Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tabi çalıştığım içinde hiç fırsat bulamıyorum hep erteledim 1 seneyi geçti kaynanam annem biliyo kaynanami bi şekilde inandırdik annem bişey demiyor üzülüyor sadece artık sormuyor bile
Ayy canim ya bizde oyleyiz bn 7 aylik evliyim denemedigim bisey kalmadi bu sayfya uye oldum bi ozguven bi cesaret geldi ki anlatamam bir haftadir egzersiz yapiyorum suan muma gectim hatta mumu peceteyle baya kalinlasstirdim kmdimi nasil kastiimi goruyorum kndini serbest birak derin nefes al basaracagiz anne olmayi cok istiyorum o yuzshirs yaptim kndine guven bebegimbebegim yaptim knd

In

Ins
Inşallah canım çok sağol desteğin icin

Bende o kadar bebek istiyorum ki bide her gören bebek yokmu diyo eve dönüyorum Ağlıyorum saatlerce

Can'ım bende o şehirdydim doğum evinde bi psikolog var ama o parmak egzersizleri veriyor yaparım diyorsan Oray'a git o kadın yardımcı oluyo bide doğum evinin orda sevgi kliniği var onlarda kesin çözüm diyorlar ama ben gitmedim hiç bi git görün istersen inşallah kurtulursun arkadaşım

Canım pozisyon değiştirin doğru yönü bulunca oluyor fakat bende iltihap olduğu için aşırı yanma oldu bugün doktora gittim resmen aletlerle oraya girdi baktı ilaç verdi erteleme üstüne git
Ya bende doktora gidecem ama o Aletler gözümü korkutuyor acıdı mı onlarla baktıklarında ?

Bende acı oldu çünkü aşırı iltihap var ama başka arkadaşlarımda olmamış tabi ben çok sıkıyorum kendimi ve daha tam ilişkiye de alışmadım ben kontrole gittim birden aletle falan bakınca şok oldum

İyi geceler arkadaşlar... Ben de vajinismusu yenmiş biri olarak buraya yazmak istedim belki bir nebze yardımcı olurum umuduyla. 15 ay kadar ben de bu vajinismusla boğuştum. Daha ilişkiye girmeyi başaramamışken hamile kaldım ve düşük yaptım. Çok zor günler geçirdim. Kadın değildim ama hamileydim, belki de o stresle üzüntüyle bebeğimi düşürdüm bilemiyorum.. Daha sonra toparlandım, yılmadım, ben bunu yeneceğim dedim. Ben öyle egzersiz falan yapmadım. Sadece bir iki defa eşimle parmak egzersizleri yaptık, eşim yaptı bunu, amaç oraya bişey girebileceğini, oranın kapalı olmadığını beynime kabul ettirebilmekti. Daha sonra yine hamile kaldım, daha tam anlamıyla yenememiştim. Tam anlamıyla olmuyordu birleşme. Ve yine bebeğimi kaybettim, 9 haftalıkken kürtaj oldum. Nerden nereye dedim kendi kendime. Vajinismustun bak neler yaşadın, kürtaj bile oldun... Hayat bu herşey olabilir, en kötüyü de en iyiyi de yaşayabiliriz. Siyah ve beyaz gibi... Arkadaşlar benim kurtarıcım nefes egzersizleri ve bebe yağı oldu gerçekten. Öyle ıkınma falan olmadı ama onun da faydası olduğunu çok okumuştum. İlişkiye girme anında olabildiğince hızlı hızlı nefes alın verin. Bebe yağının da etkisiyle işiniz çok kolaylaşacak. Gerçekten acı falan hiçbir şey yok. O acı olayını ben de yaşadım ama o kendimizi kastığımız için oluyor. Rahat olun, başaracağınıza inanın gerçekten gerisi geliyor. Hiç kimse ömür boyu bu şekilde yaşamıyor. Er ya da geç yeniyor ama süreyi kısaltmak bizim elimizde. Bu tamamen erteleme hastalığı, ertelemeyin. Herşey beynimizde bitiyor, kendinize inanın... Sevgiler...

Sence artik penisi denemelimiyim cnm
dene tabi ama hemen olmuyo pat diye oda ugraştırabilir gene moral ver kendi kendine yenicem de hırs yap senden küçükler yapıyo bunu unutma,bende böyle düşüne düşüne yendim doktor takviyesi olmadan evde kendi başıma deneye deneye yendim,ama muhakkak yağ yada krem sür kuru kuru almaya çalışma ilk başlarda başını sokmaya çalış,alıştıra alıştıra yap

Arkadaslar gercekten bu beyinde bitiyor ben bugun bunu anladım.oraya ne girdiginin onemi yok.bastan beri diyorum kendi parmagimi sokma fikri hos gelmiyordu fakat herkes yapıyor bende yapayim diye zorladim valla acidi.ama esimle denemistik bikac kez o parmagini sokmustu hic acimadi.onun parmagi benimkinin iki katı yani tam tersi bi durum yasamaliydim.kısacası bu psikolojik ve bu korkuyu atlattik mi ne girerse girsin.o yuzden sizi ne rahatlatiyorsa onu yapin.penisin basi giriyo ama gerisi gelmiyo normalde o girdiyse geriside gelmeli.parmak egzersizinde fatkettim kendim yapinca ilk giriste kasiyoruz ya ora sıkıntılı orayi gectik mi gerisi bosluk parmagimla oyle hissettim

Dogru canim aynen oyle bende esimin iki parmafinda hic skinti yasamiyorum penis basi oluyo ama devami gelmiyo tamamen psikolojik nasil asicaz bilmiyorm esimin sabri tukendi

Dogru canim aynen oyle bende esimin iki parmafinda hic skinti yasamiyorum penis basi oluyo ama devami gelmiyo tamamen psikolojik nasil asicaz bilmiyorm esimin sabri tukendi
Valla nasıl asacagiz bilmiyorum kasildigimdan olmadiginin farkındayım cunku o an sanki beni oldureceklermis bi an olecekmisim gibi oluyorum.kalp atisim nefes alis verisim hepsi degisiyor.ama yilma ucunu aliyorsak elbet gerisi gelir bu iyi durumda oldugumuzu gosterir

Kizlaaaar ben bugün kesin yendiiimmm sizinle paylasmak istedim Cok aktif degilim burda uzaktan okudum genelde yada aglasdim derdimi yazdim asla ama asla buraya bu satirlari yazacagimi düsünmemisdim cok mutluyum galiba ksrisik birsey yaa allah herkeze sifasini versin. Ben iki seneyi geciktir bugünü bekledim en güzel günlerimin kabusu iskencesi, daha heyecan dolu bi evlilik beklerken karabasan gibi cökdün üstüme Vajinismus! Zaman zaman intihar düsünceleri, sabahlara kadar internette arastirmalari, hickira hickira aglamamarim, ezik ve eksik hissetmelerim. Diger insanlarin dügünlerinde falan bu salonda birtek ben böyleyim kesin bu cift eve gidecek belki heyecan dolu birliktelikleri olscak demelerim. Ya ben ya bizde kizlar? gerginlikler acilar suclu hissetmeler karsindakine mahcup olmalar daha neler neler yszarken kalbimin sizlamasi herseyin sonunu eksik birakiyor. Amaaa Vajinismus ben seni bugün YENDIM!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…