Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşım eşinin problemi için şöyle bi önerim var. eşim bugün bi ilaçtan bahsediyodu. erkeği 36 saat boyunca istediği saatte hazır tutuyomuş. yani ilişki esnasında p.... yumuşaması durumu olmuyomuş. zavallı kocacım o da benim gibi çareler arıyor. belki problem bendedir demiş ve böyle bi araştırma yapmış.halbuki sorun onda değil :) ben yarın ona sorar ilacın adını yazarım buraya.bi denersiniz en azından

çok teşkkr ederim canm önerin için inş iyi gelirr buna ihtiyacım var ilacın herangi bir yan etkisi yoktur inş ismini yarn öğrennce alıcam hemn

Hayir canim yaniliyosun egzersizlere kolaylikla baslayabilirsin yavas yavas sadece kararli olcaksin kendini dinlemyceksin duymamazliktan gelceksin ayna alip dokunmadan sadece bakarak basla hic dokunma sadece ikin o olmadigini dusundugumuz deligin ortaya ciktigini gorceksin yarm saat sadece ikin ve izle ertesi gun parmaginla dokun sok demiyorum sadece ikin ve dokun dokundukca parmagnla iceriye bakmak istyceksin zaten bi sonraki denemede karnini sisirp nefes al ve muma ufler gbi ikinarak nefes ver o anda parmagni orda tut zaten acilan delik o anda parmagini da kolaylikla icine alcak hicbsey hissetmyceksin.bile sonra egzersiz adim adim gdiyo zaten.ve aci yok zar bile yok emin ol

Bende diyorum ki azim güc mucize flan bekleme sadece kendini duyma dusunme hicbisey suanda su dakika hemen git ve kucuk bi ayna al ikin ve o yok sandigimiz icinden bebek cikcak olan o deligin nasil acildigini gor bsey sok demiyorum sadece bunu gör

Ve unutma bayan laza yazmissin onu da tebrik ediyorum burdan ilk yazdignda asla yapamam aglama krizine girdm dyodu ve bianda denedi sende hicbsey dusunmeden basla emin ol bende dusuncelerimi duymazdan geldigm gun basladm egzersize ve ben parmak sokmayi duyunce tiksiniyodum ama sadece bikez kendini dinleme

Bizim tek sorunumuz kendilignden mucize beklemek.... Bu olmycak tek.mucize biziz bende yenemedim henuz ama egzersiz bana cok olumlu seyler katiyo her yaptiginda basariya daha cok yaklastigini hissedip haz aliyosun

Belki hepimizin bunu yenicegi gün yine kendimizi dusuncelerimizi korkularimizi dinlemedigimiz duymazdan geldigimiz o gün olcak kurtulusumuzdaki tek mucize budur belki de..

Ayyy angelina cok sevindim.canimmm yenmene darisi hepimizin basinaaaa
canim benim cok sagol darisi senin ve diger kizlarin basina.seninkide az kaldi allahin izniyle inan o esimin bana kizmalarina degecek bi agri degilmis..bir suru hakaret isittim su 2 aydir..sonunda oldu.eger esine guvenemiyosan kendin yerlestir ve ittirip ikin canim.inan oluyor.bakalim ben 1 kere yaptim inşallah 2. de olur

Insallah suan cok zor geliyo ama bana da o cesaret gelir insallah sağolun
gelir mutlaka birz kendine güven. yenen ve egzersiz yapanların yöntemlerine bak yapabildiklerini yapmaya çalış. egzersiz yapamıyorsan ilişki sırasında yönüne dikkat et. doğru yeri bulunca yavaş yavaş ilerlet girer hemen. korkulcak birşey değil gerçekten. belki de hiç acımayacak seninki boşuna günlerini heba etmiş olcaksın. biraz gaza getir kendini.

o kadar buyutmusumki bu olayi kafamda ertesi gun ise gidemem agridan oturamam cok kanamam olur gibi sacma sapan seyler dusunuyodum..halbuki hic alakasi yokmus..ne olur kizlar ertelemeyin ustune gidin inanin yapacaksiniz.biz digerleri gibi degiliz adim adim ilerliyoruz.buraya uye olmadan once burda yazilanlari okur aglardim.once rabbim sonra bu site sayesinde yendim.hepiniz bir an once kurtulursunuz inşallah

Evet canim haklisin aslinda bu tamamen beynimizde buyuttugumu bsey eminin aci da yoktur ama iste nye hala olmuyo anlamiyorum ustte yenmek istiyorum dedigin gbi yapiyorum ama nerde yanlis yapiyorum acaba

canim malesefki esimizi bu hale getiren bizleriz.inan biz duzelince onlarda duzelecek. benimde esimde ayni problem oldu.adam doktor doktor gezdi. doktorlar psikolojik dedi.her yataga girisimizde olmiycak psijolojisi onlar etkiliyo..sunu tavsiye edeyim ben aynaya bakip egzersiz yapiyodum ama aynasiz yapmak lazim.bide tikandigin yerde ikin canim

Evet canim haklisin aslinda bu tamamen beynimizde buyuttugumu bsey eminin aci da yoktur ama iste nye hala olmuyo anlamiyorum ustte yenmek istiyorum dedigin gbi yapiyorum ama nerde yanlis yapiyorum acaba
canim esin mi yerlestiriyo sen mi.sen yerlestir penisi ve sen ittir tikandigin yerde ikin inan abartilacak bi agri yok.doktor benim zarima operasyon onerdi benimkinde bile asiri bi agri olmadi..cogu arkadasimiz hic hissetmedi bile.beynine surekli aci yok de..

Bizim tek sorunumuz kendilignden mucize beklemek.... Bu olmycak tek.mucize biziz bende yenemedim henuz ama egzersiz bana cok olumlu seyler katiyo her yaptiginda basariya daha cok yaklastigini hissedip haz aliyosun
evet çok doğru mucize gelsin diye beklemeyin. ertelemeyin hemen harekete geçin. her ertelenen gün mutluluğunuzdan çalınan bir gündür unutmayın.ilişki sırasında yöntemini doğru yaptığınız sürece acı olmaz. olsa da kuruluktan ve yukarı doğru zorlandığı için oluyor . tam yerini bulup ilerletirseniz kendiliğinden girivericek. orda pn alacak kadar yeterince boşluk var :) kendinizi sıkmazsanız vajina daha da esner. giriş daha kolay olur.

Son düzenleme:

Bende tam olarak öyle sanıyorum işte. Ama burdaki yorumları okuya okuya daha iyi oldum cesaretlendim egzersiz yapmadan yinede yolu yarıladım inşallah bende sizler gibi başaracağım. Çok sevindim senin adına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…