Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İşte ben de şaşırdım ağrı olur diye bekledim burda da çok hafif bir ağrı oluyor diye okumuştum ama aşırı bir yanma oldu nedenini anlayamadim

Canım valla bak kızlık zarı giderken acı veren birşey değilmiş bi kalktım öyle farkettik kanı baya da akmış
Yanma da kastığın için olmuş olabilir

Evet yonde sıkıntımız var dedigin gibi onu bulursak bu kadar acimamasi lazım

Egzersiz olmadan başaran arkadaşlar var bende egzersiz yapmadan yarısına kadar geldim ama tabi egzersizin faydasını inkar edemem. Ben yapamadığım için mecbur bu şekilde ilerliyorum egzersizle çok daha hızlı olur. Yapabilirsen çok çok iyi olur. Mumla aparat hazırlayan arkadaşlar var sende öyle yapabilirsin canım.

Doktorun verdiği yanmada etkili dedi. Regl oluyorum bitsin alıp deneyeceğim bakalım faydası olacakmı. Ben kendimi bildim bileli çok korkuyorum ön yargı olmuştu artık. Sürpriz olmadı bana. Bende egzersiz yapmadım hiç canım egzersiz olmadan olmaz diye bişey yok oluyor yapan var ama tabi egzersizin faydası çok büyük keşke düzenli yapabilsen.

Hangi kremi verdi acaba doktorun merak ettim şimdi..bende regl dönemindeyim bugün son günü.bide biz bi kaç denemeden sonra erteliyoruz sürekli derken regl dönemi geliyo falan..artık halletmem lazık bu sorunu.

Hangi kremi verdi acaba doktorun merak ettim şimdi..bende regl dönemindeyim bugün son günü.bide biz bi kaç denemeden sonra erteliyoruz sürekli derken regl dönemi geliyo falan..artık halletmem lazık bu sorunu.

reçete evde galiba canım bir arkadaşa mesajla yazmıştım onu bulayım yazarım sana. Erteleme arkadaşım bende yarısı girdikten sonra araya zaman sokmasaydım çoktan halletmiştim. En büyük sorun ertelemek zaten erteleme hastalığı bu. Regl bittikten sonra araya zaman sokmadan devamlı dene inşallah atlatırsın.

Çok iyi olur yazarsan sevinirim..bende öyle düşünüyorum bu sefer ertelemicem yeni yıla girmeden bu iş bitecek.hepimiz kurtulalım inşallah..

kızlar bende bu hastalığı yeni yenenlerdenim çok şükür.. 3 aylık evliyim evliliğimin ilk iki ayı kabus gibiydi bu sayfaları okuyarak geçiyordu sürekli bir çok kadın yorumlarıyla umut ışığı oldu bana o yüzden bende yazmak istedim. Balayı dediğimiz mutlu olması gereken tatil benim için kabustu her gece ağlıyordum uyuyamıyordum tatilden döner dönmez önce doktoruma gittim ve hiç bir sorun olmadığını söyleyerek bana bir uyuşturucu merhem verdi ertesi gece o merhemle ben yine yapamadım çünkü bu olay tamamen psikolojik acının sizi öldürmeyeceğini biliyorsunuz zaten korktuğumuz şeyde acı değil KADIN OLMAK...3 ayda konuyla ilgili okuduğum yorum, kitap ve makalenin haddi hesabı yoktur sanırım.. bu sorunu yaşayan kadınların büyük bir çoğunluğu baskıcı bir babaya ve sessiz bir anneye sahip tabii babasının tam zıttı anlayışlı bir kocaya.. KADIN OLMAKTAN KORKUYORUZ çünkü kadınlık ezilmek sessiz kalmak itelenmek ve hor görülmek gibi sanki öyle düşünüyoruz ve bilinç altımız bizi kadın olmaktan koruyor... bende egsersizlerle önce kasılmaları azalttım inanmayacaksın ama artık kasılma kalmadığında, yani egzersiz yaparken acı duymadığım için bir ayda 3 kere adet oldum beynim beni korumak için elinden geleni yaptı diyebilirim.. önce bilinç altınızı değiştirin korkularınızı yenin ki bu korku inanın penisi içinize almak değil bu korku çocukluğunuzdan beri gelen yaşadığınız olayların bilincinizde oluşturduğu kadınlıktan kaçış, pes etmeyin egzersizleri yapın benim 1 buçuk ayımı aldı ama kurtuldum... ve unutmayın kadın olarak çok değerlisiniz çok kıymetlisiniz..

Kızlar peki bu süreçte korunuyormusunuz??

Ben korunuyorum ne olur ne olmaz diye çünkü çocuk düşünmüyorum henüz. Ben hap içiyorum dr demiştiki korumanın yüksek olması için 1 2 ay önceden içmen gerekiyor. Ben düğünden 1 ay önce kullanmaya başladım 4 aydır içiyorum şu derdi atlattıktan 1 2 ay sonra hapı bırakacağım ama eşim korunsun.

Kızlar ya kendi kendimize nazar mı değdirdik bilmiyorum
4gündür eşimde bir isteksizlik var adam sertleşme sorunu yaşadıkça kötü oluyo ve istememeye başlıyo
5.girişi yaptık ayın 28 inde baya uğraştık ama sertleşmeyi sağlamak için
E haliyle o öyle olunca ben etkileniyorum
Bu isteği nasıl yerine getirecez bilemiyorum ikimizde de var
Tam düzeldi derken

Ayy bende merak ediyorum A angelina 34 H huzurhuzur35 ve diğerleri ne yaptılar acaba
Yazmıyorlar kaç zamandır
Malesef suan ayni cnm durum ben yine ertelmeye basladim ge esimde bunun farkinda ve tekrar gerilmeye basladi adam kendimi köşeye sıkışmış hissediyorsun esim bu denemeler de çözmeyi bekliyo en son bas kısmını aldiktan sonra ikimizde umutlandik haliyle ve ben onun bu beklentisini bildigim icin daha cok strese giriyorum bugün denemem lazim ama yoksa aramiz bozulacak Allah korusun Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah

Bende hap kulkanıyorum ama artık çok uzun zaman oldu uzun süre kullanmak iyi değil diyolar prezervatifle denesek nolur acaba,belki daha kolay olur hapı bırakayım diyorum off bide bunları düşününce...hepsi çok ağır geliyor...

merhaba canlar ben ıkıncıyı denedim ama yapamadım adetim başladı dunde adetimde az az gelmeye başladı ayın 17 sindeki denememde zar yırtıldı kanama oldu son ıkı aydır 30 unda oluyordum hasta bu ayda dün gece 30 unda yanı az kanamam başladı az az oluyor muhtemelen bir düzensizlik olucak cok ağrı kesici içtim baş ağrısı sebebiyle oda biraz etkiledi sanırım inşallah atlatırım ama stres yapmıyorum artık kendıme huzurluyum eşimede huzur veriyorum inşallah olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…