- 25 Kasım 2015
- 196
- 128
- 103
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.261
Dilerim gittikçe azalır var olmayan acıyıda hissetmek cok tuhaf aslında :) zor olan kısmı atlattıgımı düşünüyorum darısı artık acısız sızısız deneyimlere :)benimde ilk gecemde öyle oldu. acıdan ölüyorum sandım. aslında öyle bir acı yok. zamanla gittikçe azaldı
canım çok geçmiş olsun bende 9 yaşında uğradım seni çok iyi anlıyorum. 3 yıllık bu illetle uğraştım ve ekim ayında kurtuldum. sende yenceksin.Kasmadim desemde kasmisim demekki hala kanamam var ama bayagi az artik zarin yirtildigini düsünyrm burdaki herkesin yazilarini okudum ben daha 6 yasindayken tacize ugramistm o anida adamida hic unutmadim sonra 18 yasinda yine yasadim ve hep korktm hala korkuyrm esimi cok seviyorum zaten panik bozukluk hastasym ama ne kadr canim yansada Allahin yarattigi hicbirseye karsi gelme lüksüm yok sadce dua ettm egzersiz vs hicbisey yapmadim gece uyuyamadim ve hep dua ettim Allah hepimizin yardimcisi olsun
Aynen Can'ım katılıyorum sana bunu söyleyen arkadaşta yaşadıklarını yazmış fikir almak istemiş ama bu illetle savaşan çoğu arkadaşımın korkusu kan acı yırtılma zaten bu yüzden söylemlere çok dikkat etmek gerekli sanki...Ya arkadaşlar burda psikolojik bir rahatsızlık hatta rahatsızlık falan değil tamamen bilinçaltımızda oluşan rivayetlerden kaynaklı bi endişe var. Bu endişeler yüzünden zor zamanlar geçiriyoruz. Hala burda bu korkuları yaşayan bizler varken çok kanamam var, ağrıdan duramadım vb. Cümleler kurmak doğru mu? Böylemi oluyo destek. Son 2 sayfayı okuduğumdan beri kendimi kötü hissetmeye başladım. Şimdi yine deneme esnasında ay bendemi çok kötü olcam demicek mi insanlar?
Aynen canım. Tabiki kötü niyetle yazılmamıştır ama kan acı yırtılma vb. Konuların danışılcağı son insan bizleriz. Bunu atlatan insanlar bile burda rahat konuşmamalıAynen Can'ım katılıyorum sana bunu söyleyen arkadaşta yaşadıklarını yazmış fikir almak istemiş ama bu illetle savaşan çoğu arkadaşımın korkusu kan acı yırtılma zaten bu yüzden söylemlere çok dikkat etmek gerekli sanki...
Aynen haklisin cnm katiliyorum lutfen.biraz dusunerek yazinYa arkadaşlar burda psikolojik bir rahatsızlık hatta rahatsızlık falan değil tamamen bilinçaltımızda oluşan rivayetlerden kaynaklı bi endişe var. Bu endişeler yüzünden zor zamanlar geçiriyoruz. Hala burda bu korkuları yaşayan bizler varken çok kanamam var, ağrıdan duramadım vb. Cümleler kurmak doğru mu? Böylemi oluyo destek. Son 2 sayfayı okuduğumdan beri kendimi kötü hissetmeye başladım. Şimdi yine deneme esnasında ay bendemi çok kötü olcam demicek mi insanlar?
Benimde motivasyonum düştü biliomusun keşke okumasaydım. Neyse biz kendimiz yine inanmayalım böyle şeylere. Doktorlar ne dio. Hissetceğin sadece baskıııı. Acı yok. Öyle bişi yok. Moralimiz aman bozulmasın. Unuttuk okuduklarımızı. ( inşallah )Evet acıdan öldüm tarzında yorumlar beni de çok üzdü. Cesaretlenmeye çalıştığım bu günlerde keşke okumasaydim bu yorumları...
Kızlar lütfen etkilenmeyin öyle yazılardanKatılıyorum okuyunca şok oldum. erkek mi diye de düşünmedim değil. Bazı yorumlar kontrol edilmeli gerekirse silinmeli. Herkesin canı yanıyor korkuyoruz zaten
Kızlar lütfen etkilenmeyin öyle yazılardanAynen haklisin cnm katiliyorum lutfen.biraz dusunerek yazin
Sağolasın okuyunca etkiledi işte.. Bişey sorabilir miyim? Mumla deneme yaptım bir parmağa yakın aldım ama sızı oluyor normal mi?uzun zamandır ilk denemem buKızlar lütfen etkilenmeyin öyle yazılardano arkadaş ta bu kadar etkileneceğinizi bilseydi eminim ki yazmazdı öyle açık açık
Zaten acıdan değil panikten atmıştır kendini öyle kanıda görünce çok panik yapmıştır
Ama siz rahat olun acı yok kanın geldiğini hissedebilen varmı acaba diyorum çünkü hissedilmiyo bir bakıyorsunuz ki kan gelmiş hiç acımadan
Acı yok kasmayın Yeter
Rahat olun sadece
Hepinizin başaracağına inanıyorum ben
Sızı olabilir canım normalSağolasın okuyunca etkiledi işte.. Bişey sorabilir miyim? Mumla deneme yaptım bir parmağa yakın aldım ama sızı oluyor normal mi?uzun zamandır ilk denemem bu
aynen katılıyorum. zaten kanamanın zardan değil kasmaktan olduğunu ifade ettik. artı biz kadınlar her ay zaten adet dönemimizde kanıyoruz ki o kanamayla bunu alakası bile yok.Kızlar lütfen etkilenmeyin öyle yazılardano arkadaş ta bu kadar etkileneceğinizi bilseydi eminim ki yazmazdı öyle açık açık
Zaten acıdan değil panikten atmıştır kendini öyle kanıda görünce çok panik yapmıştır
Ama siz rahat olun acı yok kanın geldiğini hissedebilen varmı acaba diyorum çünkü hissedilmiyo bir bakıyorsunuz ki kan gelmiş hiç acımadan
Acı yok kasmayın Yeter
Rahat olun sadece
Hepinizin başaracağına inanıyorum ben
tebrik ederim. ne kadarlık evliydinizKızlar burdan okuduklarmla ve araştırmalarımla sonunda başardım kndmi kasmayıp odaklanınca oldu hic kormayn gercekden düne kadar bnde cok acıyo fln diyodm cam batıyoms gbi fln ama kndmi kasmayıp rahat histtm ve başardm parmk egzerszlerini yapmk cok önemlyms cok degl 3 4 gndr yapıodk Allahıma binlerce kez sükürler olsn insallah szlerde en kısa zamanda kurtulursunz bu piskoljk baskıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?