Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 4 aylık evliyim. Evlenene kadar bu problemi yaşayacağım hayatta aklıma gelmezdi. Ne yazık ki 4 aydır bu problemi yaşıyorum. 2 aydır bu başlığı takip ediyorum ve bu rahatsızlığı yenen arkadaşları imrenerek okuyorum. Aparat konusunu ciddi anlamda düşünmeye başladım ancak evde nasıl yapabilirim nasıl bir süreç izlemeliyim pek bir bilgim yok açıkçası. Gerek mesajlarınızla gerekse konu üzerinden yardımlarınıza çok ihtiyacım var.

olur tabi ki Can'ım benim sen gerçekten iyi ilerliyorsun cesaretini kaybetmeden ve denemelere biraz Zaman ayırıp yoğunlaşırsan olacak bu iş inşallah tüm dualarım sizlerle

Ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar sakarya da bu işi hakkıyla yapan ve vajinusmusa çare bulan bir doktor yok gidip başka yerlerde tedavi olmama da imkanım yok böyle beklemedeyim başıma ne geleceğini bilmeden araştırıyorum ama boşa kürek çekiyorum gittiğim bir kadın doğum uzmanı beni muayne etti alttan gayet normalsin vajinusmus değilsin dedi ama eşimle ilişkiye giremiyorum yine de anlamıyorum o an ne oluyorsa duvar oluyor resmen ne yapabileceğimi bilmiyorum çok çaresizim evliliğim de iki buçuk sene oldu (

Canım illaki profesyonel yardım almana gerek yok ki
Ben aldım da ne oldu terapi den 8ay sonra bu sayfa ve buradaki arkadaşlar sayesinde yendim verdiğim paraya yazık
Buradaki birçok arkadaşta aynı şekilde yenmiş
Sende öyle yapabilirsin
Önemli olan nerden başlanacağını bilmen ve bir an önce başlaman

Kizlar bir sorum olacak. Bu parmak egzersizlerindeb sinra beyaz bir akinti olmaya basladi ben de enfeksiyon mu kaptim acaba( elimi falan cok iyi yikiyorum aslinda( nolur yardim edin

Surekli az az oluo cnm yoktu boyle bi sey. Bu arada sebamed in genital sabununu kullanmaya basladm bu siralar. Onla ilgisi olabilir mi?

Canım olması normal bende de oluyor du öyle gün içinde..... Vajina açılıyo ya egzersiz yaptıkça ondan mı bilmiyorum artık
Enfeksiyon olunca kaşıntı ve koku oluyormuş öyle demişti kızlar
Ama neden sabun kullanıyorsun ki oranın temiz olması için titizleniyor musun yoksa

Canım pozisyon değiştirin doğru yönü bulunca oluyor fakat bende iltihap olduğu için aşırı yanma oldu bugün doktora gittim resmen aletlerle oraya girdi baktı ilaç verdi erteleme üstüne git

egzersizlere nasıl ve nerden başlıyorsunuz arkadaslar kulak cubugunu sarıp mı baslıyım yoksa o haliyle mi vajinaya sokmaya calısıyım ? ayrıca kızlık zarına kulak cubugu mum parmak vs zarar vermez mi ? bu 3 günde vajinusmusa yüzde yüz çözüm diyen doktorlar var parmak egzersizi vs de yok diyor bugün eşim tam içeri girmişken çok canım yandı onu ittim ve aglama krizine girdim

geçmiş olsun cnmm rabbim hepimizin yardımcısı olsun
hangi aşamadasın tedavi için bişeyler yapabildinmi anlatırsan daha iyi olur
arkadaşlar yardımcı olacaktır emin ol
Amin canım suan orta parmağı yarıya kadar alabiliyorm p..sde başını alıyorum hiç bi şekilde parmakla falan midem bulanmiyo sorun yok ama daha fazla ilerleyemiyorum parmakla da gitmiyo bi baskı oluyo aparat olarak rimeli prezervatif geçirdim etrafına yumuşak olsun diye pamuk falan sardım onunla yapamıyorum hissedemedigim için parmakla yaparken kegel egzersizi gibi yaptım sıkıp bıraktım böyle işte bişeyler yapmaya çalışıyorum ama ilerleyemiyorum

Tabi çalıştığım içinde hiç fırsat bulamıyorum hep erteledim 1 seneyi geçti kaynanam annem biliyo kaynanami bi şekilde inandırdik annem bişey demiyor üzülüyor sadece artık sormuyor bile

Tabi çalıştığım içinde hiç fırsat bulamıyorum hep erteledim 1 seneyi geçti kaynanam annem biliyo kaynanami bi şekilde inandırdik annem bişey demiyor üzülüyor sadece artık sormuyor bile
canımmm aslında cok yol katetmişsin çalışıyor olman zor tabi...vazgeçme sakın ilerlemeye çalış .ben hiç egzersizi deneyemem bile bide burdan bak. sen zoru aşmışsın biraz daha gayret et egzersiz yapan arkadaşlar var tavsiyelirini uygularsan başarırsın mutlu haberlerini alırız inşl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…