Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Valla bilemiyorum canım ben 2ay dır kullandım hatta artık yendiğim halde yağsız yapamadığım için kullanıyorum çok az zararını görmedim
Tabi bu kişilere göre değişebilir onu bilemem
Önemli olan tüm meleklerin yenmesi bu derdi yağ mı kayganlaştırıcı mı önemli değil aslında

Normalde 2 parmağı alabilen peniside alırmış. Cem keçenin koca kitabını okudum orda öyle yazıyor. Ama bende bi gariplik var galiba cesaret gelmiyor bir türlü. Araya adet girdi şimdi yine stress sardı beni.
Canım normal endişe etme çoğu bitmiş azı kalmış düzenli çalışmaya devam et bir bakmissin oluvermis sen bile anlamazsin

Evet bende o acidan sordum cunku sabunla bile yikamak zararlı cunku oranin ph onemli zaten benim orda enfeksiyon var galiba iyice azar diye korkuyorum.

Arkadaslar bence de ph degeri yuksek olan bir kayganlastirici kullanilmali bende ilk zamanlar zeytinyagi kullandim kasintim ve akintim artti sonra eczaneden kayganlastiri i aldim yendigimden beri hala onu kullaniyorum ki normalde mantar rahatsizligi olan bieiyim ama zarar vermiyor

Çok çok iyi egzersizlerin amacı zaten bunu kabullenebilmemizi bilinç altımıza senelerce yerleştirdiğimiz kapalı hiç bir sey girmez çok acır vs gibi bilgilerin yanlış olduğunu ispatlamak... Pes etme korkma esnek vajina yavas yavas kayganlastırıcı sürerek ilerle kastığın an çıkarma bırak nefes al biraz daha it bak göreceksin imkansız sandığımız şey ne kadar kolaymış... Kendine güvenmek ben bu işi basaracağım diye bilinç altına meydan okumak çok önemli ve çok işe yarıyor... Ahhh ahhhh gerçek cinselliği ve orgazmı yaşadıktan sonra bunların ne kadar gereksiz korkular oldugunu anlıyoruz... Cinsellik dünyanın en kutsal en tarifsiz hissi kızlar bunu en kısa zamanda yasamanızı diliyorum... Azmedin basaracaksınız ödülünüz çok güzelllll )))

Yaaa biz nasılda kendimizi korkutuyoruz değilmi ? İlişkide böyle canım o acır macır lafları hikaye zevk verir doğru bir cinsellikte acı yoktur varsa kasmaktandır kendi sıkıyosundur enfeksiyondur mantardır.... Şu an ne durumdasın ?

cumlenın sonunda öyle bı gaz verdınkı bızee canım ahhhhhhhhhhh dedırttın valla :)

cumlenın sonunda öyle bı gaz verdınkı bızee canım ahhhhhhhhhhh dedırttın valla :)
Birde yasasanız canım ne demek istediğimi anlayacaksınız )) parmak aparat falan egzersiz yapabilenler penisten sakın korkmayın çok rahat diğerlerini içeri alabiliyosanız penisi havada karada içeri davet etmelisiniz )) korkmayın en zoru başarmış bulunuyosunuz egzersiz yaparak... Kendinize güvenin ben bu işi basaracağım deyin mutlaka....

yani yuzeysel olarak yasadıgımıza bıle cok guzelmış dıyebılıyorsak dıgerını dusunemıyorum ben :)

Kızlar bir kere şunu kabullenin ve tekrar tekrar içinizden söyleyin allah penisi vajinaya göre yaratmış rabbimizin yarattığında kusur aranırmı ??? Kendinizi eksik hissetmeyin kusurlu sanmayın bu çok doğal bir dutum herkesin korkuları vardır başkalarının korkuları bize nasıl gereksiz ve komik geliyor bana dr asansör korkusu olan insanlardan bahsetmişti gülmüştüm giren çıkan bi şey yokki bizimle nasıl aynı kefeye konur dedim senin durumunda normal kadınlara komik gelir dedi dünyanın en güzel şeyinde korkulurmu dedi durup düşündüm öyle yani herkesin farklı korkuları olabilir aşılamayacak bir durum değil malzeme elimizde kullanmayı bilmiyorduk öğrendik )) sizde öğreneceksiniz deneye deneye bazen hayal kırıklıkları olacak hepimizin oldu bazende bir kulak çubuğunu sokabilmenin haklı gururunu yaşayıp beynimize havai fişekler attıracağız ama pes etmeyeceğiz kendimizle savasıp kazanacağız başka yolu yok bunun :)))

Aynen oyle canim suan penis yarisinin kadar kalinliginda bi aparattayim o kadar rahat yapip kasilmalari hissedebiliyorumki cok rahatim bi haftada bunu yaptima inanamiyorum suan iliski bna o kdar normal gliyorki cok mutluyum sizlere binlerce tesekkur ederimmm sizin sayenizde basaricam

Bayanlaz arkadaşım ilk yazdığın günü hatırlıyorum MaaşAllahın var benden azimlisin ya çalışıyor musun sen ben çalşıtığım için yorgunluktan veya erteleme sebebi olarak mı görüyorum yapamıyorum bi türlü egzersizleri

Canim calismiyorum ama gunduzleri gelen gidenim oluyo egzersiz yapamiyorum aksam dokuzdan sonra onceleri 12 ye kadar egzersiz yapiyodum cunku kndimi aciz hissediyorum yapicam dedim inat ettim bi haftada bu asamaya geldim hergun aman yarin yaparim gibi erteleme hissi geliyor ama yok diyorum bugun yapicam idrar tutma egzersizleri nefes egzersizleri yapiyorum inatci ol yapicam dedinmi yapiyosun onunde hicbi engel kalmiyo simdi penis denemesine gecicem ve yapana kadarda vazgecmicem 7 aydir bosa ertelwmisimmegerse aslinda bu bi nevi erteleme hastaligi kendine guven bak nedemissin ilk yazdigin gunu hatirliyorum dusun o zamanlar kulak copunu bile alamiyodum sinir krizi aglama krizlerine giriyodum bi haftada neleri degistirdim orda hicbise yok ilk giris biraz kasiliyo gerisi boslukmus sakin egzersizleri birakma asla erteleme saat 1 2 olsun egzersizi yap uykusuz kal basarmalisin basarmaliyiz cunku bizden cok cici anneler olur

Gercekten sen cok yol aldın ilk yazdığın zamanı hatırlıyorum ben bunu yapamam cop sokamam falan diyordun simdi nerelere geldin

GERÇEKTEN BİRBİRİMİZE DESTEK EN İYİ PSİKOLOGDAN DAHA İYİ BİRBİRİMİZİ EN İYİ BİZ ANLARIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…