- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.381
cnm normal baslarda oyle olmasi egzersizlere dvm et..yada dha kalin aparat yap kendine..ben nerdeyse tamamini aldim pnsin ama hala batma oluyo..aparat yaptim psn kalinligina yakin onuda alabiliyorum ama dedigim gbi batma hala var kastigim icin herhalde..morelini bozma panik yapma egzersizlere dvm et..yavas yavas alishicaz cnm bska yolu yok olmicak bisi degilKızlar bana yardım edin doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi eşimle psrmak egzersizini çok rahat yapıyoruz ama iş penise gelince değişiyor. Başı giriyor sonra çok fazla yanma oluyor devam edemiyorum ne yapmam lazım..
Bu yanma kendimi kasmamamdan dolayımı acaba : ( birseyler icsem gevsemem mi?cnm normal baslarda oyle olmasi egzersizlere dvm et..yada dha kalin aparat yap kendine..ben nerdeyse tamamini aldim pnsin ama hala batma oluyo..aparat yaptim psn kalinligina yakin onuda alabiliyorum ama dedigim gbi batma hala var kastigim icin herhalde..morelini bozma panik yapma egzersizlere dvm et..yavas yavas alishicaz cnm bska yolu yok olmicak bisi degil
tamamen kasmamizdan cnm ve islaklikta onemli tbi ben ilk egzersizleri esimle yapmaya bashlamishtim 3cu gunde 2 kalin parmak aldim tamamini ve 3cu defada hic aci yanma yoktu alishtim cnku ama istek yoksa eger ve islaklik tam saglanmiyosa ben 1 parmagi bile zor aliyorum..yani sakin kendini kasma rahat ol zevk almaya odaklan..ztn kendini kasmadigin anda vajina kendini birakiyo..ben gevsemek icin bazi yontemler denedim istersen yazarim sana ozelden ve ishede yaradi..bizim kendimizi korkutugumuz gbi kan yirtilma sidetli agri bunlarin hepsi bizim kafamizda cnm inan bana..kendimi kasip aci cekende benim, konsantre olup aci sizi cekmeyip psn in nerdeyse tamamini alabilende benimBu yanma kendimi kasmamamdan dolayımı acaba : ( birseyler icsem gevsemem mi?
aynen katiliyorum ve destekliyorumtamamen kasmamizdan cnm ve islaklikta onemli tbi ben ilk egzersizleri esimle yapmaya bashlamishtim 3cu gunde 2 kalin parmak aldim tamamini ve 3cu defada hic aci yanma yoktu alishtim cnku ama istek yoksa eger ve islaklik tam saglanmiyosa ben 1 parmagi bile zor aliyorum..yani sakin kendini kasma rahat ol zevk almaya odaklan..ztn kendini kasmadigin anda vajina kendini birakiyo..ben gevsemek icin bazi yontemler denedim istersen yazarim sana ozelden ve ishede yaradi..bizim kendimizi korkutugumuz gbi kan yirtilma sidetli agri bunlarin hepsi bizim kafamizda cnm inan bana..kendimi kasip aci cekende benim, konsantre olup aci sizi cekmeyip psn in nerdeyse tamamini alabilende benim
aynen katiliyorum ve destekliyorumkendime inandigim ve guvendigim gun penisi hemen aliyorum.eger acirmi gibi sacma sapan dusunuyosam penisin basini zor aliyorum.gercekten her sey beyninize gonderdigimiz algiyla alakali. umarim beynim artik kabullenmistir.ACI YOK
Denediginiz yontemi bana da yazarmisiniz özeldentamamen kasmamizdan cnm ve islaklikta onemli tbi ben ilk egzersizleri esimle yapmaya bashlamishtim 3cu gunde 2 kalin parmak aldim tamamini ve 3cu defada hic aci yanma yoktu alishtim cnku ama istek yoksa eger ve islaklik tam saglanmiyosa ben 1 parmagi bile zor aliyorum..yani sakin kendini kasma rahat ol zevk almaya odaklan..ztn kendini kasmadigin anda vajina kendini birakiyo..ben gevsemek icin bazi yontemler denedim istersen yazarim sana ozelden ve ishede yaradi..bizim kendimizi korkutugumuz gbi kan yirtilma sidetli agri bunlarin hepsi bizim kafamizda cnm inan bana..kendimi kasip aci cekende benim, konsantre olup aci sizi cekmeyip psn in nerdeyse tamamini alabilende benim
Katiliyorum... bende ayni seyi yazicaktim yeni gördüm yazilanlari. Ama moralini bozma cnm herkes farkli... ben hicbirsey hissetmedim ve kanamamda olmadi.Ya arkadaşlar burda psikolojik bir rahatsızlık hatta rahatsızlık falan değil tamamen bilinçaltımızda oluşan rivayetlerden kaynaklı bi endişe var. Bu endişeler yüzünden zor zamanlar geçiriyoruz. Hala burda bu korkuları yaşayan bizler varken çok kanamam var, ağrıdan duramadım vb. Cümleler kurmak doğru mu? Böylemi oluyo destek. Son 2 sayfayı okuduğumdan beri kendimi kötü hissetmeye başladım. Şimdi yine deneme esnasında ay bendemi çok kötü olcam demicek mi insanlar?
Evet haklisniz ve bunun icin özrümü diledim.yorumu silmem mümkün olsa silicem ama bana burasi cesaret verdi kendimi yere atmam vs ise tamamen panikten aci falan hic hatrlamyrm kan görmek ise tamamen tansiyonumu düsürdü panik atagimi tetikledi ama bir sekilde basardim esim git gel yapabilmisti simdi ise yeniden cesaretim yok tabi ama burdaki kimseye kasti birsey söylemedm ve tabikide ölmedim ben yaparsam herkes yapar cünkü oldukca korkak ve panik biriymNe yaşadığınızı bilemem ama biraz abartılı olmuş.Burada insanları cesaretlendirmeye çalışırken daha da korkmalarına neden oluyor.
canim tam yendim denemez ama penisin tamamini icime aliyorum.ama git gel yapamiyorumA angelina 34 canım sen yendin mi yoksa :)
A angelina 34 SENİN SAYENDE DÜN AKŞAM CESARETLENİP EGZERSİZ YAPTIM HEMDE BAŞINI KALINLAŞTIRIP HER EGZERSİZ Bİ TIK İLERLİYORUM HEMDE ARA VERMEME RAĞMEN ÇOK ŞÜKÜR GİT GEL BİLE OLDU YAAahh ahh sende kendimi gordum.gecen kis bos bos oturdum bende neymis sogukmus neymis sik sik banyo yaparsam hasta olurmusum.sakin sen benim gibi olma canim. 5 dakikalik is.zaten sonuca gelmissin.cesaretlen ve bitir bu işi
Canimmmmmm cok sevindim Rabbim kolaylik versin bak isteyince oluyomus demekki orda bi delik varmis gayret et basaracaksin guzelimA angelina 34 SENİN SAYENDE DÜN AKŞAM CESARETLENİP EGZERSİZ YAPTIM HEMDE BAŞINI KALINLAŞTIRIP HER EGZERSİZ Bİ TIK İLERLİYORUM HEMDE ARA VERMEME RAĞMEN ÇOK ŞÜKÜR GİT GEL BİLE OLDU YAA
Bayanlaz ZUZUKU VARYA ALLAH RAZI OLSUN VE DİĞER ARKADŞLARDAN DA SİZ TERAPİ GİBİSİNİZ ORANIN AÇILDIĞINI GÖRÜNCE İNSAN NEDEN OLMASIN DİYOR ŞİMDİ Kİ AŞAMA PENİS BOYUTUNDA APARAT YAPACAĞIM
2015 de evlendim 2016'ya EŞİMİN KADINI OLARAK GİRMEK İSTİYORUM CÜMLEMİZ İNŞŞCanimmmmmm cok sevindim Rabbim kolaylik versin bak isteyince oluyomus demekki orda bi delik varmis gayret et basaracaksin guzelim
cok sevindim canim..allahin izniyle yakinda yeneceksin...A angelina 34 SENİN SAYENDE DÜN AKŞAM CESARETLENİP EGZERSİZ YAPTIM HEMDE BAŞINI KALINLAŞTIRIP HER EGZERSİZ Bİ TIK İLERLİYORUM HEMDE ARA VERMEME RAĞMEN ÇOK ŞÜKÜR GİT GEL BİLE OLDU YAA
Bayanlaz ZUZUKU VARYA ALLAH RAZI OLSUN VE DİĞER ARKADŞLARDAN DA SİZ TERAPİ GİBİSİNİZ ORANIN AÇILDIĞINI GÖRÜNCE İNSAN NEDEN OLMASIN DİYOR ŞİMDİ Kİ AŞAMA PENİS BOYUTUNDA APARAT YAPACAĞIM
EVET CANIM CÜMLEMİZ İNŞ GERÇEKTEN CESARET VE YÖNÜ AYARLAMAK MIŞcok sevindim canim..allahin izniyle yakinda yeneceksin...
canim bunu yapan peniside yapar.zaten penisin en kalin yeri basiBende parmak egzersizinden sonra penis denemesi yaptım dün eşimle.. çok az başını alabildim sonra biraktik. Of yaaa.. biraz cesarettttt
DUALARIM SENİNLE CANIM İNŞ YAPARSINkizlar duâ edinde bende su git geli yapayim takildim kaldim orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?