- 24 Kasım 2015
- 139
- 168
- 23
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.981
Tabiki canim gittigim piskiyatriyi bile birakcam burdaki yazilar destekler herseye bedel valla bn cogu burdaki insanlar sayesindeburaya kadar geldimGERÇEKTEN BİRBİRİMİZE DESTEK EN İYİ PSİKOLOGDAN DAHA İYİ BİRBİRİMİZİ EN İYİ BİZ ANLARIZ
Ewt bn bile inanamiyorum ama inat varya inat herseyi yaptiriyo bide egzersiz yaparken aparatlar sert oluyo afedersiniz ama icimden diyorum bu sert seyi yapabiliyosam peniside yaparim en azindan yumusak olurGercekten sen cok yol aldın ilk yazdığın zamanı hatırlıyorum ben bunu yapamam cop sokamam falan diyordun simdi nerelere geldin
Canım tebrik ederimgüzel haberler duyalım hep yaaa
ayy kuzum Masallah sana ne kadar ilerlemişsinCanim calismiyorum ama gunduzleri gelen gidenim oluyo egzersiz yapamiyorum aksam dokuzdan sonra onceleri 12 ye kadar egzersiz yapiyodum cunku kndimi aciz hissediyorum yapicam dedim inat ettim bi haftada bu asamaya geldim hergun aman yarin yaparim gibi erteleme hissi geliyor ama yok diyorum bugun yapicam idrar tutma egzersizleri nefes egzersizleri yapiyorum inatci ol yapicam dedinmi yapiyosun onunde hicbi engel kalmiyo simdi penis denemesine gecicem ve yapana kadarda vazgecmicem 7 aydir bosa ertelwmisimmegerse aslinda bu bi nevi erteleme hastaligi kendine guven bak nedemissin ilk yazdigin gunu hatirliyorum dusun o zamanlar kulak copunu bile alamiyodum sinir krizi aglama krizlerine giriyodum bi haftada neleri degistirdim orda hicbise yok ilk giris biraz kasiliyo gerisi boslukmus sakin egzersizleri birakma asla erteleme saat 1 2 olsun egzersizi yap uykusuz kal basarmalisin basarmaliyiz cunku bizden cok cici anneler olur
Ewt cok mutluyumayy kuzum Masallah sana ne kadar ilerlemişsin
canim bendede 2.de asiri yanma oldu acaba bendede mi iltihap var peki doktor ikac falan vermefimi geçmesi icinBende acı oldu çünkü aşırı iltihap var ama başka arkadaşlarımda olmamış tabi ben çok sıkıyorum kendimi ve daha tam ilişkiye de alışmadım ben kontrole gittim birden aletle falan bakınca şok oldum
cem kece hocamiz yanildi galiba ben 3 parmagi sokuyorum.ama esimin penisi bana ocu gibi geliyoNormalde 2 parmağı alabilen peniside alırmış. Cem keçenin koca kitabını okudum orda öyle yazıyor. Ama bende bi gariplik var galibacesaret gelmiyor bir türlü. Araya adet girdi şimdi yine stress sardı beni.
Ayni durumdayiz canim bide ben kaldim hala itmelere devam bendecem kece hocamiz yanildi galiba ben 3 parmagi sokuyorum.ama esimin penisi bana ocu gibi geliyo
İnşallah canım ben parmak egzersizi yaparken zara gelir diye ilerleyemiyorum orda acicak diye eşim önemli değil ben seni biliyorum zar gitse sorun olmaz diyo ama ben korkudan ilerleyemiyorum bide parmak bile çok zor gidiyor çok dar ilk evlendigim gün hiç anlamadan girdi p..s yarıya kadar orda baya zorladik hiç bi şekilde gitmedi o kadar canım yandiki ondan sonra korktum tekrar o acı olcak diye megerse ters yöne doğru olmuş o zamanlar yönü bilmiyoduk şimdi yönü biliyoruz ama o geceki korkudan ilerleyemiyorumüzülme canım inşallah hepimiz anne olacağız yeterki egzersizlerden vazgeçme,sen baya ilerletmişsin ne mutlu çoğu bitmiş azı kalmış senin biz başlarda onuda yapamıyoduk çok zaman sonra yarısını alabilmiştim sen gene iyisin bak,nefes al ver bide yönünü ayarla kolayca girer başı girdiyse gerisi kolay canım
Basın sağolsun canım benimde babami kaybedeli 2sene oldu bilirim o acıyı Rabbim Sabırlar versin sen baya hızlı ilerledin maşallahCnm bnde oyleydim. 7 aylik evliyim esimle cok sorun yasadim evliligimin 2.ayinda babami kaybettim onun uzuntusu bi yandan esimle tartismam bi yandan cok zorluklar cektim esim doktora bile gondermiyodu bni annemin evine gittim abim sahip cikti bna esimle konusup doktor icin ikna etti birazda goz dagi verdi ondan sonra esim izin verdi demem oki cok zorluk cektim cok agladim ama aglamk ise yaramiyor hedef koydum kndime bu ay icinde bitick bu olay evli bakire olmicam artik karar ver kndini serbest birak bn ordaki kaslarin nasil calistini gorunce sok oldum korkacak hicbise yokmus egzersizleri o kdar rahat yapiyorumki ustelik bi hafta oldu penisin yarisi kadar buyuklugu icime sokabiliyorum aglama kuzumm uzulme karar ver egzersizleri duzenli yap bak ne kadar kolay gelck sana canim bnm
Ewt cnm sagol cok farkli bi aci babam duyunca cok uzulmustu cogu icin icin bu azmim cabamBasın sağolsun canım benimde babami kaybedeli 2sene oldu bilirim o acıyı Rabbim Sabırlar versin sen baya hızlı ilerledin maşallah
Tebrik ederim seni cnm maşallah... Benim egzersiz yapacak bile cesaretim yok nolcak boyle bilmiyorum masallah herkes bi sekilde yol kattetti es denemesine geçemese de cogu arkadas egzersizni tamamladi cok şükür ama ben yolun basinda bile degilim sanırım burda en vahim durumda olan benim şuanEwt cnm sagol cok farkli bi aci babam duyunca cok uzulmustu cogu icin icin bu azmim cabam
5-6 kez falan dokunduğu zaman his oluyor ama acıyı kesiyor. İçeri doğru sıkmaya çalış yeterince sıkıp bekleyince uyuşturuyorCanim sen bu vemcaineyi kac kere skiyordun uyustrmuyoki
Bak sen kendin farkindasin yanlis yere baski uygulanmis dogru acida kendini kasmadigin zaman penis kendi yolunu buluyor yeterli islaklik olmali ve yavas yavas yapmalisiniz ilk denemelerinizi...İnşallah canım ben parmak egzersizi yaparken zara gelir diye ilerleyemiyorum orda acicak diye eşim önemli değil ben seni biliyorum zar gitse sorun olmaz diyo ama ben korkudan ilerleyemiyorum bide parmak bile çok zor gidiyor çok dar ilk evlendigim gün hiç anlamadan girdi p..s yarıya kadar orda baya zorladik hiç bi şekilde gitmedi o kadar canım yandiki ondan sonra korktum tekrar o acı olcak diye megerse ters yöne doğru olmuş o zamanlar yönü bilmiyoduk şimdi yönü biliyoruz ama o geceki korkudan ilerleyemiyorum
popoya dogru dımı . bunu tam olarak nasıl ayarlıcaz pekiBak sen kendin farkindasin yanlis yere baski uygulanmis dogru acida kendini kasmadigin zaman penis kendi yolunu buluyor yeterli islaklik olmali ve yavas yavas yapmalisiniz ilk denemelerinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?