- 1 Aralık 2015
- 140
- 123
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.901
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 4 aylık evliyim. Evlenene kadar bu problemi yaşayacağım hayatta aklıma gelmezdi. Ne yazık ki 4 aydır bu problemi yaşıyorum. 2 aydır bu başlığı takip ediyorum ve bu rahatsızlığı yenen arkadaşları imrenerek okuyorum. Aparat konusunu ciddi anlamda düşünmeye başladım ancak evde nasıl yapabilirim nasıl bir süreç izlemeliyim pek bir bilgim yok açıkçası. Gerek mesajlarınızla gerekse konu üzerinden yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
Cnm normal muma bi kac pecete sariyorum iyice kalinlastirdim ve uzerini sitrec filmle kapladim bebek yagi doktum ilk basta aciyo gibi oluyo girerken oda kasildigimdan dolayi oluyomus megerse kndimi birakinca oyle rahat giriyoki bunca zann bosuna bklemisim egzersizleri ertelemisim bn ilk basta kulak copuyle basladim onu bile yapamiyodum bi haftada muma gectim. Egzersiz yap vazgecme cnm
olur tabi ki Can'ım benim sen gerçekten iyi ilerliyorsun cesaretini kaybetmeden ve denemelere biraz Zaman ayırıp yoğunlaşırsan olacak bu iş inşallah tüm dualarım sizlerleCanımmm inşalllaaaaah. Yarısı girdi ama hala kendimi yenmiş olarak göremiyorum bir de araya zaman girdi yaŞimdi araya zaman sokmadan devamlı deneyeceğim bende 1 haftada çözerim diye düşünüyorum. 2 3 gün içinde regl olacağım bitene kadar bişey yapmam zaten hassasım kasıklarım çok ağrıyor. Bitsin ondan sonra ara vermeden devamlı deneyeceğim olur inşallah.
Canım nasıl sürekli mi oluyo yoksa egzersiz sırasında mıKizlar bir sorum olacak. Bu parmak egzersizlerindeb sinra beyaz bir akinti olmaya basladi ben deenfeksiyon mu kaptim acaba ( elimi falan cok iyi yikiyorum aslinda ( nolur yardim edin
Canım pozisyon değiştirin doğru yönü bulunca oluyor fakat bende iltihap olduğu için aşırı yanma oldu bugün doktora gittim resmen aletlerle oraya girdi baktı ilaç verdi erteleme üstüne gitMerhaba canım bende senin gibi parmak egzersizi yapamayanlardanım direkt deneme yapıyorum 7 aylık evliyim ilk kez hafta sonu başını alabildim yanma olmadı denemelerimize devam ediyoruz inşallah yanma olmaz ama gerçekten de beyinde bitiyormuş olay ben önce kendimi rahatlattım hala korkuyorum ama zamanla onuda aşacağımı düşünüyorum ve bol bol dua ediyorum Allah'a dua edelim ki bizi bu sınavdan mutlu bi şekilde sonuç almayı nasip etsin.
Tabiki cnm arkadaslar illaki yardim eder kac aykik evlisinMrb bende yeni üyeyim banada yardım edermisiniz
1 sene 1ay oldu malesefTabiki cnm arkadaslar illaki yardim eder kac aykik evlisin
geçmiş olsun cnmm rabbim hepimizin yardımcısı olsun1 sene 1ay oldu malesef
Amin canım suan orta parmağı yarıya kadar alabiliyorm p..sde başını alıyorum hiç bi şekilde parmakla falan midem bulanmiyo sorun yok ama daha fazla ilerleyemiyorum parmakla da gitmiyo bi baskı oluyo aparat olarak rimeli prezervatif geçirdim etrafına yumuşak olsun diye pamuk falan sardım onunla yapamıyorum hissedemedigim için parmakla yaparken kegel egzersizi gibi yaptım sıkıp bıraktım böyle işte bişeyler yapmaya çalışıyorum ama ilerleyemiyorumgeçmiş olsun cnmm rabbim hepimizin yardımcısı olsun
hangi aşamadasın tedavi için bişeyler yapabildinmi anlatırsan daha iyi olur
arkadaşlar yardımcı olacaktır emin ol
Tabi çalıştığım içinde hiç fırsat bulamıyorum hep erteledim 1 seneyi geçti kaynanam annem biliyo kaynanami bi şekilde inandırdik annem bişey demiyor üzülüyor sadece artık sormuyor bileAmin canım suan orta parmağı yarıya kadar alabiliyorm p..sde başını alıyorum hiç bi şekilde parmakla falan midem bulanmiyo sorun yok ama daha fazla ilerleyemiyorum parmakla da gitmiyo bi baskı oluyo aparat olarak rimeli prezervatif geçirdim etrafına yumuşak olsun diye pamuk falan sardım onunla yapamıyorum hissedemedigim için parmakla yaparken kegel egzersizi gibi yaptım sıkıp bıraktım böyle işte bişeyler yapmaya çalışıyorum ama ilerleyemiyorum
canımmm aslında cok yol katetmişsin çalışıyor olman zor tabi...vazgeçme sakın ilerlemeye çalış .ben hiç egzersizi deneyemem bile bide burdan bak. sen zoru aşmışsın biraz daha gayret et egzersiz yapan arkadaşlar var tavsiyelirini uygularsan başarırsın mutlu haberlerini alırız inşl.Tabi çalıştığım içinde hiç fırsat bulamıyorum hep erteledim 1 seneyi geçti kaynanam annem biliyo kaynanami bi şekilde inandırdik annem bişey demiyor üzülüyor sadece artık sormuyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?