- 24 Kasım 2015
- 139
- 168
- 23
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.061
Canim cok sevindim boyle devam et kurban oldugum Allah hepimizin yardimcisi olsunCok şükür RABBIM'e mum egzersizimi yaptim hem de penise yakin kalınlıktaBayanlaz arkadaşım Rabbim senden ve tüm destekçi arkadaşlardan razı olsun
Evet duruyo yani ben öyle biliyorum hiç bişey gelmediAnlamadım penis yariya kadar girdigi halde zar hala duruyormu
Canim benim tam kanamam iliski esnasinda esim tamamjnj bi kac kere ard arda sokunca oldu aeninde geri de olabilir benim gibi zarinEvet duruyo yani ben öyle biliyorum hiç bişey gelmedi
Benim ucunun girmesiyle gitti senin esnek olabilir ondandirEvet duruyo yani ben öyle biliyorum hiç bişey gelmedi
canim tebrik ederim.cok sukur vajiyi yenip hamile kalmak ne guzel bi duygu.günaydın kızlar nasılsınız çalışmalar nasıl gidio..sakın pes etmeyınn..
müjdeli haberi sizede vermek istedim.. kızlar HAMİLEYİM.. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..
ben 2 sene vaji ile ugraştım.. 13. 8. 2015 de yendim ve suan hamileyim.. kızlar hepiniiz yeneceksiniz sakın vazgecmeyın umutsuzluga düşmeyin.. 2 sene önceye kadar hep bende anne olabilecekmıyım hamile olabılecekmıyım dıodum.. vee elhamdülillah oldu :) darısı başınuıza :) sakınnn pes etmeyin.. ben vajınama bakmaya korklardım.. ben yaptıysam sızde yaparsınız..
Tebrik ederim canım çok sevindim senin adınagünaydın kızlar nasılsınız çalışmalar nasıl gidio..sakın pes etmeyınn..
müjdeli haberi sizede vermek istedim.. kızlar HAMİLEYİM.. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..
ben 2 sene vaji ile ugraştım.. 13. 8. 2015 de yendim ve suan hamileyim.. kızlar hepiniiz yeneceksiniz sakın vazgecmeyın umutsuzluga düşmeyin.. 2 sene önceye kadar hep bende anne olabilecekmıyım hamile olabılecekmıyım dıodum.. vee elhamdülillah oldu :) darısı başınuıza :) sakınnn pes etmeyin.. ben vajınama bakmaya korklardım.. ben yaptıysam sızde yaparsınız..
günaydın kızlar nasılsınız çalışmalar nasıl gidio..sakın pes etmeyınn..
tebrik ederim aferinnnkizlarrrrr bi mucize oldu penisin tamamini icime alabildimtam 1 yil 5 ay 13 gun sonra hemde 4 kere cikartip geri soktum ama esimin git gel yapmasina izin vermedim cunku cok yanmam oldu.burdaki herkesten rabbim razi olsun. dediklerinizi yaptim tam acidigi an ikindim ve bi baktim penis girmiss
adetim yeni bitti. tekrar deniycez. hafif bir korku var. ama yaparım heraldeYaaa biz nasılda kendimizi korkutuyoruz değilmi ? İlişkide böyle canım o acır macır lafları hikaye zevk verir doğru bir cinsellikte acı yoktur varsa kasmaktandır kendi sıkıyosundur enfeksiyondur mantardır.... Şu an ne durumdasın ?
Gunaydin canim nasil yaptiniz hangi pozisyonda bnde es denemesine gectim ama bacaklarimi acamiyorumSorusu olan sorabilir. Ben ki yaptktan sonra herkes yapar. Çünkü vajınal muayene bile olamamıştım i.oyle kı korkularım vardı. Yaşım 25 bu arada. Çekinmeden sorun bu kara günlerinz yerini aydınlığa Bırakck inşallah
.günaydın kızlar nasılsınız çalışmalar nasıl gidio..sakın pes etmeyınn..
Allah bağışlasın evladınızı bende 2010 da evlendim bu yıl yendim çok uzun sürdü benim çilem... Ne güzel bi evladınız var artık bende istiyorum inşallah darısı bizlere..Merhaba. Ben 2010 da evlendim ama ıkı sene ilşkıye gıremedim ne ucu girdi nede kalanı. Eşim bana deger verirdi her akşam olmasını isterdi ama ben korkuyordum yaklaşamıyodm.sarılıp yatardı. Onlar neden hayvanlaşsın ki bi anda?? neden kendi karakterinden ödün versin?herşey bayanda bitiyor. Bu hastalığa sahp olan bütün kadınlarn kocaları dünyanın en vefakar en merhametli eşleri bence. Senin gönlün olmadan penisi elle kavramadn nasıl yerlştrck oraya.?
Neyse ıkı sene sonra bu site sayesinde bende yenenlerdenim. Ama şöyle oldu kendi serce parmağmla orayı tanıdım.derinliği genişliği vs. Ikı gün sonra eşim parmağıyla baktı aci filan olmadı. Sonra denemeye gectk bi kerede oldu. Karar verin yapın ucunda ölüm yok. Anne olamayacağımı düşünen ben bır yasında evlat sahibiyim. Allah ım isteyen herkese versin ve bu hastalığı kmsenin başına vermesin..
.
Tebrik ederimm cok sevindim senin adina yenipte isteyenlerdendin saglikla kucagina alirsin insallah Allah tamamina erdirsin :)
Seninde moralini bozmak istemem ama dun kadin doktoruna gittim baska sebepten dolayi laf arasinda sordum bir gun yenipte hamile kalirsam normal basarabilirmiyim diye kadin direk umutsuz konustu mumkun degil gibisinden cok moralimi boseninzdu ya..
Ilk defa gittim o bayana hani iyi bi ozel hastanenin doktoruydu haliyle durumumdan bahsettim sirf merak ettigim icin sordum direkt olumsuz cevap belki o da hakliydi cok aciya dayanabilsem zaten bu isi basarirdim ki dogum kat kat fazlasi.. Cok uzuldum bisey yasamak gelecegimizi bile nasil etkiliyor..öyle birşey yok canım bence doktorunu değiştir ben yenmeden hamile kaldım ve 5 aylıkta olsa normal doğum yaptım doktorun iyiyse seni rahatlatabiliyorsa normal doğum çok rahat yapabilirsin senin kimseden bir eksiğin yok zira hiç birimizin yok o nasıl bişey kusura bakma ama doktoruna çok sinir oldum şuanda
Ilk defa gittim o bayana hani iyi bi ozel hastanenin doktoruydu haliyle durumumdan bahsettim sirf merak ettigim icin sordum direkt olumsuz cevap belki o da hakliydi cok aciya dayanabilsem zaten bu isi basarirdim ki dogum kat kat fazlasi.. Cok uzuldum bisey yasamak gelecegimizi bile nasil etkiliyor..
Bravo valla çok azimlisiniz tebrik ediyorum inşallah mutlu haber verirsiniz bu hafta :)Kizlarrr bn bu isi bitircem bi hafta olmadan kalin muma gectim cok rahat ypiyorum ne kdar korkuyomusum ya yonunude ogrendim cok mutluyum
sagol cnm...
Tebrik ederimm cok sevindim senin adina yenipte isteyenlerdendin saglikla kucagina alirsin insallah Allah tamamina erdirsin :)
Seninde moralini bozmak istemem ama dun kadin doktoruna gittim baska sebepten dolayi laf arasinda sordum bir gun yenipte hamile kalirsam normal basarabilirmiyim diye kadin direk umutsuz konustu mumkun degil gibisinden cok moralimi bozdu ya..
sagol cnm..
normal başarabilirmiyim derken orasını anlamadım :)
Hani vajiyi yasiyorum yensem hamile kalsam normal dogum yapabilirmiyim diye sormustsagol cnm..
normal başarabilirmiyim derken orasını anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?