Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm normal baslarda oyle olmasi egzersizlere dvm et..yada dha kalin aparat yap kendine..ben nerdeyse tamamini aldim pnsin ama hala batma oluyo..aparat yaptim psn kalinligina yakin onuda alabiliyorum ama dedigim gbi batma hala var kastigim icin herhalde..morelini bozma panik yapma egzersizlere dvm et..yavas yavas alishicaz cnm bska yolu yok olmicak bisi degil

Bu yanma kendimi kasmamamdan dolayımı acaba : ( birseyler icsem gevsemem mi?

Bu yanma kendimi kasmamamdan dolayımı acaba : ( birseyler icsem gevsemem mi?
tamamen kasmamizdan cnm ve islaklikta onemli tbi ben ilk egzersizleri esimle yapmaya bashlamishtim 3cu gunde 2 kalin parmak aldim tamamini ve 3cu defada hic aci yanma yoktu alishtim cnku ama istek yoksa eger ve islaklik tam saglanmiyosa ben 1 parmagi bile zor aliyorum..yani sakin kendini kasma rahat ol zevk almaya odaklan..ztn kendini kasmadigin anda vajina kendini birakiyo..ben gevsemek icin bazi yontemler denedim istersen yazarim sana ozelden ve ishede yaradi..bizim kendimizi korkutugumuz gbi kan yirtilma sidetli agri bunlarin hepsi bizim kafamizda cnm inan bana..kendimi kasip aci cekende benim, konsantre olup aci sizi cekmeyip psn in nerdeyse tamamini alabilende benim

aynen katiliyorum ve destekliyorum kendime inandigim ve guvendigim gun penisi hemen aliyorum.eger acirmi gibi sacma sapan dusunuyosam penisin basini zor aliyorum.gercekten her sey beyninize gonderdigimiz algiyla alakali. umarim beynim artik kabullenmistir.ACI YOK

Merhaba ben evleneli bugün tam bi ay oldu. Ben de yenmek istiyorum vajinismusu. Deneyimlerinizi benimle de paylaşabilir misiniz

Denediginiz yontemi bana da yazarmisiniz özelden

Katiliyorum... bende ayni seyi yazicaktim yeni gördüm yazilanlari. Ama moralini bozma cnm herkes farkli... ben hicbirsey hissetmedim ve kanamamda olmadi.

Arkadaşlar sizi uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yorum yapmamıştım. Bugün vajinismusu yendim ben de. Burda okuduklarım bana çok yardımcı oldu. Belki ben de birilerine yardımcı olurum

Bir aylık evliyim ben bu arada. Ama bu topiği daha önce bildiğim için evliliğimin üçüncü günü parmak egzersizlerine başladım tabiki hiç kolay olmadı ama pes etmedim o gün. Bir parmağımı tamamen başarabildim. Ama çok çok uğraştım. Artık tek parmağımı rahatça alınca eşimin parmağına geçtik başardık. Beşinci günden itibaren hem parmak hem penis denemesi yaptık. Ama hergün. iki parmak canımı yakıyodu beceremiyoduk penis hiç girmiyodu. Ama bıkmadan hergün denedik. Penisin başını almaya başladım iki hafta sonra. Gerisi gelmiyodu. hiç moralimi bozmadım. Denemeye devam ettik. Her seferinde biraz daha yol katediyoduk. Ben hiç ağlamadım ve hiç umutsuzluğa kapılmadım. Olcak dedim her seferinde. Lütfen siz de umutsuzluğa kapılmayın. En sonunda başardık. Ve inanın Gerçekten nasıl girdiğini anlamadım bile.
Size tavsiyem Birleşmeden önce mutlaka parmak egzersizleri yapın ki orası gevşesin ve genişleşin. Ya da aparat. Artık ne kullanıyosanız. Ben giç aparat kullanmadım. parmak, kontrolun bende olması açısından daha rahat oldu benim için. Ben hep öyle yaptım ve sadece kayganlaştırıcı kullandım. Penisin yarısı girene kadar biraz canım yandı ama çok az. Bi süre sadece yarısını alabildim. Ama tamamı girdiğinde inanın hiç hissetmedim.

Sorusu olanları severek cevaplarım. Yeterki herkes kurtulsun be dertten. Allah yardımcınız olsun

Ne yaşadığınızı bilemem ama biraz abartılı olmuş.Burada insanları cesaretlendirmeye çalışırken daha da korkmalarına neden oluyor.
Evet haklisniz ve bunun icin özrümü diledim.yorumu silmem mümkün olsa silicem ama bana burasi cesaret verdi kendimi yere atmam vs ise tamamen panikten aci falan hic hatrlamyrm kan görmek ise tamamen tansiyonumu düsürdü panik atagimi tetikledi ama bir sekilde basardim esim git gel yapabilmisti simdi ise yeniden cesaretim yok tabi ama burdaki kimseye kasti birsey söylemedm ve tabikide ölmedim ben yaparsam herkes yapar cünkü oldukca korkak ve panik biriym

ahh ahh sende kendimi gordum.gecen kis bos bos oturdum bende neymis sogukmus neymis sik sik banyo yaparsam hasta olurmusum.sakin sen benim gibi olma canim. 5 dakikalik is. zaten sonuca gelmissin.cesaretlen ve bitir bu işi
A angelina 34 SENİN SAYENDE DÜN AKŞAM CESARETLENİP EGZERSİZ YAPTIM HEMDE BAŞINI KALINLAŞTIRIP HER EGZERSİZ Bİ TIK İLERLİYORUM HEMDE ARA VERMEME RAĞMEN ÇOK ŞÜKÜR GİT GEL BİLE OLDU YAA
Bayanlaz ZUZUKU VARYA ALLAH RAZI OLSUN VE DİĞER ARKADŞLARDAN DA SİZ TERAPİ GİBİSİNİZ ORANIN AÇILDIĞINI GÖRÜNCE İNSAN NEDEN OLMASIN DİYOR ŞİMDİ Kİ AŞAMA PENİS BOYUTUNDA APARAT YAPACAĞIM

Canimmmmmm cok sevindim Rabbim kolaylik versin bak isteyince oluyomus demekki orda bi delik varmis gayret et basaracaksin guzelim

cok sevindim canim..allahin izniyle yakinda yeneceksin...

Bende parmak egzersizinden sonra penis denemesi yaptım dün eşimle.. çok az başını alabildim sonra biraktik. Of yaaa.. biraz cesarettttt
canim bunu yapan peniside yapar.zaten penisin en kalin yeri basi basi girdikten sonra gerisi cup diye gidiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…