- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.361
canim senle ben ayni asamadaydik.ben simdi penisin tamamini aliyorum.biraz yanma oluyor ama sorun degil.demem o ki seninde yapmana az kaldi cesaretli ol canim.hayirli haberlerini bekliyorumCanlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar beni soracak olursanız hiç iyi değiladetim bitti ama hala yapamıyorum ne olacak benım bu halim herkes bebiş soruyor artık ah ah bende istiyorum ama olmuyor işte.
GÜNDÜZ EVDE OLSAM YAPARIM DA ÇALIŞIYORUM EVE GİT YEMEK BULAŞIK ÇAY FASLI DERKEN ASLINDA HAKLISIN BAHANE BULUYORUM FIRSAT ÇIKIYOR DEĞERLENDİRMİYORUM YAA KIZIYORUM KENDİME ÇOK SİNİR BİŞEY OLDUM BENahh ahh sende kendimi gordum.gecen kis bos bos oturdum bende neymis sogukmus neymis sik sik banyo yaparsam hasta olurmusum.sakin sen benim gibi olma canim. 5 dakikalik is.zaten sonuca gelmissin.cesaretlen ve bitir bu işi
Canım bence ilk 1parmak snra 2parmak dene yawaş yawaş snrada pnse geçn ama kndni gevsek brak ve elnle kontrol et vazeln süreblrsn yumuşaması içinKizlar penis denemesindeyim bas kismini aliyorum ondan fazla ilerleyemiyorum aci mi agrimi tuhaf bise oluyo orda kaliyorum napmaliyim yardimci olun lutfen bu kdr ilerlemisken birakmak istemiyorum ve esim altta bn ustte oldumz pozisyonda deniyoruz
Gercekten morel sabir güc istek ve en onemlisi mutluluk denilen seyi unuttuk bu saçma takintimiz yuzunden Kizlar ben gerckten cok kotu hissediyorjm kendimi herkesin yapip bizim yapamadigimiz sey ne ? Niye bu kadar korkagim niye? Niye canim bubkadar tatli ? Offff gerckten suanki bunalimimdan daha aci veren bisey degildir heralde hayata karsi hicbir mutluluk belirtisi yok sewinc yok napicam kizlar kimseyle konusamiyorum herkes kolay diyo niye ben yapamiyorum o zamn Bitik durumdayim tam 3,5 sene çöpppHayatimda daha da dewam edermi bilmiyorum. Artik herseyi ezber
Aynen eşim de sağ olsun güldürüyor masaj yapıyor ama yine de gergin oluyorum. Belki de ilk defa yaptık o yüzden olabilir. Sürekli uyarma ihtiyacı duyuyorum. Yavaş dur gibi ne uyuzum ya gıcık aldim kendimden valla..Ben eşimin parmağından başka hiçbişeyle egzersiz yapamıorm. Çünkü bitek eşim rahatlatıo. Eminim onun içinde zordur ama dizim titrio dizimi öpüo falan. Rahatıyım diye konuşturuo. En sevdiğim şeylerden bassedio. Ben kapadokyaya hayranım orda olduğunu düşün dio falan filan. Eşin biraz rahatlatsın yaparken canım. Yazık onlarada ya. Allahım hepimize yardımcı ol nolur
Aynen canımaynı bende öyleyim çalışamıyorum bi yere gitmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum resmen bittim sabırlı olmaya çalışıyorum isyan etmek istemiyorum ama yoruldum artık nasıl bişeymiş neden bende yapamıyorum 1 yılı geçti benimde herşeye engel gezmeye gidiyorum ama suçluluk duyuyorum henüz bu işi yapamamışken gezmekde noluyo diyorum.Allah hepimize yardım etsin gerçekten yaşamayan anlamaz bu duyguyu
Hiç deneme yaptınız mı canım ? Ne aşamada sorun yaşıyorsun ?Kızlar bana da yardım edin iki ay oldu kendimi nasıl kaciracagimi şaşırıyorum oraya dokunulmasi çok rahatsız ediyor beni vajinismus bu mu kimseye anlatamıyorum derdime nasıl derman bulcam ben
Deneme yapıyoruz ama ben çok korkuyorum sanki duvar var orda canım acıyor atiyorum ustumden oraya kendim bile dokunamiyorum rahatsiz ediyor beni oraya dokunulmasiHiç deneme yaptınız mı canım ? Ne aşamada sorun yaşıyorsun ?
hayatım yapıcaksın.kesin yapıcaksın. yaptın bi kere. ha gayret. beynini yapıcam diye şartlandır.Canlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar beni soracak olursanız hiç iyi değiladetim bitti ama hala yapamıyorum ne olacak benım bu halim herkes bebiş soruyor artık ah ah bende istiyorum ama olmuyor işte.
canım zamanla azalıyo o. bendede oluyo. kastığımız içinya kizlar bana bi akil verin psnle denerken alabiliyorum yariya kadar ama bi batma oluyo hep..psn boyuna yakin aparat yaptim kndime az once egzersz yaptim onuda alabiliyorum o duvar dedigim yeri geciyo ama o batma hep var niye olabilir o batma
bi tek o var bnde ishte ..yeterince islaklik oldug u ztn alabiliyorum psn i ama batma oluyo..canım zamanla azalıyo o. bendede oluyo. kastığımız için
kizlar o bendede var.doktora gidim diyorum ama doktor napcakki agri kesici mi yazcak kafam karisikbi tek o var bnde ishte ..yeterince islaklik oldug u ztn alabiliyorum psn i ama batma oluyo..
aynen yaa bekarken ne rahatmışımkadin olmak ne zormus kizlar yaa
bukadarini basarmak bile bizim icin cok buyuk bisey kizlar...artik piskolojik olarak yiprandigimiz icin oluyo bunlar..doktora gitsemde bi faydasi olmicak benim bi gun aciyosa diger gun aci falan olmuyo bende shashirdim artik..kadinmiyim hala kizmiyim yendimmi vajinismusu..cok karishik bi durum yaniaynen yaa bekarken ne rahatmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?