Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu kadar zayıf ve karamsar olma. Bütün dünya yapıyo bütün çocuklar bile yapıyo. 15 yaşnda yapan kızlar tanıdım her neyse. Seni üzmek niyetnde değilim. Önce bi jinekolog a git.yada en önmlisi parmakla çalş bu çk önmli ben bu şeklde yendim. Bır parmk ıkı parmak derken koca penisi aldım. Kusura bakma açıj yazdım. Dediğim gibi orayı mutlaka tanımalısın ya apartla ya patmakla. Emnm ki.senin vajınan çok esnektr. Br seferde ilşkıye girmeye müsaıttır

Canım sen doktora ne kadar ücret ödedn ve tedaviyi nasıl yapıorlar

Yok kizlar bu kaynanam beni oldurecekaltli ustlu oturuyoruuz tam esimle denicektim koltugu serdim sevismeye basladik kostu geldi ikidir ayni oluyo sinirden patlamk uzereyim cok anlayissizlar geldi oturdu bizimle bn ne kdar hazir olsamda bu kadin rahat vermicek biktimmmmmmm lanet gelsin yaaa

adetim yeni bitti. tekrar deniycez. hafif bir korku var. ama yaparım heralde
Hiç korkma yapacaksın kafa tut kendine ben bu işi yapacağım de pes etme senin ne kadar kararlı olduğunu görünce beyin kapılarını açıyor merak etme... Acı yok asla kendimizi kastığımız için öyle algılıyoruz kastığınız an durun bekleyin derin nefes alın itin çıkarmayın parmak/aparat/penis hepsi için geçerli... İsteyin ve ertelemeyin nasıl olduğunu anlamayacaksınız bile :))) çok tedirgin baslıyırsanız müzik açın mum ışığında yapın fantezi ekleyin kafanız dağılsın :)))

Bana da yazar mısın

2 defa gittim kadin doguma 1 tanesi normal bi sorun gözükmüyor dedi digeri de normal ama zarin biraz kalın gibi dedi oyle deyince tabi bi de ayriyeten o eklendi tedirginligime... Evet biliyorum öyle tanimam lazim orayi ama yapamiyorum iste oraya dokundugum ya da dokundurdugum an hemen geri cekiyorum huylaniyorum bişey batiyo gibi oluyo yapamiyorum acayip kasiyorum kendimi ilerletemiyorum

canim doktorlar bana da zarin kalin dedi. bos bosuna korkutmuslar beni.tamam hafif bi agri oluyor ama öyle dayanilmiycak gibi degil bos bosuna kendini korkutma canim.bak benim 1.5 yilim bosuna gitti.gercekten bumuymus dedim olduktan sonra

Kızlar vemcaine anestesik sprey aldı esımm recetesız oluyomuss son care bu heraldee uyusturacak zar korkun bolelıkle gıder dıyoo bn korkuyorumyaa yan etkısı olurmu flan dıye sonrasında hemen banyo yapabılırmıyım acaba hassaıyet olurmu kullanan varmı

canim doktorlar bana da zarin kalin dedi. bos bosuna korkutmuslar beni.tamam hafif bi agri oluyor ama öyle dayanilmiycak gibi degil bos bosuna kendini korkutma canim.bak benim 1.5 yilim bosuna gitti.gercekten bumuymus dedim olduktan sonra
Bende 1,5 yil oluyo hemen hemen 16. Aya girdik ilk 10 ay pek bi sorun yoktu bugun yarin olur diye bekliyorduk hep eşim bakti ki sürekli erteliyorum ne bir icraat ne bir ilerleme hic bir gelişme yok bende onun da piskolojisi bozuldu sinir küpü asabi bir adama dönüştü son 5 aydir cok fazla sorun yaşadık gerilmeler kavgalar cok fazla oldu 1 aydir ilişki denemelerine basladim çünkü baslamasam daha kötüye gidiyordu hersey bisey yapamdigimi gördükçe umursamadigimi düşünüp daha da cildiriyordu korka korka da olsa aylar sonra tekrar basladim denemelere baslayinca baya düzeldi cok şükür aramiz ama kac kere denedik sadece cok az bas kismini aliyorum daha fazla ilerletemiyorm e adamda her denemede bir gelişme bekliyor doğal olarak simdi tekrar kizmaya basladi bir ilerleme olmayinca ben sürekli dur bekle bi dk filan diye müdahele edince o da demorolize oluyo ve ereksiyon problemi yasamaya basladi bu da daha cok bozdu moralini al iste sonunda olacagi buydu beni bu hale getirdin sonunda dedi senin bu isi yapacagin filan yok anlasildi diyo nasil yapcam bilmiyorum ama benim bu isi biran önce halletmem lazim yoksa Allah korusun daha kötü olacak herkes bi sekilde az da olsa en azindan parmak veya aparat yapabiliyo ama bende hicbirisi yok cesaret de yok. Rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkese ve bize yardim etsin inşallah

Ben de kullandım canım başta yakıyor emla gibi 1 dk da yanma geçiyor 5 dk sonra da uyuşuyor. Ben egzersiz yaparken sikiyordum bi yan etkisini görmedim ama aparat ne tarafa gidiyor hissedemeyince aparati itemedim tedirgin oldum . Dene istersen belki senin rahat olmanı sağlar.

Ben kullanıyorum canim evet uyusturuyo bas kısmını aliyorum p.. ama piskolojik oldugu icin ilerletemiyorum bi de girişine sıkıyorum ben cok içeri sıkamiyorum ama sen parmak filan alabiliyordun belki icine sıkabilirsin sen girişine sık iki üç dk bekle uyuşsun sonra birazda icine dogru sok çubuğu yapabilirsen icine de sık bes dk bekle sonra dene ben kullaniyorum bi zararini görmedim cok şükür burda kullanan baska arkadaslar da vardi o spreyle basaran cok kisi duydum ben sende dene bakalim insallah başarırsin Allah yardimcin olsun

Bir zararı olmaz. Ben de sprey sıkarak kurtuldum. İçine doğru 6 kez falan sık bekle biraz uyuşma olunca yerini bul eşin ittirsin aşağı yöne. Korkma içinden say 100 e kadar rahatla

Sagolunn allah razı olsunn kızlarr dualarınız kabul olsun ıns

Kızlar uzun süredir aparatla çalışıyorum ama aparatı biraz kalinlaştirinca tikaniyorum. 1 kere oluyorsa 2 . De girmiyor. Girişi aşamıyorum kasilmam fazla gibi hissediyorum ama niye gitmiyo aparat anlamıyorum. Psikoloğa gittim parmak egzersizi önerdi. Kendi parmağım olmuyo. Yarın eşimin parmağını deneyeceğim ama çok tedrginim eşinin parmağiyla egzersiz yapan var mı bana bi akıl verin lütfen

Bir zararı olmaz. Ben de sprey sıkarak kurtuldum. İçine doğru 6 kez falan sık bekle biraz uyuşma olunca yerini bul eşin ittirsin aşağı yöne. Korkma içinden say 100 e kadar rahatla
Spreyın cubuk uzun ucunu sokayım demı ıcıne dogru parmak gıbı gırsın yanı anca ole ıcıne temas eder heralde

Ben parmak alıyorumda ıste p...sde olmuyo oyuzden uyusturcu sprey aldı esımm eve gecınce denıcezz bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…