- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.001
Popoya dogru aciyi ayarlayip yavas yavas itin kasip bi duvar var gibi gelebilir bekle derin nefes al it yavasca deneye deneye dogru aciyi bulacaksiniz...popoya dogru dımı . bunu tam olarak nasıl ayarlıcaz peki
ben de senin durumundayım canım yalnız değilsinTebrik ederim seni cnm maşallah... Benim egzersiz yapacak bile cesaretim yok nolcak boyle bilmiyorum masallah herkes bi sekilde yol kattetti es denemesine geçemese de cogu arkadas egzersizni tamamladi cok şükür ama ben yolun basinda bile degilim sanırım burda en vahim durumda olan benim şuan
Tebrik ederim... Zamanla oturacak ilk zamanlar hic alisamayacak gibi geliyoda alisiyorkizlarrrrr bi mucize oldu penisin tamamini icime alabildimtam 1 yil 5 ay 13 gun sonra hemde 4 kere cikartip geri soktum ama esimin git gel yapmasina izin vermedim cunku cok yanmam oldu.burdaki herkesten rabbim razi olsun. dediklerinizi yaptim tam acidigi an ikindim ve bi baktim penis girmiss
Anlamadım penis yariya kadar girdigi halde zar hala duruyormuİnşallah canım ben parmak egzersizi yaparken zara gelir diye ilerleyemiyorum orda acicak diye eşim önemli değil ben seni biliyorum zar gitse sorun olmaz diyo ama ben korkudan ilerleyemiyorum bide parmak bile çok zor gidiyor çok dar ilk evlendigim gün hiç anlamadan girdi p..s yarıya kadar orda baya zorladik hiç bi şekilde gitmedi o kadar canım yandiki ondan sonra korktum tekrar o acı olcak diye megerse ters yöne doğru olmuş o zamanlar yönü bilmiyoduk şimdi yönü biliyoruz ama o geceki korkudan ilerleyemiyorum
Oleeeeeeeykizlarrrrr bi mucize oldu penisin tamamini icime alabildimtam 1 yil 5 ay 13 gun sonra hemde 4 kere cikartip geri soktum ama esimin git gel yapmasina izin vermedim cunku cok yanmam oldu.burdaki herkesten rabbim razi olsun. dediklerinizi yaptim tam acidigi an ikindim ve bi baktim penis girmiss
Tebrik ederim darısı bize insallahkizlarrrrr bi mucize oldu penisin tamamini icime alabildimtam 1 yil 5 ay 13 gun sonra hemde 4 kere cikartip geri soktum ama esimin git gel yapmasina izin vermedim cunku cok yanmam oldu.burdaki herkesten rabbim razi olsun. dediklerinizi yaptim tam acidigi an ikindim ve bi baktim penis girmiss
cok sevindim canım gözün aydın. böyle kurtulanları görünce ben de umutlanıyorum :) nasıl hissettin acı falan oldu mukizlarrrrr bi mucize oldu penisin tamamini icime alabildimtam 1 yil 5 ay 13 gun sonra hemde 4 kere cikartip geri soktum ama esimin git gel yapmasina izin vermedim cunku cok yanmam oldu.burdaki herkesten rabbim razi olsun. dediklerinizi yaptim tam acidigi an ikindim ve bi baktim penis girmiss
Zar hala durabilir cunku yariya kadar girdigini sandigimiz penisi disardan yari gibi geliyor iceride daha yolu var tamAmi girdiginde git gel yapildiginda yok olur zar benim 2-3 de gitti kizlik hic farketmedim bileAnlamadım penis yariya kadar girdigi halde zar hala duruyormu
ayy canım hadi gözün aydın tatlımmm çook sevindim bak yaptın işte,olsun git gellerde olur zamanla bunu yapabildin ya gerisi gelir artık rahat ol kasma artıkkizlarrrrr bi mucize oldu penisin tamamini icime alabildimtam 1 yil 5 ay 13 gun sonra hemde 4 kere cikartip geri soktum ama esimin git gel yapmasina izin vermedim cunku cok yanmam oldu.burdaki herkesten rabbim razi olsun. dediklerinizi yaptim tam acidigi an ikindim ve bi baktim penis girmiss
Can'ım sende çok çekmişsşn ya okuyunca çok üzüldüm hepimiz ne zorluklardan geçmişiz hepimiz hikayesi farklı ama hepsinin de içinde acı var Allah yardım etsin inşallah en kısa sürede kurtulursun sen ve tüm arkadaşlarımCnm bnde oyleydim. 7 aylik evliyim esimle cok sorun yasadim evliligimin 2.ayinda babami kaybettim onun uzuntusu bi yandan esimle tartismam bi yandan cok zorluklar cektim esim doktora bile gondermiyodu bni annemin evine gittim abim sahip cikti bna esimle konusup doktor icin ikna etti birazda goz dagi verdi ondan sonra esim izin verdi demem oki cok zorluk cektim cok agladim ama aglamk ise yaramiyor hedef koydum kndime bu ay icinde bitick bu olay evli bakire olmicam artik karar ver kndini serbest birak bn ordaki kaslarin nasil calistini gorunce sok oldum korkacak hicbise yokmus egzersizleri o kdar rahat yapiyorumki ustelik bi hafta oldu penisin yarisi kadar buyuklugu icime sokabiliyorum aglama kuzumm uzulme karar ver egzersizleri duzenli yap bak ne kadar kolay gelck sana canim bnm
Ama zar vajinanın onunde başı bile girse bozuluyor diye biliyorum.cunku brnim yarisi falan degil ucu girdi kan geldi ben zar gitti diye dusundum simdi bunu okuyunca acaba zedelenmismidir ki diye dusunmeye başladım.Zar hala durabilir cunku yariya kadar girdigini sandigimiz penisi disardan yari gibi geliyor iceride daha yolu var tamAmi girdiginde git gel yapildiginda yok olur zar benim 2-3 de gitti kizlik hic farketmedim bile
insallah canim.git gel yapamadim.zarin yara olan yeri agri yapti..ayy canım hadi gözün aydın tatlımmm çook sevindim bak yaptın işte,olsun git gellerde olur zamanla bunu yapabildin ya gerisi gelir artık rahat ol kasma artık
Çok çok tebrik ediyorum çok sevindim şimdi yanma olur çok normal Zaman'la sen gevşemeyi öğrendikçe geçecek okizlarrrrr bi mucize oldu penisin tamamini icime alabildimtam 1 yil 5 ay 13 gun sonra hemde 4 kere cikartip geri soktum ama esimin git gel yapmasina izin vermedim cunku cok yanmam oldu.burdaki herkesten rabbim razi olsun. dediklerinizi yaptim tam acidigi an ikindim ve bi baktim penis girmiss
Tebrik ederim. Maşallahhh :) darısı bize inşallah.kizlarrrrr bi mucize oldu penisin tamamini icime alabildimtam 1 yil 5 ay 13 gun sonra hemde 4 kere cikartip geri soktum ama esimin git gel yapmasina izin vermedim cunku cok yanmam oldu.burdaki herkesten rabbim razi olsun. dediklerinizi yaptim tam acidigi an ikindim ve bi baktim penis girmiss
unut öyle şeyleri aklına getirme şimdi 2 3 gün ara verin sonra dvm edersiniz :)insallah canim.git gel yapamadim.zarin yara olan yeri agri yapti..
Canım benimde zar hala duruyo ki doktor 3 parmak bile soktu. Penis kadar nerdeyse 3 parmak. Yinede zar duruyomuş öyle dedi. Herkesin birbrinden farklıdır.Ama zar vajinanın onunde başı bile girse bozuluyor diye biliyorum.cunku brnim yarisi falan degil ucu girdi kan geldi ben zar gitti diye dusundum simdi bunu okuyunca acaba zedelenmismidir ki diye dusunmeye başladım.
nerdeyse agliycam.inanamiyorum. benki kan aldirirken bayilan igne vurulunca aglayan kiz.sonunda kadin oldumunut öyle şeyleri aklına getirme şimdi 2 3 gün ara verin sonra dvm edersiniz :)
doğru kiminin doğumda zarı bozuluyomuş duymuştum bendeCanım benimde zar hala duruyo ki doktor 3 parmak bile soktu. Penis kadar nerdeyse 3 parmak. Yinede zar duruyomuş öyle dedi. Herkesin birbrinden farklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?