Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benimde ilk gecemde öyle oldu. acıdan ölüyorum sandım. aslında öyle bir acı yok. zamanla gittikçe azaldı
Dilerim gittikçe azalır var olmayan acıyıda hissetmek cok tuhaf aslında :) zor olan kısmı atlattıgımı düşünüyorum darısı artık acısız sızısız deneyimlere :)

canım çok geçmiş olsun bende 9 yaşında uğradım seni çok iyi anlıyorum. 3 yıllık bu illetle uğraştım ve ekim ayında kurtuldum. sende yenceksin.

Ya arkadaşlar burda psikolojik bir rahatsızlık hatta rahatsızlık falan değil tamamen bilinçaltımızda oluşan rivayetlerden kaynaklı bi endişe var. Bu endişeler yüzünden zor zamanlar geçiriyoruz. Hala burda bu korkuları yaşayan bizler varken çok kanamam var, ağrıdan duramadım vb. Cümleler kurmak doğru mu? Böylemi oluyo destek. Son 2 sayfayı okuduğumdan beri kendimi kötü hissetmeye başladım. Şimdi yine deneme esnasında ay bendemi çok kötü olcam demicek mi insanlar?

Aynen Can'ım katılıyorum sana bunu söyleyen arkadaşta yaşadıklarını yazmış fikir almak istemiş ama bu illetle savaşan çoğu arkadaşımın korkusu kan acı yırtılma zaten bu yüzden söylemlere çok dikkat etmek gerekli sanki...

Aynen canım. Tabiki kötü niyetle yazılmamıştır ama kan acı yırtılma vb. Konuların danışılcağı son insan bizleriz. Bunu atlatan insanlar bile burda rahat konuşmamalı

Bende gaza geldim mum ile denedim hani ışıklar gidince yakarız ya o mumlardan. bebeyağı sürdüm muma. Bi parmağın ikinci boğumuna kadar alıyorum iyi mi?sonrasında sızı oluyor. İlkini bikaç ay önce denemiştim bu ikinci erteliyorum maalesef.

Aynen haklisin cnm katiliyorum lutfen.biraz dusunerek yazin

Katılıyorum okuyunca şok oldum. erkek mi diye de düşünmedim değil. Bazı yorumlar kontrol edilmeli gerekirse silinmeli. Herkesin canı yanıyor korkuyoruz zaten

Evet acıdan öldüm tarzında yorumlar beni de çok üzdü. Cesaretlenmeye çalıştığım bu günlerde keşke okumasaydim bu yorumları...
Benimde motivasyonum düştü biliomusun keşke okumasaydım. Neyse biz kendimiz yine inanmayalım böyle şeylere. Doktorlar ne dio. Hissetceğin sadece baskıııı. Acı yok. Öyle bişi yok. Moralimiz aman bozulmasın. Unuttuk okuduklarımızı. ( inşallah )

düşünce tarzınızı değiştrmeye çalışın.snuçta bunu mutlu bır şekılde yapan o kadar çk insan varki.demekki korkulcak bırsey yok .siz korktuça kastıkca acı olur ama rht olursnız zevk alırsnız böyle korkularınız olmaz.korkuyu aklınızdan cıkarmaya calısın o anın zevkıne odaklanın 1 kere yasadınızmı ay bumu dıceksınız cogu böyle oluyor bunun ıcınmı korktum kastım kendımı dıceksınız.kendınıze buna ınandırın, korkmamlısınız rht olunn ön sevşmeyı uzun tutun ısteklı olun cok kıı o an aklınıza acı felanda getırmeyn raht oln zaten

Katılıyorum okuyunca şok oldum. erkek mi diye de düşünmedim değil. Bazı yorumlar kontrol edilmeli gerekirse silinmeli. Herkesin canı yanıyor korkuyoruz zaten
Kızlar lütfen etkilenmeyin öyle yazılardan o arkadaş ta bu kadar etkileneceğinizi bilseydi eminim ki yazmazdı öyle açık açık
Zaten acıdan değil panikten atmıştır kendini öyle kanıda görünce çok panik yapmıştır
Ama siz rahat olun acı yok kanın geldiğini hissedebilen varmı acaba diyorum çünkü hissedilmiyo bir bakıyorsunuz ki kan gelmiş hiç acımadan
Acı yok kasmayın Yeter
Rahat olun sadece
Hepinizin başaracağına inanıyorum ben

Aynen haklisin cnm katiliyorum lutfen.biraz dusunerek yazin
Kızlar lütfen etkilenmeyin öyle yazılardan o arkadaş ta bu kadar etkileneceğinizi bilseydi eminim ki yazmazdı öyle açık açık
Zaten acıdan değil panikten atmıştır kendini öyle kanıda görünce çok panik yapmıştır
Ama siz rahat olun acı yok kanın geldiğini hissedebilen varmı acaba diyorum çünkü hissedilmiyo bir bakıyorsunuz ki kan gelmiş hiç acımadan
Acı yok kasmayın Yeter
Rahat olun sadece
Hepinizin başaracağına inanıyorum ben

Sağolasın okuyunca etkiledi işte.. Bişey sorabilir miyim? Mumla deneme yaptım bir parmağa yakın aldım ama sızı oluyor normal mi?uzun zamandır ilk denemem bu

Sağolasın okuyunca etkiledi işte.. Bişey sorabilir miyim? Mumla deneme yaptım bir parmağa yakın aldım ama sızı oluyor normal mi?uzun zamandır ilk denemem bu
Sızı olabilir canım normal
Hem diyosun bak uzun zaman dan beri yeni yapıyorum diyosun
Ara vermişsin normal yani
Ama kasmadan yap ve kuru kuru yapma kayganlaştırıcı veya zeytin yağı sür öyle yap

Kızlar burdan okuduklarmla ve araştırmalarımla sonunda başardım kndmi kasmayıp odaklanınca oldu hic kormayn gercekden düne kadar bnde cok acıyo fln diyodm cam batıyoms gbi fln ama kndmi kasmayıp rahat histtm ve başardm parmk egzerszlerini yapmk cok önemlyms cok degl 3 4 gndr yapıodk Allahıma binlerce kez sükürler olsn insallah szlerde en kısa zamanda kurtulursunz bu piskoljk baskıdan

Arkadaslar sanirim benim yorumum hepinizin moralini bozmus ben hemen kaldiriyrm bende en az sizler kadar kötü biran yasadim ben acidan ölmedim sadece panik atak nöbeti gecrdgm icin ölcem gibi hissettm dedim yani aci degildi sonrasjndaki kani görünce yasadgm skntydi aci kismina gelince evet ben cok kastim ve o yüzden canim acidi ama kanamasini anlamadim bile sonrasinda ise hicbir sknti yasamadm , ölücem sanip ölmedim ama bu anlatilanlardan dolayi benimkorkularim yoksa suan tekrar denemeye bile korkuyorum ama o aci o anda hissettim ve gecti benim zarim oldukca kalin 2.ayda 10. Denemede ancak bu sonuca ulastm benim gibi panikten ölcegini düsünen biri bile yaptysa siz o egzersizlerle cesaretle cok daha iyisini basarrsinz tekrar kusura bakmayin kimse yanlis anlayip korkmasin

Sevgili arkadaslarim...
8 ay bu sikintiyi yasayip atlatan birisi olarak söylüyorum*sakin korkmayin inaninoyle basit ki..neredeyse hic kan falan gelmedi inanin.
Cesaretinizi toplayip kendinize guvenin harekete gecin :)
Esinize de onu kendinize birakmasini söyleyin...
Kusura bakmayin acik olacak ..siz Üstte iken her sey daha kolay...hafif dokunun oynayin girdirmeye calisin tam girmese hatta yarim da girmese boyle denemeler yapin..yapin ki alisin...

Ben bi gun yeter artik dedim ve basardim cok sukur. .

Hatta su an elhamdulillah hamileyim bilem. gunlerinizi zehir etmeyin atik olun

aynen katılıyorum. zaten kanamanın zardan değil kasmaktan olduğunu ifade ettik. artı biz kadınlar her ay zaten adet dönemimizde kanıyoruz ki o kanamayla bunu alakası bile yok.

tebrik ederim. ne kadarlık evliydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…