- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.301
ikinizede maşallah kuzular...canım bende 6 yı yaptım. kuruluk bendede var. kendimizi ilişkiye veremediğimiz için oluyo. aşk oyunları oynayın diyolar. yani ön sevişme. bende bebe yağı sürüyorum ama sıvı vazelin daha iyi diyolar.
canim yaptik azicik kasildim.gitgel yapamadik yine.esim kizmadi ama zamanla onu da yapariz dedi.sadece penisi alabiliyorum gerisi gelmiyo
Canım daha önce anlatmıştım burda çokCanım nasıl yendin sen
Ne yaşadığınızı bilemem ama biraz abartılı olmuş cidden. Burada insanları cesaretlendirmeye çalışırken daha da korkmalarına neden oluyor.Bende bu artik fobi oldu bu sabahki denememizde acıdan kendimi yere attim ve heryer kan olmustu sonrasinda ise felaket bir panik atak nöbetine girdim tansiyonum tavan yapti ölücegimi hissettim bu bu kadar aci veriyorsa ben bir daha denemek istemiyorum kadin olmak hic istemyrm
bana da gönderebilir misiniz özeldenCanım daha önce anlatmıştım burda çok
Tekrar olmasın özelden yazdım sana
Tabiki de canımbana da gönderebilir misiniz özelden
Yok canim daha deneyemedik bazi sorunlardan dolayi ama denicez insCanim halledebildin mi
ınsallah canim..eskisi gibi korkmuyorum.bide oyle deniyim canimcanım bende ilk zamanlar senin gibi sadece penisi alıyordum ama git gel yapamıyordum kendimi kastığımdan sonra içimdeyken kendimi sıktım bıraktım bunu bir 20 defa yapmışımdır sonra oradaki gerilme geçti eşim yavaş yavaş git gel yaptı acı olmadığını hissedince bende cesaretlendim inan ki kendimizi kastığımız için oluyor bunlar bu dediklerimi bir dene istersen bana çok yardımcı olmuştu inşallah sana da yardımcı olur
Acı değil canım oKizlar penis denemesindeyim bas kismini aliyorum ondan fazla ilerleyemiyorum aci mi agrimi tuhaf bise oluyo orda kaliyorum napmaliyim yardimci olun lutfen bu kdr ilerlemisken birakmak istemiyorum ve esim altta bn ustte oldumz pozisyonda deniyoruz
Ya onu bi turlu yapamiyorum gitmiyor biyerde takilip kaliyo sankiAcı değil canım o
Pns başı girince Öyle bekle ve bacaklarını ve poponu gevşetmeye çalış elinle dokun gevşesin
Sonra da ıkın ve ilerlet nefes alıp ver
Yönünü ayarlayabiliyorsunuz di mi canım yönünde mi bir sıkıntı var acabaYa onu bi turlu yapamiyorum gitmiyor biyerde takilip kaliyo sanki
canim o dedigin aci olduktan sonra ikinsan penis cup diye girecek.bende hep orda takiliyodum bi turlu orayi gecemiyodum.popomu azicik oynatip penisi ittirdim ve olduYa onu bi turlu yapamiyorum gitmiyor biyerde takilip kaliyo sanki
Hah püf nokta popoyu gevşetmek ve sağa sola oynatmak yaşa A angelina 34canim o dedigin aci olduktan sonra ikinsan penis cup diye girecek.bende hep orda takiliyodum bi turlu orayi gecemiyodum.popomu azicik oynatip penisi ittirdim ve oldu
Aci olunca korkup cikariyorum moralim bozuluyor kndimi oynatamiyorum daha fazla hareket edemiyorumcanim o dedigin aci olduktan sonra ikinsan penis cup diye girecek.bende hep orda takiliyodum bi turlu orayi gecemiyodum.popomu azicik oynatip penisi ittirdim ve oldu
Tabiki de iyi gidiyorsun süpersin canımBide sizce iyimi gidiyorum bn parmak egzersizini yapmadim aparat kullandim bi haftada yaptim ve penise gectim toplam hepsi bi hafta surdu suan penisin bas kismini aliyorum
Canım pns kalınlığında alana kadar devam edenler de var daha ince yapıp bırakanlar da varBenim sorumun cevabını bilen var mı? Mumla deneme de kaç cm almam yeterli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?