- 24 Kasım 2015
- 139
- 168
- 23
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.321
Tabiki de iyi gidiyorsun süpersin canım
Çok az kaldı çok
Çıkarma canım öyle hissedince acımıyo de hissetmeye çalış içerde onu
Canım çevresi 11-12 cm olmalı uzunluk bi parmak boyu kadar .Benim sorumun cevabını bilen var mı? Mumla deneme de kaç cm almam yeterli?
Canım ben en son yenmeden iönce yani eşimin parmagı sayesınde sona yaklasmıştm. . Seninde az kalmış. .eşin parmağına gecmeden ilk sen yap egzersızlerını sonra eşin kayganlaştırıcı sursun ben vazelin kullanmıştm ve sen uzan gevse mutlaka sıkma kendını gozlerını kapat baska seyler dusun eşinde önce yavasca itsın parmaginı kastgın yerde kasma desin inan kasmıyorsun:) ve son olarak o soktukca içinde bekletsın sende sık bırak sık bırak iyice alışınca sok cıkar yapabilir kolay gelsin ve inan bna kolay :)Kızlar ben aparatı bıraktım. Psikolog parmak yaptiricam deyince eşimin serçe parmağını denedim bu aksam girdi ama kasiyorum dur bekle diyorum bi turlu atamiyorum şu panikligi çok kızıyorum kendime. EşinIn parmağiyla egzersiz yapan var mı beni ne rahatlatıryarın inşallah daha rahat olurum.
Tebrik ederim canımMerhaba arkadaslar . Eylul ayinda bu siteyi farkettim, moralim yerlerdeyken diplerden vesile oldu elhamdulillah. Suan 10 aylik evliyim yaklasik 3 hafta evvel vajinusmusu yendim. Yardimi dokunan arkadslarima coook ama cok tesekkur ediyorum gercekten bu surecte bir fikir bile cok acaip azim veriyor. Ben vajinanin neresi oldugunu bile bilmeyen bi insandim. Dokunamazdim , elledgm zaman hemen birsey olacak sanirdm. İlk once yerini ogrendim aynayla sonra kulak copunu denedim. İlk girdigi andaki mutlulugumu tarif edemem bu kadar mutlu oldugum bi an hatrlamiyordum. Sonra uzun bir ara hic birsey yapmadim. Usendim vs . Erteledim. Kesinlikle ertelememek lazm ama bunu ogrendim. Daha sonra mumdan bi aparat hazirladim pecete sardim ve strec filmledim. O kadr kalin gozukuyordu ki gozume , yaklasik 1 ay aparata sadece baktim:) snra esimle deneme yaparken madem sokabiliosun kulak copunu sok dedi benm gozumun onunde, yaptim. Goz kalemim vardi sonra onu soktum, gaza geldik bide mumu soktum. Agladim sevincten:) baya bi calistim mumla sonra kalinlastirdim en son cevresi 10 cm falandi. Bu fikirleri veren arkadaslardan da Allah razi olsun cok buyuk sevap isliyorlar vallahi. Deniyordm ama sonuc gelmiyordu. Zaman geciyordu ama en sonunda 18 kasimda hallettik. İnanamadim. Birkac arkadas ytak ucunda deneyin demisti kesknlikle katiliyorum ki ben de oyle cozdum. P.nis i kendiniz elinizle itiyorsunuz ve ikiniyorsunuz cuk diye oluyor inanin. O ani hayatimda hic unutmicam . İmkansiz unutmam. Yani inanamadim ben oldugununa hatta yok olmamistr diyorm esime , emin misin bi daha dene falan diyorm .o derece farkedilmiyo bile. Nasil bir psikolojideysem hala bile kasiliyorum ben girislerde ama bakalim bunu hallettim ya gerisi gelir diye dusunuyorm. Rabbim herkesin yardimcisi olsun, her namazimdan sonra dua ediyorm bu sorunu yasayan hrkese Rabbim yardim etsin ilac olsun diye. Umarim en yakin zamanda halledersjniz bu sorunu.
Yenmis olan arkadaslarin yazdiklarini okurdum ne guzel ben de yazabilir miyim bu sekilde derdim o kadar umutsuzdum ki ama bu bi imtihan ve sabirla insllah halledemeyecegimiz birsey yok.
Selam ve dua ile sevgili arkadaslarimmm
mrblar bende şuan egzersizleri yapiyorum. Kesinlikle sıvıyağı öneriyorum. Vazelin vs cok kuruma yapıyor bence sıvıyağla deneyince rahat oluyor egzersizler. Insallah bizde kurtuluruz Allahım sen yardım et...Kızlar ben aparatı bıraktım. Psikolog parmak yaptiricam deyince eşimin serçe parmağını denedim bu aksam girdi ama kasiyorum dur bekle diyorum bi turlu atamiyorum şu panikligi çok kızıyorum kendime. EşinIn parmağiyla egzersiz yapan var mı beni ne rahatlatıryarın inşallah daha rahat olurum.
Tesekkur ederimmm:) gecmis olsun insllahhhTebrik ederim canımyaklaşık aynı zamanlarda yenmişiz
Ben eşimin parmağından başka hiçbişeyle egzersiz yapamıorm. Çünkü bitek eşim rahatlatıo. Eminim onun içinde zordur ama dizim titrio dizimi öpüo falan. Rahatıyım diye konuşturuo. En sevdiğim şeylerden bassedio. Ben kapadokyaya hayranım orda olduğunu düşün dio falan filan. Eşin biraz rahatlatsın yaparken canım. Yazık onlarada ya. Allahım hepimize yardımcı ol nolurKızlar ben aparatı bıraktım. Psikolog parmak yaptiricam deyince eşimin serçe parmağını denedim bu aksam girdi ama kasiyorum dur bekle diyorum bi turlu atamiyorum şu panikligi çok kızıyorum kendime. EşinIn parmağiyla egzersiz yapan var mı beni ne rahatlatıryarın inşallah daha rahat olurum.
Merhaba bana ulasırmısınız bılgınıze ıhtıacım var bu konuda ..ARKADASLAR DÜN GECE BENDE BASARDIM SORMAK İSTEYEN LER ÖZELİME ATSINLAR hihoyyyt
Ne olur bızede yardım edınNASILLLLL LUTFEN
çok teşekkür ederimmmTabiki de canım
Lutfen banada gönderirmisiniz,bende 2 yil olucak hala basaramadikTabiki de canım
Yok anlatamadım en değil boy ne kadar yeterli diye soracaktım bi parmak boyu yeterli mi?Canım pns kalınlığında alana kadar devam edenler de var daha ince yapıp bırakanlar da var
Bence aparat yapabiliyorsan artık Pns çalışmalarına geçin eşinle çünkü o daha önemli
yazını okuyunca ne kadar umutlandım anlatamam. birkaç gündür misafirim vardı deneyemiyorduk. biz de yarın deneyecez inşallah. çok heyecanlıyım umarım başarabilirim. umarım bende senin gibi başarı hikayemi yazabilirim burada. umarım bende arkadaşlarıma faydalı olacak şeyler paylaşabilirim. Rabbim yardımcımız olsunMerhaba arkadaslar . Eylul ayinda bu siteyi farkettim, moralim yerlerdeyken diplerden vesile oldu elhamdulillah. Suan 10 aylik evliyim yaklasik 3 hafta evvel vajinusmusu yendim. Yardimi dokunan arkadslarima coook ama cok tesekkur ediyorum gercekten bu surecte bir fikir bile cok acaip azim veriyor. Ben vajinanin neresi oldugunu bile bilmeyen bi insandim. Dokunamazdim , elledgm zaman hemen birsey olacak sanirdm. İlk once yerini ogrendim aynayla sonra kulak copunu denedim. İlk girdigi andaki mutlulugumu tarif edemem bu kadar mutlu oldugum bi an hatrlamiyordum. Sonra uzun bir ara hic birsey yapmadim. Usendim vs . Erteledim. Kesinlikle ertelememek lazm ama bunu ogrendim. Daha sonra mumdan bi aparat hazirladim pecete sardim ve strec filmledim. O kadr kalin gozukuyordu ki gozume , yaklasik 1 ay aparata sadece baktim:) snra esimle deneme yaparken madem sokabiliosun kulak copunu sok dedi benm gozumun onunde, yaptim. Goz kalemim vardi sonra onu soktum, gaza geldik bide mumu soktum. Agladim sevincten:) baya bi calistim mumla sonra kalinlastirdim en son cevresi 10 cm falandi. Bu fikirleri veren arkadaslardan da Allah razi olsun cok buyuk sevap isliyorlar vallahi. Deniyordm ama sonuc gelmiyordu. Zaman geciyordu ama en sonunda 18 kasimda hallettik. İnanamadim. Birkac arkadas ytak ucunda deneyin demisti kesknlikle katiliyorum ki ben de oyle cozdum. P.nis i kendiniz elinizle itiyorsunuz ve ikiniyorsunuz cuk diye oluyor inanin. O ani hayatimda hic unutmicam . İmkansiz unutmam. Yani inanamadim ben oldugununa hatta yok olmamistr diyorm esime , emin misin bi daha dene falan diyorm .o derece farkedilmiyo bile. Nasil bir psikolojideysem hala bile kasiliyorum ben girislerde ama bakalim bunu hallettim ya gerisi gelir diye dusunuyorm. Rabbim herkesin yardimcisi olsun, her namazimdan sonra dua ediyorm bu sorunu yasayan hrkese Rabbim yardim etsin ilac olsun diye. Umarim en yakin zamanda halledersjniz bu sorunu.
Yenmis olan arkadaslarin yazdiklarini okurdum ne guzel ben de yazabilir miyim bu sekilde derdim o kadar umutsuzdum ki ama bu bi imtihan ve sabirla insllah halledemeyecegimiz birsey yok.
Canım ben en son yenmeden iönce yani eşimin parmagı sayesınde sona yaklasmıştm. . Seninde az kalmış. .eşin parmağına gecmeden ilk sen yap egzersızlerını sonra eşin kayganlaştırıcı sursun ben vazelin kullanmıştm ve sen uzan gevse mutlaka sıkma kendını gozlerını kapat baska seyler dusun eşinde önce yavasca itsın parmaginı kastgın yerde kasma desin inan kasmıyorsun:) ve son olarak o soktukca içinde bekletsın sende sık bırak sık bırak iyice alışınca sok cıkar yapabilir kolay gelsin ve inan bna kolay :)
Merhaba arkadaslar . Eylul ayinda bu siteyi farkettim, moralim yerlerdeyken diplerden vesile oldu elhamdulillah. Suan 10 aylik evliyim yaklasik 3 hafta evvel vajinusmusu yendim. Yardimi dokunan arkadslarima coook ama cok tesekkur ediyorum gercekten bu surecte bir fikir bile cok acaip azim veriyor. Ben vajinanin neresi oldugunu bile bilmeyen bi insandim. Dokunamazdim , elledgm zaman hemen birsey olacak sanirdm. İlk once yerini ogrendim aynayla sonra kulak copunu denedim. İlk girdigi andaki mutlulugumu tarif edemem bu kadar mutlu oldugum bi an hatrlamiyordum. Sonra uzun bir ara hic birsey yapmadim. Usendim vs . Erteledim. Kesinlikle ertelememek lazm ama bunu ogrendim. Daha sonra mumdan bi aparat hazirladim pecete sardim ve strec filmledim. O kadr kalin gozukuyordu ki gozume , yaklasik 1 ay aparata sadece baktim:) snra esimle deneme yaparken madem sokabiliosun kulak copunu sok dedi benm gozumun onunde, yaptim. Goz kalemim vardi sonra onu soktum, gaza geldik bide mumu soktum. Agladim sevincten:) baya bi calistim mumla sonra kalinlastirdim en son cevresi 10 cm falandi. Bu fikirleri veren arkadaslardan da Allah razi olsun cok buyuk sevap isliyorlar vallahi. Deniyordm ama sonuc gelmiyordu. Zaman geciyordu ama en sonunda 18 kasimda hallettik. İnanamadim. Birkac arkadas ytak ucunda deneyin demisti kesknlikle katiliyorum ki ben de oyle cozdum. P.nis i kendiniz elinizle itiyorsunuz ve ikiniyorsunuz cuk diye oluyor inanin. O ani hayatimda hic unutmicam . İmkansiz unutmam. Yani inanamadim ben oldugununa hatta yok olmamistr diyorm esime , emin misin bi daha dene falan diyorm .o derece farkedilmiyo bile. Nasil bir psikolojideysem hala bile kasiliyorum ben girislerde ama bakalim bunu hallettim ya gerisi gelir diye dusunuyorm. Rabbim herkesin yardimcisi olsun, her namazimdan sonra dua ediyorm bu sorunu yasayan hrkese Rabbim yardim etsin ilac olsun diye. Umarim en yakin zamanda halledersjniz bu sorunu.
Sağol canım o zaman genişletmeliyim yavaş yavaş çünkü bir parmak boyuna ulaştımCanım çevresi 11-12 cm olmalı uzunluk bi parmak boyu kadar .
Merhaba arkadaslar . Eylul ayinda bu siteyi farkettim, moralim yerlerdeyken diplerden vesile oldu elhamdulillah. Suan 10 aylik evliyim yaklasik 3 hafta evvel vajinusmusu yendim. Yardimi dokunan arkadslarima coook ama cok tesekkur ediyorum gercekten bu surecte bir fikir bile cok acaip azim veriyor. Ben vajinanin neresi oldugunu bile bilmeyen bi insandim. Dokunamazdim , elledgm zaman hemen birsey olacak sanirdm. İlk once yerini ogrendim aynayla sonra kulak copunu denedim. İlk girdigi andaki mutlulugumu tarif edemem bu kadar mutlu oldugum bi an hatrlamiyordum. Sonra uzun bir ara hic birsey yapmadim. Usendim vs . Erteledim. Kesinlikle ertelememek lazm ama bunu ogrendim. Daha sonra mumdan bi aparat hazirladim pecete sardim ve strec filmledim. O kadr kalin gozukuyordu ki gozume , yaklasik 1 ay aparata sadece baktim:) snra esimle deneme yaparken madem sokabiliosun kulak copunu sok dedi benm gozumun onunde, yaptim. Goz kalemim vardi sonra onu soktum, gaza geldik bide mumu soktum. Agladim sevincten:) baya bi calistim mumla sonra kalinlastirdim en son cevresi 10 cm falandi. Bu fikirleri veren arkadaslardan da Allah razi olsun cok buyuk sevap isliyorlar vallahi. Deniyordm ama sonuc gelmiyordu. Zaman geciyordu ama en sonunda 18 kasimda hallettik. İnanamadim. Birkac arkadas ytak ucunda deneyin demisti kesknlikle katiliyorum ki ben de oyle cozdum. P.nis i kendiniz elinizle itiyorsunuz ve ikiniyorsunuz cuk diye oluyor inanin. O ani hayatimda hic unutmicam . İmkansiz unutmam. Yani inanamadim ben oldugununa hatta yok olmamistr diyorm esime , emin misin bi daha dene falan diyorm .o derece farkedilmiyo bile. Nasil bir psikolojideysem hala bile kasiliyorum ben girislerde ama bakalim bunu hallettim ya gerisi gelir diye dusunuyorm. Rabbim herkesin yardimcisi olsun, her namazimdan sonra dua ediyorm bu sorunu yasayan hrkese Rabbim yardim etsin ilac olsun diye. Umarim en yakin zamanda halledersjniz bu sorunu.
ahhhh ahhh hiç sorma nedir bu adamların bizden çektiğiBen eşimin parmağından başka hiçbişeyle egzersiz yapamıorm. Çünkü bitek eşim rahatlatıo. Eminim onun içinde zordur ama dizim titrio dizimi öpüo falan. Rahatıyım diye konuşturuo. En sevdiğim şeylerden bassedio. Ben kapadokyaya hayranım orda olduğunu düşün dio falan filan. Eşin biraz rahatlatsın yaparken canım. Yazık onlarada ya. Allahım hepimize yardımcı ol nolur
canim maşallah cok hizli ilerledin..aferin sanaBide sizce iyimi gidiyorum bn parmak egzersizini yapmadim aparat kullandim bi haftada yaptim ve penise gectim toplam hepsi bi hafta surdu suan penisin bas kismini aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?