Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim yaptik azicik kasildim.gitgel yapamadik yine.esim kizmadi ama zamanla onu da yapariz dedi.sadece penisi alabiliyorum gerisi gelmiyo

canım bende ilk zamanlar senin gibi sadece penisi alıyordum ama git gel yapamıyordum kendimi kastığımdan sonra içimdeyken kendimi sıktım bıraktım bunu bir 20 defa yapmışımdır sonra oradaki gerilme geçti eşim yavaş yavaş git gel yaptı acı olmadığını hissedince bende cesaretlendim inan ki kendimizi kastığımız için oluyor bunlar bu dediklerimi bir dene istersen bana çok yardımcı olmuştu inşallah sana da yardımcı olur

Ne yaşadığınızı bilemem ama biraz abartılı olmuş cidden. Burada insanları cesaretlendirmeye çalışırken daha da korkmalarına neden oluyor.

Kizlar penis denemesindeyim bas kismini aliyorum ondan fazla ilerleyemiyorum aci mi agrimi tuhaf bise oluyo orda kaliyorum napmaliyim yardimci olun lutfen bu kdr ilerlemisken birakmak istemiyorum ve esim altta bn ustte oldumz pozisyonda deniyoruz

ınsallah canim..eskisi gibi korkmuyorum.bide oyle deniyim canim

Kizlar penis denemesindeyim bas kismini aliyorum ondan fazla ilerleyemiyorum aci mi agrimi tuhaf bise oluyo orda kaliyorum napmaliyim yardimci olun lutfen bu kdr ilerlemisken birakmak istemiyorum ve esim altta bn ustte oldumz pozisyonda deniyoruz
Acı değil canım o
Pns başı girince Öyle bekle ve bacaklarını ve poponu gevşetmeye çalış elinle dokun gevşesin
Sonra da ıkın ve ilerlet nefes alıp ver

Bide sizce iyimi gidiyorum bn parmak egzersizini yapmadim aparat kullandim bi haftada yaptim ve penise gectim toplam hepsi bi hafta surdu suan penisin bas kismini aliyorum

Bide sizce iyimi gidiyorum bn parmak egzersizini yapmadim aparat kullandim bi haftada yaptim ve penise gectim toplam hepsi bi hafta surdu suan penisin bas kismini aliyorum
Tabiki de iyi gidiyorsun süpersin canım
Çok az kaldı çok
Çıkarma canım öyle hissedince acımıyo de hissetmeye çalış içerde onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…