- 24 Kasım 2015
- 139
- 168
- 23
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.921
Ayy canim ya bizde oyleyiz bn 7 aylik evliyim denemedigim bisey kalmadi bu sayfya uye oldum bi ozguven bi cesaret geldi ki anlatamam bir haftadir egzersiz yapiyorum suan muma gectim hatta mumu peceteyle baya kalinlasstirdim kmdimi nasil kastiimi goruyorum kndini serbest birak derin nefes al basaracagiz anne olmayi cok istiyorum o yuzshirs yaptim kndine guven bebegimbebegim yaptim kndTabi çalıştığım içinde hiç fırsat bulamıyorum hep erteledim 1 seneyi geçti kaynanam annem biliyo kaynanami bi şekilde inandırdik annem bişey demiyor üzülüyor sadece artık sormuyor bile
canımmm aslında cok yol katetmişsin çalışıyor olman zor tabi...vazgeçme sakın ilerlemeye çalış .ben hiç egzersizi deneyemem bile bide burdan bak. sen zoru aşmışsın biraz daha gayret et egzersiz yapan arkadaşlar var tavsiyelirini uygularsan başarırsın mutlu haberlerini alırız inşallah canım hepimiz mutlu haberler veririz çok zor bi durum eşim o kadar anlayışlı ki bana çok destek oluyo burdada kendimi daha iyi hissediyorum
Inşallah canım çok sağol desteğin icincanımmm aslında cok yol katetmişsin çalışıyor olman zor tabi...vazgeçme sakın ilerlemeye çalış .ben hiç egzersizi deneyemem bile bide burdan bak. sen zoru aşmışsın biraz daha gayret et egzersiz yapan arkadaşlar var tavsiyelirini uygularsan başarırsın mutlu haberlerini alırız inşl.
Bende o kadar bebek istiyorum ki bide her gören bebek yokmu diyo eve dönüyorum Ağlıyorum saatlerceAyy canim ya bizde oyleyiz bn 7 aylik evliyim denemedigim bisey kalmadi bu sayfya uye oldum bi ozguven bi cesaret geldi ki anlatamam bir haftadir egzersiz yapiyorum suan muma gectim hatta mumu peceteyle baya kalinlasstirdim kmdimi nasil kastiimi goruyorum kndini serbest birak derin nefes al basaracagiz anne olmayi cok istiyorum o yuzshirs yaptim kndine guven bebegimbebegim yaptim knd
Can'ım bende o şehirdydim doğum evinde bi psikolog var ama o parmak egzersizleri veriyor yaparım diyorsan Oray'a git o kadın yardımcı oluyo bide doğum evinin orda sevgi kliniği var onlarda kesin çözüm diyorlar ama ben gitmedim hiç bi git görün istersen inşallah kurtulursun arkadaşımNe yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar sakarya da bu işi hakkıyla yapan ve vajinusmusa çare bulan bir doktor yok gidip başka yerlerde tedavi olmama da imkanım yok böyle beklemedeyim başıma ne geleceğini bilmeden araştırıyorum ama boşa kürek çekiyorum gittiğim bir kadın doğum uzmanı beni muayne etti alttan gayet normalsin vajinusmus değilsin dedi ama eşimle ilişkiye giremiyorum yine de anlamıyorum o an ne oluyorsa duvar oluyor resmen ne yapabileceğimi bilmiyorum çok çaresizim evliliğim de iki buçuk sene oldu(
Ya bende doktora gidecem ama o Aletler gözümü korkutuyor acıdı mı onlarla baktıklarında ?Canım pozisyon değiştirin doğru yönü bulunca oluyor fakat bende iltihap olduğu için aşırı yanma oldu bugün doktora gittim resmen aletlerle oraya girdi baktı ilaç verdi erteleme üstüne git
Canim sen bu vemcaineyi kac kere skiyordun uyustrmuyokio sırada gözünüzü kapatın gevşeyin ve içinizdensayın 100e kadar ve müdahale etmeyin. 100 saniye sonra yada daha önce bu iş biticek diye düşünün motive edin o anda kendinizi.
Birleşme oluyordu canım ikinci hamileliğimde ama dediğim gibi tam diil yarıya kadar falan. Mecburen kürtaj oldum. Bebeğimin kalbi durduğu için. Genel anestezi ile kürtaj olmuştum Eylül ayındaNasıl kürtaj oldun yani daha birleşme olmadan nasıl oldu
Korkumdan gitmiyorum bende off offf gitmem de gerek ne olacak bilmemBende acı oldu çünkü aşırı iltihap var ama başka arkadaşlarımda olmamış tabi ben çok sıkıyorum kendimi ve daha tam ilişkiye de alışmadım ben kontrole gittim birden aletle falan bakınca şok oldum
Sağol, Allah razı olsun..Çok geçmiş olsun
dene tabi ama hemen olmuyo pat diye oda ugraştırabilir gene moral ver kendi kendine yenicem de hırs yap senden küçükler yapıyo bunu unutma,bende böyle düşüne düşüne yendim doktor takviyesi olmadan evde kendi başıma deneye deneye yendim,ama muhakkak yağ yada krem sür kuru kuru almaya çalışma ilk başlarda başını sokmaya çalış,alıştıra alıştıra yapSence artik penisi denemelimiyim cnm
tırnakta birçok mikrop oluyo bence eline doktor eldivenleri oluyo ya ondan al oyle yap tırnaktan mikrop kapar orasıKizlar bir sorum olacak. Bu parmak egzersizlerindeb sinra beyaz bir akinti olmaya basladi ben deenfeksiyon mu kaptim acaba ( elimi falan cok iyi yikiyorum aslinda ( nolur yardim edin
Dogru canim aynen oyle bende esimin iki parmafinda hic skinti yasamiyorum penis basi oluyo ama devami gelmiyo tamamen psikolojik nasil asicaz bilmiyorm esimin sabri tukendiArkadaslar gercekten bu beyinde bitiyor ben bugun bunu anladım.oraya ne girdiginin onemi yok.bastan beri diyorum kendi parmagimi sokma fikri hos gelmiyordu fakat herkes yapıyor bende yapayim diye zorladim valla acidi.ama esimle denemistik bikac kez o parmagini sokmustu hic acimadi.onun parmagi benimkinin iki katı yani tam tersi bi durum yasamaliydim.kısacası bu psikolojik ve bu korkuyu atlattik mi ne girerse girsin.o yuzden sizi ne rahatlatiyorsa onu yapin.penisin basi giriyo ama gerisi gelmiyo normalde o girdiyse geriside gelmeli.parmak egzersizinde fatkettim kendim yapinca ilk giriste kasiyoruz ya ora sıkıntılı orayi gectik mi gerisi bosluk parmagimla oyle hissettim
Valla nasıl asacagiz bilmiyorum kasildigimdan olmadiginin farkındayım cunku o an sanki beni oldureceklermis bi an olecekmisim gibi oluyorum.kalp atisim nefes alis verisim hepsi degisiyor.ama yilma ucunu aliyorsak elbet gerisi gelir bu iyi durumda oldugumuzu gosterirDogru canim aynen oyle bende esimin iki parmafinda hic skinti yasamiyorum penis basi oluyo ama devami gelmiyo tamamen psikolojik nasil asicaz bilmiyorm esimin sabri tukendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?