Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar beni soracak olursanız hiç iyi değil adetim bitti ama hala yapamıyorum ne olacak benım bu halim herkes bebiş soruyor artık ah ah bende istiyorum ama olmuyor işte.

canim senle ben ayni asamadaydik.ben simdi penisin tamamini aliyorum.biraz yanma oluyor ama sorun degil.demem o ki seninde yapmana az kaldi cesaretli ol canim.hayirli haberlerini bekliyorum

ahh ahh sende kendimi gordum.gecen kis bos bos oturdum bende neymis sogukmus neymis sik sik banyo yaparsam hasta olurmusum.sakin sen benim gibi olma canim. 5 dakikalik is. zaten sonuca gelmissin.cesaretlen ve bitir bu işi
GÜNDÜZ EVDE OLSAM YAPARIM DA ÇALIŞIYORUM EVE GİT YEMEK BULAŞIK ÇAY FASLI DERKEN ASLINDA HAKLISIN BAHANE BULUYORUM FIRSAT ÇIKIYOR DEĞERLENDİRMİYORUM YAA KIZIYORUM KENDİME ÇOK SİNİR BİŞEY OLDUM BEN

Kizlar penis denemesindeyim bas kismini aliyorum ondan fazla ilerleyemiyorum aci mi agrimi tuhaf bise oluyo orda kaliyorum napmaliyim yardimci olun lutfen bu kdr ilerlemisken birakmak istemiyorum ve esim altta bn ustte oldumz pozisyonda deniyoruz
Canım bence ilk 1parmak snra 2parmak dene yawaş yawaş snrada pnse geçn ama kndni gevsek brak ve elnle kontrol et vazeln süreblrsn yumuşaması için

aynı bende öyleyim çalışamıyorum bi yere gitmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum resmen bittim sabırlı olmaya çalışıyorum isyan etmek istemiyorum ama yoruldum artık nasıl bişeymiş neden bende yapamıyorum 1 yılı geçti benimde herşeye engel gezmeye gidiyorum ama suçluluk duyuyorum henüz bu işi yapamamışken gezmekde noluyo diyorum.Allah hepimize yardım etsin gerçekten yaşamayan anlamaz bu duyguyu

Aynen eşim de sağ olsun güldürüyor masaj yapıyor ama yine de gergin oluyorum. Belki de ilk defa yaptık o yüzden olabilir. Sürekli uyarma ihtiyacı duyuyorum. Yavaş dur gibi ne uyuzum ya gıcık aldim kendimden valla..

Aynen canım bu iş olmadan bizi hiç bi şey mutlu etmeyecek her şey yarım sanki..

hayatım yapıcaksın.kesin yapıcaksın. yaptın bi kere. ha gayret. beynini yapıcam diye şartlandır.

ya kizlar bana bi akil verin psnle denerken alabiliyorum yariya kadar ama bi batma oluyo hep..psn boyuna yakin aparat yaptim kndime az once egzersz yaptim onuda alabiliyorum o duvar dedigim yeri geciyo ama o batma hep var niye olabilir o batma

aynen yaa bekarken ne rahatmışım
bukadarini basarmak bile bizim icin cok buyuk bisey kizlar...artik piskolojik olarak yiprandigimiz icin oluyo bunlar..doktora gitsemde bi faydasi olmicak benim bi gun aciyosa diger gun aci falan olmuyo bende shashirdim artik..kadinmiyim hala kizmiyim yendimmi vajinismusu..cok karishik bi durum yani

Kızlar bana yardım edin doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi eşimle psrmak egzersizini çok rahat yapıyoruz ama iş penise gelince değişiyor. Başı giriyor sonra çok fazla yanma oluyor devam edemiyorum ne yapmam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…