Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kesinlikle! Vazgecmeyin o hissi öyle bilirimki saniyeler icerisinde bedenimizin bi cesetden farki olmayisini dona kalisini ama yikilmak yok vok yikildik cok agladik artik gerisi gelecek bizde normal insanlar gibi olacagiz

Valla benim esiminde umrunda degil.ben kendim oraya bisey sokamiyorum esimde baska gun egzersiz
Kesinlikle! Vazgecmeyin o hissi öyle bilirimki saniyeler icerisinde bedenimizin bi cesetden farki olmayisini dona kalisini ama yikilmak yok vok yikildik cok agladik artik gerisi gelecek bizde normal insanlar gibi olacagiz
Canım cok sevindim senin adına darisi bizim başımıza insallah

canım ben mumla başardım,sende mum al istersen en incesinden başla muma önce pamuk sar pamukladıktan sonra prezervatif geçir,sonra onu ister kremle istersen bebe yağıyla yağla,yavaş yavaş alıştıra alıştıra sokmaya çalış,sokamazsan üzülme strese girme benimde hemen öle pat diye olmadı sokamadım ilerledikçe yaptıkça oluyo üstüne git asla pes etme başaracaksın inşallah sende

üzülme tatlım Allah hepimize bi dert vermiş çaresinide verir elbet,sınavdaytız unutma isyan yok Allah başka dertler vermesin,bende 3.5 sene sonra yendim valla ben yendiysem herkes yener o kadar korkaktım ki eşimi yakınlaştırmıyodum bile oraya,sonra baktım benden sonra evlenenlerin bi,le oldu çocuğu benden küçükler bana cesaret geldi hırs geldi,dedimki yaparsan sen yaparsın bu senin işin herşey sende biter,ilk zamanlar bende korktum yok acıcak yok kanıcak yok patlıcak vs vs,bundan ölen varmı yok böyle düşün biz tamamen korktuğumuzdan beyinde kabul etmiyo oraya bişey gireceğini,sen ordan çocuk çıktığını düşün ne kadar genişliyo açılıyo tamam mı ,sonra gelelim doktora boşa para vermene gerek yok hepsinin dediği aynı şey egzersiz,al eline bi mum incesinden başla muma pamuk sar prezervatif geçir onu yağla istersen kremle,sonra orana sokmaya çalış parmağın gibi düşün yada yumuşak bişeymiş gibi düşün zorlandığında bırak gene başla çok ter döktüm bu zamanda ağladım zırladım ama yenicem dedim yendim çok şükür,sizlerle hep duam inşallah burdaki kardeşlerimde hepiniz yenersiniz,Allah kmseye kendini eksikli hissettirmesin,lütfen pes etmeyin zorlayın ne acı var ne sızı inanın buna ama denemekten vazgeçmeyin,en son penise geçersin önce mumla alıştır sen canım tamammı

Bende o kadar bebek istiyorum ki bide her gören bebek yokmu diyo eve dönüyorum Ağlıyorum saatlerce
üzülme canım inşallah hepimiz anne olacağız yeterki egzersizlerden vazgeçme,sen baya ilerletmişsin ne mutlu çoğu bitmiş azı kalmış senin biz başlarda onuda yapamıyoduk çok zaman sonra yarısını alabilmiştim sen gene iyisin bak,nefes al ver bide yönünü ayarla kolayca girer başı girdiyse gerisi kolay canım

canım çok sevindimmm darısı diğer kızların başına inşallah,çok zor bilmemmi bende herkesin çocuk yokmu diye sormaları kaç sene oldu artık hadi bebek yapın yoksa olmuyomu sende bişeymi var imalı imalı konuşmalar Allah herkesi bu dertten kurtarsın inşallah bende yendim yeni 3.5 sene sonunda çok şükür Allah bir daha kmselere göstermesin

Bende o kadar bebek istiyorum ki bide her gören bebek yokmu diyo eve dönüyorum Ağlıyorum saatlerce
Cnm bnde oyleydim. 7 aylik evliyim esimle cok sorun yasadim evliligimin 2.ayinda babami kaybettim onun uzuntusu bi yandan esimle tartismam bi yandan cok zorluklar cektim esim doktora bile gondermiyodu bni annemin evine gittim abim sahip cikti bna esimle konusup doktor icin ikna etti birazda goz dagi verdi ondan sonra esim izin verdi demem oki cok zorluk cektim cok agladim ama aglamk ise yaramiyor hedef koydum kndime bu ay icinde bitick bu olay evli bakire olmicam artik karar ver kndini serbest birak bn ordaki kaslarin nasil calistini gorunce sok oldum korkacak hicbise yokmus egzersizleri o kdar rahat yapiyorumki ustelik bi hafta oldu penisin yarisi kadar buyuklugu icime sokabiliyorum aglama kuzumm uzulme karar ver egzersizleri duzenli yap bak ne kadar kolay gelck sana canim bnm

Kizlar zeytinyagi kullansak olur mu bi zarari varmidir.yani zeytinyagini kullanabilirsin diye doktordan hic duydunuzmu
Canım hiçbir zararı yok kesinlikle yok zeytin yağı ile deneyen ve zeytin yağı ile yenen biri olarak söylüyorum kesinlikle zararı yok
Benim kullandığım da tam organik kendi bahçemizin zeytini

Bolca bebek yagi kullaniyorum suan zaten penis yarisi kadar kalinlikta olan aparattayim hafta sonu denicem yapicam emini, kndime guveniyorum sizler iyiki varsiniz

Canım tebrik ederim güzel haberler duyalım hep yaaa

Zeytinyağı doğaldır elbet ama gıda olarak tüketim için doğallık önemli genital bölgenize doğal ürünler değil steril ve ph ı uygun ürünler sürmeniz gerekir.zeytinyağı üretiminde herhangi bir sterilizasyon işleminden geçmez.bende okuyorum zeytinyağı veya bebeyağıyla başarılı olanı ama bu enfeksiyon olmayacağını göstermez.daha önce bende sormuştum bu soruyu epey bi akıntı ve enfeksiyon sıkıntısı yaşayan çıkmıştı,yazmışlardı buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…