Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba,

yeni üyeyim ama 1 haftadır siteyi takip ediyorum en önemlisi de vajınms konusunu,
aynı sıkıntıyı bende yaşadım buradan doktor isimleri tavsiyleri okdum .
konu açan ve bu konu hakkında bilgi veren yardımcı olan herkese teşekkür etmek için üyelik yaptım hepinizden Allah razı olsun söylediğiniz egzersizlerin hepsini yaptım hatta egzersizlere başlamadan önce konuyu araştırdıgmda psikojik olarak birinden yardım almadan atlatmıcagmı düşnyordum ve doktor arayışına girmiştim ama eşim gitmek istmedi ve bende burda yazılanları okudum 1 haftadır egzersizleri yaptım başaran insaların yazısı bana umut oldu ve vajınsmusu pzr günü yendm. oluyo yeterki bunu başarmak isteyin ve kararlı olun.
buradaki atltmaya çalışan arkaşlara tavsiyem nefes egzersizyle rahatlama ve parmak egsersizi gerçektn çok faydalı
6 gündür tek parmak egserzi yaptım son günde, bugun bu iş burda biticek dedim ve 2 parmak egsersizi yaptım sonra eşimle ilk denemede olmadı ama pes etmedim wc gittim kendimi rahtlattım ve tekrardan denedik ve oldu. isteyin kararlı olun.

burada bize yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim :)

Canım stres yapma artk başı giriyorsa gerisi elbette gelecek eşinle aranın bozulmasına izin verme birbirinize destek olun
Sen toparla onu gerekiyorsa

Lütfen yardım edin burada yenenler var mı ben 7 aylık evliyim yapamıyorum her an aklımda benimle aynı anda evlenen arkadaslarimdan hamile olan bile var kafayı yiyeceğim ne olur artık bitirmek istiyorum bu işi

Benimde eşim çok anlayışlı bende eziliyorum anlayışı yüzünden. Hiç giriş olmuyor mu?
bnmkide öyleydi bi gece dedim artık ne kadar sıkıldıysam dedim bana tecavüz eder gibi zorla yap bitsin bu işgence uzayıp gitmesin demiştim,adamda dedi ben tecavüzcümüyüm :))) aklıma geldi şimdi yazayım dedim eşler daha tedirgin aslında bizim yüzümüzden zorla olursa hiçten yapamıcaz gibi geliyo onlara bnmkide hiç zorlamamıştı

Normalde 2 parmağı alabilen peniside alırmış. Cem keçenin koca kitabını okudum orda öyle yazıyor. Ama bende bi gariplik var galiba cesaret gelmiyor bir türlü. Araya adet girdi şimdi yine stress sardı beni.
canım hiç strese sokma kendini rahat olmaya çalış derin derin nefes al ver adetin bitince mumla egzersiz yap kremle mumu yağla yada sokmaya çalış azar azar

Kizlarrr bn bu isi bitircem bi hafta olmadan kalin muma gectim cok rahat ypiyorum ne kdar korkuyomusum ya yonunude ogrendim cok mutluyum
oyy çok sevindim ne mutluu sanaaa darısı diğerlerinizn başına,o anda peniside mum gibi düşün kendi elinle yerleştir zorlandığında bırak ama tekrarla bolbol kremle yada yağla

ya aslında bolbolda dua etmek lazım,ben anneme ilk dediğimde bağlamışlar sizi demişti yani bunun büyüylede alakası varmış bolbol felak nas oku canım suyada oku için karı koca,bağlama büyüsü yapılınca karı koca birliktelik yaşıyamazmış bizim gibi

Lütfen yardım edin burada yenenler var mı ben 7 aylık evliyim yapamıyorum her an aklımda benimle aynı anda evlenen arkadaslarimdan hamile olan bile var kafayı yiyeceğim ne olur artık bitirmek istiyorum bu işi
canım seni en iyi bizler anlarız yani bu derdi çekenler,sen gene şükür et 7 aylık evlisin ben 3 sene oldu yeni yendim şaka gibi,uzadıkça uzadı erteledik ihmal ettik,baktık olcak gibi değil millet vırvırvır çocuk yokmu daha olmuyomu kimde problem kısırmısınız vs vs,benden önce evlenenlerin oldu çocuğu,doğduğunu hatırladığım kızlar bebek sahibi oldu,aynı bende öyleydim moralim bozuktu sinirlerim bozuldu strese girdim sonra baktım bu böyle olmucak el atmam lazım,yeter dedim bigün ağlaya ağlaya mumu aldım elime kremledim yağladım ilk başta deliği bile bulamadım düşün,sonra ağlaya ağlaya buldum ıkındım baktım orda delik var ilk başlarda bende sokamadım mumun ucunu bile ama pes etmedim ısrar ettim yenicem yeter dedim kendi kendime,eşim ben çok çocuk istiyoz bi yandan dedim kızım bu iş sende bitti bitti,bitmedi milletin ağzını büzemicen en iyisi bu işi çzömen halletmen sonra çok şükür olsunki 3 sene sonra bu illetti yendimmm ağladım sevinçten düşün,sana demem o ki erteleme üzülme stres yapma ne kadar rahat olursan o kadar kolay alırsın penisi içine

Prezarvatif kolaydır da ne bileyim biraz riskli geliyor bana 4 aydır kullanıyorum zaten 2 3 ay daha kullansam bişey olmaz herhalde senin ne kadar oldu kullanalı?

Hahaha :) bende bir ara demeyi düşündüm de sonra saçmalama dedim:) o psikolojiye girdim yani:) Ben acıyo falan desemde yavaş yavaş devam et boşver beni dedim:) Daha tedirginler tabi doktorum bile dedi erkekler bizlerden daha korkaklar onu da anla dedi. Mesela benim ufacık yüz ifadem bile sertleşme sorununa neden oluyor canını yakıyorum yüzünden anlıyorum diyor ne kadar belli etmemeye çalışsamda olmuyor. Eşim hiç zorlamıyor sen ne zaman istersen o zaman olacak diyor ama biraz üstüme gelse belki daha mı kolay olurdu bilmiyorumki.

boşver böyle olmaları daha iyi bence,bnmki düşünüyorumda sıksaydı yada zorlasaydı daha kötü olurdum heralde,kotrol tamamen bendeydi daha rahat oldu sonrasında zaten kontrol falan kalmıyo akışına gidiyo herşey,rahat ol ama uzatma erteleme bnm gibi,ben baştan böyle düşünseydim şimdiye 3 yaşında çocuğum olurdu pişmanım bu kadar ertelediğim için sen erteleme üstüne git acı macı yok valla billa

Canım ben zaten ondan çok korkuyorum şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biridir büyü müyü
Bir ara düşündüm valla hatta evi didik didik aradım birşey mi var acaba evde diye ama kim yapar dedim kim sonuçta kimsenin karşı çıkmadığı mutlu bir evliliğim var
Neyse konuşmayalım bile böyle şeyleri bol bol dua edelim birbirimize

Benimde 3 sene oldu artık yenmem gerek sadece egzersizlemi yendin başka bişe yaptınmı???

Acaba yanlış birşey mi yaptık diye korktum aylar önce ki bir denemede az kanama oldu doktora gittim halen kızlık zarı duruyor sadece zedelenmis dedi peki ozaman bu yanma neden olmadı yorumlariniza ihtiyacım var
Merhaba canım bende senin gibi parmak egzersizi yapamayanlardanım direkt deneme yapıyorum 7 aylık evliyim ilk kez hafta sonu başını alabildim yanma olmadı denemelerimize devam ediyoruz inşallah yanma olmaz ama gerçekten de beyinde bitiyormuş olay ben önce kendimi rahatlattım hala korkuyorum ama zamanla onuda aşacağımı düşünüyorum ve bol bol dua ediyorum Allah'a dua edelim ki bizi bu sınavdan mutlu bi şekilde sonuç almayı nasip etsin.

Kizlar valla herkes yapiyor bende yaparim dedim kendimi bugun zorladim ve bi ilk parmagimi ilk denemede sokabildim fakat su an oramda bi agri var.o degil ben cok zayifim parmagimi gorseniz incecik.hayir esimin bi parmagi benim iki parmagima denk ama esim parmagini soktugunda aci falan hissetmemistim.acaba ben kendi parmagimi sokamam diyordum ya daha cok kastim galiba .gercekten psikolojik kalin parmak giriyo bisey olmuyo incecik bisey giriyo agri oluyo.valla esimle egzersz yapmayi tercih ederim ama iste onlada her daim olmuyo vakit bulamiyoruz.oofff ya kendi kendimede beceremiyorum

Ben de evleneli 3 buçuk ay oldu istemeden erteliyorum işte regl olmak üzereyim bitsin üstüne gidicem artık

Ya yine olmadi artik dayanamiyorum acidan ittirdim esimi ve aglamakla bitti yine sonu niye herkesin bu kadr kolayca yaptigi sey benm icon bu kadr zor esimede cektiriyorum doktora da alttan muayene olmamak icin gitmek istemyrm ne kadr bu sefer olucak desemde olmuyor ya olmuyor

Canım büyük mumu nasıl yapıyorsun aparat şekline nasıl getiriyorsun
Cnm normal muma bi kac pecete sariyorum iyice kalinlastirdim ve uzerini sitrec filmle kapladim bebek yagi doktum ilk basta aciyo gibi oluyo girerken oda kasildigimdan dolayi oluyomus megerse kndimi birakinca oyle rahat giriyoki bunca zann bosuna bklemisim egzersizleri ertelemisim bn ilk basta kulak copuyle basladim onu bile yapamiyodum bi haftada muma gectim. Egzersiz yap vazgecme cnm

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…