Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

insallah canim.git gel yapamadim.zarin yara olan yeri agri yapti..
Canim cooook tebrik ederim seni ne guzel kurtuldun bu dertten nolur bana da yardim et senle ayni asamadaydik bizde biraz once denedik olmadi esim kustu konusmuyo benle yalvaririm bana da akil ver cok caresizim herseyi yapiorm sadece p..s basi ilersi olmuo duvar duvarr....

Bende aynı işte. Kasılıyorum daralıyorum olmuooı ilersi. Bizde biraz önce denedik olmadı. Ben gittim ağladım banyoda

Canım benimde zar hala duruyo ki doktor 3 parmak bile soktu. Penis kadar nerdeyse 3 parmak. Yinede zar duruyomuş öyle dedi. Herkesin birbrinden farklıdır.
Tabiki esnek olup hic kan gelmeyen duran dogumda zari giden var ne bileyim suphelendim yarida bisey olmayipta benim ucun degmesiyle hemen gitmis olabilir mi ben rahat rahat kan geldi gitti diyordum

Canim oyle dusunme bnde bi hafta oncesine kadar oyleydim dusun asla yapamam diyip duruyodum ama suan es denemesindeyim tabi yapamadik ama yapicam sagolsun anlayissin kaynanam geldi oturdu sinir seyler

canim benim de esim kustu gitti.1 saat tek basima yatakta oturdum.vajinami iyice vazelinledim.aglama dedim kendime.yeter bu cektigin.esim geldi dedimki hic biseye karisma ben penisi yerlestircem dedim.sonra baktim yine o duvar tam esim kizacakti ki burda yazilanlari hatirladim ikindim var gucumle bi baktimki penis gidiyoooo sonra tekrar yaptim yine zorlaninca ikindim.en son asagiya gectim misyoner pozisyonda penisi yerlestirip ikindim

Yanlış anlasilma olmasın arkadasin lafına suphelenmedim ben zarim gitti diye emindim kanı gorunce simdi gitmemis olmasndan suphelendim belkide zedelendi bilmiyorum

Yaaaaa ben neden yapamiyorum her pozisyonda denedim olmuyo misyonerde bacaklarini yukarda tuttunmu ben insiriypm bacaklarini gelmesine izin vermiyorm ittirirkende asagi kayiyo genelde tam giduo sanarken bi bakiom asagi kayiyomus

Yaaaaa ben neden yapamiyorum her pozisyonda denedim olmuyo misyonerde bacaklarini yukarda tuttunmu ben insiriypm bacaklarini gelmesine izin vermiyorm ittirirkende asagi kayiyo genelde tam giduo sanarken bi bakiom asagi kayiyomus
canim en kolayi esin uzansin sen ustune otur.ben ilk oyle yaptim sonra gaza gelip misyonere gectim.kendin yerlestir.esine birakma.

Kizlar bugun esli denemeye gectim egzersizleri hep koltugun kenarina oturup yapiyodum esli denemeyide oyle yapmaya calistik olmadi zaten deneme ortasinda kaynanam gldi anlayissiz bi sekilde oturup kaldi gicik oluyorum bunlara. Ayrica bn hala yatakta yada koltukta yatip bacaklarimi acamiyorum bunun icinn napmaliyim

Canım pozisyon degisin sürekli biz defalarca aynı pozisyonda denedik hep duvar var dedik ama birinde tesadüfen bulduk gerçi tekrar denemedik yine olur mu merak ediyorum

Canım çok zor biliyorum 9 aydır çok ağladım kaç kez buradakileri ağlayarak okudum ama bunu az az yenmek lazım dün doktor alttan muayene ederken resmen öldüm ve dedimki aylarca acıyacak diye aylarca bişey yapamadım bak ölünmüyor ve ordan çıkıp işe gittim nolur azıcık gözünü karart
Buarada ağrı iltihap tan dolayi oldu normalde böyle açımaz
Ben bacaklarimi acip yukarı kaldırdım onu da dene bende üste gecemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…