Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

icine disina esimin p.nsne bol bol sur.kayinvaldem ve annem soylemisti eskiler bu isi biliyolar.cup diye girdi benim denemedigim sey kalmadi.zeytinyagi kasindiriyor.bebe yagi bi sure sonra kuruyo.kayganlastiricilarda oyle.ben vazelinden cok memnun kaldim

LÜTFEN BANADA YARDIM EDİN BENDE SİZLER GİBİYİM VE GERCEKTEN PSİKOLJİM COK BOZUK. YENİ ÜYE OLDUM COK İYİ KULLANMASINI BİLMİYORUM BAZI ARKADSLARA ÖZELDEN MESAJ ATTIM LÜTFEN MESAJLARINIZI BEKLİYORUM ..

Bilme
Pki anestol uyusturuyomu bn emla uyusturuyo die aldm dahada cok acıdı hç uysmadı
Acı yanma hiçbişi olmuo. Sadece baskı. Onuda ben şeye benzetiyorum. Çok afedersiniz iğrenç olcak ama hani kabız olunca zorlanırsın ıkınırsın ya. Ben parmakta bunla aynı his gbi geldiğini düşünüorum. Dayanılmıcak hiçbişi yokta işte

arkadaslar bu okadar acayip bir sey ki inanin sadece kafaada..acaba olurmu acirmi derseniz olmuyo..benim cnm istemiyosa pns ucu bile alamiyorum..istekli olup olur mu diye dusunmeyip islaklik yeterince olursa oluyo bende cok shashiriyorm bu duruma..ordaki o kaslar nasil okadar guclu anlamiyorm...adet im girdi araya 1hfta kadr bisey yapamadik..en son aparat yapmishtim pns kalinliginda ve acisiz sizisiz aldim esimlede 70-80% halletim..inanin ve ustune gidin hakikaten geri donusu olucak bunun

lütfen banada söylermisiniz. özelden msj attım size

ne güzel cesaret vermişsin hepimize Allah razı olsun senden

merhabalar ben ıkı senelkik evliyim ve vajınusmus sorunu yasıyorum. okadar pskolojım bozuldukı artık. lutefen bana yardımcı olun. nasıl yendınız ne yaptınız. kegel egzersızlerı yapıyorum bır aydır. esım bana cok yardımcı oluyor. tek parmagıyla vajınama gırıyor ve tamamını alabılıyorum. ıkı parmakla yapamıyorum ama . penısle denemek ıstedıgımde ıse hep hayal kırklıgı yasıyorum ve aglama krızlerıne gırıyorum. kendıme guvenım kalmadı cok korkuyorum. ne yapacagımı bılmıyorum. destegınızı beklıyorum ne olur yardımcı olun. mınnettar kalaırım ..

ne güzel cesaret vermişsin hepimize Allah razı olsun senden
dr hepinize yardimci olmak istiyorum.cunku ben cok cektim.aglamaktan helak oldugum geceler hic aklimdan cikmiyor.bebek sorularina hep kacamak cevaplar verdim. esimle kavgali gecelerim hic bitmedi.anneme soyledigimde o bile benim sorunlu oldugumu dusundu...bu sitedeki arkadaslar sayesinde yaptim.inanin ben dunyanin en odlek insanlarindan biriyim..klasik olcak ama ben yaptiysam herkes yapar

Arkadaslar merhaba yeni yenen biri olarak sizinle hem mutlulugumu hemde nasil yaptigimi solemek ve yardim etmek isterim buraya yorum yapmadim sadece okudum ve bi kac arkadasimiza ozeldem takildigim yerleri sordum hepsi yardim etti cesaret verdi saolsunlarr oncelikle inanin ve yapmak icin degil cesaretinizi toplayip ise baslayin once..burdakileri okuyarak parmakla basladim ayna karsisinda yaglayarak daha ilk seferde isaret parmagimi sonrasinda orta parmagi girdirdim orayi tanidim zaten ilk girisi gecince gerisi geliyo kayiyo parmak.ertesi gun yapamadim cok uzuldum biraz ara verdim ama sonra vemcain spreyi kesfettim burdaki bi arkadas sayesinde aldimm bi sure cesaret edemedim spreyi dnemeye ve carsamaba gunu cesaretimi topladim kendime yapcam diye sartlandirdimm spreyi sktim once yakti ama hemen gecti birazda icine sktim isaret parmak orta parmak iki parmak derken mumu bile ilerlettim zatrn bir parmqk girince gerisi istemsiz onuda deneyeyim bunuda deenyeyim diye gerisi geliyo cunku amlamiyosun sadece giriste baski hissediuosun girisi gecince gerisi geliyoo mumu icimde beklettimm 20 30 dakka arada hareket ettirdim telefonla bile konustum :) sprey uyustrugundan cook anlamiyosun ama icinde olduginu hissediyosun uyusukluk gecince hicbir aci olmadi ve persembe aksami esimle denemek istedim once parmak sonra mumla denedim esimede gosterdim nasil yaptigimi Ondan parmagini girdirmesini nasil itecegini gor dedim istemedi sonra bi bakim dedi ben bi parmagini soktu anlamadim bile sonra dediki 2 parmak bile yaptimm ve sonraa beraber denemeye basladik once yine ittim ama esime demistimki sakin geri cekilme orasi uyusuyo giriste sadece baski hissettim ve esimi ittirmeye calsitim ama o durmadi ve iyikide durmadi sadecebaskiyi hissettim o anda ikinma ve nefes aklima gelmedi qma otomatik olarak ikiniyomus gibi oldum istemsiz esim girdigini soledii ben inanmadimm sadece baski hissettim ve daha oncekilerdeki gibi geri cekildigini dusundum olmustu cikardiginda ne aci var ne bise kan gelmismi dedim bakti ve cok az kan gelmistii once inanmadim baktim ve kann geldmisti mutluydumm:) popo altina yastik koydum bu arada ise yariyoo darisi herkesin basina vemcaim spreyi tavsiye ederim sadece baski hissediyosun...darisi herkesin basina dualarim sizinle herkeese tesekkurlerrr burda basarisini paylasanlara....BENDE BASARDIMM☺ikincisi daha kolay olur inssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…