapıcam yani mumu oraya alınabilecek hale nasıl getirebilirmdirek olmuyo canım bizim gibler biraz zorlandığımızdan dolayı,egzersiz çok zor oluyo almamız,ben mumla yapa yapa ilerlettim sonra penise geçtim,sende deneme yap orayı alıştır peniste zorluk çekmezsin
evet çok önemli :) vjn aşağı yönde olduğu için dik yapmaya çalışınca acıtıyo. ben hala elimle müdahale ediyorum yön konusunda yoksa olmuyo :)aynen ilk zamanlar bizde yönü pek bilemedik yapamadık,eşimde acemi gibi üste üste yukarı yukarı yapmaya çalışıyodu olmuyodu orası ters yön oluyodu,sonra aşağıya doğru sokturdum kendim aldım şimdi öğrendi yönü dediğin gibi yön çok önemli
nasıl olacak peki yönü tatlım.hangı pozısyonda daha az acıyorevet çok önemli :) vjn aşağı yönde olduğu için dik yapmaya çalışınca acıtıyo. ben hala elimle müdahale ediyorum yön konusunda yoksa olmuyo :)
Ya bunun bi ilacını yapsalar bıktım artık bu konudan;(( ne yapsam olmuyo.artık bu sene bitmeden yenmek istiyorum bu sıkıntıyı çok bunaldım eşimin anlayışlı olması beni dahada çok kötü hissettiriyo ezik hissediyorum resmen;(
Sadece baş kısmı giriyor sonra yok aşırı bi yanma zorlanma hissi oluyo,ben dur desemde sen durma bile diyorum ama yok yani,doktora gittim fiziksel bir engel yok,egzersizleride bi türlü düzenli yapamıyorum ama aklıma geldikçe tüm neşem enerjim gidiyo...Benimde eşim çok anlayışlı bende eziliyorum anlayışı yüzünden. Hiç giriş olmuyor mu?
Sadece baş kısmı giriyor sonra yok aşırı bi yanma zorlanma hissi oluyo,ben dur desemde sen durma bile diyorum ama yok yani,doktora gittim fiziksel bir engel yok,egzersizleride bi türlü düzenli yapamıyorum ama aklıma geldikçe tüm neşem enerjim gidiyo...
Sadece baş kısmı giriyor sonra yok aşırı bi yanma zorlanma hissi oluyo,ben dur desemde sen durma bile diyorum ama yok yani,doktora gittim fiziksel bir engel yok,egzersizleride bi türlü düzenli yapamıyorum ama aklıma geldikçe tüm neşem enerjim gidiyo...
GALİBA BU İŞİN ÖZÜ EGZERSİZ OLMADAN OLMUYOR BÖYLE İŞ YERİNDE SİZİN YAZILARINIZI OKURKEN BU İŞ OLUR DİYORUM YAPARIM DİYORUM Bİ CESARET GELİYOR AMA O ZAMAN GELDİĞİNDE TIK YOK MUMU DENEYECEĞİM BU AKŞAM ARKADAŞLAR BEYAZ UZUN MUMA PAMUK SARIP STREÇ Mİ GEÇİRSEM OLUR DİMİBende yarısı girdi ama aşırı yanma oldu benimde en büyük sorunum yanma.Gerilme hissi de rahatsız ediyor ama yanma mahvediyor beni çözümde bulamadım dr krem verdi onu kullanacağım bakalım faydası olacakmı. Bende diyorum dur desemde yavaş yavaş ilerle diye ama yüzünü öyle görünce yapamıyorum diyor. İstemeden belli ediyorum yüzümde demekki. Benim zarım kalın ama dr engel değil dedi. Sen egzersiz yapabiliyor musun?Egzersize başla istersen ben yapamıyorum maalesef yapsam daha hızlı çözerdim belki.
HOŞGELDİN ARKADAŞIM AYNI DURUM 7 AYLIK EVLİYİM VE EŞİMİN ÇİFT PARMAĞINI ELDİVENLİ YARIYA KADAR ALDIM DEDİĞİN GİBİ TIK YOK BURAYI OKUYUNCA CESARET GELIYOR AMA ÇÖZEMEDİM DURUMUMU BENDE 15 GÜNLÜK ÜYEYİM AMA DAHA ÖNCEDEN BERİ TAKİP EDİYORUMMerhaba. Aranıza yeni katıldım. 7 aylık evliyim geçen haftadan beri egzersiz yapıorz. Eşimin 2 parmağıda girebilio. Ama ilişkiden hala korkuyorum. Deneyip olmayınca moral çöküntüsüyle yine olmıcak korkusu sardı. Nasıl olcak bilmiyorum
Birsürü krem denedim ama onlar sadece giriş kısmında işe yarıyo yanmayı etkilemedi.ben ne ilişkiden korkuyodum,ne bakamam dokunamam diye hiç düşünmüodum korkmuyorum ama yok..egzersizle olacağını aklıma yerleştiremiyorum birtürlü..düzenli yapamadım hiç.Bende yarısı girdi ama aşırı yanma oldu benimde en büyük sorunum yanma.Gerilme hissi de rahatsız ediyor ama yanma mahvediyor beni çözümde bulamadım dr krem verdi onu kullanacağım bakalım faydası olacakmı. Bende diyorum dur desemde yavaş yavaş ilerle diye ama yüzünü öyle görünce yapamıyorum diyor. İstemeden belli ediyorum yüzümde demekki. Benim zarım kalın ama dr engel değil dedi. Sen egzersiz yapabiliyor musun?Egzersize başla istersen ben yapamıyorum maalesef yapsam daha hızlı çözerdim belki.
HOŞGELDİN ARKADAŞIM AYNI DURUM 7 AYLIK EVLİYİM VE EŞİMİN ÇİFT PARMAĞINI ELDİVENLİ YARIYA KADAR ALDIM DEDİĞİN GİBİ TIK YOK BURAYI OKUYUNCA CESARET GELIYOR AMA ÇÖZEMEDİM DURUMUMU BENDE 15 GÜNLÜK ÜYEYİM AMA DAHA ÖNCEDEN BERİ TAKİP EDİYORUM
AYNEN BENİMDE ADET YENİ BİTTİ 1 HAFTA OLDU AMA STRES VAR BAKALIM PES ETMEK YOK YAPAN YAPIYOR YAANormalde 2 parmağı alabilen peniside alırmış. Cem keçenin koca kitabını okudum orda öyle yazıyor. Ama bende bi gariplik var galibacesaret gelmiyor bir türlü. Araya adet girdi şimdi yine stress sardı beni.
doğru yere girdiği sürece acı olmaz cnm acı yukarı doğru yapmaya çalışınca oluyor. alttayken de üstteyken de pns yukarı dik olmayck. tutup indirin biraz.ileri geri yaparak ilerletinnasıl olacak peki yönü tatlım.hangı pozısyonda daha az acıyor
Canım kızlık zarı zedelenince hatta tamamen kan gelince yanma olacak diye bir şey yok kiAcaba yanlış birşey mi yaptık diye korktum aylar önce ki bir denemede az kanama oldu doktora gittim halen kızlık zarı duruyor sadece zedelenmis dedi peki ozaman bu yanma neden olmadı yorumlariniza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?