Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim ne mutlu sana gözün aydin.yatak ucu derken nasil yani.sen yatiyorsun eşin ayakta pozisyonda mi.ayaklarin yeremi dogrumu sallanacak
Saolasin:) simdi sen yatiosn esin ayakta , senin bacaklarini yataga daya sallandirma asagi dgru esinde tabi dimdik degl sana dgru biraz egilmesi lazm. Yada bacaklarini esinin beline de sarabilirsn . Sonucta vajina acilacak o zaman
Belki daha kolay hallolur . Ben ikisini de denedim

İ
İnsllah basarirsinnnnn:) dua edicem haber bekliyorm ama olmazsa da moral bozma devam et

Arkadaşlar buranın konusu baska biliyorum ama burası cok aktif oldugu için yazdım bilenimiz var mı benim Adetim biteli 14 gün oldu cok cok özür dilerim ama madeni 1liranın 4te biri kadar beyaz bir parça düşmüş iç çamasırıma kokusuz, bu yumurtlama göstergesi olan akıntı mı? Arastırdım Biraz şeffaf olur renksiz olur deniyo ama benimki beyazdı yardımcı olurmusunuz nolur?bu akıntı normal mi

YA BU KIŞ GÜNLERİNDEN DOLAYI EGZERSİZ BİLE YAPAMIYORUM BANYO YAPMASI OLUCAK DİYE SOĞUK ÇOOK YOKSA BAYA CESARETLENMİŞTİM PENİSE YAKIN BOYUTTA KI MUMLA Bİ KERE YAPABİLDİM

Eşinle ilişki yasayıp bosaldıysa spermler geri geliyor olabilir ya da yumurtlama doneminde sin telas yapacak birsey yok bnce surekli bir akıntı yani gecmezsr dra gorun iltihap olabiliyor gecmeyen akıntılar

Yok canım bnmde kocamla uzun zamandır brsy yaşanmıyor neredeyse bazıları iltihap diyor korktum bazısı rahim içi duvarının dökülmesi diyor anlayamadım o zamam önemsiz dmi

canim o dedigin aci olduktan sonra ikinsan penis cup diye girecek.bende hep orda takiliyodum bi turlu orayi gecemiyodum.popomu azicik oynatip penisi ittirdim ve oldu
Ya benim de dün ucu girdi ama bi yerde takılıp kaldı ve nefesim kesildi geri çektim ben hiç parmak egzersizi yapmadım direkt p..sle çalışma yaptık ilk başlarda ucunu dokunrduk sonra oraya daha yakın bi yerde dokundrmaya çalıştık ve dün ilk kez bize göre baya bi yol kat ettik ucu girdi ama bi noktada kaldı ama inanıyorum ki onu da aşıcaz inşallah çünkü ben orda delik olduğuna bile inanmayan biriyken bu duruma kadar gelebildim Allah'a çok şükür. Bu sayfa daki yorumlar çok değerli insana hırs ve güven veriyor ben her arkadaşın başarısını okurken kendime daha çok güvendim siz de güvenin Rabbim inşallah hepimize hayırlısıyla bu hastalığı yenmeyi nasip eder.

tatlim iste o takildigin yeri gectikten sonra oluyo.oraya gelince iyice ikin ve cesarli ol.zaten penis kayip gidiyo.su yolunu bulur derler ya o da yolunu buluyo

YA BU KIŞ GÜNLERİNDEN DOLAYI EGZERSİZ BİLE YAPAMIYORUM BANYO YAPMASI OLUCAK DİYE SOĞUK ÇOOK YOKSA BAYA CESARETLENMİŞTİM PENİSE YAKIN BOYUTTA KI MUMLA Bİ KERE YAPABİLDİM
ahh ahh sende kendimi gordum.gecen kis bos bos oturdum bende neymis sogukmus neymis sik sik banyo yaparsam hasta olurmusum.sakin sen benim gibi olma canim. 5 dakikalik is. zaten sonuca gelmissin.cesaretlen ve bitir bu işi

ahh ahh sende kendimi gordum.gecen kis bos bos oturdum bende neymis sogukmus neymis sik sik banyo yaparsam hasta olurmusum.sakin sen benim gibi olma canim. 5 dakikalik is. zaten sonuca gelmissin.cesaretlen ve bitir bu işi
kesinlikle katılıyorum. bu bahaneyi ben de çok kullandım ama boşa vakit kaybı malesef. tavsiyem banyo meselesini hiiiiç düşünmeyin harekete geçin

Cok az bi yolun kalmis illa hemen olcak diye birsey yok egzersiz yapmadan direk p..le calismanla yine de cok iyi yere gelmissin simdi o yer hepimizde oldu duvar gibi sanki aşilamayacak bende senin gibi ilk giriste o duvari hissedincw panik yaptim geri cekildim ama sonra burda yazilanlar geldi aklima aslinda orda hic duvar yok ki sende bu durumu aşıp normal cinsel iliskiye girdiginde bu dedigimi daha iyi anlicaksin. Orayi bol islak tut artik ne kullaniyosan bol sür duvari hissettiginde nefes ver ve ıkın var gucunle ve kendini artik ne pozisyonda yapiyosan penise dogru it bak giricek emin ol ben o sekilde yaptim duzenli nefes alip vermeye bak o an panik oliyo insan ama esin de seni konusarak sakinlestirsin ise yariyo . Hadi bakalim insallah en kisa zamanda yenersin canim benim

Dediklerini deniycem desteğin için de çok teşekkür ederim canımmm inşallah yenicem inşallah

Kızlar bu arada küçükte olsa bir tavsiyem var belki sadece bende mi oluyor bilemiyorum
Tam Pns girecek çok fazla baskı var gibi oluyor ya hani
o an geldiğinde öğrendim artık azıcık da olsa küçük tuvaletim gelmişse baskı oluyo
Eşime diyorum ki bekle
Koşa koşa gidiyorum lavaboya bir iki damlada olsa yapınca geri dönüşüm muhteşem oluyo cup diye giriyo baskı olmuyo yani
Hatta eşim diyorki sen ne yapıyon lavaboya gidip öyle geri dönüşün muhteşem oluyo diyo gülüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…