- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.861
Evet yonde sıkıntımız var dedigin gibi onu bulursak bu kadar acimamasi lazımay çok şükür açılmış KKaklım burada kaldı 2 gündür. valla ben yendiğim halde eşimin parmağıyla yapamam heralde. kendi parmağımla yapmıştım daha kolay geldi. çünkü kendi kendine yaparken daha hakim olursun. orayı hissedersin nasıl biryer olduğunu anlarsın. parmağını koy oraya bakmadan. biraz ıkınınca açıldığını hissedersin. o açıklıktan sok parmağını .yumuşak bir doku var acı falan yok. doğum günü mumu ince olduğu için ilk egzersiz için kolay olabilir. eşle denemeye geçince de yanlış yönde yapıldığı için acı oluyor. duvar dediğimiz kısıma doğru ittirince acır.aşağı eğimli yapmaya çalışın hafifçe ıkının sanki vakumlama yapar gibi giriyor.
GALİBA BU İŞİN ÖZÜ EGZERSİZ OLMADAN OLMUYOR BÖYLE İŞ YERİNDE SİZİN YAZILARINIZI OKURKEN BU İŞ OLUR DİYORUM YAPARIM DİYORUM Bİ CESARET GELİYOR AMA O ZAMAN GELDİĞİNDE TIK YOK MUMU DENEYECEĞİM BU AKŞAM ARKADAŞLAR BEYAZ UZUN MUMA PAMUK SARIP STREÇ Mİ GEÇİRSEM OLUR DİMİ
Birsürü krem denedim ama onlar sadece giriş kısmında işe yarıyo yanmayı etkilemedi.ben ne ilişkiden korkuyodum,ne bakamam dokunamam diye hiç düşünmüodum korkmuyorum ama yok..egzersizle olacağını aklıma yerleştiremiyorum birtürlü..düzenli yapamadım hiç.
Hangi kremi verdi acaba doktorun merak ettim şimdi..bende regl dönemindeyim bugün son günü.bide biz bi kaç denemeden sonra erteliyoruz sürekli derken regl dönemi geliyo falan..artık halletmem lazık bu sorunu.Egzersiz olmadan başaran arkadaşlar var bende egzersiz yapmadan yarısına kadar geldim ama tabi egzersizin faydasını inkar edemem. Ben yapamadığım için mecbur bu şekilde ilerliyorum egzersizle çok daha hızlı olur. Yapabilirsen çok çok iyi olur. Mumla aparat hazırlayan arkadaşlar var sende öyle yapabilirsin canım.
Doktorun verdiği yanmada etkili dedi. Regl oluyorum bitsin alıp deneyeceğim bakalım faydası olacakmı. Ben kendimi bildim bileli çok korkuyorum ön yargı olmuştu artık. Sürpriz olmadı bana. Bende egzersiz yapmadım hiç canım egzersiz olmadan olmaz diye bişey yok oluyor yapan var ama tabi egzersizin faydası çok büyük keşke düzenli yapabilsen.
Hangi kremi verdi acaba doktorun merak ettim şimdi..bende regl dönemindeyim bugün son günü.bide biz bi kaç denemeden sonra erteliyoruz sürekli derken regl dönemi geliyo falan..artık halletmem lazık bu sorunu.
Çok iyi olur yazarsan sevinirim..bende öyle düşünüyorum bu sefer ertelemicem yeni yıla girmeden bu iş bitecek.hepimiz kurtulalım inşallah..reçete evde galiba canım bir arkadaşa mesajla yazmıştım onu bulayım yazarım sana. Erteleme arkadaşım bende yarısı girdikten sonra araya zaman sokmasaydım çoktan halletmiştim. En büyük sorun ertelemek zaten erteleme hastalığı bu. Regl bittikten sonra araya zaman sokmadan devamlı dene inşallah atlatırsın.
Kızlar peki bu süreçte korunuyormusunuz??
Canım büyük mumu nasıl yapıyorsun aparat şekline nasıl getiriyorsunKizlarrr bn bu isi bitircem bi hafta olmadan kalin muma gectim cok rahat ypiyorum ne kdar korkuyomusum ya yonunude ogrendim cok mutluyum
Çok iyi olur yazarsan sevinirim..bende öyle düşünüyorum bu sefer ertelemicem yeni yıla girmeden bu iş bitecek.hepimiz kurtulalım inşallah..
Ayy bende merak ediyorum A angelina 34 H huzurhuzur35 ve diğerleri ne yaptılar acabaMerhaba kızlar. . Ne durumdasınız merak ettim yenen varmı .. Hep aklımdasınız her zmn dua ediyorum sizlere Allah yardımcınız olsun ...
Malesef suan ayni cnm durum ben yine ertelmeye basladim ge esimde bunun farkinda ve tekrar gerilmeye basladi adam kendimi köşeye sıkışmış hissediyorsun esim bu denemeler de çözmeyi bekliyo en son bas kısmını aldiktan sonra ikimizde umutlandik haliyle ve ben onun bu beklentisini bildigim icin daha cok strese giriyorumAyy bende merak ediyorum A angelina 34 H huzurhuzur35 ve diğerleri ne yaptılar acaba
Yazmıyorlar kaç zamandır
Bende hap kulkanıyorum ama artık çok uzun zaman oldu uzun süre kullanmak iyi değil diyolar prezervatifle denesek nolur acaba,belki daha kolay olurBen korunuyorum ne olur ne olmaz diye çünkü çocuk düşünmüyorum henüz. Ben hap içiyorum dr demiştiki korumanın yüksek olması için 1 2 ay önceden içmen gerekiyor. Ben düğünden 1 ay önce kullanmaya başladım 4 aydır içiyorum şu derdi atlattıktan 1 2 ay sonra hapı bırakacağım ama eşim korunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?