- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.881
Canım stres yapma artk başı giriyorsa gerisi elbette gelecek eşinle aranın bozulmasına izin verme birbirinize destek olunMalesef suan ayni cnm durum ben yine ertelmeye basladim ge esimde bunun farkinda ve tekrar gerilmeye basladi adam kendimi köşeye sıkışmış hissediyorsun esim bu denemeler de çözmeyi bekliyo en son bas kısmını aldiktan sonra ikimizde umutlandik haliyle ve ben onun bu beklentisini bildigim icin daha cok strese giriyorumbugün denemem lazim ama yoksa aramiz bozulacak Allah korusun Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
muma kılıf geçir prezervatif yani sonra onu vazelinle yada krem sür yada bebe yağı sür o zaman çok kolay oluyo sonra sokmaya çalış içine kru kuru yapmaşu mumla egzersizi nasıl yapıcam yani mumu oraya alınabilecek hale nasıl getirebilirm
bnmkide öyleydi bi gece dedim artık ne kadar sıkıldıysam dedim bana tecavüz eder gibi zorla yap bitsin bu işgence uzayıp gitmesin demiştim,adamda dedi ben tecavüzcümüyüm :))) aklıma geldi şimdi yazayım dedim eşler daha tedirgin aslında bizim yüzümüzden zorla olursa hiçten yapamıcaz gibi geliyo onlara bnmkide hiç zorlamamıştıBenimde eşim çok anlayışlı bende eziliyorum anlayışı yüzünden. Hiç giriş olmuyor mu?
canım hiç strese sokma kendini rahat olmaya çalış derin derin nefes al ver adetin bitince mumla egzersiz yap kremle mumu yağla yada sokmaya çalış azar azarNormalde 2 parmağı alabilen peniside alırmış. Cem keçenin koca kitabını okudum orda öyle yazıyor. Ama bende bi gariplik var galibacesaret gelmiyor bir türlü. Araya adet girdi şimdi yine stress sardı beni.
oyy çok sevindim ne mutluu sanaaa darısı diğerlerinizn başına,o anda peniside mum gibi düşün kendi elinle yerleştir zorlandığında bırak ama tekrarla bolbol kremle yada yağlaKizlarrr bn bu isi bitircem bi hafta olmadan kalin muma gectim cok rahat ypiyorum ne kdar korkuyomusum ya yonunude ogrendim cok mutluyum
ya aslında bolbolda dua etmek lazım,ben anneme ilk dediğimde bağlamışlar sizi demişti yani bunun büyüylede alakası varmış bolbol felak nas oku canım suyada oku için karı koca,bağlama büyüsü yapılınca karı koca birliktelik yaşıyamazmış bizim gibiKızlar ya kendi kendimize nazar mı değdirdik bilmiyorum
4gündür eşimde bir isteksizlik var adam sertleşme sorunu yaşadıkça kötü oluyo ve istememeye başlıyo
5.girişi yaptık ayın 28 inde baya uğraştık ama sertleşmeyi sağlamak için
E haliyle o öyle olunca ben etkileniyorum
Bu isteği nasıl yerine getirecez bilemiyorum ikimizde de var
Tam düzeldi derken
canım seni en iyi bizler anlarız yani bu derdi çekenler,sen gene şükür et 7 aylık evlisin ben 3 sene oldu yeni yendim şaka gibi,uzadıkça uzadı erteledik ihmal ettik,baktık olcak gibi değil millet vırvırvır çocuk yokmu daha olmuyomu kimde problem kısırmısınız vs vs,benden önce evlenenlerin oldu çocuğu,doğduğunu hatırladığım kızlar bebek sahibi oldu,aynı bende öyleydim moralim bozuktu sinirlerim bozuldu strese girdim sonra baktım bu böyle olmucak el atmam lazım,yeter dedim bigün ağlaya ağlaya mumu aldım elime kremledim yağladım ilk başta deliği bile bulamadım düşün,sonra ağlaya ağlaya buldum ıkındım baktım orda delik var ilk başlarda bende sokamadım mumun ucunu bile ama pes etmedim ısrar ettim yenicem yeter dedim kendi kendime,eşim ben çok çocuk istiyoz bi yandan dedim kızım bu iş sende bitti bitti,bitmedi milletin ağzını büzemicen en iyisi bu işi çzömen halletmen sonra çok şükür olsunki 3 sene sonra bu illetti yendimmm ağladım sevinçten düşün,sana demem o ki erteleme üzülme stres yapma ne kadar rahat olursan o kadar kolay alırsın penisi içineLütfen yardım edin burada yenenler var mı ben 7 aylık evliyim yapamıyorum her an aklımda benimle aynı anda evlenen arkadaslarimdan hamile olan bile var kafayı yiyeceğim ne olur artık bitirmek istiyorum bu işi
Bende hap kulkanıyorum ama artık çok uzun zaman oldu uzun süre kullanmak iyi değil diyolar prezervatifle denesek nolur acaba,belki daha kolay olurhapı bırakayım diyorum off bide bunları düşününce...hepsi çok ağır geliyor...
bnmkide öyleydi bi gece dedim artık ne kadar sıkıldıysam dedim bana tecavüz eder gibi zorla yap bitsin bu işgence uzayıp gitmesin demiştim,adamda dedi ben tecavüzcümüyüm :))) aklıma geldi şimdi yazayım dedim eşler daha tedirgin aslında bizim yüzümüzden zorla olursa hiçten yapamıcaz gibi geliyo onlara bnmkide hiç zorlamamıştı
boşver böyle olmaları daha iyi bence,bnmki düşünüyorumda sıksaydı yada zorlasaydı daha kötü olurdum heralde,kotrol tamamen bendeydi daha rahat oldu sonrasında zaten kontrol falan kalmıyo akışına gidiyo herşey,rahat ol ama uzatma erteleme bnm gibi,ben baştan böyle düşünseydim şimdiye 3 yaşında çocuğum olurdu pişmanım bu kadar ertelediğim için sen erteleme üstüne git acı macı yok valla billaPrezarvatif kolaydır da ne bileyim biraz riskli geliyor bana 4 aydır kullanıyorum zaten 2 3 ay daha kullansam bişey olmaz herhalde senin ne kadar oldu kullanalı?
Hahaha :) bende bir ara demeyi düşündüm de sonra saçmalama dedim:) o psikolojiye girdim yani:) Ben acıyo falan desemde yavaş yavaş devam et boşver beni dedim:) Daha tedirginler tabi doktorum bile dedi erkekler bizlerden daha korkaklar onu da anla dedi. Mesela benim ufacık yüz ifadem bile sertleşme sorununa neden oluyor canını yakıyorum yüzünden anlıyorum diyor ne kadar belli etmemeye çalışsamda olmuyor. Eşim hiç zorlamıyor sen ne zaman istersen o zaman olacak diyor ama biraz üstüme gelse belki daha mı kolay olurdu bilmiyorumki.
Canım ben zaten ondan çok korkuyorum şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biridir büyü müyüya aslında bolbolda dua etmek lazım,ben anneme ilk dediğimde bağlamışlar sizi demişti yani bunun büyüylede alakası varmış bolbol felak nas oku canım suyada oku için karı koca,bağlama büyüsü yapılınca karı koca birliktelik yaşıyamazmış bizim gibi
Benimde 3 sene oldu artık yenmem gerek sadece egzersizlemi yendin başka bişe yaptınmı???canım seni en iyi bizler anlarız yani bu derdi çekenler,sen gene şükür et 7 aylık evlisin ben 3 sene oldu yeni yendim şaka gibi,uzadıkça uzadı erteledik ihmal ettik,baktık olcak gibi değil millet vırvırvır çocuk yokmu daha olmuyomu kimde problem kısırmısınız vs vs,benden önce evlenenlerin oldu çocuğu,doğduğunu hatırladığım kızlar bebek sahibi oldu,aynı bende öyleydim moralim bozuktu sinirlerim bozuldu strese girdim sonra baktım bu böyle olmucak el atmam lazım,yeter dedim bigün ağlaya ağlaya mumu aldım elime kremledim yağladım ilk başta deliği bile bulamadım düşün,sonra ağlaya ağlaya buldum ıkındım baktım orda delik var ilk başlarda bende sokamadım mumun ucunu bile ama pes etmedim ısrar ettim yenicem yeter dedim kendi kendime,eşim ben çok çocuk istiyoz bi yandan dedim kızım bu iş sende bitti bitti,bitmedi milletin ağzını büzemicen en iyisi bu işi çzömen halletmen sonra çok şükür olsunki 3 sene sonra bu illetti yendimmm ağladım sevinçten düşün,sana demem o ki erteleme üzülme stres yapma ne kadar rahat olursan o kadar kolay alırsın penisi içine
Acaba yanlış birşey mi yaptık diye korktum aylar önce ki bir denemede az kanama oldu doktora gittim halen kızlık zarı duruyor sadece zedelenmis dedi peki ozaman bu yanma neden olmadı yorumlariniza ihtiyacım var
Merhaba canım bende senin gibi parmak egzersizi yapamayanlardanım direkt deneme yapıyorum 7 aylık evliyim ilk kez hafta sonu başını alabildim yanma olmadı denemelerimize devam ediyoruz inşallah yanma olmaz ama gerçekten de beyinde bitiyormuş olay ben önce kendimi rahatlattım hala korkuyorum ama zamanla onuda aşacağımı düşünüyorum ve bol bol dua ediyorum Allah'a dua edelim ki bizi bu sınavdan mutlu bi şekilde sonuç almayı nasip etsin.Merhaba arkadaşlar bir süredir sizleri okuyorum sayenizde biraz cesareetlendim Allah razi olsun ben parmak egzersizi yapamıyorum direk yenmeye çalışıyorum bir haftadır yoğunlaştık dün denememizde aşırı bir yanma hissettim dayanamadım bunun nedeni ne olabilir
boşver böyle olmaları daha iyi bence,bnmki düşünüyorumda sıksaydı yada zorlasaydı daha kötü olurdum heralde,kotrol tamamen bendeydi daha rahat oldu sonrasında zaten kontrol falan kalmıyo akışına gidiyo herşey,rahat ol ama uzatma erteleme bnm gibi,ben baştan böyle düşünseydim şimdiye 3 yaşında çocuğum olurdu pişmanım bu kadar ertelediğim için sen erteleme üstüne git acı macı yok valla billa
Sence artik penisi denemelimiyim cnmoyy çok sevindim ne mutluu sanaaa darısı diğerlerinizn başına,o anda peniside mum gibi düşün kendi elinle yerleştir zorlandığında bırak ama tekrarla bolbol kremle yada yağla
Cnm normal muma bi kac pecete sariyorum iyice kalinlastirdim ve uzerini sitrec filmle kapladim bebek yagi doktum ilk basta aciyo gibi oluyo girerken oda kasildigimdan dolayi oluyomus megerse kndimi birakinca oyle rahat giriyoki bunca zann bosuna bklemisim egzersizleri ertelemisim bn ilk basta kulak copuyle basladim onu bile yapamiyodum bi haftada muma gectim. Egzersiz yap vazgecme cnmCanım büyük mumu nasıl yapıyorsun aparat şekline nasıl getiriyorsun
Cnm normal muma bi kac pecete sariyorum iyice kalinlastirdim ve uzerini sitrec filmle kapladim bebek yagi doktum ilk basta aciyo gibi oluyo girerken oda kasildigimdan dolayi oluyomus megerse kndimi birakinca oyle rahat giriyoki bunca zann bosuna bklemisim egzersizleri ertelemisim bn ilk basta kulak copuyle basladim onu bile yapamiyodum bi haftada muma gectim. Egzersiz yap vazgecme cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?