Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Duvar mı?oyle bşy yok. Zihninde canlandırıyosn sadece. Parmakla bakıyorsn yok penisle deneyin ce neden duvar var diyorsun? tatlım tek fark var eşin kalın sonuçta hemen girmez ıyıce ısla kaygan olsun oyle bi girer ki. İkinci birlşmede nasıl old anlamazsın. Cünkü vajina kendini ayarlar onun boyutuna yada uzunluğuna göre. Özelden de yazabilirsn. İsterseniz cep veririm. Whatsapp tan yazışıtz. Yeter kı korkma cesur ol. Unutma ordn koca kafalı bebeklr çıkıyor oyle ki esnek

Bende parmak egzersizini esimle yapmak istiyorum kendim cesaret edemedigim icin ama ona da yaptiramiyorum. Ne kendim yapmaya ne ona yaptirmaya ne parmaga ne aparata ne de iliskiye hic birseye cesaretim yok ya hic olmazsa birinden birini yapamaz mi insan ya birisni yapabilsem belki cesaret gelecek devamını getirebilcem belki ama yok hic birisi yok işte... kendimi cok zayıf ve işe yaramaz hissediyorum

evet bunları düşünüyorum kendimi ikna ediyorum ama o an geldiğinde sanki hiç kendimi telkin etmelerim olmamış gibi davranıyorum. ben neden böyleyim yaa

ben de senin gibi kendimi işe yaramaz ve çaresiz hissediyorum. ama burda bunu yenen çok insan var inanalım biz de başarabiliriz bence bunu. sadece nerden başlayalım onu bilmiyorum

canim dogru yerdesin hosgeldin eminimki en kisa zamanda yeneceksin.burda herkes senin gibi.oncelikle esine helal olsun.ben 1.5 yillik evliyim.ama su 3 aydir esim resmen cildirmisti bu konu yuzunden.surekli tartisiyoduk.dun allahin izniyle penisin tamamini aldim.hangi asamadasin tatlim egzersiz yapiyomusun

canim milletin dediklerine kulaklarini kapat.onlar bizi iyice olumsuz etkiliyo.o millet yuzunden ben bi donem resmen depresyona girdim.sanki biz isteyerek boyle yapiyoruz esimizle kotu oluyoruz moralimiz bozuluyo ben bizi kinayanlari allaha bırakıyorum cunku bu bi hastalik.sen de uzulme kuzum bu siteyi bulduguna gore yakinda yenersin

ben de senin gibi kendimi işe yaramaz ve çaresiz hissediyorum. ama burda bunu yenen çok insan var inanalım biz de başarabiliriz bence bunu. sadece nerden başlayalım onu bilmiyorum
kizlar ben ilk serce parmakla basladim hatta serce parmagin girdiginde hungur hungur agladim ama mutluluktan sizde serce parmakla baslayin

öncelikle çok tebrik ederim senin adına çok sevindim en kısa zamanda bi bebişin de olur inşallah :) darısı bana ve benim gibi olanlara inşallah. şu anda hangi aşamadayım onu bile bilmiyorum. bir iki kere parmakla deneme yaptım ve parmağımın bir kısmını sokabildim eşimle de denemeler yaptık bazen yarıya kadar giriş yapabiliyor ama daha fazla ilerlemiyor bazen sadece çok az bi kısmı giriyor bazen de hiç giriş sağlayamıyoruz ama sanırım kızlık zarım bozuldu çünkü bi defasında çok fazla kanamam oldu yatak kan içinde kaldı. öyle bi haldeyimki ne yapacağımı bilemiyorum sanki hergün daha kötüye gidiyorum

Sagolasin canimmm yapicam yani nolursa olsun bu ay icinde bitecek bu is esim hasta o yuzden es denemesine gecemiyorum ama yapicam tek sorunum yatip bacaklarimi acamamamk
inşallah egzersiz yapmak işe yarıyor.üstte denemeye çalış istersen yönünü anladığın için aynısını üstte yapıcaksın aşağı indirip . aparat sokar gibi düşün. ki pns daha yumuşak bişey aparattan . altta yaparken de kontrol yine sende olsun. yerini sen bul elinle üzerine koy eşin ittirsin. ıslak ya da bişeyle kayganlaştırırsan kolayca oluverir :) kendine güven..

canim zar gitmis iste.simdi o zaman srnin egzersiz yapman lazim.eger parmak itici geliyosa aparatlada yapabilirsin

ay
aynen canim esine birakma.kendin yap o zaman oluyor

düşününce bile bacaklarım kasıldı ama bu gece deneyecem. kayganlaştırmak için ne kullanmam lazım ben emla krem kullandım bi kaç kere ama o da çok sızlatıyo
canim emla krem bana hic iyi gelmedi.bunu dun anladim.ilk defa dun surmedim onun yerine vazelin kullandim ve oldu.aynayi karsina al comel ve ikin deligi goreceksin.sonra oraya iyice vazelin sur yavasca parmagini ittir inan hic acimiyo

Aynen öyle valla bende kurtulduğum günden beri onuzlarımda yükle gezmiyorum çok şükür.Allah kınayan herkezi de bildiği gibi yapsın inşallah

Çok doğru demişsin arkadasım kadın olduğumu anladım artık ömrümden ömür yedi bu illet çok şükür atlattım. Ben trsavi görmedim bigün de cesaretimi toplayarak yendim. Yendiğim gün oturup halime ağladım bunun için mi 5 yıl ziyan oldu dedim vardır onunda bi Hikmet'i.. Amin Can'ım inşallah Rabbim hepimize o şerefli annelik duygusunu tattırsın inşallah. Ve hep diyorum tüm arkadaşlarımı Rabbim bu dertten kurtarsın. Biraz cesaretle Herkezin aşacağına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…