- 29 Ağustos 2014
- 307
- 203
- 123
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.141
Uyuşturucu sprey rahatlatır seni canım. Ben de p.. denemesine düşünüyorum ama daha o aşamaya gelemedim. Eşinin 2 parmağıni da alıyo musun canım ? Yarın akşam ben de sprey sıkıp eşimin parmağını öyle deneyeceğim yoksa cesaret edememBen parmak alıyorumda ıste p...sde olmuyo oyuzden uyusturcu sprey aldı esımm eve gecınce denıcezz bu gece
Biraz cesaretli ol lütfen yapamam demeBende 1,5 yil oluyo hemen hemen 16. Aya girdik ilk 10 ay pek bi sorun yoktu bugun yarin olur diye bekliyorduk hep eşim bakti ki sürekli erteliyorum ne bir icraat ne bir ilerleme hic bir gelişme yok bende onun da piskolojisi bozuldu sinir küpü asabi bir adama dönüştü son 5 aydir cok fazla sorun yaşadık gerilmeler kavgalar cok fazla oldu 1 aydir ilişki denemelerine basladim çünkü baslamasam daha kötüye gidiyordu hersey bisey yapamdigimi gördükçe umursamadigimi düşünüp daha da cildiriyordu korka korka da olsa aylar sonra tekrar basladim denemelere baslayinca baya düzeldi cok şükür aramiz ama kac kere denedik sadece cok az bas kismini aliyorum daha fazla ilerletemiyorm e adamda her denemede bir gelişme bekliyor doğal olarak simdi tekrar kizmaya basladi bir ilerleme olmayinca ben sürekli dur bekle bi dk filan diye müdahele edince o da demorolize oluyo ve ereksiyon problemi yasamaya basladi bu da daha cok bozdu moralini al iste sonunda olacagi buydu beni bu hale getirdin sonunda dedi senin bu isi yapacagin filan yok anlasildi diyo nasil yapcam bilmiyorum ama benim bu isi biran önce halletmem lazim yoksa Allah korusun daha kötü olacak herkes bi sekilde az da olsa en azindan parmak veya aparat yapabiliyo ama bende hicbirisi yok cesaret de yok. Rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkese ve bize yardim etsin inşallah
Insallah suan cok zor geliyo ama bana da o cesaret gelir insallah sağolunBiraz cesaretli ol lütfen yapamam demeal aynayı biraz incele dokun. huylanma hissi oluyor sadece aslında acı değil. Ikınınca delikten yavaş yavaş şok parmagini incele. Yapamam deme lütfen hem kendin hem de eşinin mutluluğu için
Tebrik ederim maşallah sizeHuhhuuuuubn geldimmm kizlar deneme mukemmeldii bn su ben kulak copunu icime alamayan ben sonunda penisin basini alabildimmm inanamiyorum dahada ilerlerdim belki ama esim birakti Allahimmm bi hafta yaptigim ergersizle bunu yaptima cok sasirdim demekki isteyince ustune gidince oluyomus bosuna 7 ayimi yemisimmm yasasinnn cokkkk mutluyummmmmm hepinizden Rabbim bin kere razi olsun siz olmasaydiniz bn yapamazdimmmm
Canim suan cok uzuldum bnde ayni seyleri yasadim sizin esleriniiz yine iyi bnmki surekli asaliyodu bni seni karim olarak gormuyorum ypamicaksin belli fln diyodu surekli anneme gidiyodm pesimden bile gelmiyodu son kavgamizda yeter dedim bnde yapicm bna soylediklerine pisman oluck dedim ve basldim ki bn oyle korkaktimki dokunmuyodum bile oraya yavasta olsa egzersizlere basldim bi haftada cok ilerledim ve simdi deneme asamasindyiz cok sukur 7 aydir ilk kez baş kismini alabildim bn yaptiysam herkes yparBende 1,5 yil oluyo hemen hemen 16. Aya girdik ilk 10 ay pek bi sorun yoktu bugun yarin olur diye bekliyorduk hep eşim bakti ki sürekli erteliyorum ne bir icraat ne bir ilerleme hic bir gelişme yok bende onun da piskolojisi bozuldu sinir küpü asabi bir adama dönüştü son 5 aydir cok fazla sorun yaşadık gerilmeler kavgalar cok fazla oldu 1 aydir ilişki denemelerine basladim çünkü baslamasam daha kötüye gidiyordu hersey bisey yapamdigimi gördükçe umursamadigimi düşünüp daha da cildiriyordu korka korka da olsa aylar sonra tekrar basladim denemelere baslayinca baya düzeldi cok şükür aramiz ama kac kere denedik sadece cok az bas kismini aliyorum daha fazla ilerletemiyorm e adamda her denemede bir gelişme bekliyor doğal olarak simdi tekrar kizmaya basladi bir ilerleme olmayinca ben sürekli dur bekle bi dk filan diye müdahele edince o da demorolize oluyo ve ereksiyon problemi yasamaya basladi bu da daha cok bozdu moralini al iste sonunda olacagi buydu beni bu hale getirdin sonunda dedi senin bu isi yapacagin filan yok anlasildi diyo nasil yapcam bilmiyorum ama benim bu isi biran önce halletmem lazim yoksa Allah korusun daha kötü olacak herkes bi sekilde az da olsa en azindan parmak veya aparat yapabiliyo ama bende hicbirisi yok cesaret de yok. Rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkese ve bize yardim etsin inşallah
Sagol cnm darisi tum bn yapamam diyen arkdaslrimaTebrik ederim maşallah size
CANIM AZMİN SONU BAŞARI TEBRİK EDERIM YA ÇOK SEVİNDİM DARISI BENİM VE TÜM KIZLARIN BAŞINAHuhhuuuuubn geldimmm kizlar deneme mukemmeldii bn su ben kulak copunu icime alamayan ben sonunda penisin basini alabildimmm inanamiyorum dahada ilerlerdim belki ama esim birakti Allahimmm bi hafta yaptigim ergersizle bunu yaptima cok sasirdim demekki isteyince ustune gidince oluyomus bosuna 7 ayimi yemisimmm yasasinnn cokkkk mutluyummmmmm hepinizden Rabbim bin kere razi olsun siz olmasaydiniz bn yapamazdimmmm
kizlarrrrr bi mucize oldu penisin tamamini icime alabildimtam 1 yil 5 ay 13 gun sonra hemde 4 kere cikartip geri soktum ama esimin git gel yapmasina izin vermedim cunku cok yanmam oldu.burdaki herkesten rabbim razi olsun. dediklerinizi yaptim tam acidigi an ikindim ve bi baktim penis girmiss
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var! ben burdan öğrendiğim aparat denemeleri sonucunda bayağı bir gelişme gösterdim penis boyutunda aparata hala geçemesem de iyi aşamadayım kendimi hazır hissedyrm buradaki arkadaşlar sayesinde ancak bnm çok büyük bir sorunum varöncelikle lütfen kimse bana doktor tavsiyesi yada pskiytri her neyse önermesin çünkü onunla vakit kaybetmek istmyrum. ben 2.5 yıllık evliyim ve çocuk istyrum ama sorun şu ki eşimle deneme yapamıyoruz çnkü denemeye geçince afedersiniz penis küçülyr ve büyümüyor bidaha bunu çözmeye çalşyrz bir süredr ancak olmuyr birbirimize isteğimiz azalmış resmen bnde onunla olmk istemyrm çoğu zmn zaten zevk almyrm ön hazırlık bile yapamyrz ya acayip bi durumdayız ben buradaki arkadaşlar sayesnde derdime derman buldum ancak uygulamaya geçemiyorum lütfen bana en kısa zamanda olabilcek bi çözümünüz varsa söylermisiniz yardım edin psikolojm bozulck artk lütfeeennn
içimde bekletip dediklerni yapyrum ben sadece penis kalınlığındaki aparatı zor alıyorum onu biraz denemem lazım ancak sorun şu ki eşli denemeye geçince yine ben elimle yöneticem doğru itebilmek için ve yine penis küçülcek şu an bnm tek derdim o vede biraz zevk alırsam ıslanmam olursa az acı duyarım diye düşünyrm ama zevk de alamıyorum çok uzaklaşmışız birbirimzden bilemiyorum korkuyrum açıkcasıSabretgonul seninle ayni asamadayim es denemesi olmuyo egzersizleri aynasiz yapip icimizde bekletip sıkıp birakmamiz gerekiyomus sonra ayakta egzersiz yapmaliymisiz daha sonra esli denemeye gecelm bence bi hafta bu sekilde calisrsak daha yararli olabilr
Iste bende dokunamiyorum ve dokundurmuyorum hatta ayna da aynada bakmak bile itici geliyo hemen gözlerimi kaciriyorum evet yanlis ama oyleyim malesef bende diyorum sonucta Allah bu is icin uygun yaratmis orayi orasinin görevi bu diye telkin ediyorum kendimi ama beynime soz geciremiyorum bir türlü isin kötü yanı o azim kararlilik hırs yok bende gelmiyo bi türlü hep karamsarlık var yenme istegi var ama cesaret ve icraat yok icraat olmadan da kendi kendine hallolacak bi is degil ki bu Allah kolaylik versin hepimize sen maşallah egzersizlerini rahat rahat yapiyorsan ilişki gerçekleştirmen yakındır Allah in izni ile çünkü egzersiz yapanlar %99 yeniyo bunu bi cesaretle yapmadan yenen lerde var iste o cesaret bana da gelsin de iliski denemesinde yapayim insallah diye dua ediyorum yoksa egzersiz filan yapcam yok benim esiminde sabri tükeniyor kendimi köseye sıkışmış hissediyorumCanim suan cok uzuldum bnde ayni seyleri yasadim sizin esleriniiz yine iyi bnmki surekli asaliyodu bni seni karim olarak gormuyorum ypamicaksin belli fln diyodu surekli anneme gidiyodm pesimden bile gelmiyodu son kavgamizda yeter dedim bnde yapicm bna soylediklerine pisman oluck dedim ve basldim ki bn oyle korkaktimki dokunmuyodum bile oraya yavasta olsa egzersizlere basldim bi haftada cok ilerledim ve simdi deneme asamasindyiz cok sukur 7 aydir ilk kez baş kismini alabildim bn yaptiysam herkes ypar
Iste bende dokunamiyorum ve dokundurmuyorum hatta ayna da aynada bakmak bile itici geliyo hemen gözlerimi kaciriyorum evet yanlis ama oyleyim malesef bende diyorum sonucta Allah bu is icin uygun yaratmis orayi orasinin görevi bu diye telkin ediyorum kendimi ama beynime soz geciremiyorum bir türlü isin kötü yanı o azim kararlilik hırs yok bende gelmiyo bi türlü hep karamsarlık var yenme istegi var ama cesaret ve icraat yok icraat olmadan da kendi kendine hallolacak bi is degil ki bu Allah kolaylik versin hepimize sen maşallah egzersizlerini rahat rahat yapiyorsan ilişki gerçekleştirmen yakındır Allah in izni ile çünkü egzersiz yapanlar %99 yeniyo bunu bi cesaretle yapmadan yenen lerde var iste o cesaret bana da gelsin de iliski denemesinde yapayim insallah diye dua ediyorum yoksa egzersiz filan yapcam yok benim esiminde sabri tükeniyor kendimi köseye sıkışmış hissediyoruminsallah herkes bu dertten kurtulup yuvasinda mutlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?