Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de senin durumundayım canım yalnız değilsin

Tebrik ederim... Zamanla oturacak ilk zamanlar hic alisamayacak gibi geliyoda alisiyor

Anlamadım penis yariya kadar girdigi halde zar hala duruyormu

Oleeeeeeey
Hadi bakalım darısı diğer meleklerin başına inşallah

Tebrik ederim darısı bize insallah

cok sevindim canım gözün aydın. böyle kurtulanları görünce ben de umutlanıyorum :) nasıl hissettin acı falan oldu mu

nasil oldu anlamadim esim deneyelim dedi bende yok dedim.1 kere denedik olmadi kustu gitti.sonra ben orayi iyice vazelinledim.esime sen karisma ben kendim yerlestircem dedim.bi an acidi sonra ikindim bi baktim girmis.inanmafim bi daha yaptim yine oldu.kizlar size tavsiyem emla krem gibi uyusturucu kremler kullanmayin.en azindan bende ise yaramadi.ilk defa emla surmedim ve oldu o krem beni daha cok yakiyodu

ayy canım hadi gözün aydın tatlımmm çook sevindim bak yaptın işte,olsun git gellerde olur zamanla bunu yapabildin ya gerisi gelir artık rahat ol kasma artık

Can'ım sende çok çekmişsşn ya okuyunca çok üzüldüm hepimiz ne zorluklardan geçmişiz hepimiz hikayesi farklı ama hepsinin de içinde acı var Allah yardım etsin inşallah en kısa sürede kurtulursun sen ve tüm arkadaşlarım

Zar hala durabilir cunku yariya kadar girdigini sandigimiz penisi disardan yari gibi geliyor iceride daha yolu var tamAmi girdiginde git gel yapildiginda yok olur zar benim 2-3 de gitti kizlik hic farketmedim bile
Ama zar vajinanın onunde başı bile girse bozuluyor diye biliyorum.cunku brnim yarisi falan degil ucu girdi kan geldi ben zar gitti diye dusundum simdi bunu okuyunca acaba zedelenmismidir ki diye dusunmeye başladım.

Çok çok tebrik ediyorum çok sevindim şimdi yanma olur çok normal Zaman'la sen gevşemeyi öğrendikçe geçecek o

Tebrik ederim. Maşallahhh :) darısı bize inşallah.

Ama zar vajinanın onunde başı bile girse bozuluyor diye biliyorum.cunku brnim yarisi falan degil ucu girdi kan geldi ben zar gitti diye dusundum simdi bunu okuyunca acaba zedelenmismidir ki diye dusunmeye başladım.
Canım benimde zar hala duruyo ki doktor 3 parmak bile soktu. Penis kadar nerdeyse 3 parmak. Yinede zar duruyomuş öyle dedi. Herkesin birbrinden farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…