- 5 Mayıs 2015
- 224
- 133
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.081
Kesinlikle herseyde bi hayir vardir buda imtihan biliyorum ama hepimizin oluyor daha bi moralinin dustugu zamanlar..insan yasamadigi seyide bilemiyor inan aklima gelmezdi ben cinsel iliskiyi basaramam ama oluyormus..canım bu kadar umutsuz olmamak lazım bende senin gibi düşünüyordum ama bende doğumdan sonra yendim her şerde bir hayır vardır dedim ama dediğim gibi sen kendine güveneceksin ki zor olanı başarabilesin
AMİN AMİN CANIM YA SENİN SÖYLEDİKLERİN TELKİN GİBİ GELDİ DÜN AKŞAM EŞİMİN AİLESİ VARDI YEMEĞE ÇAĞIRMIŞTIM. İŞDEN ÇIKTIM ONLARI AĞIRLADIM GİTTİLER. SAAT 23:00 DEN SONRA BİZ DENEME YAPTIK TABİ Kİ YİNE OLMADI SONRA ALDIM MUMU KALINLAŞTIRDIM. BAYA UĞRAŞTIM BAŞINI BİRAZ FAZLA KALIN YAPMIŞIM GİRMEDİ SONRA İNCELTTİM GİRDİ AMA GİRDİKÇE KALINDI UZUN BEYAZ MUMU YARISINDAN FAZLA ALDIM ÇOK ŞÜKÜRAyy
Canim cok sevindim boyle devam et kurban oldugum Allah hepimizin yardimcisi olsun
haaa anladımm ..hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun..Hani vajiyi yasiyorum yensem hamile kalsam normal dogum yapabilirmiyim diye sormust
bende sinir oldum.zaten psikolojimiz bozuk bide boyle seyler soylenince iyice moralimiz dusuyoöyle birşey yok canım bence doktorunu değiştir ben yenmeden hamile kaldım ve 5 aylıkta olsa normal doğum yaptım doktorun iyiyse seni rahatlatabiliyorsa normal doğum çok rahat yapabilirsin senin kimseden bir eksiğin yok zira hiç birimizin yok o nasıl bişey kusura bakma ama doktoruna çok sinir oldum şuanda
ben kurtuldum bu hastalıktan darısı isteyen herkesin başına Allah kimseyi sınamasın bu hastalıkla anesteziye deil Hera ya gittim dr şenay eserdağ tedavimi yaptı allahıma hamdu senalar olsun eşimide azarladı görümcemgillere söyledi diye kızdı kocamda doktor kızınca bana anlayışlı oldu 4 gün sonra ilişki oldu o kadar canım acıyodu kerndimi yedim bitirdim hiç deymezmiş tedavisi varmış doktorum çok iyiydi binlerce kez şükür adımı cinliye çıkarmıştı görümcemgiller nerdeyse boşanıyordum psikiatrist yeşil reçete verdi kaynanam bu kız tımarhanelik dediydi çok canımı yaktı kocamın ailesi asla affetmiycem hiçbiri deilmişim işte 4 günde herşeyi yaptım şimdi hepsi mahçup bu derdi çeken kim varsa tedavi olsun kurtulsunBen hiç duymadım doğum evinde bi kadın vardı ona gitmiştim psikolog 3 kereden fazla olmadı gidişim hiç verim alamadım senin dediğin yeri de biliyorum vaktiyle gitmeyi çok düşündüm ama hiç iyi şeyler duymadım Oray'la ilgili.
AMİN AMİN CANIM YA SENİN SÖYLEDİKLERİN TELKİN GİBİ GELDİ DÜN AKŞAM EŞİMİN AİLESİ VARDI YEMEĞE ÇAĞIRMIŞTIM. İŞDEN ÇIKTIM ONLARI AĞIRLADIM GİTTİLER. SAAT 23:00 DEN SONRA BİZ DENEME YAPTIK TABİ Kİ YİNE OLMADI SONRA ALDIM MUMU KALINLAŞTIRDIM. BAYA UĞRAŞTIM BAŞINI BİRAZ FAZLA KALIN YAPMIŞIM GİRMEDİ SONRA İNCELTTİM GİRDİ AMA GİRDİKÇE KALINDI UZUN BEYAZ MUMU YARISINDAN FAZLA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR
Bu sahane canim cok guzel gidiyosun bak isteyince saat kac olursa olsun yapiyomussun devam et canimin ici sende yapicaksin eminimAMİN AMİN CANIM YA SENİN SÖYLEDİKLERİN TELKİN GİBİ GELDİ DÜN AKŞAM EŞİMİN AİLESİ VARDI YEMEĞE ÇAĞIRMIŞTIM. İŞDEN ÇIKTIM ONLARI AĞIRLADIM GİTTİLER. SAAT 23:00 DEN SONRA BİZ DENEME YAPTIK TABİ Kİ YİNE OLMADI SONRA ALDIM MUMU KALINLAŞTIRDIM. BAYA UĞRAŞTIM BAŞINI BİRAZ FAZLA KALIN YAPMIŞIM GİRMEDİ SONRA İNCELTTİM GİRDİ AMA GİRDİKÇE KALINDI UZUN BEYAZ MUMU YARISINDAN FAZLA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR
Sagolasin canimmm yapicam yani nolursa olsun bu ay icinde bitecek bu is esim hasta o yuzden es denemesine gecemiyorum ama yapicam tek sorunum yatip bacaklarimi acamamamkBravo valla çok azimlisiniz tebrik ediyorum inşallah mutlu haber verirsiniz bu hafta :)
hepsi rezil oldu doktora gittik doktor azarladı neden söyledin anana ablana sen onlara soruyormusun nasıl ilişkiye giriyorlar diye kocamda mahçup oldu zaten 4. gün ilşkiye girebildim yendim bu derdi çeken kim varsa gitsin tedavi olsun ben hera ya gitmesem yenemezdim allah razı olsun dr süleyman eserdağ dr şenay eserdağ, melek gibin insanlar allahım çok mutluyum kocamın aylesi adımı cinliye deliye çıkardılardı ohh bitti çok şükürkeşke eşinizin ailesi bilmeseydi bende görümceme sölemiştim her gün arayıp soruyodu sonunda oldu deyip yalan sölemek zorunda kaldım.eşiniz neden bu kadar anlayışsız anlamadım ya millet yıllarca bekliyo.sevişmelerinizi uzun tutsanız belki az da olsa tatmin olur
İNŞAALLAH CANIM BENDE EŞ DENEMESİNDE SADECE O SIRADA BAŞI BİLE GİRMİYOR DUVAR OLUYORBu sahane canim cok guzel gidiyosun bak isteyince saat kac olursa olsun yapiyomussun devam et canimin ici sende yapicaksin eminim
Hicc sorma ya yani ben bi belki destek belki guven almak icin sordum konustum doktorlar cok duyarsiz hepsi ticarete dokmus vaziyetteler..bende sinir oldum.zaten psikolojimiz bozuk bide boyle seyler soylenince iyice moralimiz dusuyosen onlara inanma canım
zuzuku sen ne iyi insansın bende seni çok sevdimçok güzel yazılar okuyorum. Çok güçlü meleklersiniz. Başaracaksınız. Başaranları tebrik ediyorum. İlerleyenleri alkışlıyorum. sizleri seviyoreee
zuzuku sen ne iyi insansın bende seni çok sevdim
Es denemesine gecer gecmez eşimn üstte olduğu pozisyonda denedk. Korkma rahat ol, bacaklarını mecbur açaca. Sonra penisi elimle yavas yavaş eşim iteledi içeri çok yavaş. Eğer ıslanmışsan hemen girer olur biter qnlamazsın. Sonrakı gün de ben üstte oldum oturdm üstüne. İnsana cesaret geliyor işin kontrolünü sen eline alGunaydin canim nasil yaptiniz hangi pozisyonda bnde es denemesine gectim ama bacaklarimi acamiyorum
Allah yardimcin olsun. Sen nasıl başardın peki? Ne kadar kolaymş dedin mi sonradan?inşallah allah sanada ve burdaki herkese hayrlı evlatlar nasıp eder. Ama öncesnde herkese düzenli mutlu bir Cnsellik diliyorum. Gercekten çok önmli bşy. İnsan olduğumu daha doğrusu kadın olduğumu ve bu cinsıyetin ne kadar önmli bşy olduğunu hatrlatıyo . Birkaç denemeden sonra ılk sene hergun yapardık istisnasız. İkmzde o şeklde mutlu oluyordk başka şeyler umrmzda değildi. Sanki bu dünyaya o iş için gelmişiz gibi. Kızlar yürekten isteyin kocanıza baağlanın her isteğini yatkta yapın. Korku hiçbişeyi çözmez. Yangına körkle gidin.eminim olacakAllah bağışlasın evladınızı bende 2010 da evlendim bu yıl yendim çok uzun sürdü benim çilem... Ne güzel bi evladınız var artık bende istiyorum inşallah darısı bizlere..
Merhaba 3 sene önceki günlerm aklıma geldi. Hep bir yanım boştaydı çok gülerdm ama yatk odadı aklma gelnce de ağlardm. Hep umutsuz Çaresiz olmaktn bıkmştm. Ama birgün ya yapacam ya boşanacm dedim hakkaten baska türlü olmayacakmerhaba arkadaşlar. ben de 4,5 yıllık evliyim ve vajinismus hastasıyım. hastasıyım diyorum çünkü gerçekten hasta olduğumu düşünüyorum. eşim çok anlayışlı Allah ondan razı olsun. Onu çok seviyorum ve artık ondan bi bebeğim olsun istiyorum ama olmuyor olmuyorbeceremiyorum o ana kadar herşey çok güzel ama o an gelince istemsizce kendimi kasıyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor. eşim üzülme bidaha deneriz yeterki sen üzülme ağlama diyor ama ona da çok üzülüyorum benim yüzümden bebek sahibi olamıyor. ama onun da hakkı baba olmak ve eminim çok da iyi bi baba olur ama ben yapamıyorum işte nolur bana yardım edin psikolojim bozuldu artık sürekli ağlıyorum. ne yapmam lazım lütfen yardım edin.
ben de parmakla deneme yaptığımda yapabiliyorum ama o yatağa yattığımda o an geldiğinde herşey bambaşka bi boyut alıyor. birşey olmayacak diye kendimi ikna ediyorum bacaklarımı açmamda da sorun yok ama orası bi duvar gibi oluyor ve birleşme gerçekleşmiyor. gerçekten artık ne yapacağımı şaşırdım. bu grupta bi çok insanın bu hastalığı yendiğini gördüm bende belki başarabilirim diye düşündüm ama nerden başlasam daha iyi olur onu bilemiyorum bu nedenle sizden yardım istiyorum nolur yardım edinMerhaba 3 sene önceki günlerm aklıma geldi. Hep bir yanım boştaydı çok gülerdm ama yatk odadı aklma gelnce de ağlardm. Hep umutsuz Çaresiz olmaktn bıkmştm. Ama birgün ya yapacam ya boşanacm dedim hakkaten baska türlü olmayacak
Ve o akşm denedim oldu. Önce parmakla tanıdım canm.acımadı kendimi bıraktm kocamn kollarına devamı geliyor. İyice ıslanmak lazm,gevşemek lazm
Herşeyin bi sırası var. Unutma vajina penis için yaratılmış ve çok esnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?