- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.021
Canim cooook tebrik ederim seni ne guzel kurtuldun bu dertten nolur bana da yardim et senle ayni asamadaydik bizde biraz once denedik olmadi esim kustu konusmuyo benle yalvaririm bana da akil ver cok caresizim herseyi yapiorm sadece p..s basi ilersi olmuo duvar duvarr....insallah canim.git gel yapamadim.zarin yara olan yeri agri yapti..
kına yak kız ne ağlamadı sevinn gelin oldun :)nerdeyse agliycam.inanamiyorum. benki kan aldirirken bayilan igne vurulunca aglayan kiz.sonunda kadin oldum
Bende aynı işte. Kasılıyorum daralıyorum olmuooı ilersi. Bizde biraz önce denedik olmadı. Ben gittim ağladım banyodaCanim cooook tebrik ederim seni ne guzel kurtuldun bu dertten nolur bana da yardim et senle ayni asamadaydik bizde biraz once denedik olmadi esim kustu konusmuyo benle yalvaririm bana da akil ver cok caresizim herseyi yapiorm sadece p..s basi ilersi olmuo duvar duvarr....
Tabiki esnek olup hic kan gelmeyen duran dogumda zari giden var ne bileyim suphelendim yarida bisey olmayipta benim ucun degmesiyle hemen gitmis olabilir mi ben rahat rahat kan geldi gitti diyordumCanım benimde zar hala duruyo ki doktor 3 parmak bile soktu. Penis kadar nerdeyse 3 parmak. Yinede zar duruyomuş öyle dedi. Herkesin birbrinden farklıdır.
Canim oyle dusunme bnde bi hafta oncesine kadar oyleydim dusun asla yapamam diyip duruyodum ama suan es denemesindeyim tabi yapamadik ama yapicam sagolsun anlayissin kaynanam geldi oturdu sinir seylerTebrik ederim seni cnm maşallah... Benim egzersiz yapacak bile cesaretim yok nolcak boyle bilmiyorum masallah herkes bi sekilde yol kattetti es denemesine geçemese de cogu arkadas egzersizni tamamladi cok şükür ama ben yolun basinda bile degilim sanırım burda en vahim durumda olan benim şuan
Nolucak bilmiyorum tukendim artik onceden olmayinca kavga ederdik artik onu bile yapmiyoruzBende aynı işte. Kasılıyorum daralıyorum olmuooı ilersi. Bizde biraz önce denedik olmadı. Ben gittim ağladım banyoda
canim benim de esim kustu gitti.1 saat tek basima yatakta oturdum.vajinami iyice vazelinledim.aglama dedim kendime.yeter bu cektigin.esim geldi dedimki hic biseye karisma ben penisi yerlestircem dedim.sonra baktim yine o duvar tam esim kizacakti ki burda yazilanlari hatirladim ikindim var gucumle bi baktimki penis gidiyooooCanim cooook tebrik ederim seni ne guzel kurtuldun bu dertten nolur bana da yardim et senle ayni asamadaydik bizde biraz once denedik olmadi esim kustu konusmuyo benle yalvaririm bana da akil ver cok caresizim herseyi yapiorm sadece p..s basi ilersi olmuo duvar duvarr....
Yaaaaa ben neden yapamiyorum her pozisyonda denedim olmuyo misyonerde bacaklarini yukarda tuttunmu ben insiriypm bacaklarini gelmesine izin vermiyorm ittirirkende asagi kayiyo genelde tam giduo sanarken bi bakiom asagi kayiyomuscanim benim de esim kustu gitti.1 saat tek basima yatakta oturdum.vajinami iyice vazelinledim.aglama dedim kendime.yeter bu cektigin.esim geldi dedimki hic biseye karisma ben penisi yerlestircem dedim.sonra baktim yine o duvar tam esim kizacakti ki burda yazilanlari hatirladim ikindim var gucumle bi baktimki penis gidiyoooosonra tekrar yaptim yine zorlaninca ikindim.en son asagiya gectim misyoner pozisyonda penisi yerlestirip ikindim
Sagolasin canim Allah razi olsunCan'ım sende çok çekmişsşn ya okuyunca çok üzüldüm hepimiz ne zorluklardan geçmişiz hepimiz hikayesi farklı ama hepsinin de içinde acı var Allah yardım etsin inşallah en kısa sürede kurtulursun sen ve tüm arkadaşlarım
canim en kolayi esin uzansin sen ustune otur.ben ilk oyle yaptim sonra gaza gelip misyonere gectim.kendin yerlestir.esine birakma.Yaaaaa ben neden yapamiyorum her pozisyonda denedim olmuyo misyonerde bacaklarini yukarda tuttunmu ben insiriypm bacaklarini gelmesine izin vermiyorm ittirirkende asagi kayiyo genelde tam giduo sanarken bi bakiom asagi kayiyomus
Ustte hic alamiomkicanim en kolayi esin uzansin sen ustune otur.ben ilk oyle yaptim sonra gaza gelip misyonere gectim.kendin yerlestir.esine birakma.
Ustte hic alamiomki[/QUOcanim alabilirsin inan kendine
Canım pozisyon degisin sürekli biz defalarca aynı pozisyonda denedik hep duvar var dedik ama birinde tesadüfen bulduk gerçi tekrar denemedik yine olur mu merak ediyorumKizlar bugun esli denemeye gectim egzersizleri hep koltugun kenarina oturup yapiyodum esli denemeyide oyle yapmaya calistik olmadi zaten deneme ortasinda kaynanam gldi anlayissiz bi sekilde oturup kaldi gicik oluyorum bunlara. Ayrica bn hala yatakta yada koltukta yatip bacaklarimi acamiyorum bunun icinn napmaliyim
Siz hangi pozisyonda yaptiniz cnm bn alttan baska hicbi pozisyonda yapamiyorum bacaklarimi acamiyorum oylece uzaniyorumCanım pozisyon degisin sürekli biz defalarca aynı pozisyonda denedik hep duvar var dedik ama birinde tesadüfen bulduk gerçi tekrar denemedik yine olur mu merak ediyorum
Tebrik ederim canimmmmmmm nasil yaptin hangi pozisyonda basardinkizlar esim coktann uyudu ben heyecandan uyuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?