Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikler doğru yere yapılınca kolayca olur. Bundan sonrakinde git gel yapmaya çalışın ıslandıkça acı yanma falan geçer.

Iste bna bacak acmak olum gibi geliyor

Tebrikler doğru yere yapılınca kolayca olur. Bundan sonrakinde git gel yapmaya çalışın ıslandıkça acı yanma falan geçer.
Tebrikler canim her basaranla cok mutlu oluyorum bu vesileyle henüz bu yolda olanlara soyluyorum vazgecmeyin ve burda okudugunuz pek cok yolu deneyin iste böyle iyi haberlergelecek ondan sonra. ben burayi kesfettikten sonra bikac ay icinde yendim. Aslinda icinize herhangi bisey bi parmak bile aldimtan sonra vajinism7s saglam sarsiliyo geriye sadece egzersizle genislemek kaliyo.

Canim cok tesekkur ederim simdi reglim birkac gun sonra bitince hemen baslayacagim en ince muma bir iki kat pecete sarip ilk aparati yapacagim insallah dua edin

Aslında eşli egzersizler daha iyi arkadaşlar. Çünkü vajinismus sadece bayanların değil çiftlerin sorunu diyolar ya gerçekten öyle. Eşlerimiz afedersiniz hayvan olsalardı. Çoktan sokmuşlardı kötü tabir oldu ama. Kendi eşimden biliyorum. Ben kastıkça bişi yaptığını düşünerek oda korkuyo. Ama parmağını sokmaya başlayınca sanki oda rahatlamaya başlıo gibi. Onlarda tedirgin kmbilir neler hissediyolar. Allah yardımcımız olsun

Merhaba. Ben 2010 da evlendim ama ıkı sene ilşkıye gıremedim ne ucu girdi nede kalanı. Eşim bana deger verirdi her akşam olmasını isterdi ama ben korkuyordum yaklaşamıyodm.sarılıp yatardı. Onlar neden hayvanlaşsın ki bi anda?? neden kendi karakterinden ödün versin?herşey bayanda bitiyor. Bu hastalığa sahp olan bütün kadınlarn kocaları dünyanın en vefakar en merhametli eşleri bence. Senin gönlün olmadan penisi elle kavramadn nasıl yerlştrck oraya.?
Neyse ıkı sene sonra bu site sayesinde bende yenenlerdenim. Ama şöyle oldu kendi serce parmağmla orayı tanıdım.derinliği genişliği vs. Ikı gün sonra eşim parmağıyla baktı aci filan olmadı. Sonra denemeye gectk bi kerede oldu. Karar verin yapın ucunda ölüm yok. Anne olamayacağımı düşünen ben bır yasında evlat sahibiyim. Allah ım isteyen herkese versin ve bu hastalığı kmsenin başına vermesin..

Sorusu olan sorabilir. Ben ki yaptktan sonra herkes yapar. Çünkü vajınal muayene bile olamamıştım i.oyle kı korkularım vardı. Yaşım 25 bu arada. Çekinmeden sorun bu kara günlerinz yerini aydınlığa Bırakck inşallah

İyi gecelr bende 5 yıllık evlym ve bu kabus artık bitsn istorum bugün muayene oldum yıllar sonra o da ultrasonla kan tahlili ve hiç IR fiziksel sorun yok çok sukur enjektorle vajinadan spermleri bıraktım 2 aydır böyle denedim ama tutmadi spermler ölüyor muş yine parmağa muma devam beni bırakmayın ben kendimi bu kadar kararli ilk kez görüyorum
Size tebrikler ....

Ama zar vajinanın onunde başı bile girse bozuluyor diye biliyorum.cunku brnim yarisi falan degil ucu girdi kan geldi ben zar gitti diye dusundum simdi bunu okuyunca acaba zedelenmismidir ki diye dusunmeye başladım.
Yok canim rahim zedelenmemistir rahim girisine kadar gitti demekki penis bozuldu kendini tedirgin etme canim rahat ol...

Egzersize devam et canım çözülmeyecek bi sorun değil yapamasam ben yapamazdim dokunamiyordum bile Egzersize ilk başladığımda sürekli agliyordum yapamicam diye bırakıp duruyordum ama yaptıkça beyin alisiyor şimdi calismadigim erteledigim boşa kendimi eşimi uzdugum günlere üzülüyorum herkes yapabilir sakin vazgecmeyin

Ayni durum adam diyoki oyle bi kapatiyonki nasil geliyim
Kizlar ben aşmama ragmen beynim o an hazir degilse halq kasiyorum kendimi alt pozisyonda . Kendim yerlestiriyorum . Size tavsiyem yok yapamiyorum ustte demeyin evet yonü ayarlamak en basta zor ama penis her haluksrda giriyo o yuzden ikının ve ilerletin kendiniz en rahat o sekilde güc sizde oluyor

Hadiiii gozunnnn aydiiinnnnn cok sevindim canimmmm hosgeldinnn aramizaa darisi digerr kizlaraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…