- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.161
merhaba arkadaşım eşinin problemi için şöyle bi önerim var. eşim bugün bi ilaçtan bahsediyodu. erkeği 36 saat boyunca istediği saatte hazır tutuyomuş. yani ilişki esnasında p.... yumuşaması durumu olmuyomuş. zavallı kocacım o da benim gibi çareler arıyor. belki problem bendedir demiş ve böyle bi araştırma yapmış.halbuki sorun onda değil :) ben yarın ona sorar ilacın adını yazarım buraya.bi denersiniz en azındanarkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var! ben burdan öğrendiğim aparat denemeleri sonucunda bayağı bir gelişme gösterdim penis boyutunda aparata hala geçemesem de iyi aşamadayım kendimi hazır hissedyrm buradaki arkadaşlar sayesinde ancak bnm çok büyük bir sorunum varöncelikle lütfen kimse bana doktor tavsiyesi yada pskiytri her neyse önermesin çünkü onunla vakit kaybetmek istmyrum. ben 2.5 yıllık evliyim ve çocuk istyrum ama sorun şu ki eşimle deneme yapamıyoruz çnkü denemeye geçince afedersiniz penis küçülyr ve büyümüyor bidaha bunu çözmeye çalşyrz bir süredr ancak olmuyr birbirimize isteğimiz azalmış resmen bnde onunla olmk istemyrm çoğu zmn zaten zevk almyrm ön hazırlık bile yapamyrz ya acayip bi durumdayız ben buradaki arkadaşlar sayesnde derdime derman buldum ancak uygulamaya geçemiyorum lütfen bana en kısa zamanda olabilcek bi çözümünüz varsa söylermisiniz yardım edin psikolojm bozulck artk lütfeeennn
en son aşama dediğin gibi ama bnde oturup eşimle öyle şeyler izleyemm yapamam yaniBiraz acayip olucak ama dedign cok dogru biz zewk alabilsek hemen olcak buyuZden o tarz filmler flan izlemeyi bile dusunuyorim.canim birlkte izlersek bence zewk olur gbi geliyo... Artk ne dusuncegmi sasrdm yaa
çok teşkkr ederim canm önerin için inş iyi gelirr buna ihtiyacım varmerhaba arkadaşım eşinin problemi için şöyle bi önerim var. eşim bugün bi ilaçtan bahsediyodu. erkeği 36 saat boyunca istediği saatte hazır tutuyomuş. yani ilişki esnasında p.... yumuşaması durumu olmuyomuş. zavallı kocacım o da benim gibi çareler arıyor. belki problem bendedir demiş ve böyle bi araştırma yapmış.halbuki sorun onda değil :) ben yarın ona sorar ilacın adını yazarım buraya.bi denersiniz en azından
Iste bende dokunamiyorum ve dokundurmuyorum hatta ayna da aynada bakmak bile itici geliyo hemen gözlerimi kaciriyorum evet yanlis ama oyleyim malesef bende diyorum sonucta Allah bu is icin uygun yaratmis orayi orasinin görevi bu diye telkin ediyorum kendimi ama beynime soz geciremiyorum bir türlü isin kötü yanı o azim kararlilik hırs yok bende gelmiyo bi türlü hep karamsarlık var yenme istegi var ama cesaret ve icraat yok icraat olmadan da kendi kendine hallolacak bi is degil ki bu Allah kolaylik versin hepimize sen maşallah egzersizlerini rahat rahat yapiyorsan ilişki gerçekleştirmen yakındır Allah in izni ile çünkü egzersiz yapanlar %99 yeniyo bunu bi cesaretle yapmadan yenen lerde var iste o cesaret bana da gelsin de iliski denemesinde yapayim insallah diye dua ediyorum yoksa egzersiz filan yapcam yok benim esiminde sabri tükeniyor kendimi köseye sıkışmış hissediyoruminsallah herkes bu dertten kurtulup yuvasinda mutlu olur
sadece biraz baş ağrısı yapıyomuş dedi eşim. o da bişey olmaz biz neler yaşıyoruzçok teşkkr ederim canm önerin için inş iyi gelirr buna ihtiyacım varilacın herangi bir yan etkisi yoktur inş ismini yarn öğrennce alıcam hemn
canim benim cok sagol darisi senin ve diger kizlarin basina.seninkide az kaldi allahin izniyle inan o esimin bana kizmalarina degecek bi agri degilmis..bir suru hakaret isittim su 2 aydir..sonunda oldu.eger esine guvenemiyosan kendin yerlestir ve ittirip ikin canim.inan oluyor.bakalim ben 1 kere yaptim inşallah 2. de olurAyyy angelina cok sevindim.canimmm yenmene darisi hepimizin basinaaaa
gelir mutlaka birz kendine güven. yenen ve egzersiz yapanların yöntemlerine bak yapabildiklerini yapmaya çalış. egzersiz yapamıyorsan ilişki sırasında yönüne dikkat et. doğru yeri bulunca yavaş yavaş ilerlet girer hemen. korkulcak birşey değil gerçekten. belki de hiç acımayacak seninki boşuna günlerini heba etmiş olcaksın. biraz gaza getir kendini.Insallah suan cok zor geliyo ama bana da o cesaret gelir insallah sağolun
o kadar buyutmusumki bu olayi kafamda ertesi gun ise gidemem agridan oturamam cok kanamam olur gibi sacma sapan seyler dusunuyodum..halbuki hic alakasi yokmus..ne olur kizlar ertelemeyin ustune gidin inanin yapacaksiniz.biz digerleri gibi degiliz adim adim ilerliyoruz.buraya uye olmadan once burda yazilanlari okur aglardim.once rabbim sonra bu site sayesinde yendim.hepiniz bir an once kurtulursunuz inşallah
canim malesefki esimizi bu hale getiren bizleriz.inan biz duzelince onlarda duzelecek. benimde esimde ayni problem oldu.adam doktor doktor gezdi. doktorlar psikolojik dedi.her yataga girisimizde olmiycak psijolojisi onlar etkiliyo..sunu tavsiye edeyim ben aynaya bakip egzersiz yapiyodum ama aynasiz yapmak lazim.bide tikandigin yerde ikin canimiçimde bekletip dediklerni yapyrum ben sadece penis kalınlığındaki aparatı zor alıyorum onu biraz denemem lazım ancak sorun şu ki eşli denemeye geçince yine ben elimle yöneticem doğru itebilmek için ve yine penis küçülcek şu an bnm tek derdim o vede biraz zevk alırsam ıslanmam olursa az acı duyarım diye düşünyrm ama zevk de alamıyorum çok uzaklaşmışız birbirimzden bilemiyorum korkuyrum açıkcası
canim esin mi yerlestiriyo sen mi.sen yerlestir penisi ve sen ittir tikandigin yerde ikin inan abartilacak bi agri yok.doktor benim zarima operasyon onerdi benimkinde bile asiri bi agri olmadi..cogu arkadasimiz hic hissetmedi bile.beynine surekli aci yok de..Evet canim haklisin aslinda bu tamamen beynimizde buyuttugumu bsey eminin aci da yoktur ama iste nye hala olmuyo anlamiyorum ustte yenmek istiyorum dedigin gbi yapiyorum ama nerde yanlis yapiyorum acaba
evet çok doğru mucize gelsin diye beklemeyin. ertelemeyin hemen harekete geçin. her ertelenen gün mutluluğunuzdan çalınan bir gündür unutmayın.ilişki sırasında yöntemini doğru yaptığınız sürece acı olmaz. olsa da kuruluktan ve yukarı doğru zorlandığı için oluyor . tam yerini bulup ilerletirseniz kendiliğinden girivericek. orda pn alacak kadar yeterince boşluk var :) kendinizi sıkmazsanız vajina daha da esner. giriş daha kolay olur.Bizim tek sorunumuz kendilignden mucize beklemek.... Bu olmycak tek.mucize biziz bende yenemedim henuz ama egzersiz bana cok olumlu seyler katiyo her yaptiginda basariya daha cok yaklastigini hissedip haz aliyosun
o kadar buyutmusumki bu olayi kafamda ertesi gun ise gidemem agridan oturamam cok kanamam olur gibi sacma sapan seyler dusunuyodum..halbuki hic alakasi yokmus..ne olur kizlar ertelemeyin ustune gidin inanin yapacaksiniz.biz digerleri gibi degiliz adim adim ilerliyoruz.buraya uye olmadan once burda yazilanlari okur aglardim.once rabbim sonra bu site sayesinde yendim.hepiniz bir an once kurtulursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?