Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlar nasılsınız çalışmalar nasıl gidio..sakın pes etmeyınn..

müjdeli haberi sizede vermek istedim.. kızlar HAMİLEYİM.. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..
ben 2 sene vaji ile ugraştım.. 13. 8. 2015 de yendim ve suan hamileyim.. kızlar hepiniiz yeneceksiniz sakın vazgecmeyın umutsuzluga düşmeyin.. 2 sene önceye kadar hep bende anne olabilecekmıyım hamile olabılecekmıyım dıodum.. vee elhamdülillah oldu :) darısı başınuıza :) sakınnn pes etmeyin.. ben vajınama bakmaya korklardım.. ben yaptıysam sızde yaparsınız..

canim tebrik ederim.cok sukur vajiyi yenip hamile kalmak ne guzel bi duygu.

Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına
Darısı başımıza

Çok tebrik ederim.. Allah tamamına erdirsin isteyenlere de nasip olsun İnşallah

tebrik ederim aferinnn

adetim yeni bitti. tekrar deniycez. hafif bir korku var. ama yaparım heralde

Gunaydin canim nasil yaptiniz hangi pozisyonda bnde es denemesine gectim ama bacaklarimi acamiyorum

.
Tebrik ederimm cok sevindim senin adina yenipte isteyenlerdendin saglikla kucagina alirsin insallah Allah tamamina erdirsin :)
Seninde moralini bozmak istemem ama dun kadin doktoruna gittim baska sebepten dolayi laf arasinda sordum bir gun yenipte hamile kalirsam normal basarabilirmiyim diye kadin direk umutsuz konustu mumkun degil gibisinden cok moralimi bozdu ya..

Allah bağışlasın evladınızı bende 2010 da evlendim bu yıl yendim çok uzun sürdü benim çilem... Ne güzel bi evladınız var artık bende istiyorum inşallah darısı bizlere..

öyle birşey yok canım bence doktorunu değiştir ben yenmeden hamile kaldım ve 5 aylıkta olsa normal doğum yaptım doktorun iyiyse seni rahatlatabiliyorsa normal doğum çok rahat yapabilirsin senin kimseden bir eksiğin yok zira hiç birimizin yok o nasıl bişey kusura bakma ama doktoruna çok sinir oldum şuanda

Ilk defa gittim o bayana hani iyi bi ozel hastanenin doktoruydu haliyle durumumdan bahsettim sirf merak ettigim icin sordum direkt olumsuz cevap belki o da hakliydi cok aciya dayanabilsem zaten bu isi basarirdim ki dogum kat kat fazlasi.. Cok uzuldum bisey yasamak gelecegimizi bile nasil etkiliyor..

canım bu kadar umutsuz olmamak lazım bende senin gibi düşünüyordum ama bende doğumdan sonra yendim her şerde bir hayır vardır dedim ama dediğim gibi sen kendine güveneceksin ki zor olanı başarabilesin

sagol cnm..
normal başarabilirmiyim derken orasını anlamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…