Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dgn gnmde annmi kaybetmstm.ve dgnm olamamsdı cok üzlmstm annem için sanırm bnunda pskolojik olarak bi etkisi vardı smdide 2 aydır evlym sonunda başardım

Benimde ilknde arkadas gbi olmusdu cok acımıstı kndmi atmstm aglma krzleri fln kndmi kasdgmdan ve odaklanmadgmdan oluyorms kızlar bnce parmak egzerszlerne brakmadan devame dn beyn oraya bsey alablecgne inansn burda bu blgleri paylaşan arkadaslarada ayriyetn cok teskkr ederm

oncelikle badin sagolsun canim...ve seni tebrik ederim bu psikolojiyle vajiyi yendin artik seni kimse tutamaz

Canım senin kaçıncı oldu ben dün gece 6.yaptım şu anda tek sorun kuruluk bende acı macı yok sadece kuruyum ve pnse zeytin yağı sürmeden yapamıyom
canım bende 6 yı yaptım. kuruluk bendede var. kendimizi ilişkiye veremediğimiz için oluyo. aşk oyunları oynayın diyolar. yani ön sevişme. bende bebe yağı sürüyorum ama sıvı vazelin daha iyi diyolar.

canım bende 6 yı yaptım. kuruluk bendede var. kendimizi ilişkiye veremediğimiz için oluyo. aşk oyunları oynayın diyolar. yani ön sevişme. bende bebe yağı sürüyorum ama sıvı vazelin daha iyi diyolar.
Zamanla alışırız herhalde çünkü her ilişkide biraz daha ilerliyoruz sanırsam
Evet kendimizi rahatlatmak için ön sevişmeyi uzun tutun diyorlar bakalım işte zamanla o kuruluktan kurtulur hatta zevk alırız inşallah

Benim 3 hafta oldu ama bnde çok kasiyorum kendimi bi turlu giriş olmuyo parmak denedim onda itemiyorum bi turlu vajina içinde o yolu bulamıyorum nasıl yendiniz kızlar ne olur bna da yardım edin giriste bile duvar sanki girmiyo

Benim 3 hafta oldu ama bnde çok kasiyorum kendimi bi turlu giriş olmuyo parmak denedim onda itemiyorum bi turlu vajina içinde o yolu bulamıyorum nasıl yendiniz kızlar ne olur bna da yardım edin giriste bile duvar sanki girmiyo
Canım aynanın karşısına geçip bacaklarını aç ve incele öncelikle sonra işaret parmağına zeytin yağı veya bebeyağı kayganlaştırıcı hangisi varsa ondan sür ve girdir popoya doğru eğimli olarak itmelisin

Bn cesaret edemiyorum sanki yanlış yere itcem diye aşağı doğru mu iteyim yanı çok moralim bozuldu bnimde sizler sayenizde yenmek istiyorum bnde

Bn cesaret edemiyorum sanki yanlış yere itcem diye aşağı doğru mu iteyim yanı çok moralim bozuldu bnimde sizler sayenizde yenmek istiyorum bnde
Canım cesaretini topla orası açılacak sen içtikçe parmağını direk karşıya doğru değil biraz aşağı yani popoya doğru olacak öyle itmelisin
Girmez orası kapalı diye bir şey yok

Canım cesaretini topla orası açılacak sen içtikçe parmağını direk karşıya doğru değil biraz aşağı yani popoya doğru olacak öyle itmelisin
Girmez orası kapalı diye bir şey yok
Tmm cnm deniyim öyle fotonlarda vajina yolu yukarı doğru gormustum o yüzden aşağı nedense parmağı mi itemedim bi turlu onun etkisi nden dolayı galiba çok zor bi durum olsa rahat licam

Canım nasıl yendin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…