- 11 Ağustos 2015
- 488
- 520
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.961
Valla bilemiyorum canım ben 2ay dır kullandım hatta artık yendiğim halde yağsız yapamadığım için kullanıyorum çok az zararını görmedimZeytinyağı doğaldır elbet ama gıda olarak tüketim için doğallık önemli genital bölgenize doğal ürünler değil steril ve ph ı uygun ürünler sürmeniz gerekir.zeytinyağı üretiminde herhangi bir sterilizasyon işleminden geçmez.bende okuyorum zeytinyağı veya bebeyağıyla başarılı olanı ama bu enfeksiyon olmayacağını göstermez.daha önce bende sormuştum bu soruyu epey bi akıntı ve enfeksiyon sıkıntısı yaşayan çıkmıştı,yazmışlardı buraya.
Canım normal endişe etme çoğu bitmiş azı kalmış düzenli çalışmaya devam et bir bakmissin oluvermis sen bile anlamazsinNormalde 2 parmağı alabilen peniside alırmış. Cem keçenin koca kitabını okudum orda öyle yazıyor. Ama bende bi gariplik var galibacesaret gelmiyor bir türlü. Araya adet girdi şimdi yine stress sardı beni.
Evet bende o acidan sordum cunku sabunla bile yikamak zararlı cunku oranin ph onemli zaten benim orda enfeksiyon var galiba iyice azar diye korkuyorum.Zeytinyağı doğaldır elbet ama gıda olarak tüketim için doğallık önemli genital bölgenize doğal ürünler değil steril ve ph ı uygun ürünler sürmeniz gerekir.zeytinyağı üretiminde herhangi bir sterilizasyon işleminden geçmez.bende okuyorum zeytinyağı veya bebeyağıyla başarılı olanı ama bu enfeksiyon olmayacağını göstermez.daha önce bende sormuştum bu soruyu epey bi akıntı ve enfeksiyon sıkıntısı yaşayan çıkmıştı,yazmışlardı buraya.
Canım maşallah sana kısa zamanda ne kadar güzel ilerledinkızlar ben geldimmm uzun zamandır yoktum fakat egzersızlerımı ıhmal etmedım hıc ve esımın tek parmagınıda alabıldımm. ben de zeytın yagına gectım daha kolay oluyor oyle
canım aklımda sureklı bu var cunkuCanım maşallah sana kısa zamanda ne kadar güzel ilerledinbak gördün mü nasıl korkuyordun
Çok çok iyi egzersizlerin amacı zaten bunu kabullenebilmemizi bilinç altımıza senelerce yerleştirdiğimiz kapalı hiç bir sey girmez çok acır vs gibi bilgilerin yanlış olduğunu ispatlamak... Pes etme korkma esnek vajina yavas yavas kayganlastırıcı sürerek ilerle kastığın an çıkarma bırak nefes al biraz daha it bak göreceksin imkansız sandığımız şey ne kadar kolaymış... Kendine güvenmek ben bu işi basaracağım diye bilinç altına meydan okumak çok önemli ve çok işe yarıyor... Ahhh ahhhh gerçek cinselliği ve orgazmı yaşadıktan sonra bunların ne kadar gereksiz korkular oldugunu anlıyoruz... Cinsellik dünyanın en kutsal en tarifsiz hissi kızlar bunu en kısa zamanda yasamanızı diliyorum... Azmedin basaracaksınız ödülünüz çok güzelllllBnde korkuyorum aparati belirli bi yere kdar icime albiliyorum sinra gitmiyo aciyo gibi gliyor bide gittigim doktor direk parmk egzersizi verdi bn ilk kulak copunu denedim yaptim rahat bi sekilde ertesi gun uc kulak copunu birlestirip peceteyle sarip bas parmagi kalinlina ulastirip denedim birazini aldim icime daha fazla ittiremedim agri oldu sizce uc gunde bu ilerleme iyimi
benimde 3.ilişkide kanamam oldu. doktor kızlık zarından olabilir dediki benim kanamam ne kadar çoktu. dediğiniz gibi bende kalktım üstelikde 24 saatlik zor bir nöbete gittim. ara ara nöbette kanadı ama hiçbişey olmadı
cumlenın sonunda öyle bı gaz verdınkı bızee canım ahhhhhhhhhhh dedırttın valla :)Çok çok iyi egzersizlerin amacı zaten bunu kabullenebilmemizi bilinç altımıza senelerce yerleştirdiğimiz kapalı hiç bir sey girmez çok acır vs gibi bilgilerin yanlış olduğunu ispatlamak... Pes etme korkma esnek vajina yavas yavas kayganlastırıcı sürerek ilerle kastığın an çıkarma bırak nefes al biraz daha it bak göreceksin imkansız sandığımız şey ne kadar kolaymış... Kendine güvenmek ben bu işi basaracağım diye bilinç altına meydan okumak çok önemli ve çok işe yarıyor... Ahhh ahhhh gerçek cinselliği ve orgazmı yaşadıktan sonra bunların ne kadar gereksiz korkular oldugunu anlıyoruz... Cinsellik dünyanın en kutsal en tarifsiz hissi kızlar bunu en kısa zamanda yasamanızı diliyorum... Azmedin basaracaksınız ödülünüz çok güzelllll)))
Birde yasasanız canım ne demek istediğimi anlayacaksınızcumlenın sonunda öyle bı gaz verdınkı bızee canım ahhhhhhhhhhh dedırttın valla :)
yani yuzeysel olarak yasadıgımıza bıle cok guzelmış dıyebılıyorsak dıgerını dusunemıyorum ben :)Birde yasasanız canım ne demek istediğimi anlayacaksınız)) parmak aparat falan egzersiz yapabilenler penisten sakın korkmayın çok rahat diğerlerini içeri alabiliyosanız penisi havada karada içeri davet etmelisiniz )) korkmayın en zoru başarmış bulunuyosunuz egzersiz yaparak... Kendinize güvenin ben bu işi basaracağım deyin mutlaka....
Aynen oyle canim suan penis yarisinin kadar kalinliginda bi aparattayim o kadar rahat yapip kasilmalari hissedebiliyorumki cok rahatim bi haftada bunu yaptima inanamiyorum suan iliski bna o kdar normal gliyorki cok mutluyum sizlere binlerce tesekkur ederimmm sizin sayenizde basaricamÇok çok iyi egzersizlerin amacı zaten bunu kabullenebilmemizi bilinç altımıza senelerce yerleştirdiğimiz kapalı hiç bir sey girmez çok acır vs gibi bilgilerin yanlış olduğunu ispatlamak... Pes etme korkma esnek vajina yavas yavas kayganlastırıcı sürerek ilerle kastığın an çıkarma bırak nefes al biraz daha it bak göreceksin imkansız sandığımız şey ne kadar kolaymış... Kendine güvenmek ben bu işi basaracağım diye bilinç altına meydan okumak çok önemli ve çok işe yarıyor... Ahhh ahhhh gerçek cinselliği ve orgazmı yaşadıktan sonra bunların ne kadar gereksiz korkular oldugunu anlıyoruz... Cinsellik dünyanın en kutsal en tarifsiz hissi kızlar bunu en kısa zamanda yasamanızı diliyorum... Azmedin basaracaksınız ödülünüz çok güzelllll)))
Aynen oyle canim suan penis yarisinin kadar kalinliginda bi aparattayim o kadar rahat yapip kasilmalari hissedebiliyorumki cok rahatim bi haftada bunu yaptima inanamiyorum suan iliski bna o kdar normal gliyorki cok mutluyum sizlere binlerce tesekkur ederimmm sizin sayenizde basaricam
Canim calismiyorum ama gunduzleri gelen gidenim oluyo egzersiz yapamiyorum aksam dokuzdan sonra onceleri 12 ye kadar egzersiz yapiyodum cunku kndimi aciz hissediyorum yapicam dedim inat ettim bi haftada bu asamaya geldim hergun aman yarin yaparim gibi erteleme hissi geliyor ama yok diyorum bugun yapicam idrar tutma egzersizleri nefes egzersizleri yapiyorum inatci ol yapicam dedinmi yapiyosun onunde hicbi engel kalmiyo simdi penis denemesine gecicem ve yapana kadarda vazgecmicem 7 aydir bosa ertelwmisimmegerse aslinda bu bi nevi erteleme hastaligi kendine guven bak nedemissin ilk yazdigin gunu hatirliyorum dusun o zamanlar kulak copunu bile alamiyodum sinir krizi aglama krizlerine giriyodum bi haftada neleri degistirdim orda hicbise yok ilk giris biraz kasiliyo gerisi boslukmus sakin egzersizleri birakma asla erteleme saat 1 2 olsun egzersizi yap uykusuz kal basarmalisin basarmaliyiz cunku bizden cok cici anneler olurBayanlaz arkadaşım ilk yazdığın günü hatırlıyorum MaaşAllahın var benden azimlisin ya çalışıyor musun sen ben çalşıtığım için yorgunluktan veya erteleme sebebi olarak mı görüyorum yapamıyorum bi türlü egzersizleri
Gercekten sen cok yol aldın ilk yazdığın zamanı hatırlıyorum ben bunu yapamam cop sokamam falan diyordun simdi nerelere geldinAynen oyle canim suan penis yarisinin kadar kalinliginda bi aparattayim o kadar rahat yapip kasilmalari hissedebiliyorumki cok rahatim bi haftada bunu yaptima inanamiyorum suan iliski bna o kdar normal gliyorki cok mutluyum sizlere binlerce tesekkur ederimmm sizin sayenizde basaricam
Canim calismiyorum ama gunduzleri gelen gidenim oluyo egzersiz yapamiyorum aksam dokuzdan sonra onceleri 12 ye kadar egzersiz yapiyodum cunku kndimi aciz hissediyorum yapicam dedim inat ettim bi haftada bu asamaya geldim hergun aman yarin yaparim gibi erteleme hissi geliyor ama yok diyorum bugun yapicam idrar tutma egzersizleri nefes egzersizleri yapiyorum inatci ol yapicam dedinmi yapiyosun onunde hicbi engel kalmiyo simdi penis denemesine gecicem ve yapana kadarda vazgecmicem 7 aydir bosa ertelwmisimmegerse aslinda bu bi nevi erteleme hastaligi kendine guven bak nedemissin ilk yazdigin gunu hatirliyorum dusun o zamanlar kulak copunu bile alamiyodum sinir krizi aglama krizlerine giriyodum bi haftada neleri degistirdim orda hicbise yok ilk giris biraz kasiliyo gerisi boslukmus sakin egzersizleri birakma asla erteleme saat 1 2 olsun egzersizi yap uykusuz kal basarmalisin basarmaliyiz cunku bizden cok cici anneler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?