Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar merhaba,, uzun zamandır yazamadım.Gecen aksam denedık yıne ben ınanılmaz agrı hıssettım bıktım artık bı arkadasım uyusturucu kremle yenmıs kullanan varmı yaa yardım etsın
canım ağrı acı kendini sıkmaktan oluyo ilk zamanlar bendede oldu,sonra rahat olunca ne ağrı ne acı oldu kasmamaya dikkat et

evet çok önemli :) vjn aşağı yönde olduğu için dik yapmaya çalışınca acıtıyo. ben hala elimle müdahale ediyorum yön konusunda yoksa olmuyo :)

Benimde eşim çok anlayışlı bende eziliyorum anlayışı yüzünden. Hiç giriş olmuyor mu?

Benimde eşim çok anlayışlı bende eziliyorum anlayışı yüzünden. Hiç giriş olmuyor mu?
Sadece baş kısmı giriyor sonra yok aşırı bi yanma zorlanma hissi oluyo,ben dur desemde sen durma bile diyorum ama yok yani,doktora gittim fiziksel bir engel yok,egzersizleride bi türlü düzenli yapamıyorum ama aklıma geldikçe tüm neşem enerjim gidiyo...

Bende yarısı girdi ama aşırı yanma oldu benimde en büyük sorunum yanma.Gerilme hissi de rahatsız ediyor ama yanma mahvediyor beni çözümde bulamadım dr krem verdi onu kullanacağım bakalım faydası olacakmı. Bende diyorum dur desemde yavaş yavaş ilerle diye ama yüzünü öyle görünce yapamıyorum diyor. İstemeden belli ediyorum yüzümde demekki. Benim zarım kalın ama dr engel değil dedi. Sen egzersiz yapabiliyor musun?Egzersize başla istersen ben yapamıyorum maalesef yapsam daha hızlı çözerdim belki.

Merhaba. Aranıza yeni katıldım. 7 aylık evliyim geçen haftadan beri egzersiz yapıorz. Eşimin 2 parmağıda girebilio. Ama ilişkiden hala korkuyorum. Deneyip olmayınca moral çöküntüsüyle yine olmıcak korkusu sardı. Nasıl olcak bilmiyorum

GALİBA BU İŞİN ÖZÜ EGZERSİZ OLMADAN OLMUYOR BÖYLE İŞ YERİNDE SİZİN YAZILARINIZI OKURKEN BU İŞ OLUR DİYORUM YAPARIM DİYORUM Bİ CESARET GELİYOR AMA O ZAMAN GELDİĞİNDE TIK YOK MUMU DENEYECEĞİM BU AKŞAM ARKADAŞLAR BEYAZ UZUN MUMA PAMUK SARIP STREÇ Mİ GEÇİRSEM OLUR DİMİ

HOŞGELDİN ARKADAŞIM AYNI DURUM 7 AYLIK EVLİYİM VE EŞİMİN ÇİFT PARMAĞINI ELDİVENLİ YARIYA KADAR ALDIM DEDİĞİN GİBİ TIK YOK BURAYI OKUYUNCA CESARET GELIYOR AMA ÇÖZEMEDİM DURUMUMU BENDE 15 GÜNLÜK ÜYEYİM AMA DAHA ÖNCEDEN BERİ TAKİP EDİYORUM

Birsürü krem denedim ama onlar sadece giriş kısmında işe yarıyo yanmayı etkilemedi.ben ne ilişkiden korkuyodum,ne bakamam dokunamam diye hiç düşünmüodum korkmuyorum ama yok..egzersizle olacağını aklıma yerleştiremiyorum birtürlü..düzenli yapamadım hiç.

Normalde 2 parmağı alabilen peniside alırmış. Cem keçenin koca kitabını okudum orda öyle yazıyor. Ama bende bi gariplik var galiba cesaret gelmiyor bir türlü. Araya adet girdi şimdi yine stress sardı beni.

Normalde 2 parmağı alabilen peniside alırmış. Cem keçenin koca kitabını okudum orda öyle yazıyor. Ama bende bi gariplik var galiba cesaret gelmiyor bir türlü. Araya adet girdi şimdi yine stress sardı beni.
AYNEN BENİMDE ADET YENİ BİTTİ 1 HAFTA OLDU AMA STRES VAR BAKALIM PES ETMEK YOK YAPAN YAPIYOR YAA

Merhaba arkadaşlar bir süredir sizleri okuyorum sayenizde biraz cesareetlendim Allah razi olsun ben parmak egzersizi yapamıyorum direk yenmeye çalışıyorum bir haftadır yoğunlaştık dün denememizde aşırı bir yanma hissettim dayanamadım bunun nedeni ne olabilir

Acaba yanlış birşey mi yaptık diye korktum aylar önce ki bir denemede az kanama oldu doktora gittim halen kızlık zarı duruyor sadece zedelenmis dedi peki ozaman bu yanma neden olmadı yorumlariniza ihtiyacım var

Acaba yanlış birşey mi yaptık diye korktum aylar önce ki bir denemede az kanama oldu doktora gittim halen kızlık zarı duruyor sadece zedelenmis dedi peki ozaman bu yanma neden olmadı yorumlariniza ihtiyacım var
Canım kızlık zarı zedelenince hatta tamamen kan gelince yanma olacak diye bir şey yok ki
Bende ikiside olmadı hiç farketmedim gittiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…