- 7 Ocak 2014
- 820
- 892
- 133
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.101
Duvar mı?oyle bşy yok. Zihninde canlandırıyosn sadece. Parmakla bakıyorsn yok penisle deneyin ce neden duvar var diyorsun? tatlım tek fark var eşin kalın sonuçta hemen girmez ıyıce ısla kaygan olsun oyle bi girer ki. İkinci birlşmede nasıl old anlamazsın. Cünkü vajina kendini ayarlar onun boyutuna yada uzunluğuna göre. Özelden de yazabilirsn. İsterseniz cep veririm. Whatsapp tan yazışıtz. Yeter kı korkma cesur ol. Unutma ordn koca kafalı bebeklr çıkıyor oyle ki esnekben de parmakla deneme yaptığımda yapabiliyorum ama o yatağa yattığımda o an geldiğinde herşey bambaşka bi boyut alıyor. birşey olmayacak diye kendimi ikna ediyorum bacaklarımı açmamda da sorun yok ama orası bi duvar gibi oluyor ve birleşme gerçekleşmiyor. gerçekten artık ne yapacağımı şaşırdım. bu grupta bi çok insanın bu hastalığı yendiğini gördüm bende belki başarabilirim diye düşündüm ama nerden başlasam daha iyi olur onu bilemiyorum bu nedenle sizden yardım istiyorum nolur yardım edin
Bende parmak egzersizini esimle yapmak istiyorum kendim cesaret edemedigim icin ama ona da yaptiramiyorum. Ne kendim yapmaya ne ona yaptirmaya ne parmaga ne aparata ne de iliskiye hic birseye cesaretim yok ya hic olmazsa birinden birini yapamaz mi insan ya birisni yapabilsem belki cesaret gelecek devamını getirebilcem belki ama yok hic birisi yok işte... kendimi cok zayıf ve işe yaramaz hissediyorumMerhaba 3 sene önceki günlerm aklıma geldi. Hep bir yanım boştaydı çok gülerdm ama yatk odadı aklma gelnce de ağlardm. Hep umutsuz Çaresiz olmaktn bıkmştm. Ama birgün ya yapacam ya boşanacm dedim hakkaten baska türlü olmayacak
Ve o akşm denedim oldu. Önce parmakla tanıdım canm.acımadı kendimi bıraktm kocamn kollarına devamı geliyor. İyice ıslanmak lazm,gevşemek lazm
Herşeyin bi sırası var. Unutma vajina penis için yaratılmış ve çok esnek
evet bunları düşünüyorum kendimi ikna ediyorum ama o an geldiğinde sanki hiç kendimi telkin etmelerim olmamış gibi davranıyorum. ben neden böyleyim yaaDuvar mı?oyle bşy yok. Zihninde canlandırıyosn sadece. Parmakla bakıyorsn yok penisle deneyin ce neden duvar var diyorsun? tatlım tek fark var eşin kalın sonuçta hemen girmez ıyıce ısla kaygan olsun oyle bi girer ki. İkinci birlşmede nasıl old anlamazsın. Cünkü vajina kendini ayarlar onun boyutuna yada uzunluğuna göre. Özelden de yazabilirsn. İsterseniz cep veririm. Whatsapp tan yazışıtz. Yeter kı korkma cesur ol. Unutma ordn koca kafalı bebeklr çıkıyor oyle ki esnek
ben de senin gibi kendimi işe yaramaz ve çaresiz hissediyorum. ama burda bunu yenen çok insan var inanalım biz de başarabiliriz bence bunu. sadece nerden başlayalım onu bilmiyorumBende parmak egzersizini esimle yapmak istiyorum kendim cesaret edemedigim icin ama ona da yaptiramiyorum. Ne kendim yapmaya ne ona yaptirmaya ne parmaga ne aparata ne de iliskiye hic birseye cesaretim yok ya hic olmazsa birinden birini yapamaz mi insan ya birisni yapabilsem belki cesaret gelecek devamını getirebilcem belki ama yok hic birisi yok işte... kendimi cok zayıf ve işe yaramaz hissediyorum
canim dogru yerdesin hosgeldin eminimki en kisa zamanda yeneceksin.burda herkes senin gibi.oncelikle esine helal olsun.ben 1.5 yillik evliyim.ama su 3 aydir esim resmen cildirmisti bu konu yuzunden.surekli tartisiyoduk.dun allahin izniyle penisin tamamini aldim.hangi asamadasin tatlim egzersiz yapiyomusunmerhaba arkadaşlar. ben de 4,5 yıllık evliyim ve vajinismus hastasıyım. hastasıyım diyorum çünkü gerçekten hasta olduğumu düşünüyorum. eşim çok anlayışlı Allah ondan razı olsun. Onu çok seviyorum ve artık ondan bi bebeğim olsun istiyorum ama olmuyor olmuyorbeceremiyorum o ana kadar herşey çok güzel ama o an gelince istemsizce kendimi kasıyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor. eşim üzülme bidaha deneriz yeterki sen üzülme ağlama diyor ama ona da çok üzülüyorum benim yüzümden bebek sahibi olamıyor. ama onun da hakkı baba olmak ve eminim çok da iyi bi baba olur ama ben yapamıyorum işte nolur bana yardım edin psikolojim bozuldu artık sürekli ağlıyorum. ne yapmam lazım lütfen yardım edin.
canim milletin dediklerine kulaklarini kapat.onlar bizi iyice olumsuz etkiliyo.o millet yuzunden ben bi donem resmen depresyona girdim.sanki biz isteyerek boyle yapiyoruzbende hala egzersiz bile yapamayanlardanım sürekli yazamasam da her gün takip ediyorum burdaki arakadaşlarım hepinizden Allah razı olsun en azından okuyup umutlanıyorum moralim düzeliyo.Her seferinde bende başlıcam diyorum ama erteliyorum, egzersiz yapmadan bu işi galiba beceremicemyenen arkadaşları tebrik ediyorum Allah kimseye vermesin gerçekten ve başına gelmeyen insanlara çok basit geliyo bu olay herkese anlatamıyosun.Sürekli bebek yokmu daha lafını duymaktan ve insanlara yalan söylemekten bıktım sanki biz istemiyomusuz gibi algılanıyo.
kizlar ben ilk serce parmakla basladim hatta serce parmagin girdiginde hungur hungur agladim ama mutluluktan sizde serce parmakla baslayinben de senin gibi kendimi işe yaramaz ve çaresiz hissediyorum. ama burda bunu yenen çok insan var inanalım biz de başarabiliriz bence bunu. sadece nerden başlayalım onu bilmiyorum
canim dogru yerdesin hosgeldin eminimki en kisa zamanda yeneceksin.burda herkes senin gibi.oncelikle esine helal olsun.ben 1.5 yillik evliyim.ama su 3 aydir esim resmen cildirmisti bu konu yuzunden.surekli tartisiyoduk.dun allahin izniyle penisin tamamini aldim.hangi asamadasin tatlim egzersiz yapiyomusun[/
öncelikle çok tebrik ederim senin adına çok sevindim en kısa zamanda bi bebişin de olur inşallah :) darısı bana ve benim gibi olanlara inşallah. şu anda hangi aşamadayım onu bile bilmiyorum. bir iki kere parmakla deneme yaptım ve parmağımın bir kısmını sokabildim eşimle de denemeler yaptık bazen yarıya kadar giriş yapabiliyor ama daha fazla ilerlemiyor bazen sadece çok az bi kısmı giriyor bazen de hiç giriş sağlayamıyoruz ama sanırım kızlık zarım bozuldu çünkü bi defasında çok fazla kanamam oldu yatak kan içinde kaldı. öyle bi haldeyimki ne yapacağımı bilemiyorum sanki hergün daha kötüye gidiyorum
inşallah egzersiz yapmak işe yarıyor.üstte denemeye çalış istersen yönünü anladığın için aynısını üstte yapıcaksın aşağı indirip . aparat sokar gibi düşün. ki pns daha yumuşak bişey aparattanSagolasin canimmm yapicam yani nolursa olsun bu ay icinde bitecek bu is esim hasta o yuzden es denemesine gecemiyorum ama yapicam tek sorunum yatip bacaklarimi acamamamk
ben orta parmağımı denedim ve başarabildim ama başka bişey denemedimkizlar ben ilk serce parmakla basladim hatta serce parmagin girdiginde hungur hungur agladim ama mutluluktan sizde serce parmakla baslayin
canim zar gitmis iste.simdi o zaman srnin egzersiz yapman lazim.eger parmak itici geliyosa aparatlada yapabilirsinöncelikle çok tebrik ederim senin adına çok sevindim en kısa zamanda bi bebişin de olur inşallah :) darısı bana ve benim gibi olanlara inşallah. şu anda hangi aşamadayım onu bile bilmiyorum. bir iki kere parmakla deneme yaptım ve parmağımın bir kısmını sokabildim eşimle de denemeler yaptık bazen yarıya kadar giriş yapabiliyor ama daha fazla ilerlemiyor bazen sadece çok az bi kısmı giriyor bazen de hiç giriş sağlayamıyoruz ama sanırım kızlık zarım bozuldu çünkü bi defasında çok fazla kanamam oldu yatak kan içinde kaldı. öyle bi haldeyimki ne yapacağımı bilemiyorum sanki hergün daha kötüye gidiyorum
canim cok iyi orta parmagi yapan penisi de yapar.simdi bence 2 parmagini 1 boguma kadar yapmaya calis ama orayi iyice kauganlastir.ben orta parmağımı denedim ve başarabildim ama başka bişey denemedim
aynen canim esine birakma.kendin yap o zaman oluyorinşallah egzersiz yapmak işe yarıyor.üstte denemeye çalış istersen yönünü anladığın için aynısını üstte yapıcaksın aşağı indirip . aparat sokar gibi düşün. ki pns daha yumuşak bişey aparattan. altta yaparken de kontrol yine sende olsun. yerini sen bul elinle üzerine koy eşin ittirsin. ıslak ya da bişeyle kayganlaştırırsan kolayca oluverir :) kendine güven..
nasıl bi aparat? kusura bakmayın bu konu hakkında hiç bilgim yok o yüzden buraya yazmak istedimcanim zar gitmis iste.simdi o zaman srnin egzersiz yapman lazim.eger parmak itici geliyosa aparatlada yapabilirsin
düşününce bile bacaklarım kasıldı ama bu gece deneyecem. kayganlaştırmak için ne kullanmam lazım ben emla krem kullandım bi kaç kere ama o da çok sızlatıyocanim cok iyi orta parmagi yapan penisi de yapar.simdi bence 2 parmagini 1 boguma kadar yapmaya calis ama orayi iyice kauganlastir.
canim emla krem bana hic iyi gelmedi.bunu dun anladim.ilk defa dun surmedim onun yerine vazelin kullandim ve oldu.aynayi karsina al comel ve ikin deligi goreceksin.sonra oraya iyice vazelin sur yavasca parmagini ittir inan hic acimiyodüşününce bile bacaklarım kasıldı ama bu gece deneyecem. kayganlaştırmak için ne kullanmam lazım ben emla krem kullandım bi kaç kere ama o da çok sızlatıyo
nasıl bi aparat? kusura bakmayın bu konu hakkında hiç bilgim yok o yüzden buraya yazmak istedim[/QUOcanim internetten siparis verebilirsin.ben mumla yaptim.muma pecete sardim.ustunude strecledim.gunden gune kalinlastirdim onu
Aynen öyle valla bende kurtulduğum günden beri onuzlarımda yükle gezmiyorum çok şükür.Allah kınayan herkezi de bildiği gibi yapsın inşallahben kurtuldum bu hastalıktan darısı isteyen herkesin başına Allah kimseyi sınamasın bu hastalıkla anesteziye deil Hera ya gittim dr şenay eserdağ tedavimi yaptı allahıma hamdu senalar olsun eşimide azarladı görümcemgillere söyledi diye kızdı kocamda doktor kızınca bana anlayışlı oldu 4 gün sonra ilişki oldu o kadar canım acıyodu kerndimi yedim bitirdim hiç deymezmiş tedavisi varmış doktorum çok iyiydi binlerce kez şükür adımı cinliye çıkarmıştı görümcemgiller nerdeyse boşanıyordum psikiatrist yeşil reçete verdi kaynanam bu kız tımarhanelik dediydi çok canımı yaktı kocamın ailesi asla affetmiycem hiçbiri deilmişim işte 4 günde herşeyi yaptım şimdi hepsi mahçup bu derdi çeken kim varsa tedavi olsun kurtulsun
Çok doğru demişsin arkadasım kadın olduğumu anladım artık ömrümden ömür yedi bu illet çok şükür atlattım. Ben trsavi görmedim bigün de cesaretimi toplayarak yendim. Yendiğim gün oturup halime ağladım bunun için mi 5 yıl ziyan oldu dedim vardır onunda bi Hikmet'i.. Amin Can'ım inşallah Rabbim hepimize o şerefli annelik duygusunu tattırsın inşallah. Ve hep diyorum tüm arkadaşlarımı Rabbim bu dertten kurtarsın. Biraz cesaretle Herkezin aşacağına eminimAllah yardimcin olsun. Sen nasıl başardın peki? Ne kadar kolaymş dedin mi sonradan?inşallah allah sanada ve burdaki herkese hayrlı evlatlar nasıp eder. Ama öncesnde herkese düzenli mutlu bir Cnsellik diliyorum. Gercekten çok önmli bşy. İnsan olduğumu daha doğrusu kadın olduğumu ve bu cinsıyetin ne kadar önmli bşy olduğunu hatrlatıyo . Birkaç denemeden sonra ılk sene hergun yapardık istisnasız. İkmzde o şeklde mutlu oluyordk başka şeyler umrmzda değildi. Sanki bu dünyaya o iş için gelmişiz gibi. Kızlar yürekten isteyin kocanıza baağlanın her isteğini yatkta yapın. Korku hiçbişeyi çözmez. Yangına körkle gidin.eminim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?