- 7 Ocak 2014
- 820
- 892
- 133
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.121
Bu kadar zayıf ve karamsar olma. Bütün dünya yapıyo bütün çocuklar bile yapıyo. 15 yaşnda yapan kızlar tanıdım her neyse. Seni üzmek niyetnde değilim. Önce bi jinekolog a git.yada en önmlisi parmakla çalş bu çk önmli ben bu şeklde yendim. Bır parmk ıkı parmak derken koca penisi aldım. Kusura bakma açıj yazdım. Dediğim gibi orayı mutlaka tanımalısın ya apartla ya patmakla. Emnm ki.senin vajınan çok esnektr. Br seferde ilşkıye girmeye müsaıttırBende parmak egzersizini esimle yapmak istiyorum kendim cesaret edemedigim icin ama ona da yaptiramiyorum. Ne kendim yapmaya ne ona yaptirmaya ne parmaga ne aparata ne de iliskiye hic birseye cesaretim yok ya hic olmazsa birinden birini yapamaz mi insan ya birisni yapabilsem belki cesaret gelecek devamını getirebilcem belki ama yok hic birisi yok işte... kendimi cok zayıf ve işe yaramaz hissediyorum
Canım sen doktora ne kadar ücret ödedn ve tedaviyi nasıl yapıorlarben kurtuldum bu hastalıktan darısı isteyen herkesin başına Allah kimseyi sınamasın bu hastalıkla anesteziye deil Hera ya gittim dr şenay eserdağ tedavimi yaptı allahıma hamdu senalar olsun eşimide azarladı görümcemgillere söyledi diye kızdı kocamda doktor kızınca bana anlayışlı oldu 4 gün sonra ilişki oldu o kadar canım acıyodu kerndimi yedim bitirdim hiç deymezmiş tedavisi varmış doktorum çok iyiydi binlerce kez şükür adımı cinliye çıkarmıştı görümcemgiller nerdeyse boşanıyordum psikiatrist yeşil reçete verdi kaynanam bu kız tımarhanelik dediydi çok canımı yaktı kocamın ailesi asla affetmiycem hiçbiri deilmişim işte 4 günde herşeyi yaptım şimdi hepsi mahçup bu derdi çeken kim varsa tedavi olsun kurtulsun
tavsiyelerini muhakkak uygulayacam sonrada deneyimlerimi burda paylaşacam. dualarınızı eksik etmeyin nolurcanim cok iyi orta parmagi yapan penisi de yapar.simdi bence 2 parmagini 1 boguma kadar yapmaya calis ama orayi iyice kauganlastir.
Hiç korkma yapacaksın kafa tut kendine ben bu işi yapacağım de pes etme senin ne kadar kararlı olduğunu görünce beyin kapılarını açıyor merak etme... Acı yok asla kendimizi kastığımız için öyle algılıyoruz kastığınız an durun bekleyin derin nefes alın itin çıkarmayın parmak/aparat/penis hepsi için geçerli... İsteyin ve ertelemeyin nasıl olduğunu anlamayacaksınız bile :))) çok tedirgin baslıyırsanız müzik açın mum ışığında yapın fantezi ekleyin kafanız dağılsın :)))adetim yeni bitti. tekrar deniycez. hafif bir korku var. ama yaparım heralde
Bana da yazar mısınreçete evde galiba canım bir arkadaşa mesajla yazmıştım onu bulayım yazarım sana. Erteleme arkadaşım bende yarısı girdikten sonra araya zaman sokmasaydım çoktan halletmiştim. En büyük sorun ertelemek zaten erteleme hastalığı bu. Regl bittikten sonra araya zaman sokmadan devamlı dene inşallah atlatırsın.
2 defa gittim kadin doguma 1 tanesi normal bi sorun gözükmüyor dedi digeri de normal ama zarin biraz kalın gibi dedi oyle deyince tabi bi de ayriyeten o eklendi tedirginligime... Evet biliyorum öyle tanimam lazim orayi ama yapamiyorum iste oraya dokundugum ya da dokundurdugum an hemen geri cekiyorum huylaniyorum bişey batiyo gibi oluyo yapamiyorum acayip kasiyorum kendimi ilerletemiyorumBu kadar zayıf ve karamsar olma. Bütün dünya yapıyo bütün çocuklar bile yapıyo. 15 yaşnda yapan kızlar tanıdım her neyse. Seni üzmek niyetnde değilim. Önce bi jinekolog a git.yada en önmlisi parmakla çalş bu çk önmli ben bu şeklde yendim. Bır parmk ıkı parmak derken koca penisi aldım. Kusura bakma açıj yazdım. Dediğim gibi orayı mutlaka tanımalısın ya apartla ya patmakla. Emnm ki.senin vajınan çok esnektr. Br seferde ilşkıye girmeye müsaıttır
Erteleme büyük sorun bende de varHangi kremi verdi acaba doktorun merak ettim şimdi..bende regl dönemindeyim bugün son günü.bide biz bi kaç denemeden sonra erteliyoruz sürekli derken regl dönemi geliyo falan..artık halletmem lazık bu sorunu.
canim doktorlar bana da zarin kalin dedi. bos bosuna korkutmuslar beni.tamam hafif bi agri oluyor ama öyle dayanilmiycak gibi degil bos bosuna kendini korkutma canim.bak benim 1.5 yilim bosuna gitti.gercekten bumuymus dedim olduktan sonra2 defa gittim kadin doguma 1 tanesi normal bi sorun gözükmüyor dedi digeri de normal ama zarin biraz kalın gibi dedi oyle deyince tabi bi de ayriyeten o eklendi tedirginligime... Evet biliyorum öyle tanimam lazim orayi ama yapamiyorum iste oraya dokundugum ya da dokundurdugum an hemen geri cekiyorum huylaniyorum bişey batiyo gibi oluyo yapamiyorum acayip kasiyorum kendimi ilerletemiyorum
Bende 1,5 yil oluyo hemen hemen 16. Aya girdik ilk 10 ay pek bi sorun yoktu bugun yarin olur diye bekliyorduk hep eşim bakti ki sürekli erteliyorum ne bir icraat ne bir ilerleme hic bir gelişme yok bende onun da piskolojisi bozuldu sinir küpü asabi bir adama dönüştü son 5 aydir cok fazla sorun yaşadık gerilmeler kavgalar cok fazla oldu 1 aydir ilişki denemelerine basladim çünkü baslamasam daha kötüye gidiyordu hersey bisey yapamdigimi gördükçe umursamadigimi düşünüp daha da cildiriyordu korka korka da olsa aylar sonra tekrar basladim denemelere baslayinca baya düzeldi cok şükür aramiz ama kac kere denedik sadece cok az bas kismini aliyorum daha fazla ilerletemiyorm e adamda her denemede bir gelişme bekliyor doğal olarak simdi tekrar kizmaya basladi bir ilerleme olmayinca ben sürekli dur bekle bi dk filan diye müdahele edince o da demorolize oluyo ve ereksiyon problemi yasamaya basladi bu da daha cok bozdu moralini al iste sonunda olacagi buydu beni bu hale getirdin sonunda dedi senin bu isi yapacagin filan yok anlasildi diyo nasil yapcam bilmiyorum ama benim bu isi biran önce halletmem lazim yoksa Allah korusun daha kötü olacak herkes bi sekilde az da olsa en azindan parmak veya aparat yapabiliyo ama bende hicbirisi yok cesaret de yok. Rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkese ve bize yardim etsin inşallahcanim doktorlar bana da zarin kalin dedi. bos bosuna korkutmuslar beni.tamam hafif bi agri oluyor ama öyle dayanilmiycak gibi degil bos bosuna kendini korkutma canim.bak benim 1.5 yilim bosuna gitti.gercekten bumuymus dedim olduktan sonra
Ben de kullandım canım başta yakıyor emla gibi 1 dk da yanma geçiyor 5 dk sonra da uyuşuyor. Ben egzersiz yaparken sikiyordum bi yan etkisini görmedim ama aparat ne tarafa gidiyor hissedemeyince aparati itemedim tedirgin oldum . Dene istersen belki senin rahat olmanı sağlar.Kızlar vemcaine anestesik sprey aldı esımm recetesız oluyomuss son care bu heraldee uyusturacak zar korkun bolelıkle gıder dıyoo bn korkuyorumyaa yan etkısı olurmu flan dıye sonrasında hemen banyo yapabılırmıyım acaba hassaıyet olurmu kullanan varmı
Ben kullanıyorum canim evet uyusturuyo bas kısmını aliyorum p.. ama piskolojik oldugu icin ilerletemiyorum bi de girişine sıkıyorum ben cok içeri sıkamiyorum ama sen parmak filan alabiliyordun belki icine sıkabilirsin sen girişine sık iki üç dk bekle uyuşsun sonra birazda icine dogru sok çubuğu yapabilirsen icine de sık bes dk bekle sonra dene ben kullaniyorum bi zararini görmedim cok şükür burda kullanan baska arkadaslar da vardi o spreyle basaran cok kisi duydum ben sende dene bakalim insallah başarırsin Allah yardimcin olsunKızlar vemcaine anestesik sprey aldı esımm recetesız oluyomuss son care bu heraldee uyusturacak zar korkun bolelıkle gıder dıyoo bn korkuyorumyaa yan etkısı olurmu flan dıye sonrasında hemen banyo yapabılırmıyım acaba hassaıyet olurmu kullanan varmı
Bir zararı olmaz. Ben de sprey sıkarak kurtuldum. İçine doğru 6 kez falan sık bekle biraz uyuşma olunca yerini bul eşin ittirsin aşağı yöne. Korkma içinden say 100 e kadar rahatlaKızlar vemcaine anestesik sprey aldı esımm recetesız oluyomuss son care bu heraldee uyusturacak zar korkun bolelıkle gıder dıyoo bn korkuyorumyaa yan etkısı olurmu flan dıye sonrasında hemen banyo yapabılırmıyım acaba hassaıyet olurmu kullanan varmı
Sagolunn allah razı olsunn kızlarr dualarınız kabul olsun ınsBen kullanıyorum canim evet uyusturuyo bas kısmını aliyorum p.. ama piskolojik oldugu icin ilerletemiyorum bi de girişine sıkıyorum ben cok içeri sıkamiyorum ama sen parmak filan alabiliyordun belki icine sıkabilirsin sen girişine sık iki üç dk bekle uyuşsun sonra birazda icine dogru sok çubuğu yapabilirsen icine de sık bes dk bekle sonra dene ben kullaniyorum bi zararini görmedim cok şükür burda kullanan baska arkadaslar da vardi o spreyle basaran cok kisi duydum ben sende dene bakalim insallah başarırsin Allah yardimcin olsun
Spreyın cubuk uzun ucunu sokayım demı ıcıne dogru parmak gıbı gırsın yanı anca ole ıcıne temas eder heraldeBir zararı olmaz. Ben de sprey sıkarak kurtuldum. İçine doğru 6 kez falan sık bekle biraz uyuşma olunca yerini bul eşin ittirsin aşağı yöne. Korkma içinden say 100 e kadar rahatla
Ben parmak alıyorumda ıste p...sde olmuyo oyuzden uyusturcu sprey aldı esımm eve gecınce denıcezz bu geceKızlar uzun süredir aparatla çalışıyorum ama aparatı biraz kalinlaştirinca tikaniyorum. 1 kere oluyorsa 2 . De girmiyor. Girişi aşamıyorum kasilmam fazla gibi hissediyorum ama niye gitmiyo aparat anlamıyorum. Psikoloğa gittim parmak egzersizi önerdi. Kendi parmağım olmuyo. Yarın eşimin parmağını deneyeceğim ama çok tedrginimeşinin parmağiyla egzersiz yapan var mı bana bi akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?