- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.041
Tebriklerkizlarrrrr bi mucize oldu penisin tamamini icime alabildimtam 1 yil 5 ay 13 gun sonra hemde 4 kere cikartip geri soktum ama esimin git gel yapmasina izin vermedim cunku cok yanmam oldu.burdaki herkesten rabbim razi olsun. dediklerinizi yaptim tam acidigi an ikindim ve bi baktim penis girmiss
Iste bna bacak acmak olum gibi geliyorCanım çok zor biliyorum 9 aydır çok ağladım kaç kez buradakileri ağlayarak okudum ama bunu az az yenmek lazım dün doktor alttan muayene ederken resmen öldüm ve dedimki aylarca acıyacak diye aylarca bişey yapamadım bak ölünmüyor ve ordan çıkıp işe gittim nolur azıcık gözünü karart
Buarada ağrı iltihap tan dolayi oldu normalde böyle açımaz
Ben bacaklarimi acip yukarı kaldırdım onu da dene bende üste gecemiyordum
Iste bna bacak acmak olum gibi geliyor
Ayni durum adam diyoki oyle bi kapatiyonki nasil geliyimBacaklarımı öyle bir kasıyorumki. Bacak kaslarım geliştioff gülüyorum ağlancak halime. Bacak açabilsem keşke
Tebrikler canim her basaranla cok mutlu oluyorum bu vesileyle henüz bu yolda olanlara soyluyorum vazgecmeyin ve burda okudugunuz pek cok yolu deneyin iste böyle iyi haberlergelecek ondan sonra. ben burayi kesfettikten sonra bikac ay icinde yendim. Aslinda icinize herhangi bisey bi parmak bile aldimtan sonra vajinism7s saglam sarsiliyo geriye sadece egzersizle genislemek kaliyo.Tebriklerdoğru yere yapılınca kolayca olur. Bundan sonrakinde git gel yapmaya çalışın ıslandıkça acı yanma falan geçer.
canim esim uzandi bende uste ciktim kendim yerlestirdim penisi.Tebrik ederim canimmmmmmm nasil yaptin hangi pozisyonda basardin
Bacaklarımı öyle bir kasıyorumki. Bacak kaslarım geliştioff gülüyorum ağlancak
Anladım canım nekadarlik evlisin
canım ben mumla başardım,sende mum al istersen en incesinden başla muma önce pamuk sar pamukladıktan sonra prezervatif geçir,sonra onu ister kremle istersen bebe yağıyla yağla,yavaş yavaş alıştıra alıştıra sokmaya çalış,sokamazsan üzülme strese girme benimde hemen öle pat diye olmadı sokamadım ilerledikçe yaptıkça oluyo üstüne git asla pes etme başaracaksın inşallah sende
Merhaba. Ben 2010 da evlendim ama ıkı sene ilşkıye gıremedim ne ucu girdi nede kalanı. Eşim bana deger verirdi her akşam olmasını isterdi ama ben korkuyordum yaklaşamıyodm.sarılıp yatardı. Onlar neden hayvanlaşsın ki bi anda?? neden kendi karakterinden ödün versin?herşey bayanda bitiyor. Bu hastalığa sahp olan bütün kadınlarn kocaları dünyanın en vefakar en merhametli eşleri bence. Senin gönlün olmadan penisi elle kavramadn nasıl yerlştrck oraya.?Aslında eşli egzersizler daha iyi arkadaşlar. Çünkü vajinismus sadece bayanların değil çiftlerin sorunu diyolar ya gerçekten öyle. Eşlerimiz afedersiniz hayvan olsalardı. Çoktan sokmuşlardı kötü tabir oldu ama. Kendi eşimden biliyorum. Ben kastıkça bişi yaptığını düşünerek oda korkuyo. Ama parmağını sokmaya başlayınca sanki oda rahatlamaya başlıo gibi. Onlarda tedirgin kmbilir neler hissediyolar. Allah yardımcımız olsun
Yok canim rahim zedelenmemistir rahim girisine kadar gitti demekki penis bozuldu kendini tedirgin etme canim rahat ol...Ama zar vajinanın onunde başı bile girse bozuluyor diye biliyorum.cunku brnim yarisi falan degil ucu girdi kan geldi ben zar gitti diye dusundum simdi bunu okuyunca acaba zedelenmismidir ki diye dusunmeye başladım.
Egzersize devam et canım çözülmeyecek bi sorun değil yapamasam ben yapamazdim dokunamiyordum bile Egzersize ilk başladığımda sürekli agliyordum yapamicam diye bırakıp duruyordum ama yaptıkça beyin alisiyor şimdi calismadigim erteledigim boşa kendimi eşimi uzdugum günlere üzülüyorum herkes yapabilir sakin vazgecmeyinİyi gecelr bende 5 yıllık evlym ve bu kabus artık bitsn istorum bugün muayene oldum yıllar sonra o da ultrasonla kan tahlili ve hiç IR fiziksel sorun yok çok sukur enjektorle vajinadan spermleri bıraktım 2 aydır böyle denedim ama tutmadi spermler ölüyor muş yine parmağa muma devam beni bırakmayın ben kendimi bu kadar kararli ilk kez görüyorum
Size tebrikler ....
Cok sagol canım ins oyledir az kan geldi basta sonra cogaldi.cok geldigine gore zedelenmemistir bencede oyle umut ediyorumYok canim rahim zedelenmemistir rahim girisine kadar gitti demekki penis bozuldu kendini tedirgin etme canim rahat ol...
Kizlar ben aşmama ragmen beynim o an hazir degilse halq kasiyorum kendimi alt pozisyonda . Kendim yerlestiriyorum . Size tavsiyem yok yapamiyorum ustte demeyin evet yonü ayarlamak en basta zor ama penis her haluksrda giriyo o yuzden ikının ve ilerletin kendiniz en rahat o sekilde güc sizde oluyorAyni durum adam diyoki oyle bi kapatiyonki nasil geliyim
Hadiiii gozunnnn aydiiinnnnn cok sevindim canimmmm hosgeldinnn aramizaa darisi digerr kizlaraacanim benim de esim kustu gitti.1 saat tek basima yatakta oturdum.vajinami iyice vazelinledim.aglama dedim kendime.yeter bu cektigin.esim geldi dedimki hic biseye karisma ben penisi yerlestircem dedim.sonra baktim yine o duvar tam esim kizacakti ki burda yazilanlari hatirladim ikindim var gucumle bi baktimki penis gidiyoooosonra tekrar yaptim yine zorlaninca ikindim.en son asagiya gectim misyoner pozisyonda penisi yerlestirip ikindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?